خوب توي نمايندگي ها موجود حتما بگرديننقل قول:
منظورتون بدون گارانتي هست؟
خوب توي نمايندگي ها موجود حتما بگرديننقل قول:
منظورتون بدون گارانتي هست؟
راهنمایی فوری
سلام دوستان
بالاخره پس از تحقیق زیاد و با توجه به بودجه ریالی (بین 1.5 تا 2) به سه گزینه نهایی برای خرید رسیدم
1- پلاسما سامسونگ c560 قیمتش 1.960
2- پلاسما ال جی pk 550 قیمتش 1.650
3-پلاسما پاناسونیک s10 قیمتش 1.780
همه 50 اینچ هستن
دوستان واساتید محترم راهنمایی کنند کدوم یکی از این 3 تا مدل بهتره
لازم به ذکره که بچه کوچیک توی خونه هست و تی وی بیشتر برای تماشای ایران وفوتبال و فیلم مورد استفاده هستش
و باید تا دو روز دیگه خریداری بشه
من گزينه شماره 2 رو پيشنهاد ميدم :46:نقل قول:
گزینه 2 نسبت به 1 خیلی بهتره؟نقل قول:
با توجه به رويو هايي كه اومده و نتايجي كه كسب شده اين مدل تصوير خيلي خوب و قابل قبولي دارهنقل قول:
سلام.نقل قول:
این مدل دیگه توی نمایندگیها(SONY CENTER ) نیست. منظورم جاهای دیگه بود حالا اگه با گارانتی باشه که خیلی بهتره.
دوستان عزیز سلام
به خواست خدا می خواهیم تلویزیونی بخریم. فاصله ی محل نشستن ما تا تلویزیون بین 4 تا 4.5 متر هست. به نظر شما که تجربه ی بیشتری دارید، چند اینچ مناسب تر خواهد بود ؟ (42 - 46 - 50)
با سپاس فراوان
توي نمايندگي هاي مشهد من ديدم هست شما هم كمي سرچ بزنيد احتمال داره گيرتون بياد تو نمايندگي هاي كوچك :46:نقل قول:
این مدل پلاسما ال جی pk 550 چیه؟خوبه؟
این قیمت بدون گارانتیش بود که دادن؟
توی cnet یه مدل سامسونگ معرفی شده به نام PN50C590 این همون مدل c560 خودمون نیست که توی بازار موجوده؟نقل قول:
ضمناً توی همون سایت بهتر از pk 550 معرفی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه؟
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
یکی از اساتید گفت خوبهنقل قول:
خیر این قیمتش توی جمهوری با گارانتیه
تازه وارد بازار شده
فكر ميكنم دو مدل هست c550 و c590 البته c530 هم هستنقل قول:
در مورد نام گذاري ميدونيد كه خيلي متفاوت هست ويك جورايي عجيب قريب :46:
[HTML]http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/plasma-tv/PS50C530C1WXXU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification[/HTML]
[HTML]http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/plasma-tv/PS50C580G1KXXU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification[/HTML]
[HTML]http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/plasma-tv/PS50C550G1WXXU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification[/HTML]
كه 590 گويا صفحه متفوات تري داره بخاطر filter بهتر و همچنين Crystal Full HD Engine و Cinema Smooth
[HTML]http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/samsung-pn50c590/4505-6482_7-34093282.html[/HTML]
من c560رو گويا ديدم تصوير خوبي داره منتها نسبت به pk ال جي به نظرم ال جي تصويرش قابل قبول تر بود البته نظر من هست نه سايت ورويو معتبري كه قابل استناد باشه
به هر حال شما هم استاد هستید و نظرتون برای من مهم ومعتبرهنقل قول:
شما لطف دارين اميدوارم تصميم خوبي بگيرين وانتخاب درست :10:نقل قول:
اين پلاسماهاي الجي يا سامسونگ چيزهاي خوبيند؟
هنوزم اون مشكلات پلاسماهاي قديمي مثل burn-in رو دارند؟
نقل قول:
با تو جه به اينچ وقيمت و خروجي تصوير گزينه هاي مناسبي هستند
در مورد اين مشكل هم خوب راه كارهاي زيادي بكار برده شده در پلاسماها
فقط ميترسم حق مطلب ادا نشه و متن اصلي رو ميگذارم شما زحمت ترجمش رو خودتون بكشين :46:
Pixel Orbiter:
White Wash:نقل قول:
Pixel orbiter is a function found in some plasma TVs, that in order to reduce the risk of burn-in moves the whole image. This movement is very fast so the human eye does not notice it (otherwise it would probably be extremely annoying). What happens when you activate the pixel orbiter is that the image, and most importantly, static parts of the image (for example a channel logo) are moved a bit instead of being displayed in the same place. This feature doesn’t reduce the possibility of burn-in but instead it makes it blurred and less noticeable if it does occur.
