اصلا ده هم بدن صفرم بدن من خودم میدونم این بازی برام من ساخته شده من خوب میدونم به چه بازیه علاقه دارم من ده میدم والسلام
Printable View
اصلا ده هم بدن صفرم بدن من خودم میدونم این بازی برام من ساخته شده من خوب میدونم به چه بازیه علاقه دارم من ده میدم والسلام
بی صبرانه منتظر خبر اومدن به بازاره این بازی هستم
خبری نشد ؟؟؟؟
نقل قول:
چرا شلوغش میکنی داداش.شما مفت خور ها همیشه از نسخه ی دزدی استفاده میکنید شاید بعضی ها دوست داشته باشن برن نسخه ی اصلی رو بخرن.:21:
شرکتی که این بازی ها رو میسازه کلی زحمت میکشه اون وقت شما میاید با 2000 تومان بازی رو میخرید.ای مفت خور
مثل این که این بازی میخاد به یاد ماندنی ترین بازی 2009 بشه با این همه تعزیفی که ازش میشه!!!
برو بکس!!!با زی اومده و بعضی شرکتا هم دارن اینترنتی میفروشن!!!!3 تا دی وی دی هست و اولین کسی که تو اینترنت میفروخته می گفت که هم انگلیسی و هم کرک شده است!!!!!
دوست عزیز لطفا توهین نکنید !نقل قول:
چرا شلوغش میکنی داداش.شما مفت خور ها همیشه از نسخه ی دزدی استفاده میکنید شاید بعضی ها دوست داشته باشن برن نسخه ی اصلی رو بخرن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکتی که این بازی ها رو میسازه کلی زحمت میکشه اون وقت شما میاد با 2000 تومان بازی رو میخرید.ای مفت خور
چه ميكنه اين IW ! هنوز كرك بازي نيوميه چه خبره :
کد:http://up.--------.com/3/1257919594.zip
یه سوال داشتم از شما ...شما که ادعا داری اورجینال می خری هروقت خریدی یه عکس از box dvd اورجینالنقل قول:
بازی بزار دستت هم شکل 4 انگشت باز کن تا بفهمیم واقعا خودتی.
میخام ببینم جنمش رو داری 100 هزار تومن بدی پول بازی تازه اگه تو ایران پیدا بشه. این داستانا رو واسه ما ننویس
که خطم هر چی cd و dvd هستیم. تازه محل سکونتت هم که قم هست اونجا رایتیش هم پیدا نمیشه چه برسه به اورجینال.
اونوقت بیا به ما بگو مفخور....:angry::angry::angry:
این کارار چیه من که دل تو دلم نیست
شماها دارید دعوا میکنید
آقا قیمتش بنویسید من قبل از خریدن باید 2 3 ماه پولامو جمع کنم(فکر کنم بالای 5 تومن باشه اصلا نتونم بخرم:31:)
بله کاملا موافقم. اگر بازی با توجه به ارزش پول کشورمون به صورت اورجینال فروخته بشه چیزی حدود 5 تا 10 هزار تومن قیمت برآورد شدش میشه.نقل قول:
ممنون.
دوستان من بازی رو دارم رو XBOX بازی می کنم.
بهترین بازیه که تا حالا بازی کردم!
اول نوشته ای که من تایپ کردم رو با دقت بخون بعد بیا اینجا واسه ما نظر بده. من که نگفتم خودم میرم اورجینال میخرم گفتم بعضی ها حالا فهمیدی عزیز من:20:نقل قول:
یکی از دوستهای من ورژن قبلی رو خریده بود ارجینال یه دونه دوربین دید در شب هم روش بود ! ..البته ورژن special بود !
اگه ورژن special این بازی گیر بیاد ایران معرکست !×!
تو Review ها به کوتاه بودن بیش از اندازه بازی در حالت تک نفره نارضایتی داشتن، تو IGN گفته پایه باشید بازی رو 4:30 میتونید تموم کنید! البته نسخه قبل Modern Warfare هم کوتاه بود ولی فکر میکنم بیشتر از این حرفا بود بازم 5-6 ساعتی حداقل GamePlay داشت.
قیمتش که فکر کنم 2 دی وی دی 2800 باشه از اینترنت ( --------.ir ) که با پست بشه 3500 !!!نقل قول:
این کارار چیه من که دل تو دلم نیست
شماها دارید دعوا میکنید
آقا قیمتش بنویسید من قبل از خریدن باید 2 3 ماه پولامو جمع کنم(فکر کنم بالای 5 تومن باشه اصلا نتونم بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نگران نباش داداش ! راستی اون سایت سایت فوق العاده معتبریه برای خرید بازیهای PC . من خودم تا حالا بیشتر از 50 تا بازی ازش گرفتم هیچ مشکلی نداشته . پشتیبانی انلاین هم داره .
حالا نگید تبلیغ کردا . به خدا برای من هیچ سودی نداره فقط قسدم کمک به شما بود . چون همه جا قیمت بالا میفروشند . موفق باشید .
ویرایش :
مثل اینکه اسم سایت --- شده ! اشکالی نداره اگه کسی خواست پی ام بده تا براش بفرستم ادرسشو
بچه ها یه ایمیل برای من اومده از طرف همون سایتی که قرار بود با قرعه کشی یک نسخه بازی رو مجانی تقدیم کنه :31:
عنوانش اینه :
Playfire.com Modern Warfare 2 quiz competition winners announced
متنش هم این :
Hey Reza,
Thank you so much for entering the Playfire MW2 quiz competition! We're very excited to now announce the 5 lucky winners, who'll each walk away with a copy of the Prestige Edition of the game.
Log in to Playfire now to see if you've won!
برنده که نشدم ؟ :31: اخه ما از این شانسا نداریم ! من انگلیسیم خوب نیست اگه میشه یکی راهنمایی کنه که این ایمیل برای همه اومده یا نه .
ممنون
نقل قول:
نوشته لاگ این کن ببین برنده شدی یا نه
سلامنقل قول:
نه عزیز دل
میگه لاگین کن ببین کیا برنده شدن ( شایدم جزو 5 نفر باشین )
دوستان نسخه اصلش 2 dvdهست؟
سلام
برنده ها اينا هستن :
DaltyDalt
AxelFoley
maronupe
danneliitoo
C_Swingler92
کدوم سایتا برا فروش گذاشتن .هر کی میدونه بگه .mer30
این تاپیک رو یکی از دوستان زده شما این لینک هاشو امتحان کردید؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=365160
59 دلاره بازی :دی البته نسخه نورمال ! تو استیم دیدم
زنگ زدم پایتخت گفت امشب یا فردا میارم
از الان بگم از Boysteam نخرید کنف بشه....
سلام
اينايي كه ميگين كرك نشدست ؟
اگه آره ، كركش كي مياد ؟
نسخه ی اصل بازی - که دارای سریال نامبر معتبره - تو تهران گیر میاد؟
> قسمت Single اش که ناامید کننده است. فقط 4.5 ساعت بازی پس از دو سال صبر!
ایییییییییییییییییییییییی ییی بابا تو که ما رو پاک نا امید کردی:41::41::41:نقل قول:
cod4 چند ساعت بازیه؟؟
cod 4 فكر كنم شش هفت ساعتي بودنقل قول:
مطمئنید؟!! من یه جا خوندم سازنده ها گفته بودن که قسمتSingleــش 7-8ساعته...
شما خودت مطمئنی ؟!نقل قول:
کجا خوندی؟؟
به نظرتون فروشگاه این سایت کی میزاره واسه فروش ؟
کاملا درسته. متاسفانه مدت بازی نه تنها کم هست بلکه کمتر از مدت زمان بازی قبلی یعنی Call of Duty 4: Modern Warfare هست! بازی حدودا 4 ساعته در حالت معمولی به پایان میرسه. این موردیه که در همه نقد ها هم بهش اشاره شده همونطور که مدت زمان کم بازی قبلی هم در نقد ها ضعف خونده شده بود.نقل قول:
اصله کار مولتی پلیر هست که خیلی روش مانور دادن !
که هر چه قدر بازی کنی سیر نمی شی !
چهار ساعت مطمئنی هومان؟
چهار ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این که خیلی کمه!!!!!!!!!!!!!
سایت زیر برای دانلود گذاشته.
DOWNLOAD+CRACK
[PHP]http://www.p30day.com/other/game/2909-دانلود-بازی-Call-of-Duty-Modern-Warfare-2-با-لینک-مستقیم-%20-کرک.html[/PHP]
سلام دوستان عزیزم
گروه Razor1911 باز هم پیشدستی کرد و این بازی را کرک کرد ( Call Of Duty Modern Warfare 2-Razor1911 ) ولی یک مشکل داره که اینه
[ Call_Of_Duty_Modern_Warfare_2-Razor1911 ] was pred [ 26 minutes 4 seconds ago / 2009-11-10 15:48:44 CET ] in [ GAMES ] [ NUKED: crack.not.working.get.proper ] [ 11437 MB in 157 files ]
هنوز مثل اینکه خبری از کرک نیست، کرکهای Razor و Reloaded هم هنوز چیزی نیومده متأسفانه بعضیا از اسم این دو گروه معروف سوءاستفاده میکنن و معلوم نیست چی جاش میدن بیرون.
تازه یک چیز جالب میخوندم که سرورهای Steam بشدت حساس هستن همینکه بفهمن نسخه کرک شده و غیر قانونی داری استفاده میکنی برای همیشه بنت میکنن البته نمیدونم از روی IP یا طور دیگه ای ولی کلاً نسخه Steam به درد نمیخوره.
كدوم يكي از اين كرك ها درست كار ميكنند ؟ لطفا لينك اون رو بدين دانلود كنيم
خب فروشگاه سایت هم گذاشت دیگه....
بيا ببين اينا به درد ميخورن يا نه :
کد:http://ul.to/zm7o1r/codmw2.steam.crack.rar
کد:http://depositfiles.com/files/u8obu9fx1
کد:
1. Extract RARs
2. Mount or Burn images
3. Install the game (when it ask for sid file you have to select it on your dvd drive)
3. Install steam and create an account
4. Copy crack content from Razor1911 dir at dvd2 to your install folder
5. First log into steam and then run the iw4sp.exe! Othwerwise it wont work!
If you want to play this game in multiplayer you have to buy it!
فروشگاه سایت تو 3 تا دو وی دی عرضه اش کرده
5500
بچه ها به نظرتون الان سفارش بدم کی میرسه دستم (کرمانشاه ) ؟
این بازی رو که مثل پرو استریت سانسو ر نکرده باشن !! کسی خبر داره ؟؟