با سلام
روغن کارخونه رانا روی چه کیلومتری باید عوض بشه؟
Printable View
با سلام
روغن کارخونه رانا روی چه کیلومتری باید عوض بشه؟
سرویس اولیه که ببری ( 10000) خودشون عوض میکنن. اگه تو دستور کارشون نبود بهشون بگونقل قول:
Sent from my MT15i using Tapatalk
دقیقا صندیهای پراید های جدید رو تجسم کن.... خب.... حالا اونارو ببند رو رانا!!!! حتی روکش های پراید هم بهش میخوره... کلا بنظرم اشغالترین تجهیزات داخلی رو داره....نقل قول:
خیلی سفت نیست!نقل قول:
ولی خوب مثل سمند و پژوه هم نیست.
من یه پراید هم دارم که البته صندلی هاش میگن مال ریو هست
تقریبا به قول این دوستمون مثه اونه. ولی باید بگم که اونم همچین بد نیست!! راحته
حتی به نظرم مثلا از ال 90 که خیلی خیلی بهتره
نقل قول:
دوست عزیز شما مطمئنی.چون چند جا دیده بودم قبل از 5000 تا باید تعویض بشه.
نقل قول:
نه معمولش ۱۰۰۰۰ تا هست فکر میکنم -
بچه ها رانا کارت طلایی 3 ستاره داره؟؟؟ چه مزایایی داره؟؟
سه ستارهنقل قول:
ولی مزایاشو نمیدونم!!:n02:
كارت طلايي سه ستاره1. امداد رساني در تمام نقاط كشور به صورت شبانه روزي2. انتقال رایگان سرنشینان خودروی حادثه دیده به نزدیکترین شهر در صورت امکان و یا پرداخت هزینه بر اساس ضوابط شرکت3. انتقال رایگان خودروی حادثه دیده به نزدیکترین نمایندگی مجاز در صورت امکان و یا پرداخت هزینه بر اساس ضوابط شرکت4. جبران خسارت وارده به خودرو ، ناشی از سوانح و تصادفات طبق ضوابط5. جبران خسارت سرقت خودرو و قطعات سرقت شده خودرو طبق ضوابط6. تعمیر خودرو مطابق استانداردهای تعمیراتی شرکت ایران خودرو در طی دوره اشتراک7. تضمین کیفیت و دوام رنگ خودروی تعمیر شده در طی دوره اشتراک8. انجام رایگان سرویس های دوره ای: تا سقف 40000 کیلومتر9. پرداخت هزینه توقف خودرو د رتعمیرگاههاي مجاز: روزانه 100.000ریال تا سقف 40 روز طبق ضوابط10. جايگزين نمودن خودرو هاي سرقتي طبق ضوابط تذكر : چنانچه در خسارت وارده مشترك مقصر حادثه باشد 50% هزينه توقف پرداخت مي گرددتذكر : چنانچه در خسارت وارده مشترك مقصر حادثه باشد 50% هزينه توقف پرداخت مي گردد
تو پرتال امداد خودرو نوشته بود... اگه راست بگن البته :n02:
اقا من ماشین رو بردم کارواش همین الان - حالا که اومدم میبینم چراغ جلو سمت شاگرد بخار کرده - تا حالا اینطوری نشده بود - چند بار برده بوذم کارواش قبلا هم - اما تا حالا اینطوری نشده بود - حالا چکارکنم
دوستان بهای خودروی رانا چه اندازه هست؟ آیا هم اکنون می شه این خودرو رو خرید ؟ وضعیت بهای قطعات و سوخت این خودرو و ... چجوری هست؟ برای خرید در برابر پژو پارس و ال 90 پیشنهاد می شه؟
با سپاس
29.200 نقدی از شرکت . بله میشه ... ولی نمیدونم تحویلش برا کی باشه.... بهای قطعات با 206 یکی هست.... سوختش هم ما تو شیراز با ترافیک نیمه سنگین بالای 9 میسوزونه! کارکرد ماشین هم 10 هزارتاست.. حقیقت اگه با مصرف پارس کنار بیای ماشین بهتریه... رانا وضعیت داخل ماشین داغونه... مخصوصا این داشبورد مسخره...نقل قول:
ببخشید ولی مصرف پژو پارس چقدر هست مگه؟نقل قول:
بسته به ترافیک هست دیگه ولی حدودا رو 13 لیتر داخل شهر باید فکر کنی!نقل قول:
سلام .میشه یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانی بزارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قا امروز بعد از مدتها بعد از اتمام امتحانات دانشگاه فرصت کردم که با ماشین برم یه دور درست حسابی بزنم -۲۱۰ کیلومتر باهاش رفتم تو جاده ساوه و برگشتم - قبل از اینکه از تهران حرکت کنم باک ماشین رو پرکردم ۳۴ لیتر زدم - بین راه که واقعا شیر بود -هیچ مشکلی نداشت - بسیار نرم و خوب حرکت میکرد تا ۱۶۰ تا هم رفتم باش - خیلی راحت و نرم بود - بیشتر ترسیدم برم - - درضمن از ۱۶۰ به بالا فرمون یه خورده میلرزید - وقتی برگشتم خونه از لحظه ای که بنزین زدم تا در خونه ۲۱۰ کیلومتر کار کرد و ۲ پله بنزینش خالی شد که با فرض باک ۵۰ لیتر و ۸ پله ودر هر پله به طور متوسط ۶ لیتر بنزین - مصرفش میشه چیزی در حدود ۵.۸ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر - که برای تو جاده خیلی خوبه
29.200 نه 30.200نقل قول:
ما دو روزه تحویل گرفتیم ولی دو مشکل اساسی داره 1- آمپرآبش خیلی بالا هست تازه ماشین رو روشن کردی عقربش وسط می ایسته
2-دندش خیلی خشکه
می خواستم بدونم برای بقیه هم همین مشکلات هست یا نه؟
حال این موتور همین هست ، کلا موتور پژو دمای بالا داره و گیرباکسش وقتی گرم بشه نرم عمل میکنه .نقل قول:
دقیقا حرف آقا پویا درسته در مورد دمانقل قول:
ولی گیربکس رو مال ما بد نیست خوبه
گیرباکسشون خوبه ولی خیلی نرم نیست مثل L90 اما وقتی گرم بشه با اشاره کوچیک جا میره .نقل قول:
کاملا درستهنقل قول:
هیچی به ال 90 نمیرسه انصافا گیربکسش
سلام
دوستان این رانای ما وقتی میخواد راه بیافته اگه بهش گاز زیاد ندی حود 1.5 یا 2 خاموش میشه مخصوصا تو سربالایی ها که خیلی دیگه باید گاز بدی
به نظرتون مشکلش چیه؟
بردیم نمایندگی گفتن احتمالا کلاچش مشکل داره و انگار ماشین یه دفه راه میافته یعنی کللاچ یه دفه عمل میکنه، و چون برقیه ممکنه مشکلش این باشه
نظر شما چیه؟؟؟
ممنون
مگه کلاچ رانا برقیه?نقل قول:
نمیدنم والا!!!نقل قول:
به من که اینو گفت منم تعجب کردم
حالا مال شما چجوریه اقا سجاد؟ این مشکل ماشین ماست یا مال شما هم همینه؟ چقدر باید گاز بدی راه بیافته؟ ایا خاموش میکنی بعضی وقتا اگه گاز کم بدی؟
من اوایل این مشکل رو داشتم باش . شاید به کلاچش عادت نداشتم علت رو نمیدونم. ولی الان نه . حتی ماشین زو که میخوام از پارکینگ درارم اصلا گاز نمیدم یه خورده پارو از رو کلاج بر میدارم خود ماشین بدونه که من گاز بدم میره. حتی با دور موتور یک و یه خورده زیر یک هم من ماشین رپ توترافیک و خیابوتهای صاف راه میبرم. به نظرم هنوز به کلاچش عادت نکردی زیاد حساس نباش به مرور درست میشه. البته تو سربالایی های شدید منم تقریبا زیاد گاز میدم تا ماشین حرکت کنه. ولی به 2 نمیرسه دور موتورنقل قول:
پس ظاهرا طبیعیه
آخه میدونی مشکل اینه که خرابم باشه نمایندگی لعنتی نمیفهمن
پس باهاش باید کنار بیایم
ممنون آقا سجاد
Sent from my LT30p using Tapatalk
.من ماشینم مدل 91 هست جزو اولین سری هایی که از کارخونه گرفتم. جالب اینه که تمام مشکلاتی که دوستان میگن رو من فقط تا یه ماه پس از تحویل ماشین از کارخونه داشتم و بدونه اینکه کاری کنم تو این یه سال همشون درست شده _ الان ماشینم هیچ مشکلی نداره و من واقعا ازش راضیم. فقط یه تجربه که تو این چند روز که هوا خیلی سرد بود اومد دستم اینه که وقتی هوا اینطوری خیلی سرد میشه ماشین اولش که روشنش میکنی دنده هاش خوب جا نمیره ولی یه ده دقیقه ای که بگذره درست میشه و دوباره عین اولش نرمه نرم میشهنقل قول:
سلام
من چند روزه دیگه دقیقا یک sسال میشه که رانا دارم.
و انصافا خوب بوده.جدای از حرفهایی ک بعضی ها در مورد خودروهای ایرانی میزنند.ولی به نظر من در این رنج قیمت بهترین گزینه هست.
من قبل از رانا اس دی وی هشت-ال نود داشتم انصافا رانا خیلی بهتر بود برام ..
از نکات مثبتش میشه به ترمز های واقعا خوبش اشاره کرد که میتونم بگم در یکی دو مورد اگر ماشین دیگه ای بود معلوم نبود من الان کجا بودم !!
یه چیز دیگه ای هم ک در مورد ماشین به نظر من مهم هست دو ایربگ بودن هست.چون واقعا اتفاق یک بار میافته ...
من شتابش رو با ال نود و پارس که درگ گذاشتم ازشون جلو بود ...
از نظر طراحی هم خصوصا چراغ های جلوش خیلی قشنگه.
به نظر من رانا با رینگ که بنظر من 5 پر بهتر هست قیافه ماشینو خیلی قشنگ میکنه ...
و توی رنگ ها هم خاکستریش بهش میاد ...
آره دوستان منم نگفتم ماشین بدیه که
فقط یه خورده داره بد قلقی میکنه
اولش که واترپمپش آب میداد عوض کردن
بعدش در سوپاپیش روغن میده قراره عوض کنیم
یه چراغ ش جلو سوخته بود عوض کردم
الانم که صفحه کلاچش ظاهرا ایراد داره
نمیدونم والا از دست این شرکت های داخلی با این کیفیت ساخت دارم دیوونه میشم
حالا از کیفیت کم داشیورد و رو دری ها بگذریم ولی به هر حال هر چی پول بدی اش میخوری:-(
ولی خدا که حالا به قول شما بعد یه سال درست شه
ولی یه نظرم ال 90 تو ایران از همه بهتره تو این رنج
سلام به همه دوستان راناي من هم همين مشكل رو داشت كه با مراجعه به نمايندگي و تعويض صفحه كلاچ مشكلش حل شدنقل قول:
تو سري جديد صندلي راننده رو شركت مبتكران ميزنه و بهتر از قبليهنقل قول:
چند تا سوال .لطفا کامل پاسخ بدید.ممنون
من عکسهاش دیدم تایرهاش سایز پراید هست؟ وایا رینگ داره یا قالپاق پلاستیکی هست ؟ :دی
صندوق عقبش تو عکس ها وقتی بستس یک درز و شیار داره جوری که انگار انگشت هم رد میشه زیاد دقیق نساختن درسته ؟
این بهتره یا 206؟ و چرا؟
قیمت دست دومش حدودا بگید چنده؟
کی گرفتین ماشینو؟مدل چنده؟ یعنی جز اخرین سری هاست؟
حالا ما چجوری به اینا بفهمونیم مشکل جدیه؟ شما چیکار کردی قبول کردن صفحه عوض کنن برات؟
پراید؟!!!! نه دوست من همون 14 هستنقل قول:
صندوق هیچ مشکلی نداره شاید اونی که شما دیدی مشکل داشت
اون 2 تا سوال دیگه رونمیدونم:n02: ولی فک کنم 206 کیفیت ساخت داخلش بهتر باشه از قبیل داشبورد و ....
رانا LX توليد آبان ماه 92نقل قول:
كاركرد هم 5000 كيلومتر
البته من زياد با كلاچش مشكل نداشتم و مشكلش هم بيشتر به خاطر لرزش هاي ريزش هنگام شروع حركت بود (و ترس از زياد شدن اين مشكل)
كه اون هم به توصيه دوستان تو يه انجمن حرفه اي دارندگان خودرو بردم نمايندگي و گفتم ماشين تو شروع حركت با دور موتور نرمال و زير 1500 خاموش مي كنه و زماني هم كه ماشين پره خيلي لرزش داره
مسئولش نشست و تست كرد گفت عوضش مي كنيم . امداد زدن تا بيارند
اما دوستاني كه صفحه كلاچ رو عوض كردند كاملا ازش راضي هستند و ميگن مشكل لرزش تا 95% حل شده
براي اطلاعات بيشتر يه سر به اين تاپيك بزنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
206 بهتره اما ارزش اين اختلاف قيمت رو بايد خودتون تشخيص بديد داره يا ندارهنقل قول:
رانا تحويل 30 روزه تو تهران 15 روزه و قيمت 30 تومن
206 تحويل تابستان 93 به بعد اون هم بدون در نظر گرفتن تاخير در تحويل محصولات پژو و يا قيمت بازار 38 تومن
در حاليكه اكثر قطعات و طراحي رانا و 206 مشابه و يكسان هستند
ممنون از پاسختوننقل قول:
شما ساری هستید؟ کدوم نمایندگی بردید ما هم ببریم اگه میشه ادرس بدید چون ما به ساری نزدیکیم
ممنون
نمایندگی رضی پور
تو ساری از میدان امام به سمت میدان خزر
بعد سه راه جویبار نرسیده به اکبر جوجه سمت راست نمایندگی رضی پور
سلام
آقای سعادتی امروز بردیم دیاگ زدیم سالم بود ظاهرا
یعنی اکیه؟!
یا شاید اشتباه کنه اونم
من فنی سرم نمیشه آخه