نقل قول:
This is an anti-burn-in feature to be used after you start noticing signs of burn-in or temporary image retention. What it does is that it displays a white bar (rectangle) on the screen and moves it from one side to the other - much like an windshield wiper - and by doing so it "fires" the phosphors in the screen at maximum brightness. Because of that the screen pixels get equalized and the visible burn-in is reduced or eliminated completely. Note however, that this feature should be used with moderation because it wears up the screen at a faster peace than by normal usage.
[HTML]http://www.thebestplasmatv.com/guides/features/[/HTML]
55 اینچ چی رو الان پیشنهاد می کنین که کیفیت تصویر عالی داشته باشه برند مهم نیست چند تا رو پیشنهاد بدین با قیمتشون
VT20 PANASONIC پلاسمانقل قول:
1 هفته دیگه بانه میاد-البته 50 اینچ هست-حدود 2.500.000-از نظر همه این بهترین TV روی کره زمین هست:31::8:
سلام
دوستان من می خواستم HD TV بخرم قیمت مهم نیست فقط کیفیت بالا و اینکه از 2.5 الی 3.5 متر چند اینچ مناسب هست (این اینچش خیلی برام مهمه)
نقل قول:
یکی میشه لطف کنه به ما هم کمک کنه. :42:
ارمين عزيز تقريبا همين فاصله رو ما تو خونه داريم و40 اينچ داريم اول خيلي بزرگ به نظر ميزسه ولي كمك كم عادت ميكنيد به نظر من الان 46 اگه بود بهتر بود :46:نقل قول:
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
فكر ميكنم نهايت تو اين فاصله 40 خوب ومناسب باشهنقل قول:
در مورد برند و نوع hdtvتصيم بگيريد تا بتونيم بيشتر راهنماييتون كنيم
ممنون جناب t_tanhayam که جواب منو دادید.:20:نقل قول:
من هم یه لینک پیدا کردم که شاید به درد بقیه هم بخوره.
[HTML]http://asia.cnet.com/buyingguides/home_av/0,39066264,61985379-5,00.htm[/HTML]
خواهش ميكنم ارمين عزيز البته اين قضيه محاسباتو پيشنهاداتي هم داره با توجه به فضاي خونه ورعايت فاصله استاندارد
منتها باز هم سليقه اي هست به من باشه يك 80 اينچ ميزارم توي اتاق 3*4 :46:
[HTML]http://en.wikipedia.org/wiki/Optimum_HDTV_viewing_distance[/HTML]
[HTML]http://myhometheater.homestead.com/viewingdistancecalculator.html[/HTML]
چرا صحبتی از این دو مدل در این تاپیک نشده؟
قصد خرید یکی از این مدل ها رو دارم اما اول نمی دونم وارد ایران شده یا خواهد شد اصلا ( با یا بدون گارانتی مهم نیست ) دوم نمی دونم قیمتهای دبی یا بانه یا نمایندگی کلا قیمتشون رو نمی دونم چند هستکد:Plasma Panasonic
TX-P42V20E
http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/product/v20_plasma.html
TC-P42G25
http://panasonic.net/avc/viera/us2010/product/g_plasma.html
تو لینکها نوشته EU2010 و US2010 ولی امیدوارم بازار ایران یا دبی موجود باشن این مدلها
نظرتون در مورد این مدلها چی هست؟
+++++++++++++++++++++++++++
چون تعداد پستهام کمه دکمه تشکر ندارم؟
دوستان توی تلویزیونهای 40 اینچ چه مدلی رو پیشنهاد میکنند (قیمت مهم نیست) از چه برندی خودم سونی دوست دارم ولی هرچی دوستان بگند
شما براي چه كاري ميخواي ؟؟؟نقل قول:
بازي يا چي ؟؟
هزينه ؟؟؟
معمولا از همون برندي كه دوست داري بگير ...
ميتوني به سري c650 , b650 سامسونگ هم فكر كني ...
در مورد اين دو پنل خوب هنوز بصورت رسمي گويا وارد نشده وبايد منتظر بود تا وارد بشه اتفاقا دوستان زيادي مثل شما منتظر ورودي پلاسماهاي جديد پانا هستندنقل قول:
در مورد قيمت گذاري ديگه بايد ديد نماينده رسمي بانيان در ايران چه قيمت هايي ميده
v20 و g20 احتمال زياد رسمي وارد خواهند شد كمي بايد صبر كنيد تا شهريور گويا
در مورد نظر خوب جز بهترين hdtvهاي دنيا هستند كه قبلا مفصل بحثش بوده واقا مهدي لطف كردند وكامل بررسي شده:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391798[/HTML]
نقل قول:
بازی Xbox ، ماهواره HD ،به کامپیوتر برای فیلم وصل بشه البته ماهواره هم از روی کامپیوتر هست
بازم هزينه رو نگفتي ...نقل قول:
ميتوني از سامسونگ c650 , b650 بگيري ...
از پاناسونيك هم g10
بازم هزيت=نه رو بگيد تا بهتر بشه كمك كرد ...
سلام دوستان---تفاوت LA---LB---LC---تو چي هستش؟؟؟اول اسم همه مدلهاي ال سي دي نوشته شده----حالا كدوم بهتره؟؟؟؟ A---B---يا C ؟؟؟؟؟؟؟
راستي از اين دو مدل پايين كدوم بهتره---من خودم مدل اولي رو دارم و ازش راضي ام----يكي از آشناها سوال كرده----البته مشخصات هر دو رو ديدم فقط ميخوام بدونم كدوم يكي قابل اطمينانتره؟؟؟آخه مدل دومي رو وقتي جستجو ميكنم اصلا مطلبي راجع بش نيست!!!!!!(البته تو سايتهاي خارجي)-----
40B579 SAMSUNG
40C585 SAMSUNG
سلام دوست عزيز a b c بر ميگرده به سال ساخت و مدل اون سالنقل قول:
c 2010 ...b 2009...a2008 خوب با توجه به اينكه معمولا برند هاي مختاف سعي ميكنند روز به روز مدل هاي بهتري ارائه بدن قا عدتا بايد cبهتر از همه باشه
واما در مورد مدل خوب نام گذاري سام اينطوريه مدل مورد نظر شما همون c550 هست فكر ميكنم
و طبق قاعده كلي بالا مدل C بهتر هم از نظر داشتن ديزاين بهتر .كنتراست بالاتر .داشتن usb movei و....
با سلام
قبلا جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بنده كمك نموده اند خواستم نظر ديگر عزيزان را هم بدانم
يه tv ميخوام بحدود 2 تومان براي همه جور كيفيت از sd تا hd و البته ديدن فوتبال با بهترين حالت
سايز هم حدود 40 در نظر است
فعلا دومدل سامc650 وفيليپس 8404 است نظر دوستان چيست؟
راهنمايي بفرماييد ممنون
دستت طلا---متوجه شدم---آره همون c550 هستش----
راستي يه سوال هم برام پيش اومده---آيا ال ئي دي از نظر كيفيت تصوير خيلي تفاوت داره با ال سي دي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مزاياي ديگش رو ميدونم چيه (مصرف برق كمتر---كمتر به چشم آسيب ميرسونه و باريكتر بودن و سبكتر شدن)اما اينا مهم نيست كيفيت شرط اصلي و مهمهيه----
والا آدم گيج ميشه با اين اوضاع (هر لحظه مدل بالاتري به بازار مياد) الان من 1 سال نشده ال سي دي خريدم اما يه جورايي دلم هواي ال ئي دي كرده!!!
در مورد سه بعدي هم به نظر من چيزه جالبي نيست كه انقدر تبليغ ميشه!!!اگه واقعا كسي سه بعدي ميخواد بگيره بايد بدون نياز به عينك بگيره كه خيلي گرون ميشه حدود 20 ميليون تازه هنوز تو ايران وارد نشده----( واقعا تكنولوژي حرفه اييه)
حالا اين حرفا به كنار به نظرت آيا ارزش داره كه ال سي دي رو بفروشم و ال ئي دي بگيرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي يه سوال ديگه هم تو ذهنمه كسي كه تي وي سه بعدي داره منظورم بدون عينكه---بايد برنامه هاي خاصي رو از آنتن بگيره؟؟؟؟؟؟؟؟؟يعني برنامه ها هم بايد به اين سيستم مجهز باشن؟؟؟؟؟؟؟
در مورد تفاوت وشباهت خالي از لطف نيست اينجا رو مطالعه كنيد:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933[/HTML]
نه به نظر من كار خوبي نيست در مورد تعويض لينك بالا رو بخونيد نظرتون متفاوت ميشه حتما
در مورد 3d خوب هنوز زوده واقعا بايد بيشتر منتظر سور س هاي 3d هم بود علاوه بر اينكه شاهد رشد خود تكنولوژي نمايش 3d هم بايد باشيم
در مورد اخرين مطلب بله بايد سورس ومنبع 3d هم داشته باشيم تا بتونيم 3d ببينيم
البته سيستم هايي مثل 2d convert 3d هم در سام هست كه تصاوير 2d رو به 3d تبديل ميكنه منتها خوب خيلي متفاوت با 3d واقعي نه اون انطباق ميدان خوب رو داريم ونه اون كيفيت وفضاي 3dرو ولي خوب فان خوبيه :46:
می خواستم بدونم ویژگیهای سامسونگ c6900 با b7000 چقدر تفاوت داره؟ مدلهای 40 اینچش...
در ضمن بین این دو مدل و sony 40ex700 کدوم رو ترجیح می دین؟
آره بيخيال شدم---فعلا با همين ال سي دي حال ميكنيم---
درود
یه ال سی دی سایز 32 تا37 می خوام بخرم که اول از همه گیرنده تلویزیون دیجیتال (تیونر داخلی --- TV) داشته باشه تا برای دریافت امواج تلویزیون احتیاجی به گیرنده خارج از دستگاه نباشه دوم اینکه از برند های Toshiba، Philips، Panasonic باشه...ترجیحا 100 هرتز یا 120 باشه...Full HD ... ورودی HDMI و USB و... همین دیگه امکان خرید از بانه و اینجور جاها نیست فقط در تهران....راستی قیمتش هم از یک میلیون بالا نزنه...ممنون می شم دوستان منو راهنمایی کنن....سپاس فراوان
والا فكر كنم چنين چيزي اون هم توي مارك هايي كه انتخاب كردين كم گير ميادنقل قول:
-در مورد ----t اكثر مدل هاي داخلي وبا گارانتي منظورم هست ندارند
-در مورد usb اگه منظورتون فيلم هست و پخش فرمت ها باز هم نداريم به صورت فول در اين برندها
به هر صورت با وجود اين حرف ها اينها پيشنهاد ميشه از برند هايي كه گفتين وبا توجه به قيمتتون ولي نه با امكانات شما :
toshiba 40CV600
نقل قول:
Full HD LCD TV
- Power Meta Brain
- 10-Bit Video Processing
- Exact Scan Mode
- Intelligent Backlight Control
- 3D Colour Management
- Resolution (H x V): 1920 x 1080
- 2 HDMI Terminals
- REGZA Link (HDMI-CEC)
- Jpeg Playback (USB only)
- Dimensions with Stand (WxHxD) - 977 x 663 x 264 mm
- Optional Wall Mount Bracket WAL12S / WAL13C
Specifications
Main
Product Type: LCD TV
Screen Type: 40
Aspect Ratio: 16:9
Dynamic Contrast Ratio: 50000:1
Brightness (cd/m2): 500
Viewing Angle (Degrees): 178
Video Processing: 10 BIT
Panel Response Speed (ms): 8I
Connection
Antenna Input: 1
EXT 1 Input: Composite Video + RCA Audio
EXT 2 Input: S-Video + Composite Video + RCA Audio
EXT 3 Input: Component Video + RCA Audio
EXT 4 Input: HDMI 1 + 3.5mm Mini Jack Audio (Common with PC Audio)
EXT 5 Input: HDMI 2
EXT 6 Input: HDMI 2
PC Input: D-Sub 15 Pin + 3.5mm Mini Jack (Common with HDMI 1 Audio)
Monitor Output: Composite Video + RCA Audio
Digital Input: USB (JPEG Playback)
Features
Teletext: O
Picture in Picture: 1 Tuner PIP
Multilingual OSD: English / French / Persian / Russian / Simplified Chinese / Malay / Vietnamese / Thai / Arabic
Hotel Mode: O
Swivel Stand: Fixed Stand
General
Automatic Voltage Regulator: E: 220-240V 50/60Hz Y: 220-240V 50Hz T: 110-240V 50/60Hz
Power Consumption (W): 188
Dimension (W x H x D) mm without Stand: 977 x 624 x 90
Dimension (W x H x D) mm with Stand: 977 x 663 x 264
Weight (Net) kg without Stand: 17.0
Weight (Net) kg with Stand: 18.5
panasonic L37S10
كه پنل ips داره وتصوير خيلي خوب وقابل قبول
philips 42PFL3609
البته كمي افايش بودجه 1200 تقريبا
نقل قول:
Specifications
Picture/Display:
Aspect ratio: Widescreen
Brightness: 400 cd/m²
Response time (typical): 8 ms
Viewing angle: 178º (H) / 178º (V)
Diagonal screen size (inch): 42 inch
Diagonal screen size (metric): 107 cm
Display screen type: LCD Full HD W-UXGA Act. matrix
Panel resolution: 1920x1080p
Picture enhancement: 3/2 - 2/2 motion pull down, 3D Combfilter, Active Control, Color Enhancement, Digital Crystal Clear, Dynamic contrast enhancement, Jagged Line Suppression, Sharpness Adjustment, Dynamic Noise Reduction, 2D/3D noise reduction, 1080p 24/25/30Hz processing, 1080p 50/60Hz processing
Screen enhancement: Semi-glare
Supported Display Resolution:
Computer formats: 640 x 480, 60, 72, 75, 85Hz, 800 x 600, 60, 72, 75, 85Hz, 1024 x 768, 60, 70, 75, 85Hz, 1280 x 768, 60Hz, 1280 x 1024, 60Hz, 1360 x 768, 60Hz, Via HDMI/DVI input,
Video formats: 480i, 60Hz, 480p, 60Hz, 576i, 50Hz, 576p, 50Hz, 720p, 50, 60Hz, 1080i, 50, 60Hz, 1080p, 24, 25, 30, 50, 60Hz
Sound:
Output power (RMS): 2 x 8W
Sound Enhancement: Auto Volume Leveller, Dynamic Bass Enhancement, Incredible Surround, Treble and Bass Control
Sound System: Mono, Nicam Stereo, Stereo
Loudspeakers
Built-in speakers: 2
Connectivity:
AV 1: Audio L/R in, YPbPr
AV 2: Audio L/R in, YPbPr
AV 3 Audio L/R in, CVBS in
Front / Side connections: HDMI v1.3, CVBS in, Audio L/R in, Headphone out
Other connections: Monitor out, CVBS, L/R (cinch), PC-in VGA + Audio L/R in
HDMI 1: HDMI v1.3
EasyLink (HDMI-CEC): One touch play, EasyLink, System standby
Power:
Ambient temperature: 5 °C to 40 °C
Mains power: 110-240V; 50-60Hz
Power consumption: 198 W
Standby power consumption: 0.30 W
t_tanhayam عزیز، مرسی از راهنمایی که کردی اما داشتن گزینه ----t برای من خیلی مهمه چون نمی خوام مثل الان ال سی دی رو به یه گیرنده جداگانه وصل کنم که یه کنترل اضافه + مصرف برق بیشتر و سخت شدن کاربری را به همراه داشته باشه...همچنین سایز TV بهتره بین 32 تا 37 باشه اینجوری رو تصاویر کم کیفیت، کمتر دچار مشکل می شیم در ضمن برای خانه های فعلی که متراژ خیلی بالایی ندارند به نظر من این سایز معقول تره چون از فاصله 3 تا 5 متر می خوام TV ببینم. در مورد اینکه چرا تاکیدم فقط رو چند تا برند خاصه باید بگم که علتش اینه که (به نظر من) تصاویر TV های ال جی یا سامسونگ خیلی اغراق رنگ دارند و فقط در نگاه اول خریدار رو با رنگ های اغراق آمیز فریب می دن (البته منکر این نمی شه شد که مدل های نسبتا خوبی هم دارند).
خودم تو یه سایت که داشتم سرچ می زدم با چند تا مدل پاناسونیک مواجه شدم اما متاسفانه تا حالا تصاویر پنل های پاناسونیک رو از نزدیک ندیدم که بتونم نظر بدم در مرحله اول....اما مدلی که دیدم ظاهرا ----t داره مدلش اینه L32X15 و L37G10 که البته آخری حدود 1 میلیون و 200 هزار هستش که اینم ----t داره و 2 تا چیزه دیگه هم داره که من ازشون سر در نیآوردم...یکی اینکه نوشته Freesat داره اون یکی هم CATV Compatibility هست که باز خیلی خوب نفهمیدم کارش چیه...!
ممنون می شم اگه نظرتون را درباره این 2 مدل بهم بگین و البته جواب سوال آخرم رو هم بدین که این freesat و CATV چیه و آیا توی مدل های ایران هم وجود داره این آپشن و کار می کنه؟...سپاس
(اگه مدل های دیگه ای هم سراغ دارید ما را بی نصیب نگذارید)
درود:
lcd سونی سری xn یا nx دقیقا ساخت کجاست؟ آیا پشت تلویزیون زده ساخت ژاپن؟؟؟