سايپا ديروز واسه دعوتنامه به من زنگ زد مدل sx واسم درتومد 8973000 تومن ، كدوم رنگش از همه قشنگتره ؟؟
Printable View
سايپا ديروز واسه دعوتنامه به من زنگ زد مدل sx واسم درتومد 8973000 تومن ، كدوم رنگش از همه قشنگتره ؟؟
تيبا چند نوع رنگ سفيد داره ؟ يكي ميگه سفيد شيري يكي ميگه سفيد روغني ؟؟؟
تیبا و پراید طبق اخرین آماری که امروز گرفتم در 11 قطعه بدنه با هم مشترک هستنند البته کل قعطهات بدنه تیبا یادم نیست که چقدر هستنقل قول:
والا قدیمی ترین تیبا توی کارخونه دست ما هست که حدودا 7000 تا کار کرده تا الان و هیچ گونه مشکل موتوری تا الان نداشته به جز صفحه کلاچ عوض شده که اون هم مصرفی هست و البته چون توی تست بوده و بلاسرش اوردیم اینقدر زود صفحش تعویض شدهنقل قول:
البته اینم بگم این ماشینی که دست ما هم بد ترین کیفیت بد ترین مونتاز و نمونه تولید هست یعنی خودتون بگیرید کهچقدر داغون هست!!!! ولی مشکل موتوری نداره
شما هم لطف کم از فونت های ریز تر استفاد کن ممنون
دوستاني كه تيبارو تحويل گرفتن
كولرش چطوريه؟؟امتحان كرديد تو سربالايي؟؟
سلام به دوستان
آقاي بندري من يك سوال مهم داشتم و اون اينه كه سايپا كي ميخواد براي اگزوز تيبا فراخوان بزنه اگر در جريان هستيد لطفا اطلاع بدهيد و اگر نه راهنمايي بفرمائيد كه من از كجا و چه طور ميتونم پيگيري بكنم.
با تشكر
در رابطه با مصرف سوخت با چندين بار محاسبه اين نتايج حاصل شد در سيكل تركيبي(شهر و اتوبان با ترافيك) به 5/7 ليتر در 100 كيلومتر، بيرون شهر هم حدود 5/6 بوده.
دوستان لطفا یکی جواب منو بده!
مگه تیبا چنتا تیپ داره؟
میشه تفاوت هاش رو هم بگید؟
اگر از قیمت تیپهای مختلفش خبردارید بگید. البته قیمت بازار.
لطفا يكيييييييي جوابمو بده بايد برم رنگ انتخاب كنم مگه چند نوع رنگ سفيد داره سفيد شيري - روغني ...... كمممممممممممممك
الان فقط مدل sx رو تحويل ميدن نمايندگي گفت مدل ex نداره
مقايسه تيپ هاي مختلفش تو سايت سايپا هست
تیپ ها در پروزه به m0 ,m1,m2 تسیم میشندنقل قول:
با سلام خدمت آقاي بندري
خواستم بدونم تيبا سفارشي يا مدل ex هم توليد ميشه يا نه ؟
و تا حالا رنگ قهوه اي هم توليد شده ؟
و خودت براي تيبا از بين رنگهاي توليد شده چه رنگي را مي پسندي؟
تمامي پستهاي من پاك شود...................
اگه کسی جدیدا تیبا تحویل گرفته بگه کارت سوختش چند لیتر داشته؟
كارت سوخت كه ربطي به نوع ماشين نداره!!
هر فصلي تحويل بگيري كل سهميه فصل رو داره. البته قبلا كه اينجوري بود
نقل قول:
نه اصلا این طوری نیست
مثلا اگر شما 3 یا مثلا 30 اردیبهشت تحویل بگیری سهمیه اردیبهشت داخلش هست
مال من این طوری بود ( تیبای من )
منظورم اينه كه ربطي به نوع ماشين نداره. شما چه تيبا بخري چه پرايد چه هر ماشين ديگه
تیبایی نبود؟؟؟نقل قول:
سلام تیبایی هستنقل قول:
کولرش بسیار عالیه و خوبه و حرف نداره .
توجه دوستان چون تیبا سری اول هست اون رو نفروشید چون کیفیتش در آینده خراب میشه
حالا با کیفیت است و آینده بی کیفیت
2 یا 3 میلیون سود ارزش این فروختن رو نداره
ماشین خوبیه و ختم کلام توی ایران به این قیمت می ارزه
اگه بفروشینیش پشیمون می شین
من که 1700 تا تا حالا رفتم و راضی هستم
دوستان من ماشین فقط تیبا یک کلام و همین و بس
1700 تا رانندگی کردن با یک ماشین دلیل بر این نمیشه که اون ماشین رو برتر دونست!
اگه صفحات قبل رو بخونید ایرادات تیبا رو گفتم! که خیلیمشکل داره! اما مهم تر ! مهم تر! مهمتر ! ازهمه اینه که توقع شما از ماشین چی باشه !!!
حرف شما کاملا متیننقل قول:
اما اما من می گم چون سری اول است نباید از دستش داد اوکی برادر
به قول ضرب المثل معرف از بین بد و بدتر بد رو انتخاب کن
ما که نمی گیم تیبا خدای ماشیناست
بله برای خواص تولید میشه!!!نقل قول:
بله قهوه ای مسی هم تولید داشتیم و آلبالویی که تو ایران 1 دونه بیشتر نیستن و اونها هم همین جا تو کارخونه هستن و دست ما!!!!!
منظورم از خواص خودمونو گفتم!!!!
رنگ سلیقه ای هست من که سلیقه شما رو نمیدونم!!!
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
پیرو گفته دوستان و برعکس حرف شما هر چقدر که این ماشین بیشتر تولید میشه عیب و ایراداتش بیشتر مشخص میشه و ایرادات تصحیح میشه به هر حال و متاسفانه آزمون سعی و خطا هست مسلما تیبا تولید سال اینده همین موقع از تیبای الان بهتر هست همونطوری که تیبایی که دست شما دوستان هست از تیبایی که توی کارخونه دست ما هست خیلی بهترهنقل قول:
تيبا مشكي قشنگتتتتتتتتتتتتتتتتتتره ياسفيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
منم سليقه شما رو پرسيدمنقل قول:
آيا از زماني كه تيبا به توليد انبوه رسيده تا الان ايرادي بوده كه اونو برطرف كنند ؟نقل قول:
اگه بوده چه ايرادي ؟
ماشین قشنگی نیست اما مبارکتون باشه
البته یکجور دیگه هم میشه قضاوت کرد ! اینکه الآن چون سایپا داره ماشین جدیدی رو وارد عرصه بازار و رقابت میکنه حداکثر تلاشش رو انجام میده که از لحاظ کیفیت مورد رضایت باشه تا استقبال از خرید این خودرو بیشتر بشه و بعد از رسیدن به این هدف در آینده ممکنه این دقت و وسواس در کنترل کیفیت این ماشین نباشه .نقل قول:
بله ايراداتي بوده از لحاظ كيفيتي و پاس كردن استاندارد هاي سازمان استاندارد ؛ كه متاسفانه جزو اطلاعات سازماني هست و نمشه در اختيار عام گذاشتنقل قول:
فعلا كه كيفيتش خوب هست تا آينده ببينيم چي ميشهنقل قول:
تمامي پستهاي من پاك شود...................
جناب بندری پارتی ما می تونی بشی ماشینمونو زودتر تحویل بدن؟:31:
خيرنقل قول:
ممنوننقل قول:
تا جايي كه خبر دارم يك تست تصادف در اسپانيا انجام شده كه فيلمش رو ديدم
تيبا تصادف كرده نديدم ولي دوستان سايپا يدك هر ماه تشريف ميارن اينجا و قطعات براي ماشين هاي تصادفي ميبرن
براي تيبا هم بردن تا الان ولي خودم از نزديك نديدم
لطفا پاسخ بدهيد
نقل قول:
جناب آقای بندری قبلا شنیده بودم که 0 تا 100 تیبا 17 تا 19 ثانیه است شما تایید می کنید یا برطرف شده؟
سلام. من از امروز وارد تاپيك شما شدم. من بهمن 89 تيبا ثبت نام كردم. بهم گفتن اول خرداد دعوت نامش مياد. نميدونم تاخير داشته باشه يا نه؟ كسي از ااين ماجرا خبر داره. 2- منم شنيدم مدت زمان رسيدن به سرعت 100 واسه تيبا 18.5؟ اينو شما تائيد ميكنيد؟ ممنون
خبر ندارمنقل قول:
والا نمیتونیم توی پیست سرعت اینجا تست کنیمنقل قول:
خودرو ساز های ایرانی این چیز ها واسشون مهم نیست فقط مهمه که راه بره!!!!!
من ودیعه دوم رو پرداخت کردم و 3 ،4 روزی هست که تو سایت زده ماشین در وضعیت ترخیص هست . کسی میدونه تا مرحله فاکتورشده و تحویل به مشتری چقدر دیگه زمان میبره ؟
منظور از ( فاکتور شده ) یعنی چی ؟ چه زمانی ماشین رو فاکتور می کنند ؟
----------------------------- ( پاک شود )
با سلام خدمت آقاي بندري ، ميشه بگيد كدوم رنگ تيبا اونو بزرگتر نشون ميده ؟ من از رنگ سفيد خوشم مياد ولي اين رنگ خيلي تيبا رو كوچيك نشون ميده ،با توجه به اين كه شما همه رنگهاشو ديديد.
نقل قول:
برادر مال من هم درجا بعد از واریز شد آماده تخصیص
اما حدود 20 تا 30 روز طول می کشه تا فاکتور بشه حالا حالا ها منتظر نباش