سلام.نقل قول:
برید به قسمت اس ام اس وقتی صفحه رو باز کردید برید تو منو (پایین صفحه).از قسمت منو تولز رو و سپس OPTION رو انتخاب کنید رو گزینه تکست مسیج (یا اس ام اس) کلیک کنید تو صفحه بعد تیک گزینه دلیوری رو بزنید.:11:
Printable View
سلام.نقل قول:
برید به قسمت اس ام اس وقتی صفحه رو باز کردید برید تو منو (پایین صفحه).از قسمت منو تولز رو و سپس OPTION رو انتخاب کنید رو گزینه تکست مسیج (یا اس ام اس) کلیک کنید تو صفحه بعد تیک گزینه دلیوری رو بزنید.:11:
مرسي از جواب.ولي دوست خوبم اين گزينه را زده بودام ولي فعال نشد،ببخشيد واسه بقيه سوالام جواب نداريدنقل قول:
سلام دوستان،اگه ميشه راهنمايي كنيد چطور ميشه sms ها رو روي فلش مموري سيو كرد
دوستانی که گوشی رو دارن، سامسونگ 7320 رو ترجیح نمیدن؟یه سوال دیگه ، قطعات htc شنیدم مشکل گیر میاد
نقل قول:
سلام.
برای فعال سازی دلیوری 2 تا راه موجوده من احتمل میدم شما از از گزینه دلیوری زمانی که اس ام اس رو نوشتید استفاده میکنید که فعال نمیشه.اون مسیری که من عرض کردم قبل از باز کردن اس ام اس ها یا نیو اس ام اس هست ینو تست کردید و نشده؟
اما سوال دومتون شما این فایل یک یلو بایتی رو بگیرید از زیپ خارجش کنید بریزید رو گوشیتون (کل فایل رو کپی کنید تو گوشی )و اجرا کنید با اجرای اول کانتکتهای سیم کارت مخفی شده و با اجرای بعدی اونا هم به کانتکتها اضافه میشه.(هر وقت بخوای کانتکتهای سیم رو داشته باشی یا نداشته باشی یکبار اجراش کن.)اما اینکه برای موبایل فقط یک شماره داره رو متوجه نشدم یعنی چی.:11:
[PHP]http://www.4shared.com/file/78971546/ce878d6c/SIMShowHide.html[/PHP]
در ضمن من الان زنگ زدم به شرکت یاس ،میگه تولیدش discontinue شده
سلام. لطفا راهنمایی کنید.
چطوری میشه لیست کیبوردهارو به ترتیبی که
خودم میخوام مرتب کنم ؟
مرسي از جوابتون aryanland جان،مشكل دليوري هل شد،منظورم از شماره موبايل اينكه ميشه براي يك نفر 2 تا شماره موبايل بدي نه اينكه شماره دوم بجاي home يا work سيو كني ٍبعد من اون فايلي كه فرموديد نفهميدم چيه:11:نقل قول:
دوستان ميشه بهترين نرم افزار واسه contacts بگين،مرسي
سلام.نقل قول:
شرمنده لینکش رو فراموش کرده بودم بزارم.:31::11:
[PHP]http://www.4shared.com/file/78971546/ce878d6c/SIMShowHide.html[/PHP]
سلام.نقل قول:
در مورد شماره ها ,رو بعضی از گوشیها میشه رو بعضی نمیشه.اما با نرم افزار میشه این مشکل رو حل کرد .نرم افزارهایی مثل Ine Soft Phone که البته بجز این موردی که شما خواستید دها مورد دیگه مثل فیلترینگ و.....رو هم همراهش داره.
دوستانی که هفت هشت ماهی هست گوشی رو دارن ، یه توضیح جزئی بدن:
1 - گوشی برا کار با اینترنت و آفیس به حد کافی جواب میده؟هنگ نمی کنه؟
2- دوربینش در حد 2 مگ مثلا نوکیا هست؟
3- باطری چند روز نگه می داره؟
4-LCD قابل قبول داره؟زیر نور و ....؟ و این که بادست به خوبی قلم کار می کنه؟
5 - مموری هشت رو کامل ساپورت می کنه؟
خیلی خیلی ممنون که زود جواب میدین(به روزه منتظرم!):40::11::40::11::40::11::40::11::40: :11:(می تونستم ، خودمم میومدم تو تاپیک کنار اینا وایمیستادم گل میدادم بهتون! فقط جواب بدین.مخلصیم)
من دو هفته پیش بعد از 8 ماه خرید فروختمشنقل قول:
ایمیل که با سیم کارت همراه اول نمی گرفت
دوربینشم افتضاح می تونید با دوربین نوکیا 6111 مقایسه کنید
باطریش بدک نبود
با دست اصلا خوب کار نمی کنه
آره مموری رو ساپورت می کنه
در کل به هیچ وجه نمی تونم با سامسونگ بی 7320 که دارمش مقایسه کنم
یکذره پول بزار بی 7300 سامسونگ بگیر
تایید میشهنقل قول:
یمیل که با سیم کارت همراه اول نمی گرفت
دوربینشم افتضاح می تونید با دوربین نوکیا 6111 مقایسه کنید
واسه من عالیهههههههنقل قول:
باطریش بدک نبود
حساسیت تاچش یکی از بهترین گوشیهاست حتی با hd2 برابری میکنه من با دست راحتم به هیچ وجهنقل قول:
با دست اصلا خوب کار نمی کنه
قلمشو در نمیارم فقط زمانی که اس ام اس بدم اونم اگر عجله داشته باشم
در مورد آفیس خوبه اینترنتم بد نیست البته من زیاد صفحه باز نمیکنم از آب و هوا و مسنجرش استفاده میکنم
البته چون پردازندش 201 مگاهرتزه ممکنه از بقیه ویندوز موبایل ها کندتر باشه
سلام دوستان 1-من هر وقت گوشي را به pc وصل ميكنم ساعتش يك ساعت جلو ميره؟ 2- من با گوشي نمي تونم از اينترنت pc استفاده كنم ،تنظيمات خاصي داره؟
دوربینش اونقدرام بد نیست ون عکس هاسس که باهاش میگیرم کیفیت بدی ندارن یه عکس دارم که خودمم تعجب کردم وقتی دیدیمش حالا واستون میزارم تا ببینید کیفیت دوربینش در حد 2 هست و خیلی هم خوبه
سلام دوستان
والا یکی از دوستان گفته بود تاچ خوب نیست من که تو این یه ماه از تاچش دارم لذت می بر اتفاقا خیلی بهتر از تاچ سامسونگه چون اصلا مدل صفحه تاچ های اچ تی سی با سامسونگ فرق داره و کیفیت بهتری داره ( من با استار مقایسه کردم و یکی از همین سری های بی که دو سیم کارت میخوره)
یه سوالی از دوستان دارم شما ها هم سرعت بلوتوثتون پایینه؟ من با برنامه Obex که میگیرم و می فرستم سرعت رو 20 تا 30 نشون میده. اشکال از گوشیمه یا کلا سرعت پایینه؟
مشکل دیگه که دارم بعضی وقتا صدا قاتی می کنه یه کم و صدای زنگ کم میشه و تازه سریع پخش می کنه آهنگا رو انگار روی 1.5x بخوای پخش کنی. شما این مشکلا رو داشتید؟ راه حلی داره؟
ممنون
سوال: دوستان به یک مشکل ناشناس بر خوردم. خواهشن جواب بدید ...
الان نگاه که می کنم به بعضی فایل های من یه پسوند اضافه شده که وقتی Rename هم می کنم اون فایل در نه در کامپیوتر و نه در گوشی اجراء نمیشه. اون پسوند هم .63da684d.menc هست!!!!
در حالتی که رو این پسوند باشه فایل داخل گوشی راحت اجراء میشه.
مثال : Siavash.mp3.63da684d.menc
جواب:
تغییر نام زمان تاثیرداره که پسوندشو عوض کنی
بیارش در کامپیوتر
و در فولدر اپشنز گزینه مربوط به نمایش پسوند را فعال کن
حالا تغییر نام کن و همگی را درست کن
حالا:
آقا اصلاً هیچ رقمه فایل و باز نمیکنه حتی زمانی که من .menc رو هم برمی دارم.
فایل های ضروری من این تو هست.
خواهشن یکی یه حالی بده جواب بده. خواهش می کنم
سلام دوستان
من به دلیل مشکل مالیم میخوام گوشیمو بفروشم.
اگه مشتری هست برام پیام بفرسته.
خداییش گوشی سالم سالمه
در ضمن هنوز 7-8 ماه گارانتی داره و از لحاظ
نرم افزاری هم همه جوره خریدار رو ساپورت میکنم.
سلام
یه سوال
چه جوری عکسهارو زوم کنم؟
ممنون
منم وقتی داشتمش قاطی می کردنقل قول:
کلا میخوام دنیای ویندوز موبایل رو بزارم کنار و برم سراغ بلک بری چون الان قیمتهاش عالین
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
اگر منظورت عکسهای توی گالریه که یاید با قلمش یک داره رو صفحه بکشی تا زوم کنهنقل قول:
سلام
یه مشکل دارم
جدیدا هر نرم افزاری نصب میکنم بدون سوال میره تو حافظه گوشی و در نهایت پر میشه
میشه یه کمکی بکنید...
ممنون
سلام دوستان می خواستم بدونم که آیا viva مثل daimond عمل می کنه .
منظورم تو ورق زدن اس ام اس ها یا عکس ها رو با حرکت دست به طرفین عوض کنه یا نه .
من خیلی دوست دارم مثل تاچ دایموند عمل کنه . آیا با افق و عمودی کردن گوشی تصویر نیز به همان صورت چرخش تغییر حالت می ده یا نه چون می خوام viva رو بخرم و نمی دونم این کارایی رو داره یا نه
نقل قول:
viva هم مثل diamond عمل میکنه اس ام اس ها یا عکس ها رو با حرکت دست به طرفین عوض میکنه که البته این ربتی به گوشی نداره یک نرم افزار هست که گوشی های جدید htc اکثرا دارن اسمش هم تاچ فلو هست .
در مورد سوال دوم نه با افق و عمودی کردن گوشی تصویر به همان صورت چرخش تغییر حالت نمی ده . این مورد سخت افزاری هست هر گوشی که توی مشخصاتش دیدی نوشته G-sensor یعنی این قابلیت چرخش رو داره :10:
آقا دستت درد نکنهنقل قول:
بعد از 48 ساعت شما جواب منو دادین .
یک سوال دیگه هم دارم یکجا خوندم می شه رو ویوا ویندوز 6.5 رو نصب کرد واقعا می شه اگه می شه از نظر سی پی یو کم نمیاره و قیمت ویوا در حال حاضر چقدر هست .
سلام دوست عزیزنقل قول:
یه پیشنهاد اول بدم سعی کن یه کم صبرت بیشتر باشه تو انجمن ممکنه پست های پشت سر همتو به عنوان اسپم گزارش کنن که خوب نیست
اما در جواب سوالت ویندوز 6.5 به طور رسمی برای ویوا نیومده ولی رام ها (ویندوز ها) ی کوک شده (دستکاری شده) ورژن 6.5 برای ویوا موجوده و توی فروم ها می تونی پیدا کنی. کسایی بودن که نصب کردن و تنها مشکلی که همشون چه فروم های ایرانی چه خارجی بهش اشاره می کنن مصرف بالای باتریه. فکر نکنم به صرفه باشه نصبش. همین 6.1 خیلی عالیه برای این گوشی
موفق باشی
رامش مشکلی نداره که بخوای عوضش کنینقل قول:
سلام به کاربر عزیز Aryanlandمیخواستم منو راهنمایی کنید. توی تاپیک معرفی نرم افزار دیدم که یه کاربریوراهنمایی کردی که چجوری تم 2d نصب کنه. اگه مکنه یبار دیگه اولا بگو تم 2d از کجا بیارم. و دوما چجوری نصب کنم.با تشکر
سلام به همه ی کاربران عزیز
اگه کسی میدونه لطفا منو راهنمایی کنه.
آیا Theme هایی هست که بشه ظاهر گوشیو تغییر داد. البته بدون نرم افزار spb shell
یعنی فقط ظاهر گوشی عوض بشه بدون اینکه تاچ فلو رو از دست بدم
ممنون
بله هستش
شما با برنامه مانیلا باید اینکارو کنید که تم واسه تاچ فلو 2 دی هم فراوونه
از موبایلستان بگیر یه سرچ بزن اونجا هم برنامش هست هم
تمهاش
که یکی از دوستان خوبمون آقا kiarash زحمتشو کشیدن
نسخه ویندوز موبایل 6.5 اصل خود Htc اومده ؟
سلام دوستان
من رو htc viva يه برنامه كه از قبل نصب شده بود رو دوباره نصب كردم بعد گوشي گفت كه گوشي رو ري استارت كنيد و دوباره سعي كنيد (restart your device and try to uninstall again يه همچين چيزي بود كه دو تا گزينه ok و cancel هم داشت ) بعد از ok كردن گوشي ري استارت شد و ديگه بالا نيومد باتري رو م كشيدم و دوباره جا گذاشتم ولي باز هم بالا نيومد .
مي خوام بدونم ويندوز هم يه چيزي تو مايه هاي مستر ريست نوكيا ( سيمبين ) كه وقتي گوشي بالا نميومد دكمه هاي سبز . ستاره . 3 و پاور رو نگه ميداشتيم و گوشي ريست كلي ميشد داره يا نه ؟
آره روی تاچ اچ دی 2 نصبهنقل قول:
ولی رو ویوا نصب نمی شه
سلام برای هارد ریستنقل قول:
سلام دوستان
من رو htc viva يه برنامه كه از قبل نصب شده بود رو دوباره نصب كردم بعد گوشي گفت كه گوشي رو ري استارت كنيد و دوباره سعي كنيد (restart your device and try to uninstall again يه همچين چيزي بود كه دو تا گزينه ok و cancel هم داشت ) بعد از ok كردن گوشي ري استارت شد و ديگه بالا نيومد باتري رو م كشيدم و دوباره جا گذاشتم ولي باز هم بالا نيومد .
مي خوام بدونم ويندوز هم يه چيزي تو مايه هاي مستر ريست نوكيا ( سيمبين ) كه وقتي گوشي بالا نميومد دكمه هاي سبز . ستاره . 3 و پاور رو نگه ميداشتيم و گوشي ريست كلي ميشد داره يا نه ؟
دو دکمه call و end همون دو دکمه سبز و قرمز رو با هم نگه دارید بعد دکمه بالای گوشی که power هست رو یه بار بزنید
دکمه پاور را ول کنید ولی دو دکمه سبزو قروز رو چند ثانیه نگه دارید یه پیغامی میده که اگر سبزو بزنی هارد ریست میشه
قرمز رو بزنی به طور معمول میاد بالا که مثه اینکه برای شما معمولی بالا نمیاد همون دکمه سبزو بزن هارد ریست میشه
خيلي ممنونم .نقل قول:
از يكي شنيدم كه اين ويندوزي كه الآن بالا اومده مدت داره يعني بعد از يه مدت معيني ديگه بالا نمياد و بايد دنبال يه رام خوب باشم اين موضوع صحت داره ؟؟
اگه ميشه رام خوب معرفي كنيد
ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
من به موبایلستان مراجعه کردم و راجع به نرم افزار مانیلا
سرچ کردم. اما ظاهرا طبق تجربیات کاربرا اصلا به دردسرش
نمیارزه که از این نرم افزار استفاده بشه چون دست آخر به احتمال
زیاد مجبور میشی که با هارد ریست از شرش خلاص بشی.
