سیستم عامل رو داره(منم بلد نبودم بیارم داییم آورذ:دینقل قول:
سیستم عامل رو داره(منم بلد نبودم بیارم داییم آورذ:دینقل قول:
پس خوبه که داره. تو سایتش اطلاعاتی ننوشته بود.نقل قول:
این سیستم عاملش خیلی بدرد میخوره. چون هیچ وقت آلوده نمیشه اگر زمانی ویندوز اصلی بالا نیومد لنگ کارهات نمیمونی. بر پایه لینوکس هم هست. :46:
با سلام من هم به جمع n61jq پیوستم.........
n61jq/jx061jv/cpu=corei7/ram=4g ddr3/hdd=640 5400/vga=ati 5730 1g/bluray/seven/almas(vista pakhsh
1.370.000t
به جمع خوش اومدی. بیشتر بخاطر ASUS داشتن :46:نقل قول:
اگر چند روزیه باهاش کار میکنی. میتونی بیای و مزایا و معایباتش رو بگی. :10:
نقل قول:
از کجا خریدی ؟
نقل قول:حداقل بگید تا 775 تومن توی برند asus چه مدلهایی هست. حتمن باید 14 اینچی باشه.نقل قول:
ممنون
نیست دوست من
نقل قول:کد:http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=7091
این لپ تاپ های سری UL چه مزایایی دارند ؟ آیا به درد می خورند ؟ اگر تو ایران موجود هست قیمت هم بدید لطفاً
با تشکر:10:
دوستان کسی بلد نیست os ای که قبل از اومدن ویندوز (رو توی n61jq)میاد رو بیاره؟
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
با چه دکمه ای میاد؟نقل قول:
یا سلام و خسته نباشید
2 تا مجموعه سوال دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید :46:
در ابتدا قصد خرید یک مدل k52jr داشتم با گرافیک ati 5470 یک گیگ DDR3
این گرافیک تا چه حد میتونه بازی هارو ساپورت کنه؟کلا گرافیکش قوی محسوب میشه؟تا چه حد باید ازش انتظار بازی داشت؟
اما یکی از دوستان در همین تاپیک بهم پیشنهاد کرد که یکی از مدلهای سری N61 بگیرم که دیدم دو تا کانفیگ داره گرافیکش
یکیش ATI 5730 و یکی دیگش GF 325 GT
این دو تا گرافیک چقد باهم فرق دارن؟کدوم یکیشون قوی تره؟و چقدر با اون مدل Ati 5470 فرق دارن؟
من کلا یک لپتاپ میخوام که هم گرافیک قوی داشته باشه و هم CPU قوی ( حداقّل Core i5) که تا یک سال دیگه بتونه همه بازی هارو روون اجرا کنه و قیمتشم زیر ۱۲۰۰۰۰۰ باشه
کدوم یکی بهتره و چرا ؟
کلا کدوم کارت گرافیک قوی تر و بیشتر میشه روش حساب کرد برای اجرای بازی ها ؟
کیفیت ایسر به ایسوس میرسه ؟
ایسر داغ میکنه یا نه و میشه واسه کارهای سنگین روش حساب کرد ؟
چرا قیمت ایسر اینقد نسبت به بقیه برند ها پایین تره ؟
کیفیتش آیا با برندهایی مثل ایسوس یا سونی برابری میکنه ؟
از دوستان کسی این مدل رو داشته ؟ ازش راضی بوده ؟ تا حد میشه واسه بازی روش حساب کرد ؟
لب تاب های ایسر تا چه حد موقع کارهای طولانی و سنگین داغ میشن ؟ سیستم خنک کننده گیش به ایسوس میرسه
آخه من لب تاب قبلیم به علت داغ شدن زیادی گرافیکش سوخت ، حالا واسم خیلی مهمه که سیستم خنک کننده خوبی لب تابم داشته باشه
لب تاب های ایسر آروم و بیصدا کار میکنن ؟
راستی دی وی دی رام های ایسر ها چه جورین ؟ مثه اکثر های مدل های دل یا توشیبا نیست که خیلی از دی وی دی ها رو نخونن یا بعد یه مدت ضغیف بشن
از یه تعمیر کار لب تاب درباره ایسر پرسیدم که خوبه یا نه گفت خوبه ولی واسه کارهای سنگین یا طولانی نیست و عمر قطعاتش مثل ایسوس یا لنوو نیست ؟ چقدر راسته این حرف؟
ترو خدا زودتر جواب 2 سوالامو بدین آخه میخوام برم 2 3 روز دیگه لب تاب بخرم
پیشاپیش ممنون بابت راهنماییتون :10:
بچه ها وقتی میگن FULL HD (روی جعبه را منظورم هستا ) رزولوشنش جقدره؟
رزولوشن استاندارد Full HD 1920*180 یا همون 2 مگاپیکسل هستش.نقل قول:
موفق باشید .:10:
نقل قول:
از پاساژ پارسان خریدم...پاساژ پایتختم رفتم ولی قیمتهای لپ تاپ نسبت به پاساژ رضا و پاساژ پارسیان خیلی بالاتر بود.
قيمت به روز u30jc رو كسي داره؟
دقيق مي خوام.
دوستان ممنون میشم جواب من رو هم بدید :(
سلام خدمت دوستان
میخواستم بپرسم که UX5 مدل خوبیه؟........من از لپ تاپ سر رشته ندارم.........میخوام یه UX5 بخرم.........از لاحاظ سخت افزاری روی کاغذ که بد نبود ولی در کل شما چطور میبینیدش؟ در ضمن میشه درباره پردازندش یه توضیح مختصری بدین؟.....این پردازنده Pro یعنی چی؟.........خوبه؟....با سری i میشه مقایسش کنید؟
ممنون
سلام
این مدل اسوس تو بازار ایران هست؟ اگه هست قیمتش چقدره؟
ASUS n61jq-x1
Operating System: Windows 7 Home Premium (64-bit)
Display: 16-inch HD LED-backlit Widescreen (1366 x 768)
CPU: Intel Core i7-720QM processor (1.60GHz Turbo-Boost to 2.8GHz Quad-Core)
Graphics: ATI Mobility Radeon HD 5730 1GB DDR3 VRAM
Wireless Data Network: 802.11 b/g/n (@ 2.4GHz) , Bluetooth v2.1+EDR
LAN: 10/100/1000 Mbps Ethernet
Memory: 4GB DDR3 (up to 8GB)
Storage: 320GB 7,200RPM hard drive
Optical Disc Drive: Super Multi DVD drive
Camera: 2.0 Megapixel
Speakers: Altec Lansing speakers with SRS premium sound
Microphone: Digital Array Microphone
Card Reader: : 1x 8-in-1 card reader (MMC/SD/Mini-SD/XD/Memory Stick/MS Pro/MS Duo/MS-Pro-Duo)
Input/Output: 1x Headphone-out jack (SPDF support), 1x Microphone-in jack, 1x Express Card 34, 1x RJ45 LAN Jack for LAN insert, 1x USB 3.0 port, 2x USB
2.0 ports, 1x E-SATA
Battery Pack: 6-Cell
Dimensions: 14.98 x 10.33 x 1.08 (W x D x H)
Weight: 6.38 lbs
Color: Brown
خیر فقط مدلهای Jx014v و Jx028v تو بازار ایران هست.نقل قول:
چاکر دوستان!
می خوام هفته دیگه G73-JH A1 رو بگیرم.ولی نمی دونم از کجا میشه خرید؟. مخصوصا توی شیراز. اگه نشد توی تهران کجا؟
تو تهران که مطمئا نمیتونی پیدا مکنی .من دو روز پیش تهران بودم بازار رضا وپایتختو پارسیانو ایرانیانو گشتم نتونستم پیدا کنم.نقل قول:
g51 هم مدل خوبیه تو سری گیم
اونو فکر کنم راحت تر از g73 بتونی پیدا کنی
آره. ولی الان کرمه G73 دارم. دعا کنید توی شیراز بیاد. 1 ماه واسش صبر کردم. نمیدونم چرا هیچجا ندارهنقل قول:
سان بایت رو چک کردی؟ (البته حتما چک کردی). توی لیست قیمتشون که G73J رو نوشته.نقل قول:
پشت برگه هم نوشته اگه نداشته باشه، بیعانه میگیرن 48 ساعته تحویل میدن.
من خودم گفتم از دبی برام N61 رو قیمت بگیرن، اگه به صرفه باشه برام از اونجا بفرستن.
قیمت : 1,450,000نقل قول:
آره. اگه دقت کرده باشی اون G73J هست. که کانفیگش فرق میکنه.مثلا هاردش500 هست. این نمی ارزه
داداش از اون فروشگاه قیمت سری گیماشو بگو ما هم بدونیمنقل قول:
g73 که هارد 500 داره و رم 6 گیگ و cpu 720 که می ارزه 400 دلار از انکی ارزونتره
بلاخره k42jk رو گرفتم، میخواستم u30jc بخرم تموم کرده بود:(،
همه چیزش درسته ولی نمی دونم چرا وقتی می زنمش به شارژ رو lcd یه خط هایی میفته که تارش میکنه به نوعی برفک داره، وقتی یه پنجره رو بالا پایین می کنم دوباره شفاف می شه.چرا؟!
مبارکت باشه دوست عزیز منم یه هفته پیش k42jc رو خریدم 940 تومننقل قول:
خیلی لپتاپ خوبیه چند روز که باهاش کردم به این نتایج رسیدم
مزایا:
بدون نویز و سر و صدا
سیستم کولینگ عالی
کیبورد عالی
اسپیکر هایی با کیفیت بالا
شیک و قشنگ
کیفیت تصویر خوب و میدان دید نسبتا خوب(از کناره ها عالیه ولی از بالا یا پایین تعریفی نداره)
تو پردازش و رم کم نمیاره(اجرای Vmware و نصب چندین سیستم عامل و اجرای همزمان انها)
معایب:
تاچ پدش داغ میکنه (داغ که نه گرم میشه)
نداشتن e-sata و express card و نداشتن جک ورودی میکروفن
جای انگشت روش میمونه
به نظر منم نمیارزه چون نه موس داره نه کوله پشتی در ضمن رزولوشنش 1600*900 به علاوه کنتراستش190 است ولی A1 کوله وموس داره فول اچدیه و کنتراستش 1024 است + بلوری هم داره .نقل قول:
سلام بهترین مدل سری g73 چیه بعد قیمتش هم تو ایران بگید ممنون میشم
ممنون ،نقل قول:
اسپیکر من که کیفیتش بالا نیست؟! مثل لپتاپ های معمولیه.
لپتاپ شما هم موقع ای که شارژر رو می زنی lcdش نوسان داره؟!
دوستان سلام
تو مدلهای asus مدلی هست که فول اچ دی باشه ؟ چه مدلی ؟ قیمت حدودا چنده؟ منظورم (1920*1080)
نقل قول:
Asus G73JH
Asus N90SC
Asus G51JX
هر کدوم از اینها هم با توجه به کانفیگ های مختلفی که دارند به مدلهایی تقسیم میشند.
در ضمن لپ تاپ هایی که Full HD نیستند,منظور این نیست که اصلا نمیتونند Full HD رو ساپورت کند. پست زیر... نتیجه ی 2 تا از لپ تاپ هاست .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410952&page=88
این g73jh فول اچدیه و سخت افزاره خوفی داره! ولی کسی به منم کمک کنه قیمتاش رو بده و فک کنم مدله a3 از همه بهتر باشه!نقل قول:
يعني كسي نبود جواب ما رو بده، پي سي هم پي سيه قديم! لطفا يكي منو راهنمايي كنه من تا فردا صبح وقت دارم.نقل قول:
يه مشكل ديگه هم دارم، رايت يه dvd با 3 تا 4 گيگ حجم نيم ساعت طول ميكشه؟! اين عاديه؟
خوب حدس بزن چند میده؟ 2.200.000 . نزدیکی 700.000 کشیده روش.نقل قول:
خدمته شما :
G51J : 1.850.000
G51JX : 2.180.000
G513D : 2.280.000
G73J : 2.200.000
G72GX : 1.950.000 این core2quad هست. 2- Q9000
البته فکر کنم گارانتیش فروشگاهیه.
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
:10:دقیقا!نقل قول:
:46::10:
g51j یعنی همونی که gtx260 داره اما 3d نیست ؟نقل قول:
اگه اون باشه که قیمتش خیلی خوبه
کیفو موس و هدستم روشونه؟
نقل قول:
آقا دستد درد نکنه قیمت همه ی مدلای G73JH رو میگی