مشکل Web Search حل شد ؟
Printable View
مشکل Web Search حل شد ؟
يه سوال :
وقتي گوشي رو ميزني تو شارژ يه چراغ كنار سوكت شارژر هست كه روشن ميشه و شبيه يه چراغ قوه ميمونه ميخوام بدونم راهي هست كه بشه اين چراغ رو وقتي گوشي تو شارژ نيست روشن كرد و ازش استفاده كرد
سلام امید خان عرض ادب:31:نقل قول:
اطلاعات من در این حد اگه کسی بیشتر میدونه بگه:11:
وقتی شما میدی طرف گوشیت رو فلش کنه.اون فرد سخت افزار مخصوص اون کار رو داره یعنی اون فرد باکس داره.و اون باکس به طور مستقیم به گوشی وصل میشه اگه دقت کنی تو گوشی ها وقتی باتری رو بر میداری یه قسمت هست که طلایی هست و ورودی اتصال کابل فلش هست.و این هم مشخص هست که وقتی که گوشی تنها میخواد فلش بشه سرعت بالاتری داره و از راه فلش با باکس خیلی از محدودیت ها برداشته میشه مثلا شما میتونی در صورت داشتن فایل های ورژن 10 اون رو از 11 به 10 تغییر بدی که این به وسیله ی کابل USB وفلش نرم افزاری USB امکان نداره.
حالا در مورد اون فایل های فلش میخوام برات توضیح بدم.وقتی که شما با نرم افزار نوکیا(NSU) گوشیتون رو آپدیت میدین فایل های آپدیت اون پروداکت کد در مسیری کی دوستان گفتن ذخیره میشه و اون فرد میتونه فایل هارو در نت آپلود کنه تا بقیه هم استفاده کنن.البته کسایی هم هستن که به سرور نوکیا نفوذ میکنن و فایل هارو از رو سرور برمیدارن و به ملت میذارن.من هم از همین فایل ها استفاده کردم البته وقتی فایل هارو ریختم یکدفعه به جای اینکه از 15 دقیقه کم کم .کم بشه یهو از 15 دقیقه شد 2 دقیقه(در این حین کلی ذوق و شوق کردم که سریع تر تمام بشه:31:)
الان به نظر من شما گوشیت رو آپدیت نکن چون سایت Hello ox اعلام کرده این ورژن هک پذیر نیست و اون وقته که دیگه بره افرادی مثل من و شما که این یک مزیت بزرگ برامون محسوب میشه اعصاب نمیمونه:31:پس به خاطر یه تشخیص چهره و چند تا باگ کوچیک آپدیت نکن.:11:
راه مستقیمی وجود نداره ولی فکر کنم اگه بخوای دوستان میتونن برات پچش رو بنویسن(گفتم فکر کنم)الان به یک پچ نویس این موضوع رو میگم البته خارجیه شاید زبون مارو نفهمه:31:نقل قول:
در ضمن این قسمت نور آن چنان زیادی نداره که به درد چراغ قوه بخوره.شما اگر چراغ قوه میخوای یه نرم افزار هست به نام Brightlite البته بره سری 5 هست یعنی 5800 و N97 ولی رو سری 3 هم جواب میده.:10::11:
البته نگران نباشید ! چون HelloOX 2.04 بزودی میادش و این مشکل هم رفع میشه !
در ضمن دوستان سعی کنین بره آپدیت از طریق وایرلس استفاده کنین نه GPRS چون پدر قبض موبایلتون در میاد.البته من خط ثابتم رو اینترنتشو فعال نکردم آخه کلاس داره خط قدیمی باشه(تیریپ سنتیه دیگه:31:)
من به فکر دوستان هستم تو این فاصله ی زمانی بدون هک نمیتونن دووم بیارن:31:نقل قول:
اره قبول دارم اما این مشکلی که امسال منو شما داریم و کنجکاوی امان نمیده که و هی انگولک میکنه اپدیت کنم
حتما هکشم میاد پس تا بیاد اپدیت کنیم تا بعد
من با همراه اول هر کاری کردم نشد امروز یه ایرانسل گرفتم کد #6*3*130 استفاده کردم تنظیماتش بیاد همش میگه شبکه موقتا مخدوشه
ببینم با ایرانسل میشه اپ کنم یا نه البته اگه تنظیماتش رو گیر بیارم
راستی این مشکل صدای رادیو که خیلی خیلی ضعیف بود حل شد یا نه؟کسی راحی براش پیدا کرده
اینی که قرمز کردم با اون س هستش یعنی این: امثال:31:نقل قول:
من نمیدونم شما چطور میتونی قید تم افکت رو بزنی:31:
اگه میتونی از 140 پیگیری کن نه 130 اخه بهتر در این ضمینه جواب میده.
صداش متوسط هست ولی یکم کمه.اصلا کسی آپدیت کرده؟یه جند تا چیز میگم تست کنن جواب بدن.نقل قول:
websearch مشکلش هل شد؟
صدای رادیو هم که امید جان گفتن رو هم تست کنین.
تشخیص چهره اش می ارزه؟
کیفیت صدا تغییری کرده؟
یه سوال هم جدا از اینها داشتم.کسی تا حالا نرم افزار های شتاب سنج دار نصب کرده.من فقط تونستم بازی Marble maze که امید معرفی کرد و نرم افزار Step counter که نرم افزار خود نوکیا فکر کنم باشه نصب کنم که بره محاسبه ی میزان حرکت شماست.(چند کیلومتر راه رفتین و از این چیزا)
من همون دیشب امتحان کردم مثل قبل هستش!:41:نقل قول:
اگر از دوربین زیاد استفاده میکنین 100% آپ کنین بجز تشخیص چهره ماکرو واقعا عالی عمل میکنه من از 2 3 سانتی هم عکس گرفتم!!!نقل قول:
سرعت فوکوس عالی شده!!
من تاحالا تو آپ کردن گوشی این همه تغیر تو همه قسمت های گوشی ندیده بودم!!
اینم مطمئن نیستم اما فکر کنم وسط فوکوس کردن اگر عکس بگیری همون موقع عکسو میگیره!!
بدرد زمانی میخوره که میبینی واضح شده عکولی خوده گوشی بدترین حالتو میگیره!!:40:
یکی هم بگه با ایرانسل اگه بخوای دانلود کنی چقدر طول میکشه؟
1: websearch مشکلش هل شد؟ : نشدنقل قول:
2:صدای رادیو هم که امید جان گفتن رو هم تست کنین.:من قبل از آپ رادیو اصلا گوش نداده بودم نمیتونم مقایسه کنم!
3:تشخیص چهره اش می ارزه؟: آره عالیه از 2کیلومتری تشخیص میده!
4:کیفیت صدا تغییری کرده؟:از نظر من نه
:21:
نقل قول:پس دوربین عالی شده.ولی از 2 کیلوتر و 1 سانتیمتر نمیتونه تشخیص چهره بده:31:نقل قول:
سرعت فوکوس تو گوشی من افتضاحه یعنی یه 2-3 ثانیه کاملا هنگ میکنه.
فکر کنم به صدای گوشی امیدی نباشه:31:
میشه بگی این همه تغییری که میگی چیه:31:تا الان 2-3 تا بیشتر نشده:31:
قیمت گوشی الان چنده ؟
440 فک کنم.قیمت رو بیخیال این تعداد پست هات چقدر رنده تخت 1000 تا:31:نقل قول:
من نمیدونم شما چطور میتونی قید تم افکطرو بزنی
میشه یکم توزیح بدی؟تم افکت چیه؟و چی داره که اینجور باحاش حال میکنی
اشتباه شد!!
1: websearch مشکلش هل شد؟ : نشدنقل قول:
2:صدای رادیو هم که امید جان گفتن رو هم تست کنین.:من قبل از آپ رادیو اصلا گوش نداده بودم نمیتونم مقایسه کنم!
3:تشخیص چهره اش می ارزه؟: آره عالیه از 2کیلومتری تشخیص میده!
4:کیفیت صدا تغییری کرده؟:از نظر من نه
:21::8:
دوربینش که 100 تا تغیر کرده!نقل قول:
به contacts یه زبانه به نام ovi اضافه شده برای چت!
standby them هم ovi اضافه شده!
برای power saver هم یه scren saver دیگه اضافه شده که ساعت و تاریخه و همیشه رو صفحه میمونه!
2 تا گزینه فکر کنم نبود توی audio them که الان اضافه شده!
اول که گوشی بالا اومد بعد ار آپدیت یه عکس از ovi maps اومد که احتمالا اونم آپ شده!
هنگ کمتر شده!
هنگ موقه فوکوس خیلی خیلی کمتر شده!
شکل فوکوس که مثل 4گوشه مربع بود هم شده یه مربع کوچیک!
جابجایی توی منو ها سریع تر شده!
گالری عملکردش خیلی خوب شده و سریع لود میشه عکسهاش و فیلماش:(منظورم تو صفحه ای هست که عکسها و فیلمها یه عکس کوچیک میاد روشون که بشناسیمشون!!)
بازم هست ولی من تایپ فارسیم کنده حال ندارم!!D:
ولی واقا فکر کنم دیگه دوربینش بی رغیب شده!
راستی کسی قیمت رم 8 و 16 gb نداره براش/؟؟
طم افکط یه چیظ خوردنیه.:31:حالا از شوخی بگزریم تم افکت نمیدونم به چه شکلی بگم مثلا شما میخوای منوی صفحه ی گوشیت باز بشه وقتی داره باز میشه یه نور خیره کننده خیلی ردیف یک دفعه رد میشه یا مثلا الان من یکی استفاده میکنم که وقتی گوشی رو کج میکنم صفحه کوچیک میشه بعدش میچرخه دوباره بزرگ میشه.چیزی نیست که بشه با عکس توضیح داد ولی تونستم یه عکس گیر بیارم برات:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور این عکس تینی پیک هست اگه فی#لتر بود براتون بگین جای دیگه آپلود کنم.(البته به حق حفظ مطلب من این عکس رو از سایتگرفتم.:11:)کد:www.dotsis.com
فقط سعی کن تم افکت های سنگین نصب نکنی چون گوشی کم میاره.
طریقه فعال کردن تم افکت هم به این شکل هست که میری تو قسمتی که تم اصلی رو عوض میکنی بعدش آپشن و بهد تم افکت رو آن میکنی.طریقه ی نصب تم افکت هم دو راه داره که یکیش نیاز به پایتون و هک و پچ C2Z داره و دیگری نیاز به هک و پچ C2Z داره.من از هر 2 راه رفتم و نتیجه هم گرفتم ولی یک پک جدید هم اومده پک 50 تایی تم افکت هست هنوز یکم باش مشکل دارم.:11::11::11:
آره من مخصوص خود دات سیس رو که 500 کیلو بایت بود ریختم هی به ابر میومد اما چیزی باز نمی شده ! اصلا برای خود گوشی خیلی قشنگه !نقل قول:
فقط سعی کن تم افکت های سنگین نصب نکنی چون گوشی کم میاره.
[quote=AMIR_EVILPRINCE;4277674]طم افکط یه چیظ خوردنیه.:31:حالا از شوخی بگزریم تم افکت نمیدونم به چه شکلی بگم مثلا شما میخوای منوی صفحه ی گوشیت باز بشه وقتی داره باز میشه یه نور خیره کننده خیلی ردیف یک دفعه رد میشه
فکر کنم از شوخی بگذریم باشه ....
یه لینک تایپیکشو اگه داری بزار ببینیم چیه دستت درد نکنه
یه نرم افزار شتاب سنج غیر اونی که من دادم نوشتی نصب کردی که نشون میده طول مدت راه رفتن و ...
اونم اگه لینکی ازش بگذاری ممنونت میشم
اتفاقا اولین تم افکتی که نصب کردم مال خود داتسیس بود ولی از شانس من از بس سنگین بود خیلی زد تو زوقم.یجا تو همون داتسیس دیدم یکی یه تم افکت داشت خیلی خفن بود اسمشم گفت ولی دنبالش نرفتم.الان یکی دیگه گذاشتم به همون شکل که گفتم وقتی گوشیرو یه ور میکنی جای اینکه غیب بشه بعد یور بشه اول کوچیک میشه بعد میچرخه دوباره بزرگ میشه رو گذاشتم.زیاد سنگین نیست ولی خوبه.تو این فکر هستم که خودم بشینم یه تم افکت بسازم یا حداقل عکس هاش رو تغییر بدم عکس های جالبتری بزارم.:11:نقل قول:
گوشی خود را متحول کنید! {تم افکت های خفن و زیبا} - مخصوص s60 v3 fp2 :
تم افکت های جدید و فوق العاده با نصب آسان:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304006
فعلا اینارو تونستم پیدا کنم.یه تاپیک دیگ هم هست که نرم افزار جدیدشه اونم خیلی خوب و توپه:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=347628
سلام به برو بچ ان86 دار.
یه خبر بد دارم براتون.
این ورژن جدید ان86 فعلا فقط از طریق خود گوشی میشه آپدیت کرد.
اونم نه برایه همه.مثلا من خودم هرکاری کردم برام از طریق خود گوشی هم آپدیت موجود نیست.
البته فعلا .:31:
من قبلا گوشیمو با یه پروداکت فارسی به ورژن 11 اپدیت کرده بودم و حالا میرم به 20 اپدیت کنم هنوز براش نیومده
تغییرات در فریمور جدید:
(این فریمور فعلا" هک نمیشه...پس آپدیت نکنید (اگه به هک نیاز دارید) و اگه کردید با مستر ریست از بین میره...)
Camera improvements:
Improved still image quality
Improved video quality
Face detection added
Red-eye removal added (Nokia note: "this is image processing which removes the red-eye. You need to be in red-eye reduction flash mode for it to be operational. Other flash modes it is disabled as there is a small shot to shot impact due to the extra image processing.")
New focus point indication - this shows where in the scene the camera is focussing
Improved Close-up focus. (Nokia note: "As a result you will find in most situations you can focus much closer than before. The new focus point indication will also help in confirming which part of your subject is used for critical focus checking")
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Significant bug fixes:
Web
Music store client
RealPlayer
Ovi Maps (including faster calibration of the digital compass)
Here and Now
N-Gage client
Nokia Messaging
Automatic VoIP re-registration.
Ovi Chat shortcut on the homescreen
An new Ovi services splash screen
An Ovi Store client (though it's buggy, selections from the Options menu are problematic.... - best use the mobile Ovi Store site in the meantime?)
An initial option to check for software updates when a customer first boots up the phone
بالاخره نوکیا هم راضی شد فیس تیکشن بی ارزش رو گوشی هاش بزاره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری که سامسونگ تو صنعت موبایل شروع کننده اش بود
فقط باید از شرکت سامسونگ و ...پرسید وقتی فقط فوکوس در وسط کادر انجام میشه !!!!
فیس دیتکشن چه فایده ای داره ؟اگه صورت شخص در وسط باشه که حالت عادی روش عمل فوکوس انجام میشه
اگرم نباشه فوکوس انجام نمیشه و اون مربع دورش هیچ ارزشی نداره !
البته اینو اضافه کنم این تکنولوژی(فیس دیتکشن) عملا برای دوربین های دیجیتال معنای دیگه ای داره
چون اون ها قابلیت فوکوس مالتی پاینت یا چند نقطه ای دارند
یه موضوع دیگه که الان یادم اومد در مورد گوشی های تاچ فوکوس بود(که هر جای صفحه نمایش بخوای فوکوس میکنه)
که تعدادشون خیلی کمه
بازم فیس دیتکشن رو اون ها بهتر جواب میده(هر چند که قابلیت فوکوس رو 1نقطه(چهره) رو نداره)
اما این فناوری برای گوشی های مثل 86 یا8510 یا8910.. بسیار فانتزی و بی کاربرده ...
سلام آقا علی گل.نقل قول:
راستی شما مطمعنی تویه ان86 هم همینطوریه؟ (فقط وسط کادر هست؟)
البته من هنوز آپدیت نکردم ولی اگه انجام شد نتیجه رو میگم.
در ضمن راست میگی اگه اینجوری باشه که شما بگی بدرد نمیخوره.:2:
فیس دیتکشن آره بدرد نمیخونه ولی اسمایل شات خیلی بدرد میخوره که از همین فیس دیتکشن استفاده میکنه
پس کار نوکیا الکی بود و عملاً فایده ای نداره ولی روی 8510 که اسمایل شات داره بدرد میخوره
اسمایل شات چکار میکنه ؟
سلامنقل قول:
حالا چون نوکیا اومده گذاشته دیگه بدرد نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
این آپدیت بیشتر برایه تقویت دوربین بوده که تشخیص چهره هم به عنوان یک قابلیت بهش اضاف شده.
سلامنقل قول:
یه قابلیت هست که وقتی طرف مقابل بخنده(البته از خنده گذشته باید چکو چیله آدم باز بشه:31:)گوشی تشخیص میده و خود به خود عکس میگیره.
نقل قول:
ا چند نفرو همزمان تشخیص میده؟ مثلا اگه یک جمع دوستانه بخوان با هم عکس بگیرن همرو اوگی میکنه یا فقط یکی 2 تاشونو ؟
کلا فیس دیتکشن برای گوشی هایی که تاچ فوکوس ندارن و فقط وسط کادر فوکوس میکنن یه چیز تزیینی هستش
این اسمایل شات (تشخیص لبخند ) هم چیز بیخودیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فیس دیتکشن آره بدرد نمیخونه ولی اسمایل شات خیلی بدرد میخوره که از همین فیس دیتکشن استفاده میکنه
پس کار نوکیا الکی بود و عملاً فایده ای نداره ولی روی 8510 که اسمایل شات داره بدرد میخوره
جدی میگم زیاد کاربردی نیست !
ولی علی 8300 که میدونم تقریبا 5 نفرو میتونه تشخیص چهره کنه همزمان حتی اونی که گوشه تصویر هستش ... یعنی میگی اون الکیه ؟تشخیص لبخندم خوبیش اینه که عکسو نمیگیره نمیگیره دقیقا وقتی خنده بیاد رو لب میگیره ... باحاله از این نظر
شما دقت نکردینقل قول:
به جای 5 نفر دور صورت 500 نفر کادر بکشه
وقتی فقط وسط تصویر فوکوس میکنه به چه دردی میخوره ؟
در مورد اسمایل شات هم گفتم زیاد کاربردی نیست
چون رو صورت افراد که ریش دارن خوب جواب نمیده و بجز اون با صورت بعضی ها مچ نیست :31: