بالاخره گوشیمو هک کردم با این روش مرسی
Printable View
بالاخره گوشیمو هک کردم با این روش مرسی
نقل قول:علیک سلامنقل قول:
در صورت نصب نشدن و ارور های مختلف میشه متوجه شد!
خیر
خیر
بله
پست اول...
بخشیدم!
شاد باشی
اقا من اخرش تونستم هکش کنم فقط با اجرای اون پچ ریست نشد اما برنامه ی hellox به راحتی نصب شد و ایکون رامپاتر اومدش فقط یه سوال اون فایل های داخل پچ رو همشو پاک کنم؟وایا مشکلی نداشته که ریست نشده؟
نه...چرا پاکشون کنی؟ از شون استفاده کن دیگه...: دینقل قول:
شاد باشی:40:
یونس جون یکی از دوستام یه ان81 آوورد تا براش هک کنم هر کار کردم نشد که نشد!
اول با سکمن هک کردم نشد بعدا با هیلوکس 2.01 ساین شده امتحان کردم بازم نشد یعنی هیلوکس نصب میشه ولی موقع آنپک کردن هر چی صبر میکنم هنوز مینویسه آنپکینگ !!!!!
برنامه هایی که کمک میکنه به هک نصب نمیشه مثل مودو . اکتیو فایل و ایکس پلور تا فایل اینستال سرو رو جایگذاری کنم !!!
ولی یونیدیک رو ساین کردم نصب شد !!!!!!!
حالا میگی باید چه کارش کنم؟؟؟؟
ممنون میشم کمک کنی جلو رفیقم ضایع نشم هر گوشی بوده هک کردم الا این !!!
دو تا شد پاک شود .........................
از نسخه های قدیمی تر مثه 1.03 استفاده کن...نقل قول:
rom patcher جدید :
RomPatcher 0.8 Plus BETA
اینم از رام پچر جدیدتر که کارها رو آسون تر میکنه
RomPatcher+ is an improved and fixed version of the RomPatcher software developed by ZoRn
This is the list of the main differences in comparison with RomPatcher by ZoRn:
- New: it is now possible to apply/remove patches with just 1 click.
- New: added vertical scrollbar.
- New: introduced support for a new tag: "+SuperPage" which allow to patch the RAM area where is stored the SuperPage.
- New: two new options available "Dump Rom" and "Dump SuperPage".
- Fixed: Kern-Exec0 error when closing RomPatcher after a patch was applied.
- Fixed: doesn't unexpectedly crash when using large and complex patches.
- Improved: the shadow ram memory is now fully released when a patch is removed.
- Improved: better compatibility (supports the new OmniaHD and probably future devices).
- Improved: the "Patch Info..." option shows all the information lines contained in the patch.
What's NEW?
+ New: "Patch Info" option is now available and working.
+ New: An official webpage for RomPatcher+ has been created.
+ Fixed: The autostart configuration get corrupted after a while.
+ Fixed: DumpRom command now correctly unlock the file if the operation is cancelled
+ Improved: Removed the version number information from the "System Info" menu'. (it is already shown in the menu' About...)
+ Improved: Changed the order of the options in the menu' to make easier to select "Add to Auto / Remove from Auto"
+ Improved: Updated credits.
+ Removed: DisableCaps.rmp and Open4All.rmp patches have been removed.
How to install
There are 3 different ways to install RomPatcher+
1) If your phone has been hacked to allow installation of unsigned .sis then install RomPatcherPlus0.8.sis
2) If your phone has been hacked and has the Leftup root ca, then sign the RomPatcherPlus0.8.sis using the Leftup certificate and install it.
3) Otherwise, you can sign and install the "Lite Version", using a DevCert or OpenSigned Online. But, in this case, you MUST also manually copy the patcher.ldd in c:\sys\bin\ folder
Currently RomPatcher+ is in BETA stage, so, use it at you own risk!
If you apply the same patch with both rp and rp+, it will be successfully applied only by the first one, the other will report the red icon error
دانلود :
کد:
کد:
http://www.ziddu.com/downloadlink/6205760/RomPatcherPlus0.8.zip
واقعا مچکرم دوست عزیز.:11:
این رام پچر جدید تازه شده شبیه یه نرم افزار درست و حسابی...:18:
دوست عزیز در مورد نصبش سه تا روش نوشته بودید
1) If your phone has been hacked to allow installation of unsigned .sis then install RomPatcherPlus0.8.sis
2) If your phone has been hacked and has the Leftup root ca, then sign the RomPatcherPlus0.8.sis using the Leftup certificate and install it.
