سلام ماشینتون چه مدلی هست؟نقل قول:
مصرف بنزین براتون مهم هست یا نه؟
میخواین ELX صفر بگیرین یا کارکرده؟
چی نظرتون رو نسبت به ELX جذب کرده؟
Printable View
سلام ماشینتون چه مدلی هست؟نقل قول:
مصرف بنزین براتون مهم هست یا نه؟
میخواین ELX صفر بگیرین یا کارکرده؟
چی نظرتون رو نسبت به ELX جذب کرده؟
مدل 89نقل قول:
مصرف خيلي مهم نيست
صفر ميخوام
پارس رو خوشم ميومد ولي فكر ميكنم ضعيفه ولي ELX با موتور زانتيا خوب بايد باشه
افزايش قيمت زياد 206 پارس رو معقول تر كرده واسه خريد ، نه ؟
دوست من شما سعی کنید مباحث رو در یک تاپیک مطرح کنید .نقل قول:
پارس ELX یکی از بهرتین خودروهای داخلی هست اگرچه با افت کیفیت در چند سال اخیر مواجه شد
اما هنوز هم یکی از بهترین ها محسوب میشه.
اگر ELX رو برای شتاب و سرعت در نظر گرفتین باید بگم بله درست انتخاب کردین چون موتور زانتیا با اتاق
پزو خیلی خوب جواب داده.
همچنین به مورد خوبی اشاره کردین که با افزایش قیمت گزاف 206 انتخاب ها میره به سمت و سوی خودروهایی مثل
ELX البته یادتون باشه الان ELX صفر حدود 25 میلیون تومان هست تو بازار .
به هر حال ملاک های شما هم در انتخاب خودرو تاثیر داره.
الان که 21 و نه صدهنقل قول:
دقت کنید.نقل قول:
من گفتم قیمت بازار
قیمتش شرکت بله الان 21800000 تومان هست
متوجه نميشمنقل قول:
مگه نميشه الان ثبت نام كرد با اين قيمت از كارخونه خريد ؟
چرا بازار 3 تومن گرون تره ؟
میشه ثبت نام کرد به صورت نقدی هست و تحویل 30 روزهنقل قول:
قیمت بازار گاهی اوقات از کارخونه بالاتره یعنی در اکثر اوقات
بستگی به بورس اون خودرو همچنین تولیدش داره.
قیمت ها باز هم رفت بالا !!! بگیریم ؟ یا امکان داره بیاد پایین !! آخه آدم لجش میگیره هفته پیش یک میلیون ارزون تر بود
دوست من نمیشه دیگه رو قیمت ها حساب کرد.نقل قول:
قیمت خودرو هر ساعت و هر دقیقه تغییر میکنه امکان داره الان ماشین بخری فردا یا 1 میلیون تومان ارزونتر شده یا گرون تر
پس اگر قصد خرید دارین اقدام کنید
من 2-3 روز پیش رفتم نمایندگی ,شرایط خودروهای امانی اومده بود که elxهم جزءشون بود .قیمت زده بود 21850000 البته رنگ رو زده بود :رنگ های موجود امانینقل قول:
سلام من میخوام واسه ماشینم شمع بگیرم مدل84 دوگانه سوز ال پی جی یه دوسالی هست از بوش دوپلاتینه استفاده میکنم اما مصرف ماشینم رو برده بالا حالا شما چی پیشنهاد میدین
تفاوت تک پلاتینه با دو یا سه یا چهار پلاتینه چیه مصرف کدومش کمتره
ممنون
کسی نیست به ما کمک کنهنقل قول:
من شمع تک پلاتین اوجینال ایساکو رو پیشنهاد میکنم قیمت یک دست 4 تایی درمیاد 25000 توماننقل قول:
مارک Bosch هم هست که تک پلاتینه و اونم در میاد 4تایی 22000 تومان
البته قیمت ها امکان داره بالا پایین داشته باشن.
سلام
من چند روزیه که یه 405 مدل 88 خریدم (خاکستری متالیک)
این ماشین گلگیر جلو سمت راننده خورده ( شاسی مشکلی نداره ) طوری که بدون رنگ درش اوردن ( خوردگیش حدود 10 تا 20 سانت از کنار راراهنماست ) یکم صافکاری که اونو درست کرده بوده کم تجربه بوده و یه مقدار رنگ ها رو شکسته ( پوسته کرده )
طرف شاگرد در عقب و یکم از گلگیر هم خط افتاده ( چیزی مثل سپر استیل پیکان روش خز انداخته . البته رو اندازه و پهنای خط می گم ها )
چون ماشین رنگ متالیک هست دو تا خوردگی خیلی تو چشمن . بردم پیش صافکار گفت اگه رنگش کنی میگن تصادف شدید داشته و ... ولی اگه می خوای نگهداری رنگش کن و ...
دو تا سوال داشتم
1- اگه رنگ کنم ماشینو تفاوت رنگ کوره و رنگ جدید معلومه . مثلا اگه ماشینو بشورم کسی بهش نگاه کنه معلومه رنگ شده ، طرف آدمه معمولی باشه ها نه خبره رنگ و ....
2- ارزش رنگ کردن رو داره یا نه
نظر من اینکه دست بهش نزنی.نقل قول:
چون رنگ خاکستری هست باید ببری پیش صافکار و نقاش بسیار ماهر تا اگر رنگ شد کمتر تشخیص داده بشه.
پولیش نرم هم میتونی بزنی روی اون خش درب عقب تا خط از بین بره البته اگر خط عمیق نباشه
منم با شما موافقم فقط رنگ روی گلگیر که بعضا پوسته شده رو چطور ترمیم کنم که بیشتر نشه؟در مورد خش درب عقب هم که متاسفانه عمیقه و یکم هم درب رو تو برده البته تو رفتگی کمه ولی نگران اون نیستم و بیشتر گلگیر جلو فکرم رو مشغول کردهنقل قول:
سعی کن با قلمگیری و پولیش حلش کنی.نقل قول:
درب سمت راننده ماشین منم حدود 10 سانت گرفت به تیر برق رنگ هم تراشیده شد و تو رفت. اول دادم صافکار یه کمی با ضربه درش آورد بعد هم چند نوبت پولیش نرم زدم بازم بهتر شد.
با سلام
یه سوال مهمی برام به وجود اومده که تا الان هرجا پرسیدم جوابی نگرفتم .
شیشه جلو 405 از داخل چرب می شه . علتش چیه ؟
راستش این مشکل اعصاب خوردکن رو هر جا مطرح کردم . تمام اونایی که 405 داشتن گفتن ماهم همین مشکل رو داریم و هنوز راه حلی براش پیدا نکردیم . شب ها موقع رانندگی با تابیدن نور چراغ خودرو روبه رو به شیشه خودرو . دید من به شدت کم می شه .
یکی بهم گفت من یه 405 مدل 87 داشتم که مشکلی نداشت . بعد که یه مدل 88 گرفتم از اون موقع دارم با این موضوع کلنجار می رم . تا بحال انواع و اقسام شیشه شور ها و نمد روی داشبرد و .... را تعویض و امتحان کردم ولی مشکل حل نشد که نشد.
کسی هست که بدونه مشکل از چیه و چطور می شه حلش کرد ؟
سلام
یه پژو 84 داریم که یه مشکل نسبتا بزرگ داره
لاستیک روی پدال کلاچ همیشه زیر پام کنده میشه و من مجبورم برش دارم
5 6 باری به خاطر برداشت اون لاستیک ، ماشین زیر پام دررفته و نزدیک بود ماشینو ناکار کنم
شما هم این مشکلو دارید ؟
درضمن کفشام و قدم هیچ مشکلی نداره
ممنون
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
لاستیک یا پرگی داره یا در طولانی مدت اون خاصیت اصلیش رو از دست داده و جا باز کردهنقل قول:
بهتره از لاستیم نو استفاده کنید.
در عیر این صورت پدال کلاچ رو بررسی کنید
ای گفتیییییینقل قول:
منم یه سمند 85 دارم همین طوریه. ما بوشهر زندگی می کنیم و هوا هم شرجی داره کولرو که میزنیم شیشه ها عرق میکنن و مشکل دوچندان میشه!!!
کسی میدونه باید چیکار کنیم؟!
اینایی که شیشه شون چرب میشه. روئه داشبرد انداختین ؟ از این مثلا چرمی ها ؟
پارافین نزنید
رو داشبوردی نندازید و شیشه رو با شیشه شوی تمیز کنید و سعی کنید کمتر توی افتاب قرار بگیرید
پارافین که استفاده نمی کنم
رو داشبرد هم که نداشتم ولی چند وقتیه یه دونه جنس نمد خریداری کردم
بهتره رو داشبورد هیچی نزارید ببینید بعد از چند وقت تغییری میکنه یا نهنقل قول:
از اين واكس داشبردا چي ؟كلا هيچي نزنين . من يه مدت چرب شد رو داشبرد رو برداشتم همه چي درست شد .آفتاب داغ كه ميزد بهش شيشه چرب ميشد . شبا ما داستاني داشتيمنقل قول:
چه جالب چرا به فکرم نرسیده بود تاحالا :31:نقل قول:
آره روداشبوردی دارم. برش دارم؟
ممنون :11:
آره عزيز من چند نمونه ديدم روئه داشبرد رو برداشتم شيشه هارو شستم همه چيز حل شده .نقل قول:
عامل اصلی این مشکل همین رو داشبردی هستنقل قول:
بعد استفاده از پارافین و مواد چرب که برای برق انداختن داشبود استفاده میشه.
بهترین مایع برای تمیز کردن داشبور اسپری STP هست.
روی داشبورد هم چیزی نزارید هم قدیمی شده و این مشکلات رو داره
اسپری که محمد گفت بهترین محافظ واسه داشبورد هست
پارافین نزنید اونم سعید گفت و کلا زیر آبفتاب مستقیم زیاد نذارید چون جنس خود داشبوردم تا حدود زیادی بخار مواد پلاستیکی تولید میکنه من همیشه یه محافظ رو شیشه جلو میکشم یا از این محافظ های پشت شیشه میذارم .
سلام یه سوال داشتم
پژو GLX ها از چه سالی TU5 شده موتورش؟
این GLX آی که ABS هم داره موتورش TU5 هست؟
فرق GLX آی و GLX SLX تو چیه دقیقا؟ از نظر فنی منظورمه
یک سری محدود تو مقاطع زمانی متفاوت تولید شد .نقل قول:
ملاک abs موتور tu5 نیست یه جورای پشت سر هم تولید کردن و الان با همان موتور قدیمی تولید میشه
از نظر فنی هیچ فرقی ندارند .
پژو 405 GLX از مهر ماه سال 89 تا ابتدای سال 90 عرضه شد و از تابستان 90 تا به امروز موتورنقل قول:
TU5 فقط روی SLX نصب شده.
دوستمون در مورد ABS توضیح دادن. سیستم ترمز ربطی به موتور نداره دوست من.
فرق GLX و SLX در نمای ضاهری و نمای داخلی هست همونطور که مشاهده کردید
ایران خودرو برای اینکه از یکنواخت شدن GLX تو بازار خسته شده بود نمونه SLX رو عرضه کرد
که در نمای ضاهری تغییراتی ایجاد شد مه شکن اضاقه شد استپ روی درب صندوق عقب اصافه شد
نمای چراغ های جلو و عقب عوض شد
در نمای داخلی هم تغییراتی جدید صورت گرفت که نسبتا قابل قبول بود اما SLX نتونست مثل GLX محبوب بشه.
درسته که slx xu7 محبوب نشد ولی slx tu5 فعلا پرفروش ترین ماشین و بهترین ماشین ایرانخودرو هست
ممنون . این ماشینی که من گرفتم . تاریخ دقیق ساختش 25 اسفند 89 هست . تو کارتش و اینا مدل 90 خوردهنقل قول:
از کجا باید بفهمم TU5 هست یا نه؟
موتور TU5 با موتور قدیمیای GLX جز مصرف سوخت چه فرقی داره؟ از نظر قدرت و شتاب هم فرق داره؟
راستی روی شیشه ماشین هم یه برچسب انرژی نصب شده که رده D هست مصرف این ماشین
تشخیصش کاری نداره شما درب موتور رو بزن بالا ببین موتور ماشینت شبیه به کدوم یکی از این عکس هاست :نقل قول:
این عکس موتور TU5 هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس موتور XU7 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موتور TU5 از نظر مصرف سوخت و میزان بازدهی از موتور XU7 عملکرد بهتری داره.
از نظر قدرت و شتاب هم تاثیر داره بدون شک
بله درسته.نقل قول:
من از دید کلی گفتم دوست من یعنی از قبل از نصب شدن موتور TU5 روی 405
اگر الان دوباره GLX رو با موتور TU5 تولید کنن SLX بازارش میخوابه .
دوستان در نظر داشته باشید علت تولید six به نوعی معرفی نسلی از 405 بود که sli نام داشت این مدل در واقع مدلی هست که پزو پارس بیشتر تجهیزاتش رو از اون به ارث برده .
بعد از تغییرات نسبتا نا فرم (کاملا سلیقه ای ) بخصوص در مورد چراغهای جلو و مه شکن ها که با ساختار کلی طراحی اتاق ناهمانگ بود برای اینکه مشتری ترغیب به خرید این مدل بشه تجهیزات حذف شده 405 دوباره در این مدل برگشت و برای ترغیب بیشتر موجودی به نام روای سال متولد شد تا با شباهت خودش به GLX مشتری ایرانی رو به سمت مدل گرونتر 405 هدایت کنه .
ولی بهترین کاری که تا حالا بر روی 405 انجام شده نصب موتور خوبی مثل tu5 بوده . حالا نمیدونم از کجا بازرایابی ایران خودرو این فکر به نظرشون رسیده که SLX رو با این موتور به بازار عرضه کنند تا حداقل ضعف طراحی و فیس لیفت خودشون رو با بهتر کردن مشخصات فنی جبران کنند . ئلی در کل SLX هنوز به اندازه GLX با ظاهر ساده محبوب نیست با توجه به این هم که بیشتر آپشنهای موجود و حتی بیشتر رو میشه بر روی GLX هم نصب کرد خیلی ها ترجح میدن این آپشنها رو خودشون و حتی با استاندارد 405 فرانسوی تجهیز کنند .
یکی از شکل خود موتورنقل قول:
روی برچسب انرژی هم نوشته tu5 قدرتشم نوشته 78 کیلو وات
از صداشم میشه فهمید
قدرت و شتابشم بیشتر شده خیلی هم کم صدا هست مصرفشم تو شهر 9 تا 10 و جاده 6 تا 7
سلام
بنظر من slxفقط بخاطر tu5 ش فروش بالا دره فقط همین
حالا شما با 405 tu5 مشکلی ندارید
لطفا با ذکر کیلوکتر بگید سرو صدایی مشکل خاصی نداره لطفا تعصب رو کنار بذارید.
مصرفش نصبت به xu7 چطوره
قیمت tu5 رو دست 2 توبازار در چه حد های گیر میاد؟