با این اوصاف بهتره بگم من دنباله چیزیم که بتونه تم تاچ فلوی
خود گوشیو برام عوض کنه.
حالا اگه شما در این رابطه اطلاعاتی دارین لطفا راهنماییم کنید.
بازم ممنون
مانیلا خیلی هم چیز جالبی نیست.. نرم افزار واسه shell زیاده.. یه تاپیک بهداد زده بود واسه همین موضوع به اسم شما کدام تودی پلاگین را میپسندید یا یه چی تو این مایه ها بود اسمش.. تو ون به طور مفصل بحث شد و من هم خودم چند تا نرم افزار اونجا لینک داده بودم.. سر بزنید میبینیدنقل قول:
سلامنقل قول:
خيلي ممنونم .
از يكي شنيدم كه اين ويندوزي كه الآن بالا اومده مدت داره يعني بعد از يه مدت معيني ديگه بالا نمياد و بايد دنبال يه رام خوب باشم اين موضوع صحت داره ؟؟
اگه ميشه رام خوب معرفي كنيد
اگر باهاش درست بلد باشی کار کنی منظورم اینه که نحوه نصب برنامه و ...... را بدونی چه جوری اینکارو کنی نیاز
نیست
در مورد رام هم رام عوض کردن برای گوشیهایی هستش که تو بعضی از موارد مشکل دارن مثلا تو نسخه اصلیش
باطری و یا دوربینش مشکل داره که رام جدید میدن یا............
در مورد ویوا تو این 1 سال نیمی که من داشتم مشکلی ندیدم و نیاز به رام نداشتم و اینکه رام اصلی براش نیست
باید رامهای کوک شده بریزید که گفتم من که لازم ندیدم عوض بشه
من خودم با ظاهر ساده گوشی حال میکنم ولی یه بار نصب کردم استفاده کردم مشکلی نداشتنقل قول:
ممنون از راهنماییتون.
من به موبایلستان مراجعه کردم و راجع به نرم افزار مانیلا
سرچ کردم. اما ظاهرا طبق تجربیات کاربرا اصلا به دردسرش
نمیارزه که از این نرم افزار استفاده بشه چون دست آخر به احتمال
زیاد مجبور میشی که با هارد ریست از شرش خلاص بشی.
با این اوصاف بهتره بگم من دنباله چیزیم که بتونه تم تاچ فلوی
خود گوشیو برام عوض کنه.
حالا اگه شما در این رابطه اطلاعاتی دارین لطفا راهنماییم کنید.
بازم ممنون
در ضمن مگه هارد ریست چیه؟
به نظر من هر چند وقت یه بار هارد ریست بشه بد نیست سرعت ppc بیشتر میشه به هر حال ...........
متوجه منظورت نميشم:13:براي نصب برنامه بايد كار خاصي انجام بدم ؟؟ من چندتايي برنامه رو عادي نصب كردم مشكل خاصي نداشت بعد از هارد رست همه برنامه ها راحت و بدون مشكل نصب شد.نقل قول:
اگر باهاش درست بلد باشی کار کنی منظورم اینه که نحوه نصب برنامه و ...... را بدونی چه جوری اینکارو کنی نیاز
شايد منظورت نحوه كار با ويندوز باشه! :) آره هست ؟؟:eh:
با ويندوز راحتم تقريبا بهش مسلطم:46:
ممنون از راهنماييت
بسيار تشكرمندم:40: