نقل قول:میشه بگین بین این دو مدل 5750 غیر از گرافیک بالاتر چه مزیتی نسبت به 5110 داره؟ ممنوننقل قول:
نقل قول:میشه بگین بین این دو مدل 5750 غیر از گرافیک بالاتر چه مزیتی نسبت به 5110 داره؟ ممنوننقل قول:
سلام دوستان
1-میخوام با hdmi لپ تاپم رو کهacer 4741هست به lcd sony 40 اینچ متصل کنم ولی هر کارمیکنم نمیشه
ایا برای لپ تاپ باید تنظیماتی انجام بدم.ویندوزم 7 هست.وقتی کابل رو وصل میکنم یه قلش ابی کنار hdmi رو tvمیاد ولی تو لپ تاپ هیچ کار نمیشه.هیچ صفحه ای از لپ تاپم رو نشون نمیده.فقط صفحه سیاهه.جی کارکنم.مارک کابلشم مارشاله
2.رزولوشن لپ تاپ 1024در768هست و بیشترم نمیشه.چطوری میتونم بیشترش کنم؟
3-بلونوثشم کار نمیکنه؟
ممنون
سلام دوستان
میخواستم یه Acer Aspire One D255 بگیرم
قیمتش چنده؟
چجور نت بوکیه
من فقط یه نت بوک واسه اینترنت میخوام. اما وبکم لازم ندارم
آفیس و pdf هم لازم نیست
میرزه بگیرم؟
دوستان یه 5750 خریدم با گارانتی سازگار ولی کیبردش عربیه و حروف جابه جا هستن
اینجوری باید باشه؟مگه نباید فارسی باشه؟
دوست عزیز توی سایت خوده سازگار هم زده کیبوردش عربیه مشکلی نداره عادت میکنین یا اینکه باید روش برچسب بزنید که قیافه کیبوردو زشت میکنه.نقل قول:
اینم لینک سایت سازگار:
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1314
شما کدوم مدل ایسوس مد نظرتونه؟نقل قول:
ولی در کل کیفیت صفحش مناسبه دید افقیش خوبه دید عمودیشم در حده متوسطه با یکم تنظیم کردن صفحه نمایش به بالا و پایین زاویه دید خوبی خواهید داشت.
5750 تو این رنج قیمت بهترینه به خاطر کیفیت صفحه سراغ مدلای دیگه نرید مگر اینکه بخواید بیشتر پول بدید.
4750 که داداشه 5750 کیفیت صفحه بهتری داره با توجه به اینکه 14 اینچه
موفق باشید
چی شد منتظرمنقل قول:
احتمال زیاد درایور کارت گرافیکت رو نصب نکردی.نقل قول:
دوستان یه راهنمایی به من بکنید تو بخش مشاوره که اصلا جواب آدمو نمیدن
ACER Aspire 5742G-B چه جوریاس؟
ممنون میشم جواب بدیننقل قول:
چی شد؟ سلام...:31:نقل قول:
یه عالمه ممنوننقل قول:
درست شد
سلام!
من acer aspire 3750G خریدم و بعد از 10 روز، صفحه نمایش خراب شد و بردمش گارانتی(سازگار) .. الان نزدیک به دو هفته هست که دستگاهم رو اونجا نگه داشتن و الان یک هفته هست که میگن از تهران سفارش دادیم که کابل مخصوص این لپ تاپ بیاد ... می خواستم بدونم همه جا این جوری هست یا این شرکت داره بازی در میاره؟
دیگه واقعا داره اعصاب خورد میشه .. آخه مگه ارسال یه کابل از تهران چقدر طول می کشه؟
نقل قول:
با شرکت اصلی سازگار تماس بگیرید
تقریبا شرکت های شهرستانی هفته ایی دو یا سه بار جنس از تهران میارند....
ببخشید دو تا سوال .نقل قول:
1-لپتاپ رو چند گرفتید ؟
2-چرا صفحه اش اینقدر زود خراب شد ؟ ضربه خورد ؟
980 تومننقل قول:
نمی دونم .. همین جوری،اصلا ضربه نخورده بود ،توی اون 10روزی که دستم بود خیلی هم باهاش کار نکرده بودم!... وقتی صفحه نمایش رو جلو یا عقب می بردم، یه سری خطوط سفید رنگ میومد وسط صفحه .. یه چیز شبیه به تلویزیون که مواقع باران و رعد وبرق خط های سفید روی صفحه ظاهر میشه .. بعد از دو سه روز هم بدتر شد.
دوستان جواب میدن؟:41:نقل قول:
با سلام دوستان
من یه لپ تاپ 4750g گرفتم اول اینکه ویندوز ایکس پی نتونستم بریزم همون اول نصب او صفحه ارور ابی میومد
دوم وقتی سی دی رامش رو توش سی دی میزارم صداش یه ذره زیاده و میلرزه و اون قسمتش یه کم شله به نظر شما اگه پیچش رو سفت کنم درست میشه ؟گارانتیش که باطل نمیشه؟
مشکل دیگه هم از داخل لپ تاپ بغل تاچ پد که فکر کنم هاردش اونجاست یه صدای خیلی کم تق تق میاد ایا مشکلی داره یا کلا اینجوری؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
درباره مشکل صفحه ابی اطلاعی ندارم
در باره DVD اصولا صدا و لغش داره ولی ببینید اگه خیلی غیر طبیعی یه سر به گارانتی بزنید ضرر نمی کنید
هاردهم اگر حس می کنید صدایی مثل دو قطعه فلزی به گارانتی نشون بدید توی 3750 هارد سمت چپ ولی تو 5750 سمت راست هست شاد هم از هارد نباشه
با تشکرنقل قول:
سلام دوست عزیز
درباره مشکل صفحه ابی اطلاعی ندارم
در باره DVD اصولا صدا و لغش داره ولی ببینید اگه خیلی غیر طبیعی یه سر به گارانتی بزنید ضرر نمی کنید
هاردهم اگر حس می کنید صدایی مثل دو قطعه فلزی به گارانتی نشون بدید توی 3750 هارد سمت چپ ولی تو 5750 سمت راست هست شاد هم از هارد نباشه
من یه مشکل دیگه هم دارم وقتی میخوام بازی جی تی ای 4 رو بازی کنم با گرافیک اینتل بالا میاد تو تنظیمات انویدیا هم جی تی ای و همه نرمافزا های مربوط به اون رو گذاشتم با انویدیا ولی بازم درست نشد
حالا میخوایستم یه راهنمایی کنیم
در ضمن در رابطه با سی دی رامش اگه پیچش رو سفت کنم گارانتی میپره یا نه ؟ممنون
صدای هاردم تقریبا از سمت راست تاچ پد هست که یه صورت لحظه ای و خیلی که و بعضی مواقع است و صدای تقریبا تق تق (با کسره ت)میدهد
ممنون
lاین لینک یه نگاه بندازیدنقل قول:
برای هارد هم اینطوری نمیشه نظر داد ولی خیلی نگرانید ببرید نمایندگی راحتریدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486777
درباره شرایط گارانتی سازگار اطلاعی ندارم ولی تا اونجا که می دونم هیچ علامتی از جمله خوردگی یا باز و بسته شدن پیچ ها نباید داشته باشه
بنده همچنان منتظرم
با سلام خدمت دوستان
من دنبال یه لپ تاپ هستم تا 1.400.000 یه نفر اینو معرفی کرد ( ACER ASPIRE 7745G Core i7 ) وگفت برای بازی حرف نداره می خواستم نظرتون رو بدونم !!
cpu : i7
ram : 16gb
vga : 5850 1gb
buttry : 9 cel
led : 17.5
وزن : 3.2
واسه بازی خوبه و نیازت رفع میکنه ولی دقت کن سی پی یوش سندی بریج نیست!:13:نقل قول:
تو این رنج قیمت hp dv6-6090 خوبه فکر نکنم ایسر چیز قوی با این قیمت تو ایران داشته باشه
cpu سندی بریج هست : core - i7 /// ولی کارت گرافیک این ایسر قوی تر از 6090 هست .
با کانفینگی که من دیدم cpu اش این بود :نقل قول:
و فکر نکنم سندی بریج باشهکد:http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-720QM-Notebook-Processor.23035.0.html
در مورد کارت گرافیک هم به نظر من برابرند تو فریم ریت و نمیشه گفت کدوم بهتره
کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5850.23069.0.html
در کل گفتم که نیاز فعلیت رفع میکنهکد:http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html
اگر واقعا دوستش داری بخرش که هیچی لذت بخشتر از این نیست که آدم اراده کنه و یه چیزی را بخواد و به دست بیاره
هرچی بیشتر شک کنی بیشتر تردید می کنی و گیج میشی
ولی بازم تحقیق کن در مورد این مدل من خودم ندارم و همینطوری دیدم که شما گفتید یه بررسی اجمالی کردم در ضمن وزن بالایی رو هم داره و همینطور فکر کنم usb 3 رو هم نداره
میتونی رو مدل های زیر هم تحقیق کنی:
msi gx680
ASUS X4GSN-VX037V
سلام - از دوستان كسي از مزايا و معايب لپ تاپ Acer Aspire 5742G-B اطلاعي داره؟ اين لپ تاپ تا چند گيگ رم رو پشتيباني مي كنه؟
سيستم عامل لپ تاپ چيه؟
تشكر از لطف شما
سلام - از دوستان كسي از مزايا و معايب لپ تاپ Acer Aspire 5742G-B اطلاعي داره؟ اين لپ تاپ تا چند گيگ رم رو پشتيباني مي كنه؟
سيستم عامل لپ تاپ چيه؟ قيمتش در چه حدوديه؟ برای بازی تا چه حد مناسبه ؟
تشكر
بچه ها دو تا سوال:
يكي اينكه نمايندگي يا فروشگاه معتبر براي خريد لپ تاپ ايسر كجاست؟
من آخر هفته آينده ميرم تهران. تو پايتخت هم كار دارم. ميخواستم اگر اونجا هست يه 5742 بگيرم.
سوال دوم اينكه 5742 با كانفيگ دور و بر 600 هم هست ديگه؟ درسته؟
این لیست نمایندگی های سازگار به هاشون تماس بگیر قیمت بپرس هر کدوم ارزون گفت برو همون جانقل قول:
در ضمن مشخصات دقیق بگو روش هم تاکید کن این کارو نکنی می ری میبینی یه چیز دیگه دارن
5742 با i3 رم 2 گرافیک 4500 اینتل 560کد:http://www.sazgar.com/fa/reseller/reseller_notebook.html
5742 با i3 رم 4 گرافیک 540 جی فورس 670
به نظر شما 5742 بگيرم يا 5750؟ و چرا؟
چون توي رنجي كه من ميخوام اين مدل 5750 هم هست:
Intel Core i3 2310 (CPU) پردازنده
15.6" HD (1366 x 768) LED Backlight (Display) صفحه نمایش
2GB DDR3 1333MHz (RAM) حافظه
500 GB (SATA) (HDD) هارد دیسک
Intel HD Graphics (GC) کارت گرافیکی
البته 660 قيمتشه.
اگر 5750 با این کانفیگ پیداکردید برای کار اداری جواب می دهنقل قول:
اگر اینو با 5742 با این کانفیگ :
i3 380
4GB
320G
GeForce 540 1GB
که بهت معرفی کردم منظورته
5750 cpu بهتری از نسل جدید تر با کارایی بهتر داره رمش کمه یک یا دو سال دیگه باید عوض کنی هاردش به نظر من مهم نیست و گرافیگ برای کارهای اداری جواب گو هست حتی برای برخی از بازی ها
5742 نسل قدیمی (نسل قدیمی به این منظور نگیرید که به درد نمی خوره نسبت به نسل جدید کارایی کمتری داره) حافظه رم بیشتری داره نیازی به ارتقا نداره هاردش هم همین طور و گرافیک لپ تاپای امروزی رو داره
ولی به نظر بنده سراغ 5742 نرید اگر به خاطر گرافیکه شه که به نظرم ارزش نداره وبرای کار اداری 5750 که گفتید اگر بتونید با رم 4 پیدا کنید بهتره و کاملا جواب کارتونو می ده
این ها همش نظر شخصی من بود باز هم تحقیق کنید ببینید مدل دیگه ای تو این قیمت هست
موفق باشید
راستش گرافيكش زياد برام اهميت نداره.. حجم هارد برام بيشتر مهمه.. بازي زياد نميكنم اما اطلاعات زياد خواهم داشت.. صرفا همين..
سلام. من یه Acer دارم که روش آنتی ویروس McAfee از اول بودش. ولی انگار اکتیو نیست.
باید چی کار کنم. اگه باید اکتیو کرد چگونه و اگر نه باید پاک کنم و خودم یه آنتی ویروس دلخواه بریزم؟
بچه ها اين دو تا كانفيگ چقدر با هم فرق دارند از نظر ارزش خريد؟
منظورم اينه كه اين دو سي پي يو انقدر تفاوت دارند كه به خاطر i3 من از اون گرافيك داره بگذرم؟ من كه سر در نياوردم.
CPU Intel Pentium Dual-Core P6200@2.13GHz, 3MB L3 Cache
Memory DDRIII 3GB 1333MHz (Dual Channel)
Hard Disk Capacity 500GB SATA 5400RPM
Graphic Nvidia geForce GT 540M 1GB
Intel HD Graphics (On CPU)
Battery 6Cell 48Wh (Up to 3 hours)
----
CPU Intel Core i3 380M@2.53GHz, 3MB L3 Cache
Memory DDRIII 2GB 1333MHz (Single Channel)
Hard Disk Capacity 500GB SATA 5400RPM
Graphic Intel HD Graphics (On CPU)
Battery 6Cell 48Wh (Up to 3 hours)
i3 حدود 50% قویتره.نقل قول:
اگه کارتون در حد اداریه من اولی رو بیشتر می پسندم
بنچمارک P6200
بنچمارک 380کد:http://www.notebookcheck.net/Intel-Pentium-P6200-Notebook-Processor.40596.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-380M-Notebook-Processor.37085.0.html
يعني تا چند وقت ديگه راه ميندازه كارامو؟ يكسال ديگه كم نياره براي برنامه هاي مختلف؟
كارم اداري هست بيشتر
پیشنهاد من اینه که این رو پاک کنید و یک آنتی ویروس ساده مثل nod 64 bit نصب کنید . چراکه تا به امروز کسی بی سریال نمونده . میشه گفت قوی هم هست .نقل قول:
لطفا ادامه بحث رو هم به تاپیک نرم افزار یا آنتی ویروس منتقل و از اونجا دنبال کنید . با تشکر . :10:
نه کم نمساره .نقل قول:
حد اکثر کار های اداری یا با وب هست یا Foxpro یا Application ساده که نیاز به پردازش بالایی نداره .
اما یک وقت میبینی با گذاشتن حدودا 150 یا 200 هزار تومن بیشتر میتونی یک سیستم با ارزش خرید بالا تر رو داشته باشی . روی این تمرکز کن . :11:
در حد همین آفیس و وب و برنامه نویسی آره راه می اندازه. حتی بعدا می تونید با پیدا کردن CPU استوک Core i اون رو ارتقا بدید.نقل قول:
سلام
بابا این گارانتی سازگار هم از دیروز کفر مارو دراورده...همش زر مفت میزنن،مشتری مداری،رضایت مشتری..!!!!!!!!!!!!!!؟!!!!
دیروز نوتبوکم رو که هاردش پکیده بود رو از گارانتی تحویل گرفتم و دیدم هاردش رو به جای 640،هارد 500 گذاشتن...یارو فروشنده هم میگه(( شاید نداشته و به جاش اینو گذاشتن:18:..حالا فردا ببینم مشکل چی بوده))...میگم بابا اصلا اونا مگه میتونن چیزی بگن. هارد بنده 640 بوده و باید 640 از گارانتی بیاد بیرون...نیازی به صحبتا کردن و این بازیا نیست که...حالا جالب میشه باز بیاد ازم پول هم بابت گارانتی بگیره!!!!!!1این دیگه میشه نور علی نور تازه اگه هزار تا بامبول در نیاره.....
دوستان تا حالا کسی این مشکل رو به رو شده؟؟بریم خر فروشنده رو بگیریم یا سازگار رو؟
خب میخواستم از همین مطمئن بشم (که واسه McAfee نرم دنبال یوز و پس..) وگرنه آنتی ویروس خودم هم ناد هست...نقل قول:
برای کارهای عادی مثل برنامه های آفیس ، برنامه نویسی ، اینترنت و ... همونطور که دوستان گفتند اولی مناسبه.نقل قول: