بازیش چند تا dvd هست؟
Printable View
بازیش چند تا dvd هست؟
سلام دوستان وقتی بازی رو اجرا میکنم بعد از چند دقیقه صفحه سیاه میشه
ولی نشونه بازی تکون میخوره
گرافیک ati radeon hd 4650
ممنون میشم کمک کنید
2 تانقل قول:
من ورژن های قبلی رو خیلی نمیپسندیدم چون مخفی کاری رو دوست ندارم
ولی این خیلی بهتر بود به نظر من ... :10:
p.r.a - hamed_dij و من مشکل یکسان داریم در صورتی که شما مدیران محترم بدون توجه به ما حرف از تمام کردن و نسخه قبل و بعد رو می زنید یک لینک پچ و قرار دادن یک کرک خوب چه قدر دنگ و فنگ داره
سلام
دوستان کرکی هست که بشه باهاش انلاین بازی کرد ممنون میشم راهنمائی کنین
درسته! کلا بازیهای قبلی این سری بر اساس مخفی کاری بود اما این بار نه. متاسفانه از دید خودم با یه بازی شوتر سوم شخص طرف بودم نه یک بازی اکشن ماجرایی مخفیانه دیگه... این بازی طرفداران قبلی خودش رو نا امید کرد اما طرفدارن جدیدی رو به طرف خودش کشوند.نقل قول:
نقل قول:کسی اینجا حرف از تموم کردن نسخه قبل و بعد کرد؟! :eh:نقل قول:
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction v1.2 Patch + CracK - Size: 24.8MB
از هر لینک که مایل هستین استفاده کنین:
کد:http://rapidshare.com/files/384331213/Tom.Clancys.Splinter.Cell.Conviction.v1.02.Update-SKIDROW.rar
کد:http://netload.in/dateiSvkbCp2IE8/Tom.Clancys.Splinter.Cell.Conviction.v1.02.Update-SKIDROW.rar.html.htm
کد:http://hotfile.com/dl/41614525/ad4687a/Tom.Clancys.Splinter.Cell.Conviction.v1.02.Update-SKIDROW.rar.html
سلام
دوستان ایا یک پچ بی نقص برای انلاین بازی کردن ارائه شده؟
با سلام
من بازی را توی سه دی وی دی گرفتم اما مشکل افت فریم دارم که متاسفانه با پچ و داریور جدید نیز حل نشد و مجبور شدیم از خیر این بازی بگذریم
کارت گرافیکی 4870 ati
بفرما اینم از کرک.وقتی ریختی بگو با هم یه دست بزنیم.منم خیلی دوست دارم اینو آنلاین بزنم ولی کسی نیست.امیدوارم یه دست با هم بزنیم:20:نقل قول:
http://s89.eu.rapidbaz.com/get/_Eq9p/tcsccmc.rar
کرک رو ریختم اما هنوز هم Find Match نمیده!نقل قول:
فقط کرکو ریختی؟نقل قول:
باید این کارا رو هم بعدش انجام بدی.برو تو سایت یوبی سافت عضو بشو و اون user و pass ای که تو یوبی سافت درست کردیو باید نگه داری و تو کرک یه فایلی به نام skidrow.iniهست اونو باز کن و انتهاش نوشته userو pass اون یوزرو پ سووردی که تو یوبی ساخته بودیو اونجا کپی کن و برو تو بازی:20:
سلامنقل قول:
اینگار یادت رفت چند وقت پیش چه قولی داده بودی . مگه قرار نبود یه انلاین با ما بزنی. ؟؟؟؟ چی شد پس؟؟؟
salamنقل قول:
راستش سرم شلوغ بود الان یه کم خلوت شده.کی بزنیم؟فردا خوبه ساعت 9 صبح؟
راستی بعد از ریختن کرک و عضو شدن تو یوبی و قرار دادن یوزر و پسوورد تو skidrow.iniچیز خاص دیگه ای که نمیخواد انجام بدم؟
بعد برم تو باز مالتیو بزنم و find match؟
اینارو گفتم چون تابحال اینو آنلاین نزدم
okay :20:
نقل قول:انلاین درست شد اما بدجور سوت و کوره!نقل قول:
...............................................
من چند تا سرور هاماچی پیدا کردم اما توی قسمت LAN هیچ چیز نمیاد
تنظیمات خاصی داره؟
ارهنقل قول:
خیلی سوت و کوره
ولی واقعا آنلاینش خیلی جذابه و حال میده
اگر الان کسی هست به ایدی یاهو من پی ام بده تا بازی کنیم
modigliani99
سلام
من بلاخره تونستم بازی رو اجراش کنم
اما مجبور شدم ویندوز عوض کنم و بازی رو دوباره نصب کنم
اما وقتی می خوام وارد بازی بشم یه لحظه صفحه سیاه میشه اما میپره بیرون و هیچ اروری نمیده
چی کارش کنم؟؟؟
دوستان حرفه ای منو دریابیدنقل قول:
دفعه قبل هم مشکل داشتم اونو به بدبختی حلش کردم
راهنماییم کنید
ويرايش......
بالاخره ما هم تونستیم یه دست انلاین بزنیم.پدر سوخته عجب حالی داد.خیلی خیلی چسبید از خود بازی قشنگتره.:5:
کسانیکه میخوان آنلاین با هم بزنیم یه پ.خ بدن و با هم قرار بذاریم.چون واقعا لذت بخشه:8:
پس منتظرم.ممنون:20:
پاک بشه.......
دوست عزیز شما online بازی کردی برات مشکلی مثل قطع شدن وسط بازی یا خالی بودن friends list وجود نداشت؟نقل قول:
اگه نه میشه بگی از چه کرکی استفاده کردی؟
و از چه سیستمی برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنی؟ ADSL؟
سلامنقل قول:
ممنون از کرکی که گذاشتی ولی متاسفانه باز هم ارور میده که سرور فعال نیست بعدا سعی کنین
کرک رو به محل برنامه کپی کردم اون تغییرات پسورد و یوزر رو هم انجام دادم اما بازم نمیشه
میشه مراحل کرک رو دقیقتر بگین
راستی بعد ریختن این کرک همه مراحلی که گذروندم و سیو کرده بودم از بین رفتن میشه یه جور دوباره فعالش کرد ؟
مسیر سیو کجاست که یه بار چکش کنم
من friendو که پیدا کردم با هم رفتیم تو بازی.وسط بازی خالی بودن friend برام نیومد.ولی بعضی موقع ها بازی تیک میزد.فکر کنم بخاطر اینترنت بود.وسط بازی طرف pauseمیزد منم pauseمیشدم و برعکس.ولی آخرای مرحله که بودیم اومدم رئیس دزدارو بترکونم:31: که یهو صفحه قفل شد و تکون نمیتونستی بخوری و از بازی اومدم بیرون.از adsl استفاده میکنم و همچنین از کرک زیر:نقل قول:
http://s89.eu.rapidbaz.com/get/_Eq9p/tcsccmc.rar
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
من از اینجا کمک گرفتم.پست دوم:
مسیر سیو بازی هم اینجاست.البته تو ویندوز 7:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405527
C:\Users\Amir\AppData\Local\storage\SKIDROW
اینو هم بگم که وقتی بازیو ران کردم رفتم تو coop & multiبعدش find match بعدش اون پایین یه گزینه هست که هی چشمک میزنه و رنگش هم قرمزه رو او کلیک کردم و 5-6دقیقه ای هم صبر کردم تا یکیو پیدا کردم.
من ساعت 9:45 دقیقه وصل شدم
وقتي ميخوام وارد بازي بشم سريع مياد بيرون اما وقتي به اينترنت وصل هستم بازي اجرا ميشه.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.
سلامنقل قول:
اوه دقیقا مشکل منو داری
من این کارو کردم درست شد
برو local area conecction و فعال کن درست میشه مرد:20:
ممنون ولي متوجه نشدم كجا رو ميگيد؟ اگه ميشه دقيقتر توضيح دهيدنقل قول:
ممنون
ویندوزت چیه؟نقل قول:
xp.........نقل قول:
از همون کارت شبکه ات هستنقل قول:
دقیقا نمیدونم تو xpکجاست من الان 7 هستم اگه پیداش نکردی باید برم تو xp:20:
سلام
دوستان از وقتی فایل skidrow.ini رو با یوزر سایت یوبی ادیت کردم دیگه سیو های قبلی رو نمیشناسه
در صورتی که فایل های سیو سر جای خودش هست
چطور میتونم سیوهای اصلی خودم رو دوباره اجرا کنم؟
منم مشکل تو رو دارم:41:نقل قول:
منظورت رو از كارت شبكه نميفهمم. كافيه بگي كجا دنبالش بگردم. تو محل نصب بازي يا يه جاي ديگه؟نقل قول:
salam رفیقنقل قول:
رفتم ویندوز xp
دقیقا اینجاست:
برو تو start بعد connect to رو بزن بعد show all connectionبعدش اونجا local area connection هست اونو فعال کن دیگه احتیاجی به اینترنت نیست
برو حالشو ببر رفیق:20::31::21:
سلام
حالا جدی جدی این بازی رو GT 330m اجرا نمیشه ؟
اقا راه حلی داره که friends رو که می زنی ارور سرور نده لطفا کمک کنید
دوستان من بازی چند روز پیش تموم کردم باید بگم مثل اینکه یوبی سافت به آخر کار رسیده بازی خیلی کوتاه بود تازه من رو آخرین درجه سختیش گذاشتم خیلی زود تموم شد باید بگم فقط وفقتم هدر رفت بازی های قبلی خیلی بهتر بود
کلا اکتر شرکت های بازی ساز همینجوری شدن بازیاشون مثل قبل حال نمیده با اینکه گرافیک ها بالا رفته اما بازی ها چندان جالب نیست من Assassin's Creed 1 تا حالا رو سیستمم نصب داشتم وبازیش می کردم ولی Assassin's Creed 2 بعد از تموم کردنش
ولش کردم با اینکه تفاوتهای زیادی با 1 داشت ولی حال نداد تازه دمو Prince of Persia The Forgotten Sands دیدم که داره ساخته میشه اون چندان جالب نبود احتمالا یکی از ضعیف ترین Prince of Persia ها باشه که امیدوارم اشتباه کرده باشم
سلام
دوستان Kestler و Archer با هم تفاوتی (غیر از ظاهر ) دارن؟
نه هیچ تفاوتی ندارند:20:نقل قول:
ازت خيلي ممنون ولي تو صفحه ي show all connection فقط دايل آپ هست هيچي ديگه نيست:18:.نقل قول:
ديگه نميدونم چيكار كنم:41: