یه دیگ زیر نیم کاسش هست:دینقل قول:
یه کاسه ای زیر نیم کاسه اش هست
اگه از s60 متنفری پس چرا میخوای بگیری؟نقل قول:
دو دلم بگيرم يا نه ؟!!چون از s60 متنفرم
Printable View
یه دیگ زیر نیم کاسش هست:دینقل قول:
یه کاسه ای زیر نیم کاسه اش هست
اگه از s60 متنفری پس چرا میخوای بگیری؟نقل قول:
دو دلم بگيرم يا نه ؟!!چون از s60 متنفرم
چون تو ريويو نوشته بود منواش تغيير كرده من 5800 دستم بوده منواش اصلا ضرافت و كارايي uiq3 نداره
حالا ظرافتش به کنارنقل قول:
ولی کاراییش چی کم داره ؟:31:
سيمبين خيلي روونه و بي دردسره! قدرشو بدونيد!
ببینید این جا چه قدر ارزون میده؟؟؟ قدر قیمتا رو بدونید
کد:http://www.istgah.com/search/?stext=%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4+idou&limit=25&limitstart=0&siteid=584435&kid=87
صداش چطوره ؟؟؟؟؟؟ بلنده ؟؟؟؟؟
سلام:8:
میشه بگید الان قیمتش چنده فکر میکنید چقدر طول میکشه تا به قیمت اصلی خودش برسه
یه سوال دیگه میشه برتری هاشو نسبت به x10 بگید
ممنون:46:
دوست عزیزنقل قول:
شما که لینک می دین به تارخ آگهی هم نگاه کنین که مال 1 ماه پیش هستش !
زیاد خوشحال نباشین
به نطر من این گوشی بین 450 تا 500 می ارزه و بس !:10:
سلام دوست گرامی!نقل قول:
یه سوال دیگه میشه برتری هاشو نسبت به x10 بگید
با ما همراه باشید
تفاوت ها!
قیافه بهتر :دی اصلا هم سلیقه ای نیست! هر ننه ای میدونه اینو :دی البته منظورم اینه ریچل بهتره
دوربین قوی تر نسبت به ریچل
سخت افزار خیلی قوی تر ریچل (یه گیگ سی پی یو + حداقل 256 رم)
سیستم عامل بهتر ریچل... من همین الان هم میگم که از سیمبین هم بهتره ! از همه لحاظ
خلاصش اینه که اگه دوربین میخوای ساتی اگه اینترفیس و برنامه و دوربینو همه چیزو یه جا میخوای ریچل
ظاهرش خشکله ! یعنی محشره !
سخت افزارش میترکونه !
ال سی دی خداااست
رمشم 256 هست + 128 گرافیک که سر جمع میشه 384
سیستم عاملش هم که آندو هست !که آینده محشری داره!
ولی ساتیو دوربینش 12 هست !و فلش زنون داره ! همین و همین :دی
نقل قول:نقل قول:
سلام
پس با این حال satio پیش x10 مثل مورچه پیش فیله:27:
میدونم مال 1ماه پیشه اما یک ماه پیش هم انقدر گرون نبودنقل قول:
اقا ما که نفهمیدیم بلاخره Satio خوبه یا نه؟؟؟ تا 2 روز پیش همه عاشقش بودن حالا میگن نه از طرفی X10 اومده میگین معرکست فردا یکی دیگه بیاد اون. خوب پولشم خوبه . در ضمن اگه بخواهین تا ضرتی گوشی میاد عوض کنین که نمیشه. من خودم الان دنبال یه دو سیم کارت خوب هستم تو برند نوکیا یا سنوی اریکسون بیاد تا بگیرم چون امکانات این دو گوشی رو قبول دارم از نظر راحتی و غیره.
Satio مشکلش چیه ؟؟؟ از نظر صدا چجور گوشیه؟؟ صداش بلند و خوبه؟؟؟ کسایی که دارن ممنون میشم نظر بدن. نصب نرم افزار جاوا و سیمبیان داخلش چطور هست؟؟
نه اصلا!نقل قول:
پس با این حال satio پیش x10 مثل مورچه پیش فیله
کلا با هم فرق دارن! سیستم عاملاشون متفاوته دیگه!
خوب ببنید ساتیو خیلی وقته معرفی شده دیگه ! قرار نیست باهم یکی باشن! ریچل گوشی 2010 هست ساتی گوشیه 2009 هست
تفاوتو خودتون متوجه میشید
آقا ساتیو رو با ریچل مقایسه نکنید.
اولا که ساتیو توی بازار هست و دست ریچل از دنیا کوتاهه:دی
ثانیاً ساتیو سیمبینه و ریچل آندو
ثالثاً حتی موقع ریلیز ریچل هم بخوایم مقایسشون کنیم بازم نمیشه مقایسه کرد چون ساتیو اون موقع 400تومنه!!!
رابعاً (اینو بعدا میگم)
خامساً اگه میخواید ساتیو بخرید شک نکنید و بخرید چیزه حقیه:دی
چون اینجا جای مقاسه نیست.اینجا سلیقه جورواجور وجود دارهنقل قول:
یکی همش دنبال گوشی جدید ولی هیچ کدوم رو نمیخره
یکی هم هنوز تو خرید X1 مونده(بخاطر هفته ساختش:31:)حالا میخاد X2بخره ولی مثل اینکه هفته ساخت اینجا هم مزاحمت ایجاد میکنه
یکی هم اول میگه میخرم ولی بعدش به همون K750 خودش راضیه:31:
پس نتیجه میگیریم هرچیز جای داره:10:
نه طرف رفت هيرو خريد ! من خبرشو دارم :دینقل قول:
یکی هم هنوز تو خرید X1 مونده(بخاطر هفته ساختش)حالا میخاد X2بخره ولی مثل اینکه هفته ساخت اینجا هم مزاحمت ایجاد میکنه
هفته ساختش هم ميزونه :دی
قيمت علائدين امروز : 720 مشكي بدون گارانتي يا با گارانتي
تبریزم 700 تومن :21: مثل اینکه قیمت تهران به تبریز داره نزدیک تر میشه :31:نقل قول:
خیلی دو دل موندم بین HD2 و ساتیو . راستش دوربین ساتیو رو دوست دارم در مقابلش از ویندوز موبایل نمیتونم بگذرم .انتخاب سختیه
گوشی الانم X1 هست خیلی به ویندوز عادت کردم و در مقابل از سیمبین نفرت دارم ولی خوب دوربین هم برام مهمه قیمت هم که
خیلی نزدیکه . شما باشید چه سلیقه ای به خرج میدید ؟ میخوام تا هفتهء دیگه یکی از این دو تا رو بگیرم. یکساله منظره SATIO
نشستم اما الان تردید دارم !
دوست عزیز اچ دی2 واسهخودش غولیه.ساتیو یه گوشی خوب در حد عالی هستش ولی اچ دی2 خیلی خیلی عالیه.نقل قول:
من اگر جای شما بودم همون اچ دی 2 رو انتخاب می کردم چون تنها برتری ساتیو به اچ دی2 دوربینش هست،همین و بس.
HD 2 سخت افزارآ بهتره ! ویندوز هم که برات بهتره ! ولی خاب معایب خودشو داره
سیمبین هم همینطور
ولی دوربین ساتیو بیشرف بد چیزیه :دی
دوست من شما خودت جواب خودتو دادا (از سیمبین نفرت دارم)
در حال حاضر هم hd2 بهترین دوربین رو بین ppc ها داره
ولی من فکر میکنم x2 واسه شما که هم ویندوز می خوای و هم دوربین بهتر باشه البته اگر بتونی صبر کنی وگرنه با برتری های محسوس ویندوز نسبت به سیمبین ورژن 5 همون hd2 بگیر :20:
آقا HD2 نسبت به ساتیو جز یه Lcd خر چی داره؟ اصلا کاری به os نداریم
توی مالتی مدیا ساتیو 100% بهتره.
موزیک گوش دادن با HD2 گویا زیاد حال نمیده (اونایی که خریدن گفتن)
دوربین ساتیو بهتره
از مولتی تاچ hd2 همه جا نمیشه استفاده کرد
الان هم قیمتشون 100تومن اختلاف داره
از لحاظ زیبایی هم که ساتیو بهتره
فقط میمونه ویندوز و سیمبین که این یکی رو خودت باید بپسندی. با کدوم بیشتر حال میکنی؟ ویندوز؟ پس برو hd2 بگیر
hd 2 اصلا دوربین خوبی نسبت به 5 ها نداره .. حداقل عکسهاش اینو میگه ... بعد چجوری بهترین دوربین ppc هاست ! ... بهتر نیس به جای اینکه بگیم بهترین دوربین بگیم بهترین cpu رو داره ! یا اینکه سرعت منوها فوق العادست و مواردی از این دست ! نه چیزی که نیس.. اصلا این 2 گوشی رو با هم مقایسه نکنید ... اون یه گوشی برای برنامه خوری و گشت و گذار تو محیط اینترنتو غیرست ! این یه گوشی با امکانات مولتی مدیای فوق العاده .. دوربین .. صدا ... و ..
حرفهای همه دوستان متین هست ولی نکته اینجاست برای ساتیو برنامه زیاد نیومده در ضمن هر دو گوشی زیبا هستند ولی خوب ساتیو جمع و جوره و سبک وزن که خودش یه حسن هست. کیفیت و بلندای صدا در HD2 هم ظاهرا عالیه و مشکل ظاهرا از هدفونش بوده . میمونه دوربین که واقعا ساتیو معرکست ....قیمت هم HD2 امروز از علاالدین گرفتم 760 تومن با گارانتی یاس و بیمهء البرز در مقابل ساتیو 720 تومن بدون گارانتی و بیمه ....همهء اینها رو که توی ماتریس تصمیم گیری میذارم کفه ترازو به سمت HTC هست . البته بازم باید صبر کنم ببینم توی این یک هفته افت قیمت ساتیو محسوس میشه یا نه .راستش دلم نمیاد بیشتار از 500 تومن به ساتیو پول بدم یعنی نمی ارزه :worried:
هر دو گوشی زیبا هستند ولی خوب ساتیو جمع و جوره و سبک وزن که خودش یه حسن هستنقل قول:
کیفیت و بلندای صدا در HD2 هم ظاهرا(البته زیاد مشخص نیست) عالیه و مشکل ظاهرا از هدفونش بود
دوربین که واقعا ساتیو معرکست
قیمت هم HD2 امروز از علاالدین گرفتم 760 تومن با گارانتی یاس و بیمهء البرز در مقابل ساتیو 720 تومن
همهء اینها رو که توی ماتریس تصمیم گیری میذارم کفه ترازو به سمت HTC هست:18::18::18::18:
اینا همش حرفای خودت بود یه بار دیگه بخون
میشه یکم دیگه توضیح بدی چطوری کفه ترازو به سمت HTC شد :9::23::17:
درسته دو سه مورد رو جا انداختم سی پی یوی قوی و همچنین 448 مگ حافظه و ال سی دی بهتر رو هم اضافه کن
اینا فقط اعداد و ارقامن
البته اعداد ارقام هیچ وقت دروغ نمیگن ! یعنی 100% سی پی یو 1 گیگ بهتر از 600 و رم 440 بیشتر از 256 هست
ولی نکته اینجاست که ویندوز موبایل خیلی سنگین تر از سیمبین هست ! واسه همین این سی پی یو و رم رو گذاشتن روش
یعنی سرعت اچ دی 2 در برابر ساتیو جت نیست ! من که فک میکنم احتمال داره از ساتیو کمتر هم باشه (با توجه به سیمبین که خیلی سریعتره از ویندوز)
یه چیز میمونه که اونم گرافیک کلی هست که اچ دی 2 بخاطر مقداری از رمش که حافظه گرافیکش هست شاید بهتر باشه یعنی خیلی روونتر باشه
خلاصش فک نکن اچ دی 2 بخاطر این رم و سی پی یو خیلی از ساتیو سرتره ! اینطور نیست ! بلاخره ویندوزی گفتن :دی
در مورد مولتی مدیا هم شک نکن که ساتیو یه سرو گردن بالاتره ! دوربین هم که ...
فقط میمونه قیمتش که قبول دارم ساتیو واقعآ گرونه ! بنظرم 550 تا 600 قیمت خیلی عالی ای هست واسش !
میگم این عکسه خیلی کلاس داره ها هرکی میبینتش دهنش باز می مونه: دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلآ خیلی باکلاسه !
منولی تصورش رو بکنین ساتیو با رنگ سفید هم میبود ! یا این شرکتا واسش قاب سفید هم بزنن ! خیلی خدا میشه
حالا شما هم 126 گرم وزن، صفحه نمایش 16000000 رنگ، فرمان صوتی، قابلیت Gesture control ، زمان مکالمه 11 ساعته، دوربینه....، زوم 16 برابر رو هم شما اضافه کنید:27:نقل قول:
سلام .
مثلا چقدر در روز میخوای عکس بگیری که دوربین 12 بخوای ؟
ببین HD2 فعلا بهترین گوشی بازار هستش . یه بار باهاش کار کنی عاشقش میشی . صفحه نمایشش میارزه به کل ساتیو . الان هیچ برندی همچین گوشی باحالی نداره .
مخلصیم .
هركي گوشي رو نداره فك ميكنه اون گوشي بهترين گوشيه!درسته گوشي كامليه ولي ديگه اين قدر بزرگش نكن بابا! نديده بازي هم در نياريد!نقل قول:
یه بار باهاش کار کنی عاشقش میشی
دوربين 12 ساتيو هم ميرزه به كل اچ دي! واكمن و آلبوم عكس ساتيو هم ميرزه به كل وين موبايل!
بچه ها من تو gsm خوندم که عکسبرداریه پیکسون بهتره.به صرفه تر نیست پیکسون بخرم؟با توجه به اینکه قیمتشم کمتره؟فقط از خوشگلیه این لامصب نمیشه گذشت:41:
شما درست میگی :دینقل قول:
دوربين 12 ساتيو هم ميرزه به كل اچ دي! واكمن و آلبوم عكس ساتيو هم ميرزه به كل وين موبايل!
امیر تو که اینقدر ادعات میشه دیگه نباید از این حرفا بزنی.نقل قول:
ببین HD2 فعلا بهترین گوشی بازار هستش
یعنی چی بهترین گوشی بازاره؟ هیچ زمانی هیچ گوشی بهترین نیست.
بهترین یعنی تو همه زمینه ها بهترین باشه
هست؟ یه خورده فکر کن بعد پست بده عزیز من.
دوربین رو کار نداریم تو مالتی مدیا بهتر از ساتیوئه؟ ظاهر چی؟ کلاس چی؟:دی
گوشی باید سرعتی باشه چه cpuـش 2هسته ای باشه چه cpu نداشته باشه. کسی از سرعت ساتیو شاکی بوده؟ چه کاربر داخلی چه خارجی
اصلا من نمیدونم چرا این 2تارو با هم مقایسه می کنید
نقل قول:
بچه ها من تو gsm خوندم که عکسبرداریه پیکسون بهتره.به صرفه تر نیست پیکسون بخرم؟با توجه به اینکه قیمتشم کمتره؟فقط از خوشگلیه این لامصب نمیشه گذشت
با فریمور بتا تقریبا توی یک سطح عکس مینداختن
قطعا با فریمور جدید ساتیو بهتره
فیلم برداری هم که ساتیو
تو مولتی مدیا هم قطعا ساتیو
ال سی قطعا ساتیو
سیستم عامل بازم ساتیو
و...
کلا ساتیو و پیکسون فقط باید از نظر دوربین با هم مقایسه بشن
در کل ساتیو از پیکسون بهتره ولی انتخاب بین ساتیو و 8910 سخته که اونم بستگی به سلیقت داره
شما يه كار كن يه تي وي 50 اينچ بگير با سيم بكسل هم يه گوشي كه دوست داري ببند پشتش و ببند به كمرت!خيالت راحت ميشه كه ديگه هيچ موبايلي صفحه ال سي ديش از موباييل تو بزرگ تر نيست :دینقل قول:
شما درست میگی :دی
چي بگم والا! تا سال پيش مگا پيكسل گوشي كه بالا بود ميگفتن گوشي خيلي خره! حالا ال سي دي بزرگ جاشو گرفته! هرچي ال سي بزرگتر باشه گوشي تو چشم تره! دو روز ديگه يه مسخره بازي ديگه! :دی
تا چهار رو ميشه تحمل كرد (چون ريچل من چاره :دی) ولي ديگه بيشتر از اون مصيبت ميشه!
Phonearena توی ریویوی ساتیو از طرفی اومد ساتیو رو خراب کنه و از اون طرف:دی اومد یه تبلیغی کنه برای پیکسون و 8910 درصورتی که نویسنده اونقدر مغزفندقی بود که نفهمید به ساتیو حال داده.نقل قول:
بچه ها من تو gsm خوندم که عکسبرداریه پیکسون بهتره.به صرفه تر نیست پیکسون بخرم؟با توجه به اینکه قیمتشم کمتره؟فقط از خوشگلیه این لامصب نمیشه گذشت
گفته بود در زمینه دوربین ساتیو خیلی خوبه ولی کسی که دوربین میخواد پیکسون بهتره
یه جا دیگه گفت ساتیو توی مالتی مدیا خوبه ولی 8910 بهتره.
فقط نگفت کسی که دوربین و مالتی مدیا میخواد باید یه 8910 و یه پیکسون بگیره.
آقا خلاصه بگم ساتیو بگیر که رغیب نداره:دی