3) Otherwise, you can sign and install the "Lite Version", using a DevCert or OpenSigned Online. But, in this case, you MUST also manually copy the patcher.ldd in c:\sys\bin\ folder
(گوشیم 5630 هست و به تو ورژن ای قبلی رام پچر موقع apply کردن پچ ها از برنامه می پرید بیرون)
روش اول که شامل حال ما نمی شه.روش دوم رو هم نفهمیدم.اما روش سوم رو اجرا کردم.ولی چه طور وقتی گوشی هک نشده می شه به c:\sys دسترسی پیدا کرد؟؟؟!!!!
البته بدون کپی کردن اون فایل برنامه فقط یه ارور می ده و بعدش اجرا می شه و وقتی پچ ها رو فعال می کنم یه علامت ضربدر قرمز کنار پچ میاد وتاثیری نداره ولی حداقلش اینه که از برنامه نمی پره بیرون.فکر می کنم اگه dll رو کپی کنم مشکل حل بشه.لطفا راهنمایی کنید چه طور به فولدر sys دسترسی پیدا کنم.
بازم ممنون دوست عزیز:10:
من یه مشکلی باهاش دارم....
فایل های CER , key رو دانلود کردم و باهاشون و با همون نرم افزاری که تو تاپیک مربوط به ساین کردن بود ساین کردم...
بعد هم اونو روی گوشی ریختمو نصب کردم...
از طریق rompatcher هم open4all رو فعال کردم ....البته گزینه ی installserver_FP2 هم داشت که در هر دو حالت فعال و غیر فعال امتحانش کردم....
ولی وقتی خواستم برنامه ی xplore رو نصب کنم سرتیفیکیت ارور میده! برای همه ی نرم افزار های ساین نشده همینه:41:
مشکل از کجاست؟!
یادم رفت بگم..گوشیم n78 هستش!
سلامنقل قول:
بعد از فعال کردن installserver علامتش سبز میشه یا قرمز؟
سبز!:13:نقل قول:
از طریق کامپیوتر هم جداگانه همون نرم افزارا رو به همون روشی که هلو اکس (!) رو ساین کردم ساینشون کردم ولی یه ارور دیگه داد!:18:
با اینا ساین و نصب کن...:46:نقل قول:
پس کسی جواب ما رو نداد.چه طوری می شه تو گوشی هک نشده به c:\sys دستزسی پیدا کرد؟
اصلا می شه؟
من نمی دونم آخه اونی که این رام پچر جدید رو نوشته اینو نمی دونسته!!!!!
هیچ راه دیگه ای نیست ما بتونیم از این رام پچر جدید استفاده کنیم؟
میتونی از مرورگر فایل MODO استفاده کنی . (به نظرم نسخه ی کرک شده x-plore هم بشه !)نقل قول:
پس کسی جواب ما رو نداد.چه طوری می شه تو گوشی هک نشده به c:\sys دستزسی پیدا کرد؟
اصلا می شه؟
من نمی دونم آخه اونی که این رام پچر جدید رو نوشته اینو نمی دونسته!!!!!
هیچ راه دیگه ای نیست ما بتونیم از این رام پچر جدید استفاده کنیم؟
از Modo و X-plore و Y-Browser میتونی استفاده کنی ...!نقل قول:
مچکرم ولی با هیچ x-plore و Y-Browser محتوای فولدر sys نشون داده نشد!!!! به جاش یه کار دیگه کردم.
--------------------------
بالاخره بعد از دو سه ماه تلاش 5630 ما هم هک شد...
اول به خاطر این مدتی که مزاحمتون شدم یه تشکر بکنم.مخصوصا از legend عزیز و mf.designing عزیز.
legend جان مراحل انجا کار رو نوشتم اگه دوست داشتی به صفحه ی اول پست اضافه کن(فکر کنم علاوه بر 5630 رو E51 هم کار میده)
شرح مراحل هک Nokia 5630 xpress music :
1-ابتدا helloox 2.01 رو ساین و نصب و سپس اجرا کنید.
2-به درایو E برید و فولدر patches رو یه جا کپی کنید.
3-رام پچر رو پاک کنید.
4-رام پچر جدید (RomPatcher 0.8 Plus BETA) که دوست عزیز mf.designing زحمتش رو کشیدن دانلود کنید.
5-سه روش برای نصبش وجود داره اولی که به درد ما نمی خوره.روش دوم هم اینه که نسخه ی LITE برنامه RomPatcher 0.8 Plus BETA رو ساین و نصب کنید که البته بعدش باید فایل patcher.ldd رو به c:\sys\bin\ folder منتقل کنید اما از آن جایی که دسترسی به این فولدر در گوشی های هک نشده امکان پذیر نیست پس این روش هم عملا امکان پذیر نیست.
اما کاری که شما باید انجام بدین اینه که همون RomPatcher 0.8 Plus BETA رو با همین فایل Leftup_CertKey که دوست عزیز legend تو دوتا پست قبلی گذاشتن ساین کنید حالا راحت نصب می شه و دیگه نیازی به کپی کردن فایل patcher.ldd هم نیست.
6-حالا فولدر patches رو به درایوی که رام پچر رو نصب کردید منتقل کنید.
7-رام پچر رو باز کنید و پچ ها رو فعال کنید.
گوشی شما هک شده و آماده است که هرکاری می خواین باش بکنید.
توجه :اگر بعد از انجام مراحل مشاهده کردید که دیگه هیچ فایلی نصب نمی شه(تا مرجله ی information پیش می ره و بعدش هیچ اتفاقی نمی افته).که با reset کردن و خاموش کردن پچ ها هم این مشکل حل نمی شه. فقط کافیه گوشی رو رو حالت pcsuite به کامپیوتر وصل کنید و سپس پچ install server رو فعال کنید و بعد از روی کامپیوتر یه فایل نصب کنید.شاید این قسمت یه کم خنده دار بود. دلیلش رو نمی دونم ولی درست می شه انگار که اینستالر راه می افته.
با تشکر hrh_fourtyseven
لینک دانلود هیلوکس 1.03 رو بذاری ممنون میشم.
ضمیمه شد :نقل قول:
چرا من تو هر تاپیکی که پست میزارم یا جواب نمیدن یا کانل نمیگن
آقایون جواب بدید لطفاً
برنامه کرک شده یعنی چه؟
یه روش برای ساین کردن برنامه ها که جدید باشه رو بدید
یه روش برای هک کردن نوکیا S60 v3 , v5 رو بدید یا لینکشو بدید
ممنون میشم کامل جواب بدین
از اونایی که نمی تونن جواب بدن خواهش می کنم با جواب ناقص ندن
یعنی برنامه ای که به صورت مجانی در اختیار شما قرار میگیره...!نقل قول:
هک هم پست اول همین تاپیک آموزشش هست...
با سلام خدمت دوستان
من n78 دارم قبلا با secman واسه نصب برنامه ها مشكلي نداشتم اما چند روز پيش گوشيم رو آپديت كردم و حالا ديگه secmsn و يا helox رو قبول نميكنه و اجازه نصب كامل رو نميده. شما فكر ميكنين اشكال از آپديت جديد هست؟
در حال حاضر secman نصب ميشه اما اجرا نميشه تا بتونم گوشي رو به حالت هك در بيارم. لطفا راهنمايي كنيد.
در ضمن اين تاپيك خيلي شلوغ شده و پيدا كردن مطلب مرتبط با گوشي رو نميشه راحت پيدا كرد اگه مطالب در مورد هر نوع گوشي دسته بندي بشه كار رو خيلي راحت ميكنه.
باز هم ممنون
آموزش برای همه گوشی ها در پست اوله دوست من...شما HelloOX رو ساین و نصب کن...نقل قول:
سلام
من همه کارا رو انجام دادم ولی بازم نمی تونم بدون ساین برنامه نصب کنم .
گوشیم 6220
خوب یه مقدار توضیح بدید .... HelloOX رو نصب کردید ؟نقل قول:
سلام
من همه کارا رو انجام دادم ولی بازم نمی تونم بدون ساین برنامه نصب کنم .
گوشیم 6220
با سلام من 5800 دارم صفحه اول اين پست آموزش هك را نوشته تا اينجا 107 صفحه داره من بخواهم اين 107 صفحه را بخوانم خيلي طول مي كشد روش همان كه صفحه اول هست يا در صفحه هاي بعد روش بهتري يا نرم افزار crack شده اي هست كه احتياج به ساين نداشته باشد با تشكر راهنمايي كنيد آخرش بايد يك بار روش ساين را برويم يعني بايد برويم فايل هاي ساين را بگيريم درسته
سلامنقل قول:
آموزش فقط در پست اول هست..همونو انجام بدید.
شاد باشید:40:
این هم از نسخه ی جدید rom patcher
RomPatcherPlus v0.90.600 By Il.Socio
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ROMPATCHER+ 0.9(600) BETA
How to install
1) If your phone has been hacked to allow installation of unsigned .sis then install RomPatcherPlus0.9(500).sis
2) If your phone has been hacked and has the Leftup root ca, then sign the RomPatcherPlus0.9(500).sis using the Leftup certificate and install it.
3) Otherwise, you can sign and install the "Lite Version", using a DevCert or OpenSigned Online. But, in this case, you MUST also manually copy BOTH the files patcher.ldd and patchershadow.ldd in c:\sys\bin\ folder
Patcher.ldd Not Found Error
If you launch RP+ immediately after it has been installed you could get the "patcher.ldd not found" error.
Just reboot the device and launch again RP+
Change-Log BETA 0.9 (600)
+ Fixed: restored compatibilty with OmniaHD
+ New: added patches Open4All and Open4All_N96
Change-Log BETA 0.9
+ Fixed: was not compatible with some devices (eg. E63). The error message "patcher.ldd not found" was shown always also after a reboot.
+ Fixed: some patches were not applied due to additional spaces in the .rmp... Now additional spaces should be handled correcly.
+ Fixed: crash when trying to patch an executable that was missing in the device.
+ Improved: better parsing of the patch file. Both windows and unix text should be handled properly, with unicode/utf8/ascii encoding.
+ New: added LoadPatch/CheckPatch/ApplyPatch logs to the Engine, to check the correct patch parsing... <-- I know these popups are really annoying, but in order to release the final verion I need to be sure that (almost) ALL the RP patches will work correctly on RP+ also.
+ Removed: autostart correctly works, so popups have been removed (however, other popups have been added to the Engine, so you'll see popups for each patch you put in autostart).
make sure you disable all patches & remove them all from autostart before installing this!.
Download
کد:
کد:
http://www.ziddu.com/download/6247100/RomPatcherPlusv0.9.600.zip.html
سلام دوستان
امروز تو سایت موبایلستان دیدم نسخه همین helloox رو دیدم اونم ساین شده!!!!!!!!!!!1
یعنی راحت بدونه انکه خود برنامه رو ساین کنی میتونی نصبش کنی من نتونستم دانلودش کنم چون ثبت نام نکردم هرکی داره جون ماردش برامون بزار ه
با سپاس
جواب نمیده...گوشی باید قبلا" یه بار هک شده باشه تا اون نصب بشه...نقل قول:
سلامنقل قول:
هلو ایکس رو نصب کردم و حتی رام پچر رو هم ایکن داخل رام پچر سبز و آبی فکر کنم رو امتحان کردم ولی.....آیا کار دیگه ای هم باید انجام می دادم؟
موقع نصب فایل ساین نشده پچ installserver رو فعال کن...نقل قول:
دیگه دارم اعصابم خورد میشه . یعنی چه !!! خوب نمی تونین جواب ندین به خواطر پست گزاشتن .
چند تا سوال کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم . چه وعظشه؟!؟!؟!؟!
لطفاً به این سولات من جواب دهین
برنامه کرک شده یعنی چه؟
یه روش برای ساین کردن برنامه ها که جدید باشه رو بدید
یه روش برای هک کردن نوکیا S60 v3 , v5 رو بدید یا لینکشو بدید
از اونایی که هدفشان پست گذاشتن هست خواهش میکنم بی خیال بشن.
حالا چرا اینجوری میکنی ...؟نقل قول:
1 - یعنی برنامه ای که توسط کرکر ها برای استفاده ی مجانی کرک شده ..!
2 - خوب با SignSiS ساین می کنید دیگه ...!
3 - پست اول همین تاپیک کامل ترین روش هست ...!
تو پست 1061 جوابتو دادم...! لحن حرف زدنتم عوض کن..! کسی اینجا بهت بده کار نیست!نقل قول:
برنامه کرک شده یعنی برنامه ای که پولیه ولی رایگان در اختیار شما قرار میگیره...!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هک هم زحمت میدادی تو پست او همین تاپیک یه بنده خدا زحمتشو کشیده!
.........
یه سوال دیگه هم هست
ساین کردن برنامه ها برای گوشی های هک نشده است؟ و برعکس؟
وقتی که یک برنامه ساین میشود فقط برای یک گوشی است؟
بلهنقل قول:
بله
... ....
ممنون از اینکه جواب سوالاتمو به خوبی دادین . (برای اولین بار در انجمن)
شما سوالتو جای مناسب با لحن مناسب و شمرده شده مطرح کن...خودم میام جوابتو میدم...!نقل قول:
شاد باشی
یه سوالی در تاپیک ساین کردن برنامه ها به ذهنم خورد در روش دوم
مگه گوشی های هک شده برنامه هاشون نیاز به ساین کردن داره؟