دوست عزیز خیالت راحت الان با وجود چنین فرومهایی حواس فروشنده ها هم بیشتر جمع..نقل قول:
شما احتملا L1 , L2 رو دیدی ..
میتونی از CPU-Z استفاده کنی (یه سرچ کوچولو بزن پیدا میکنی)
در ضمن کارت گرافیکم با GPU-Z ..
Good Luck:46:
دوست عزیز خیالت راحت الان با وجود چنین فرومهایی حواس فروشنده ها هم بیشتر جمع..نقل قول:
شما احتملا L1 , L2 رو دیدی ..
میتونی از CPU-Z استفاده کنی (یه سرچ کوچولو بزن پیدا میکنی)
در ضمن کارت گرافیکم با GPU-Z ..
Good Luck:46:
آقایون لپتاپ جدید دل (Adamo) هنوز وارد نشده ؟ کسی اطلاعی داره تو بازار ایران هست یا نه ؟
من كه نديدم !!!!!!!!!!!!1نقل قول:
ببخشید امروز از یکی از دوستام پرسید گفت studio series گرافیکشون جایی هست که خیلی داغ می شه و زود مسوزه چند نمونه دید بود
واقعا اینجوریه؟؟؟
سلام ، آره ، من دیروز که E6500 رو از زیگورات تو پایتخت میگرفتم ، می خواست بروشورAdamo رو بزنه پشت شیشه و تو لیست قیمتش هم وارد کرده بود.نقل قول:
خواستی شماره اش رو واست خصوصی میزنم.
سلام دوستان
من یه لپ تاپ دل مدل inspiron 1520 دارم و الان می خوام مشخصات سخت افزاری اون رو
مثل
گرافیک
چیپست مادربرد
وایرلس
لن
پیدا کنم
اگه میشه یه راه اسون معرفی کنین که این اطلاعات رو ساده و راحت پیدا کنم چون شدیدا بهشون نیاز دارم
با تشکر
حدود قیمت رو نپرسیدید؟نقل قول:
دوستان روی 1545 می شه xp نصب کرد؟
البته ، درایورش هم در سایت دل موجود هست :31:نقل قول:
می شه بگید برای نصب درایورها باید به چه لینکی مراجعه کنم؟نقل قول:
نقل قول:
می شه بگید برای نصب درایورها باید به چه لینکی مراجعه کنم؟
سیستم عامل رو انتخاب کن و ...کد:http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&l=en&s=gen&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON1545&os=WLH&osl=en&catid=&impid=
سلام
نمیدونم سوالم به اینجا ربط داره یا نه ولی جای بهتری نتونستم براش پیدا کنم.
اگه من لپ تاپ vostro 1500 خودم رو به یه اسپیکر قوی وصل کنم ، آیا کارت صداش آسیب میبینه؟
یه مغازه دار بهم گفت ولی به نظر خودم غیر منطقی بود حرفش
اسپیکر های قوی خودشون آداپتور و ورودی پاور برق دارند ... اینطور نیست که ولتاژ از کارت صدا بکشه ! آمپلی فایر داره که چی اون اسپیکر ؟
من هم نظرم همینه :10:نقل قول:
نمیدونم اون یارو چی میگفت
یه سوال فنی . . .
چطوری می شه فهمید کارت گرافیکی لب تاب چنده؟
راه اول: روی دسکتاپ راست کلیک کنی و از Properties به سربرگ Settings برینقل قول:
بعد روی Advanced کلیک کنی و در سربرگ Adapter مشخصات گرافیکت رو ببینی
روش دیگه استفاده از نرم افزارهای مخصوص مثل GPU-Z هست که اطلاعات بیشتری بهت میده :46:
راستش روی لب تابه ویندوز سون نصب هست می شه بگی معادل این تنظیمات توی ویندوز سون چطوری هست؟ممنوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکمه advanced setting رو بزن میتونی توی قسمت آداپتور مشخصات رو ببینی
سلام
توی همین تاپیک در مورد سیم کارت و اسلات اون در لپ تاپ dell m1530 مطلب بود ولی هر چی گشتم نبود.
می خواستم بدونم کسی از دوستان می ددونه برای استفاده از سیم کار در شکاف این لپ تاپ چه چیزهایی لازمه؟
باید لپ تاپتون کارت WWAN هم داشته باشهنقل قول:
تازه بعد از اون نمیدونم تو ایران اصلا کار کنه یا نه
کارت wwAN چیه؟
" اطلاعیه "
بسته شدن تاپیک
علت : انجام پاک سازی دوره ای / پست های هفته ی گذشته
حداکثر زمان پاکسازی : 12 ساعت
توضیح : کاربران محترم در این مدت از ارسال کردن تاپیک های مشابه خودداری فرمایید .
با تشکر
همکار انجمن لپ تاپ
----
انجام شد
دوستان عزیز بارها گفتم اینجا محل درخواست مشاوره خرید و بیان مشکلات نیست ، در صورت ادامه این روند در مرحله اول به کاربر خاطی اخطار داده و در صورت تکرار دسترسی وی به این بخش انجمن بسته خواهد شد .
یعنی مطابق این عکسی من در زیر گذاشتم مشخصات کارت گرافیک من 32 هست؟ !!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسانی که مدل استریو 1557 دارن . ازش راضی هستن ؟ کلا چجور لپ تاپیه ؟ امکاناتش که نسبت به قیمتش خیلی عالیه . در عمل چجوری بوده ؟
سلام سال نو مبارك:santa: ، من يك لپ تاپ مدل 1420 inspiron دارم و cd ويندوزم شكسته و در بدر دنبال :19:vista basic sp1 ، اگر سايتي هست براي دانلود خبر بديد يا جاي براي خريدن :11:
سلام دوستان
می خواستم بدونم این مدل موجود هست با چه قیمت؟
ممنون
کد:http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-xps-16/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-16&s=dhs&cs=19&~oid=us~en~29~laptop-studio-xps-16-anav-1~~
سلام
میخواستم ببینم کسی studio 1557
داره؟
میشه معایبشو بگین؟؟؟
بله این کارت گرافیک ها حافظه اختصاصی ندارند و همه system integrated هست :2:نقل قول:
با درود
کسی از مدل DELL ISPIRON 1564 اسفتفاده کرده و اینکه نقاط قوت و ضعف این مدل رو می خواستم بدونم
سپاسگزارم
سلام دوستان
دیروز رفتم یکم قیمت گرفتم. اولا که 1557 الان تو رشت 1.200 است.
ضمنا توی مغازه هایی که گشتم یه بابایی هرچی از دهنش در اومد بار 1557 کرد. البته من فکر میکنم چون نداشت داشت اینجوری میگفت. آخه با اونچیزایی که من شنیدم خیلی فرق میکرد. نظر شما چیه؟ ایشون فرمودن:
1. 1557 خیلی داغ میکند و اگر دوست داشتی میتونی سرش سیب زمینی سرخ کنی!!!!!!!! (به جون خودم همینجوری گفت)
2. به علت cpu core i7 باتری میخوره. شاگردش گفت نیم ساعت کار میکنه!!!!!!!! این یکی واقعا مضحک بود!!!!!
3. دی وی دی رایتر مکشیش اذیت میکنه!
من باور نکردم اما خواستم نظر دوستان روبدونم
من تصميم گرفتم يه 1557 بگيرم نمايندگي زيگورات مي گفت واستا 1558 داره مياد ولي امروز تو اينترنت يه گشتي زدم انکار کانفيق 1558 اوردن پايين
من قبلا يه اينسپايرون 6400 داشتم که 5 سال ازش عين ... کار کشيدم. بيچاره از دست من چيا کشيد آخرش يه ماه پيش به قيمت 500 هزار فروختم ولي خداييش حيفم مي اومد
مي ترسم اين 1557 رو بگيرم چون چيني مثل قبلي خرکار نباشه اصلا غير چيني نداره اين 1557؟
ضمنا خبر دارين که ميشه راحت رم کارت گرافيکش رو مثل رم خود دستگاه عوض کرد؟ قيمته درچه حدوده؟
برا همینه که همیشه باید با اطلاعات بالا و دقیق برای خرید رفت تا با حرف دو تا فروشنده سردر گم نشید...نقل قول:
مشاوره از مغازه هم 2 تا شاخص میخواد : اول تخصص و دوم موجود بودن برند های گوناگون برای جلوگیری از تعصب
در مورد مواردی هم که گفته فقط باید در یک کلام گفت .....:18::13::27:
منم گفتم که باور نکردم، فقط رو گرماش شک داشتم، بلاخره اون که ربطی به اطلاعات نداره
میگن dell خرابیش زیاد شده چند ماهه . راسته؟
سلام ..
من میخوام 1564 بگیرم گفتن 3 مدل داره ! کسی انواع مدلهاشو میدونه ؟
با سلام
بالاخره دیروز یه dell studio 1558 گرفتم و تا هم اکنون که نصب برنامه هامو تموم کردم واقعا لذت بخش بود
در خصوص کشش کاری که حرف نداره یک گیگ رم کارت گرافیکیش و core i7 هم حرف نداره
دوستانی هم که در مورد داغ شدنش نگران بودن , من که گرم شدنش رو در حد طبیعی دیدم
باطریش هم تا 3.5 ساعت در حالت کارکردن زمان میده
ارگونومیش هم جالبه
در کل اگه با مونیتور شفافش که بعضی وقتها جذاب هم هست کنار بیاین و blacklight نخواهین فعلا بنظر من فعلا از همه لپ تاپهای موجود سرتره
دوستان هر سوالی داشتن باز در خدمتم
سلام
یه راهنمایی از دوستان میخوام
من نمیدونم 1557 بگیرم یا 1555؟!؟!تو نظر خودم 1557 هست ولی فروشنده گفت 1555 بگیر.اهل بازی هم هستم ولی نمیدونم کودوم بهتره!
اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم و اگر از ِdell مدل بهتری برای بازی کردن سراغ دارن بگن.
مرسی
با سلام
یه راهنمایی از دوستان میخوام
من نمیدونم 1557 بگیرم یا 1555؟!؟!تو نظر خودم 1557 هست ولی فروشنده گفت 1555 بگیر.اهل بازی هم هستم ولی نمیدونم کودوم بهتره!
اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم و اگر از ِdell مدل بهتری برای بازی کردن سراغ دارن بگن.
مرسی
بچه ها سلام
خوبین؟
اقا من می خوام تا سقف 800-900 تومن بودجه واسه لپتاپ بذارم.:19:
نه میخوام پول زیاد واسه سونی بدم نه اچ پی. برا همین دل می خوام بگیرم.:13:
یه دل می خوام که هم قشنگ باشه و هم کانفیگش خوب(قشنگی از لحاظ سری گفتم مثلا سری وسترو 1520 قشنگ نیست:41:)
اهل بازی هستم ولی با لپتاپ خیلی کم مگر برم مسافرت چون بیشتر بازی رو با دسکتاپ میکنم.
کارمم در حد اینترنت رفتن و فیلم دیدن و کمی بازی و کمی کار گرافیکی(مثلا فتو شاپ - شاید هم می 3d max) و کمی هم برنامه نویسی و اتوکد.
نمی خوام چیزی باشه که هنگ کنه.
در ضمن ویندوز xp هم برام اهمیتی نداره چون اگه لازم داشته باشم با نرم افزار vmware استفاده می کنم.
و اگه لپتاپ اکسپرس کارت داشته باشه عالیه و گرافیکش هم آنبرد نباشه ati یا gforce باشه.
ازتون ممنون میشم که یه جواب خوب بدین.
پیشاپیش ممنون:10: