من الان تو يه جا گير كردم گفتهactivate krogan توضيحاتشو خوندم اما نگفته كه كجا بايد فعال كنم.
ميشه يه راهنمايي كنين؟
Printable View
من الان تو يه جا گير كردم گفتهactivate krogan توضيحاتشو خوندم اما نگفته كه كجا بايد فعال كنم.
ميشه يه راهنمايي كنين؟
هر موقع خواستی اکتیو کن چون یارت میشه. تو طبقه 4 هست. سعی کن باهاش خوب صحبت کنی که پاراگون بگیرینقل قول:
به هيچ شكلي نميشه با روند خود بازي هم پاراگورن رو فول كرد و هم رنگيد رو
مجبوري يكيشون رو فول كني و از همون در كانورسيشن ها استفاده كني و در شرايط حساس
:31: درسته نمیشه ولی میشه رنجید رو خیلی بالا برد . من خودم پاراگونم کامل شد و رنجید رو هم تا 4 اواردم بالا.نقل قول:
کاری نداره اگر چند با بازی کنی میدونی کیا مهم هستن و کیا نیستن. من هرکیو میدونستم مهم نیست رنجید میزدم.:31: یک بار هم خواستم همه رو رنجید بزنم که بازیم نا تموم موند و ویندوز عوض کردم. مثلا تو مرحله وفاداری جیکوب رنجید زدم جیکوب به باباش یک تفنگ داد با تیرهای کم بعد مردم اون جزیره میان به بابای جیکوب حمله کنن باباش میگه با این چندتا تیر که من مه رو نمی تونم بکشم بعد جیکوب میگه اون تیرا برای کشتن اونا نیست واسه خودته. و اونجاست که بابای جیکوب تفنگ رو میزاره کناره سره خودش و خودکشی میکنه:31::31::31::20::19::21::27:
متاسفانه من نتونستم تمام شكل و شمايل داستاني رو تموم كنم
اما يه چيزي هم هست اونم اينه كه كلا كل امتياز پاراگورن از رنگيد خيلي بيشتره و بيشتر طول مي كشه تا پر بشه
فكر كنم دليلش اينه كه اعصاب خرابي و فحش دادن خيلي راحتتره...نقل قول:
اگه به گزينه ها نگاه كنيد ميبينيد كه فحش خورش ملسه...:8::5:
حالا خوبه كه اينطوريه چون يه گيمر باهوش خيلي راحت رنگيد رو پر مي كنه تا روند اصلي بازي رو از دست نده مثلا درگيري جك و ميراندا و اگه رنگيد يا پاراگورن كافي نداشته باشي وفاداري يكيشون مي پره
پس مي بيني كه اصول و اون شكل اصلي بازي بهم ميخوره
آقا من این بازیو تازه گرفتم الان رفتم مرحله 2
می خواستم بدونم این بازی تا آخر همینطور سرد و بی مزه است یا برم جلو جذاب تر میشه ؟
:18::18::18::18: سرد و بی مزست؟ همون جایی که از تخت بلند میشی همون اول بازی که خیلی عالیه. شما کدوم مرحله ای وارد نرمندی شدی؟نقل قول:
نقل قول:دوست من اين بازي سبكش همينه...بايد اينور اونور بري و صحبت كني... ولي اكشنش خيلي زياده...به نظر خيليا كه كم حوصله هستن و ميخوان بكشن و برن جلو همينجوري مياد...نقل قول:
يه ذره حوصله داشته باش اروم اروم بازي كن شايد به دلت نشست...
كمكي هم خواستي بگو...بچه ها هستن كمك ميكنن حسابي كه لذت ببري...:10::5:
سبك بازي RPG هستش اما با اكشن فوق العاده زياد
كسي كه كمي انگليسيش خوب باشه و حوصله داشته باشه ميتونه از يه بازي فوق العاده زيبا لذت ببره
من حدود 45 ساعت پاي اين بازي نشستم تا به شكل و شمايل مختلف تموم كنم و بايد بگم كه ارزششو داشت
آخه چیزی که عجیبه همینه که برای هر سئوال یا هر موضوع شما می تونی چند جواب بدی این کمی آدمو اذیت می کنه
عزیز این خاصیت بازی RPG هست.قشنگیش به همینه دیگه.نقل قول:
خوب اگه يه جوابي بود كه ميشد بزن و بكش و برو...نقل قول:
ديگه اينجاست كه شما بايد بدوني كدوم رو انتخاب كني بهتره...
بايد ببيني دلت ميخواد خشن باشي يا مهربون و اروم...
دوست طرف رو كتك بزني يا ناز كني؟؟
اينا همه به خودت و طرز برخوردت نياز دارن و اينكه دوست داري چه جوري شخصيتها رو در اختيار بگيري...
يه كوچولو گنده به انگليسي احتياج داري...
انتخاب هر كدوم از گزينه ها باعث ميشه بازي كتفاوت با ديگران پيش بره...:46:
مرسی از ج.اب بسیار بسیار کاملت
از نظر انگلیسی مشکل ندارم
اما واقعا عجب کیفیتی داره
پس يواش يواش داري جذب بازي ميشي...ميگي از نظر انگليسي هم كه مشكلي نداري...خيلي خوبه...نقل قول:
يه كم كه بازي دستت بياد ميبيني چه قدر كيف داره...
حسابي لذت ميبري...:5:
من تعریف این بازی رو شنیده بودم ولی فکر نمیکردم تا این سطح عالی باشه!!!!!
من اول نسخه یکش رو گرفتم که داستان دستم بیاد،همون یک کلی حال داد،این که دیگه غوغاست!!!!
اوایل بازی هستم.تازه رفتم omega.وقتی تموم کردم میام نظر کاملم رو میگم.
سلام دوستان
من این بازی رو 2 بار تموم کردم ولی هر کاری کردم نتونستم با میرندا رومنس داشته باشه یکی هست که سیو رومنس با میرندا رو آپلود کنه در ضمن میشه بگین کجا باید برم که بتونم با هاش رومنس داشته باشم؟
اين بازيه چند تومنه ؟
اين بازي يه نسخه 3 دي وي دي داره و يه نسخه 4 دي وي دي و خب قيمت هر دي وي دي هم بايد 700 باشه حالا خودت حساب كن
هی باید بری باهاش صحبت کنی. بعد خودش بهت میگه یک زمانی که اوضاع اروم شد صدات میکنه. البته باید بهت وفادار باشه. قبل از انجام مرحله اخر رومانس میکنید:10:نقل قول:
این مرحله حکک کردن securety چطوری باید انجام بدم؟ همین که تو ilum باید انجام بدم؟؟ نمی دونم باید کجا برم؟ فعلا مرحله omega4 رو رفتم تا بعدش اینو برم. راستی جک و tally و thane از گروهم در مرحله آخر فعلا مردند خواستم بدونم اون دختر بانمکه اسمش ( kelly ) می تونم نجاتش بدم؟ آخه فکر کنم دزدیده شده
lکدوم مرحله؟ همونی که لیارا بهت میده؟ کلی زنده میمونه اره. همه که مردن تو بازی شما:31:نقل قول:
همون مرحله تو ilum که فکر کنم باید یه چند تا سیستم رو ح.ک کرد ( امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید آخه این سایت نمی دونم چرا نمیذاره راحت بنویسم >>> ههک )نقل قول:
تا حالا اونایی که گفتم مردند ولی عشقم میراندا زنده است و به شخصه ازش محافظت میکنم :31: تازه باهاش رومانس هم داشتم:40: و اگه خدا بهمون عجل بده میخوام بعد از مرحله آخر بگیرمش:10:
چند تا کامپیوتر هست که رو دیوارن اگه بری پیششون ه-ک میاد باید ه-ک کنی و بری کنار اون کامپوتر های کنار دیوارا که با متر نشون میده و اطلاعات رو بریزی توشون(کمی ناقص بود ببخشید بازی یادم رفته )نقل قول:
مرسی بابت راهنماییت اما من تو اون منطقه بزرگ چطوری اون کامپیوتر ها رو پیدا کنم؟ یادت نیست تقریبا کجا بودن؟
ببين همون نزديكشن...نقل قول:
اين طرف ميزني ميري اون ور هك ميكني...
محيطشم خيلي بزرگ نيستا....
تازه بهت با يه شماره معكوس ميزان فاصله ات رو نشون ميده...
اگه بازم مشكلي بود بگو ...:46:
اقا روانی بود یعنی بازی بمب:8::8::18: البته یکشو میگما !!! خوب اقا سیوای یکش کجاست من برم وردارم واسه 2 ؟اقا فقط من با شلی بودم تو قبلیه حالا انتقال بدم بازم اشلی هست ؟ دیگه نمیخوامش اخه این دختر جدیده خوشکلتره :d
مگه خودتون يكش رو نرفتيد؟؟؟نقل قول:
اينجا بريد بگرديد پيدا ميكنيد...
کد:http://www.masseffectsaves.com/import.php
چرا بابا خودم رفتم دیگه :8: کدوم شاخرو باید نگه دارم واسه 2ش ؟ در ضمن من تو یکش با اشلی رومنس داشتم حالا تو 2 شم میشه ادامه بدم ؟:10: :31: بعد میتونم با این دختر جدیده بریزم رو هم اخه این خوشکاتره :8::31::27:نقل قول:
بالاخره بازی رو تموم کردم به جز جیکوب و میراندا همه افرادم مردند !! البته kelly هم زنده مونده الان دارم ادامه بازی رو بعد از مرحله آخر میرم .... یه سوال داشتم چطوری می تونم kelly رو دعوت کنم واسم برقصه؟؟!:31: یادمه یکی از دوستان می گفت ایروبیک می رقصه !! راستی یه سوال دیگه ( افرادی که با کنسول این بازی رو انجام دادند مثل من : کسی می دونه چطوری میشه این بازی رو Live انجام داد؟ اصلا این بازی رو میشه رفت live ؟؟
در مورد جمله ی اول که واقعا خسته نباشی ، زحمت کشیدی ... :31:نقل قول:
در مورد دومی هم باید در طول بازی واسه شام دعوتش میکردی . آخر بازی هم میری بالا و پیام هاتو چک میکنی و دعوتش میکنی ...
سلام...نقل قول:
مثل اينكه خيلي بهت مزه داده...
توي دو نميتوني با اشلي ادامه بدي...چراش رو خودت ميفهمي...
پس به فكر بقيه باش...
ميخواي 2 رو شروع كني؟؟؟
واسه انتقال كاراكتر همين چند صفحه پيش هست...
يه نگاه كن ...نتونستي بگو...:10:
من الن تو مرحله ي كمك كردن به سمارا هستم .يه راهنمايي كنيد كه من وقتي با اون زنه حرف ميزنم بايد چي بگم ؟
تو واسه من همه ي يارام اومده به غير از يكي كه معلوم نيست كي و در سمت چپ آخري جاي اون هستش. اونو چطوري پيدا كنم؟
گزینه هایی سمت چپ یعنی art و travel و music انتخاب کنی و بعد از اینکه هر کدوم از گزینه ها رو انتخاب کردی باید گزینه سمت چپ بالا رو انتخاب کنی. اگه درست اینارو انتخاب کنی دختر samara شمارو به خونش میبره.نقل قول:
ن الن تو مرحله ي كمك كردن به سمارا هستم .يه راهنمايي كنيد كه من وقتي با اون زنه حرف ميزنم بايد چي بگم ؟
تو واسه من همه ي يارام اومده به غير از يكي كه معلوم نيست كي و در سمت چپ آخري جاي اون هستش. اونو چطوري پيدا كنم؟
در مورد افراد گروه اون آخری سمت چپ Legion است که در ماموریتهای آخری اونو پیدا می کنید
بالاخره این شاهکار به پایان رسید. تونستم به Level 25 برسم. بازی حدودا 50 ساعت طول کشید. در نبرد آخر هم فقط Jack مرد . چون وفادار نبود!
در زمینه ی romance هم یه بوس کوچولو از samara گرفتم و شب ماموریت آخر هم با Tali خوش گذروندم!
بازی در هر جنبه ای، از صدا بگیر تا گرافیک و غیره ، از کیفیت بسیار بالایی برخورداره.
من همه ی دوستهام رو جمع کردم..حالا از کجا ماموریت جدید بگیرم..برای رد کردن مرحله ها(فکر کنم الان LEVEL 18 هستم)چند جا هست که باید برم..اما وقتی میرم همش تو اون سیاره دور خودم میچرحم ..نمیتونم برم مرحله بعدی!!!!!!!!!؟؟
اونوقت يعني چي همه دوستات جمع كردي؟؟؟نقل قول:
يعني لژيون رو هم داري؟؟؟
اگه اره كه معلومه بايد كجا بري؟؟؟مگه هنوز به سفينه حمله نكردن؟؟؟
يا داري اشتباه ميگي يا حواست نيست و سرت كلاه رفته...
يه چك كن خبر بده...
در ضمن همه رو وفادار كردي؟؟؟اين خيلي مهمه ها...
در ضمن تر تر به نظرم لولت پايينه...البته اينو درست يادم نيست...:46:
دوستان میشه لینک آموزش چکونگی نمردن یار ها در مرحله آخر رو بدید.
همين چندصفحه قبل نوشته كامل يه ذره بگرد...هومان توضيح داده(havas)نقل قول:
اما مهمتر اينكه بايد وفادار باشن همه...
واست پيدا كردم...
اينا رو هومان عزيز گذاشته بودن...
برای اینکه هم تیمی ها تو مرحله آخر یعنی Omega 4 Relay زنده بمونن باید قبلش...
محتوای مخفی: برای اینکه هم تیمی ها تو مرحله آخر یعنی Omega 4 Relay زنده بمونن باید قبلش...