بله....!:20:نقل قول:
Printable View
بله....!:20:نقل قول:
دوست عزيز رفيق خود بنده فردا داره مياد از اصفهان كه از بازار رضا اين دستگاه رو تهيه كنه در مورد سايت هم سايتنقل قول:
اين دستگاه و موجود داره قيمت 135.000 تومان كه 10.000 تومن از قيمت بازار ارزونتره البته اين رو به نمايندگي فروش اين دستگاه هم گفتم اما اونها مدعي بودند كه دستگاهي كه تو اين سايت براي فروش موجوده كابل HDMI همراهش نيست !!!!کد:http://www.hdmedia.ir
ادرس دقيق قسمت فروش سايت
[HTML]http://www.hdmedia.ir/shop/index.php?route=product/category&path=44[/HTML]
سلام دوستان
امروز تو یه سایت WD HD LIVE PLUS رو دیدم که قیمت زده بود 110 دلار و معمولیشو 90 دلار میخواستم
بدونم کسی میدونه چه فرقی با هم دارند؟
من امروز قیمت گرفتم پاساژ ایران 130 تومان .
آیا دوستان تایید میکنند ؟؟
ضمنا این سایت chareh یا hdmedia چند روزه ارسال میکنند به شهرستان ؟؟
با سلام
نمیدونم سوالمو جایه درستی مطرح میکنم یا نه:
من یه وسترن مدل معمولیشو دارم، همونطور که همه میدونن sub/idx رو پخش میکنه مشکلم اینه که بعض ای sub ها رو پخش نمیکنه با subtitle workshop یکم اوردمش بالا تا حدی درست شد ولی باز بعضی از خطّاشو نشون نمیده.. مشکل از کجاست؟
ببخشید من یک مقدار قاطی کردم!!!فکر کردم این دستگاه تیونر نلویزیون دیجیتال هم هستش!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مصرف این دستگاه چقدره؟
این دستگاه ----T نداره ولیدستگاه novatron هستش که تیونر هم داره:نقل قول:
کد:http://novatron.co.kr/eng.php
حالا قیمتش چقدره؟ و تو ایران هم پیدا میشه یا نه؟؟
بین 130 الی 145 دارن میفروشن باید تو خرید حواست جمع باشه
دوستا فکر کنم WD HD LIV PLUS تیونر دیجیتال هم داشته باشه ولی نمیدونم تو ایران هست یا نه
سلام
من یه وسترن لایو از سایت لاوان به قیمت 145 خریدم و 1 روزه رسید دستم.
ورژن دستگاه 1.2.21 هست. آیا این آخرین ورژنشه یا بالاتر هم هست؟ اگه هست لطفا بزارین.
فقط یه مشکل داره این که کنترلش 1 ثانیه دیر عمل میکنه، مال دوستان هم همینطوره؟
و اینکه بعضی از کلمه ها رو تو زیرنویس حرفهاشو جدا نشون میده (مثلا: س لا م - م ی بینم ت ...) کاریش نمیشه کرد؟
ممنون
دوست عزيز شرمنده ديشب فلش همراهم نبود تا تست كنم اما امشب كه تست كردم ديدم حق با شماست و دستگاه قادر به پخش و حتي شناسائي فايلهايي كه با فرمت ts از رسيور كپچر شده نيست خودم هم تعجب كردم چون تا الان كلي فايل با فرمت ts با اين دستگاه پخش كردم براي همين اين فايلها رو با كامپيوتر تست كردم در كمال تعجب ديدم فرمت اين فايلها tsp هستش و براي همين دستگاه قادر به شناسائي و پخش اينجور فايلها نيست دستگاه بدوت هيچ مشكلي فايلهاي ts رو پخش ميكنه و كليپهايي كه با فرمت ts و با استفاده از كارت --- ركورد كردم بدون هيچ مشكلي در دستگاه پخش ميشهنقل قول:
من که رفتم برای ----T یک بلوسنس خریدم ولی اگر مطلب بالایی صحت داشته باشه من میدونم و اشخاصی که بیخودی در این تایپیک پست میزنند شاید هم یک دونه از این مدیا پلیر ها خریدم خودم نظرم روی ASUS هستش تا بقیه چی بگن؟!؟!؟!نقل قول:
دوستان متخصص سلام
من یک دستگاه پخش بلوری سونی دارم
زیر نویس فارسی رو نمیتونم باهاش نمایش بدم
دستگاه از اروپا خریداری شده
با اخرین برنامه خاورمیانه ( سایت سونی) اپدیتش کردم ولی زیر نویس فارسی رو نشون نمیده .
دوست عزیز زیرنوسهاتو به نام همون فایل دربیار و اگر srt هستش به sub تبدیلشون کن
ببین جواب میده .
یکی دو صفحه قبل رو بخونی منم دقیقا مثل شما بودم دوستان جوابها رو نوشتننقل قول:
زیرنویسهاتم تبدیل به sub کن راحت میشی
فریمور 1.42 بتا که مورد تائید خود شرکت هم هستش دوستان زحمت لینکش رو چند صفحه پیش کشیدن
اگر آپدیتش کنی دستگاه دیگه بدون نقص میشه .
میخوام هارد یک ترابایت برای این دستگاه بخرم دوستان چه مدلی راپیشنهاد میکنند ؟؟
2.5 اینچی یا 3.5 اینچی ؟؟؟
کدوم مارک ؟؟
کسی از دوستان مشکل تاخیر در کنترل رو ندارن؟نقل قول:
نمیشه حلش کرد؟
سلام . دوست عزیز دستگاه منم همینجوریه ! اولا هی میرفت رو اعصابم ! اما الان بهش عادت کردم و برام عادی شده . یکم باهاش کار کنی برات عتدی میشه . کلا هر دستگاهی نقاط ضعف و قوتی داره . زیاد سخت نگیر :46:نقل قول:
اگه قیمتش برات مهم نیست که 2.5 اینچی بگیر . اما اگه قیمتش مهمه برات که با پول یه هارد 1 ترا 2.5 اینچی میتونی 2تا هارد 1 ترا 3.5 اینچی بگیری . مارک معتبر هم بگیر . یا وسترن یا سیگیت .میتونی وسترن بگیری که با دستگاهت هم ست بشه . من خودم تاحالا 2 تا سیگیت گرفتم بیشتر از 1 ساله . یکیش 500 گیگ و یدونه هم 320 گیگ برای خانومم. زیادم با خودم اینور اونور میبرمش مدل 500 گیگش رو . تاحالا هم مشکلی براش پیش نیومده.نقل قول:
نقل قول:
اگه حجم هارد و همینطور آداپتور مجزاش براتون مسئله ای نیس و قیمت هم براتون مهمه که 3.5 اینچی ..
اما اگه این بالاییها که گفتم به علاوه زیبایی براتون مهمه 2.5 اینچی . که در کنار دستگاه بسیار شیک به چشم میاد ..
مشکل اصلی هارد 3.5 به نظر من آداپتور اونه !
:20::20::20:
سلام
آیا با خاموش و روشن شدن دستگاه اگر داریم یه فیلم میبینیم.باید دوباره فیلم را پیدا کنیم یا اینکه از ادامش ÷خش میشه یا حداقل همو فولدر فیلم را باز میکنه؟
یه گزینه میاد که آیا میخوای از ادامش ببینی یا از اولنقل قول:
من امروز این دستگاه رو خریدم همه چیزش خوبه ...
اما چند تا سوال :
1- چرا فرمت wmv را پخش نمیکنه ؟؟
2-مراحل شبکه کردن با کامپیوتر چطوریه ؟؟ ( لطفا مرحله به مرحله و به صورت کامل بگید )
3- من یه مودم وایرلس دارم ; آیا میتونم با این دستگاه بصورت بی سیم به اینترنت مودمم وصل بشم ؟؟ ( لطفا کامل توضیح بدین )
mp3 چی.امن میخوام از این دستگاه توی ماشین استفاده کنم برام مهمه که وقتی یه لحظه موقع استار خاموش میشه آهنگ دوباره از اول نیاد و ادامش پخش بشه.نقل قول:
تو ماشین:18:نقل قول:
خوب شما یدونه هدیونیت 5050 پایونیر برای ماشینت بخر
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
یعنی تو ماشین میخوای فیلم HD 1080 تماشا کنی ؟
نقل قول:
عجــــــــــــــ ــ ـ ـــبـــــ ـ ـــــا ا ا ا ا
:18::18::18:
عزیزانی که این دستگاه رو دارند
با وصل شدن به اینترنت چه کاری انجام میده
ایا برای وصل شدن کامپیوتر هم لازمه یا به تنهای میشه باهاسش اینکارو انجام داد؟
خیر برای اینترنت نیازی به روشن بودن کامپیوتر نداره.نقل قول:
متشکرم دوست عزیزنقل قول:
میشه بگید با کانکت شدن چه کارهایی میشه انمجام داد؟
دیدن عکس در فلیکر که قیلتره!نقل قول:
گوش دادن به رادیو اینترنتی که فقط توی امریکا فعاله
گوش دادن به مولتی مدیا ساید live365.com که قیلتره!
استفاده از امکانات مولتی مدیا سایتکد:http://www.mediafly.com/wd
کسی نیست جواب بده ؟نقل قول:
یعنی برای همه فرمت wmv را پخش میکنه ؟؟؟
آقا شما جواب منو بده.نقل قول:
mp3 را اگر دستگاه را خاموش و روشن کنیم چه جوری پخش میکنه؟گمش میکنه؟ از اول پخش میکنه ؟بدون سوال از ادامه پخش میکنه؟
این دستگاه رو باید از کجا تهیه کرد؟مغازه هایی که لوازم صوتی و تصویری می فروشن یا نماینده های فروش سازگار که بیشتر هارد و نوت بوک دارن؟
بعد این مدل جدیدش با زیرنویس srt فارسی مشکلی نداره؟گ چ پ ژ رو هم نشون میده؟بین حروف فاصله نمی افته؟
این دستگاه بدرد پخش mp3 نمیخوره چون برای پخش فیلمهای HD ساخته شده.نقل قول:
برای من که پخش میکنه. ورژن فریم ویرش چیه؟نقل قول:
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
باید از اول پخش کنی عزیزجاننقل قول:
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
اگه تهران هستی که فراوونه اگه شهرستان هستی مثل من که اینترنتی بخر 3روزه دستت میرسه مثل من با گارنتی معتبر سازگار و بصورت پلمپ شده میاد.نقل قول:
زیرنویس srt رو هنوزم مشکل داره شاید هم هیچوقت درست نشه اما مهم نیست 2دقیقه ای میشه srt رو تبدیل کرد به sub/idx و حالشو برد با هر فونت و رنگی که دلت میخواد
دیگه چی عزیز؟
سلام
میدونید میشه به این دستگاه USB Hub وصل کرد یا نه ؟
من 3 تا هارد دارم بعضی وقتها هم فلش مموری بهش وصل میکنم ! هی باید این کابلارو در بیارم و وصل کنم ! اگه هاب رو ساپورت بکنه میشه راحت چند تا سورس بهش وصل کرد . کسی امتحان کرده یا میدونه که این قابلیت رو این دستگاه داره یا نه ؟
ممنون
فریمور من 1.02.21 هست و اکثر فایلهای با فرمت wmv که دانلود میشه رو نمیتونه پخش کنه .
آیا با آپدیت دستگاه به فریمور جدید این مشکل حل میشه ؟؟؟
من امتحان نکردم اما دوستانی که امتحان کردن گفتن میشهنقل قول:
منم همین فیرمویر رو دارم و فایلهای Wmv که توسط ایرانیها تبدیل شده رو پخش نمیکنه.نقل قول: