ربطی به کاکرد نداره!نقل قول:
احتمالا کارخونه شمع آشغالی انداخته روش!!! که 100% هم همینطوره!
Printable View
ربطی به کاکرد نداره!نقل قول:
احتمالا کارخونه شمع آشغالی انداخته روش!!! که 100% هم همینطوره!
Hi
باطری خود پراید چند A ه ؟
سلامنقل قول:
حیلی ممنون،حالا به نظرتون چه شمعی بندازم رو ماشین !
شمع بوش يا نور ( زياد فرقي نمي کنه).تک پلاتين معمولي هم بنداز.اکيوم فقط ننداز که فوق العاده تقلبي و بي کيفيتش زياد شده.
سلام اتفاقا منم باطری 74 آمپر دارمنقل قول:
الان تقریبا 5 - 6 ماه میشه
مشکای هم نداره
فقط یه خورده اون لبه پلاستیکی جای باطری رو شکستم و به راحتی جا شد
دینام هم به صورت فابریک 65 آمپر هست :46:
از اوايل سال 87 دينام پرايدها 65 آمپر شده که مارک دينام هم استام صنعت هستش.پرايدهاي کاربراتوري دينام هاي 45 آمپر داشتند که بعدش دينام ها 55 آمپر شد و من هم با توجه به دينام 55 آمپر اون توصيه ها را کردم.
با دينام 65 باتري 74 مشکل خاصي ندارد.
ضمنا قيمت 5 آمپر کره ای حدود 90 تومنه65 آمپر ایرانی حدود 70 تومن هستش.دينام 70 آمپر مارک هاي متفرقه هم هست که به اسم کره ايي به مردم مي فروشند.
سلام
دایی من یه پراید مدل 87 گرفته که به دلیل برداشتن سر باطری پخش کاست ماشین ازش کد امنیتی میخواد
حالا مشکل اینجاست که این کد امنیتی چند هست
من 1111 رو امتحان کردم که فایده نداشت
روی کارت ضمانت پخش هم در قسمت کد رمز چیزی ننوشته فقط مدل پخش مشخص شده و دیگر هیچ!
ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
--------------------------------------------
به دلیل عجله ای که دارم سوالم رو در پخش سیستم های صوتی و تصویری هم مطرح میکنم :46:
سلام
اگه ممکنه قیمت نوار های پلاستیکی مشکی دوره در رو میخواستم که محافظ هست برای ورود آب به داخل ماشین،در های عقب.
ممنون
سلامنقل قول:
نکنه شما هم باهاشون مشکل داری؟:18:
دم سایپا گرم
من ماشین خودم اصلا معلوم نیست از چه جنسی و چه غالبی استفاده کردن که اونطوری به در آویزون میشه
یه چیز افتضاحی هست :13:
ولی هنوز از روی تنبلی عوضون نکردم:13:
قيمتي ندارند و معمولا توي زمستون يا بعد از رفتن به کارواش و با نفوذ آب به درون ماشين متوجه جنس نامرغوبشان مي شويد
از 10 الي 15 تومن ( 4 تا در)
سلام میدونم امیرجان دیر شده و احتمالا مشکلت حل شده ولی فکر کنم تو phallz 2 تا مشاره تلفن بود برای این پخش ها که زنگ میزدی و کد رو میدادندنقل قول:
اگر حل نشده بگو من گیر بیارم 2باره
راستش علی جان هنوز حل نشدهنقل قول:
زنگ زدم پرسیدم گفت باید پخش رو بیاری و IC کدش رو عوض کنی
چون ماشین داییم در دسترس نیست هنوز نبردمش
مدلش فکر کنم AD-1900 بود
امیرجان ولی اینطور که من توی phalls خوندم کد رو با گرفتن شماره ماشین باید بدن . البته برای 206 رو من مجانی از نمایندگی با دادن کارت ماشین گرفتم! البته ماله ECU رونقل قول:
شماره کرات ماشین دیگه؟نقل قول:
گفتم که نمایندگی تعمیراتش به من اون حرف رو زد
حالا شما شماره اون جایی که من باید تماس بگیرم و شماره ماشین رو بدم و کد رو بگیرم رو ندارین؟:10:
امیر جان فکر میکنم تنها راهی که داری تعویض آی سی کد هستنقل قول:
چون کدها با هم فرق میکنند
میدونمنقل قول:
به نمایندگی هم زنگ زدم همین رو گفت
ولی چرا کد پخش رو روی ضمانت نامش نزدن؟ :13:
و اینکه مطمئنا هر کدوم از این پخش ها با سریال خاصی و با توجه به اون سریال بر روی ماشین خاصی نصب میشن
منظورم اینه که مشخصه که هر پخش متعلق به چه ماشینی هست
و اگه اینطور باشه احتمال این وجود داره که کد های پخش ها هم مثلا در نمایندگی اصلی این پخش ها در تهارن وجود داشته باشه
چیز خاصی نیست که یه چند تا کده که به راحتی در کامپیوتر ثبت میشه
بیشتر به این خاطر اصرار دارم که عوض نشه چون داییم شهرستان هست و یه خورده براش سخته عوض کردنش :46:
البته من 100% مخشو به کار میگیرم که یه پخش سی دی بگیره :31:
مرسی از راهنمایی دوستان
احتمالا روی یک کارت کوچیک جدا از گارانتی میزنند و با بند مذارند روی ضبطنقل قول:
نه بابا فکر نمیکنم اینها همچین دیتا بیس قوی داشته باشند که این کار رو بکنه سیستمشون باید آبدوغ خیاری باشه هرچی اومد دستشون میبندند
توی آدرس های گارانتی فقط تهران داره ؟
تعویضش خیلی زمان نمیبره یکی از دوستام همین مشکل رو داشت رفت به یکی از آدرس ها توی خیابون ستارخان 7000 تومن داد و براش یکربعه عوض کردند
اما اگر من بودم روی اون7000 تومن یه 90000 تومن دیگه هم میذاشتم و سی دی میبستم
بله اون کارت کوچیک وجود داره ولی جای کد پخش خالیه!!! :18:نقل قول:
فقط مدل ضذط درست نوشته شده
نه در کرمانشاه هم گارانتی هست
منظورم از شهرستان شهرستان های کرمانشاه بود
من اگه جای داییم بودم همین کار رو میکردم
روی اون 7 تومن 120 میذاشتم یه 3150 میگرفتم ولی چه میشه کرد فعلا یه خورده دستش خالیه(خدا رو شکر وضعش خیلی خوبه کار های واجب تری داره)
میخواست یه FM transmitor بخره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم دنده 5 پرایدو واسه چی گزاشتن ؟
آخه من با دنده 4ش 170 تا رفتم دور موتورش تازه اومد رو 5 ... ینی حتا 200 تا هم باهاش برین به 6 نمیرسه
البته دفه بعد میخام باهاش 200 تا برم ببینم به 6 میرسه یا نه :27:
براي اينکه دور موتور مناسب بين 2000 تا 3000 هستش...
این که خیلی کمهنقل قول:
من با نیسانم زیر 5000 دنده عوض نمیکنم :18: :27:
بعد یه سوال : میگم رو چه دور موتوری دنده عوض بشه بیشترین شتابو داره ؟
حسن خان ماشين ها با هم متفاوت هستند.مثلا بيشتر ماشين هاي خانواده پژو در حدود دور 4000 بايد دنده عوض بشود.ضمنا در ماشين هاي اتوماتيک مدل بالا هم هميشه دور موتور بين 2000-3000 هست.اين دور موتوري که گفتم براي رانندگي هسن نه عوض کردن دنده.مثلا در پرايد حدود 3000 تا 4000 بايد دنده عوض شود تا دور موتور بين 2000 تا 3000 بماند.
بيشترين شتاب؟ خب نزديک هاي رد لاين!
(ضمنا اغفال نه اقفال! امضاتو مي گم!)
من تجربه ای که با سورنتو داشتم اگه حالت معمولی پاتو روی گاز فشار بدی معمولی و با دور موتوری بین 3000 - 4000 عوض میکنه ولی اگه پاتو تا ته روی گاز فشار بدی من که دنده 3 گاز داد همرو نزدیکای رد لاین عوض کردنقل قول:
ماکسیما و مزدا 3 و سوناتا و ... من میدونم اونا هم اینطورین! :46:
اين كارخانه ي پرايد قصد نداره بدنه ي پرايد را يكمي مستحكم كنه و وزنش را زياد؟
بـا اجازه دوستان امیر وBadform اینـو باید اضافه کنم کـه موضوع اینجا فقط گاز خور ماشین نیست ، منظور اینه کـه اگه ماشین توی دور مناسب دندش عوض بشـه از هـر نظـر برای سلامت و عمـر مجموعه های حرکتی ( موتور، گیربکس و دیفرانسیل ) بهتـره .
کـه توی بعضی ماشین ها (بخصوص دیزلی ها) محدوده دور موتور مناسب رو با رنگ سبز روی اون مشخص میکنن . بطور کلی میشه گفت دور موتور مناسب برای کارکرد عادی ماشین های سواری 4000 - 2500 دور هست .
نه که اهداف مدیران سازنده ی پراید بلند پروازانه بوده خواستن هلیکوپتر ( چی بود معادل فارسیش؟؟!! آها چرخ بال ) هوا کنن انقد سبک ساختن :27:نقل قول:
كارخانه ي پرايد مي خواهد همچنين ماشين هاي بابدنه ي ضعيف توليد كنه؟عيني هيچ هدفي نداره براي اين موضوع.
حامدخان براي رسيدن به جواب سوالت مي توني به دفتر مديرعامل شرکت مراجعه کني....و اوضاع را ازشون جويا بشي....
(به خدا با اين سوالات فلسفي شما خيلي خيلي خيلي حال مي کنم)
تيكه مي ندازي؟
دوست عزیز. حتی وقتی وزن فرغون را چند کیلو بیشتر کنی واسه کسی که باهاش کار میکنه کلی مشکل پیش میاد اونوقت شما همینجوری میگی که وزنش را بیشتر کنن و بدنه اش قویتر؟!نقل قول:
همه چیز باید حساب شده باشه. کلی کار و برنامه ریزی شده تا این خودرو تولید شده. اونهم نه به دست شرکت سایپا بلکه توسط سازندگان اصلی اش در کره (یه جا شنیدم اصل اصل پراید آلمانیه!)
این خودرو با استادندارد خاصی تولید شده. وزن خودرو و استحکام بدنه و ... همه و همه در رابطه با کل مجموعه بررسی میشه تا بهترین نتیجه را بده و ...
خلاصه اینکه نمیشه همینجوری برداشت دستکاری کرد و خدا نکه اون روز بیاد که اینا بخوان در اصل کار دستکاری کنن!
اصل پرايد ساخت امريکاست و ساخت کمپاني فورد.
جناب hamed malekpor تيکه هم ننداختم سوالتون جالبه.آخه تو ايران هميشه در حال سبکتر کردن...نازکتر کردن...بي کيفيت تر کردن و... و زدن از اصل قضيه هستند حالا شما مياي مي گي نمي خواد سنگينترش بکنه؟
در ثاني مگه کسي اينجا از مسئولين بلندپايه سايپا و تيم طراحانش عضوه که از اينجا مي پرسي؟
ما هم مثل تو از کجا بايد بدونيم؟
هر چند بار یک بار باید روغن ماشین رو عوض کرد !
بهترین روغن و قیمتش چنده!!
خب بستگی به جنس و نوع روغن داره. ولی اینکه چه روغنی خوبه والا هر مکانیکی بری یه جور جوابتو میده.نقل قول:
این سوال همیشگی من هم هست. ای کاش دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند لیست روغنهای خوب و مطمئن را معرفی کنن.
ویه سوال رو سوال!
برای مسافتهای زیاد چه روغنی پیشنهاد میشه؟ مثلا هر 10 هزار تا؟
نقل قول:سلامنقل قول:
من همیشه خودم روغن شرکتی سایپا رو استفاده میکنم که برای پراید هست و هر 3500 - 4000 کیلومتر عوضش میکردم که روغن هم در وضعیت مناسبی تعویض میشد
ولی ایندفعه که روغن رو عوض کنم پارس پایا استفاده میکنم
چرا؟
چون به سفارش یکی از اعضای تیونینگ تالک هست که از اطلاعات بسیار بالایی برخوردار هستن و به گفته خودشون با بارها آزمون و خطا و طی سالیان به این نتیجه رسیدن
منم همیشه از اطلاعاتشون استفاده کردم
ایشون روغن پارس پایا رو پیشنهاد کرده :
که روی جلدش نوشته تا 20 هزار کیلومتر قابل استفاده هست ولی به گفته این دوستمون تا 12 - 13 هزار کیلومتر در دسترس هستکد:http://www.parsoilco.com/fa/products/productDetails.asp?sProductCategoryID=1&sProductID=1
و قیمت روی جلد این روغن چیزی حدود 10500 تومن هست
و ضمن اینکه بهتره با هربار تعویض روغن فیلتر روغن هم عوض بشه(البته اگه از این روغن استفاده بشه)
سلام بر اساتید
یه راهنمایی می خواستم.اینکه پراید هاچبک کره ای اخرین مدلش مربوط به چه سالی میشه؟ و البته اینکه چه مدل هایی از اون 1600 سی سی هست؟ و در مدل های کره ای چه رنگ هایی موجود هست ؟
من اینطور شنیدم در کل یه سری مشخصات کامل از این مدل های کره ای میخواستم ممنون میشم کمک کنید.
سلامنقل قول:
من فقط اینو بگم که پراید اصلا موتور 1600 نداره(ایران)
خارج از کشورش رو تحقیق نکردم ولی فکر کنم خارج از کشور هم عمدتا همین بوده فقط همین موتور به صورت 12 سوپاپ روشون بوده
عموما سفید هستن و فکر کنم تا سال 78 هم تولید داشتن :46:
سلام
يه موردي در مورد روغن براي ماشين هايي كه مربوط به يه نسل قبله (مثل پرايد ، پژو 405 يا سي يلـو
و امثال اينها) بايد بگم اينـة كـه ، روغن موتور مصرفي اينها بايد پايه معدني باشه ( به سينتتيك) ، توي بازار
روغن هاي مختلفي هست كه مشخصات مناسبي دارن ، ضمنآ اگه از نوع چهار فصل باشه بهتـره يعني
بايد استاندارد SAE 20W50 باشه . از نظر كيفيت هم مناسب ترين نوع با API SG هست . براي همين
من پيشنهادم براي اين ماشين ها بهران تكتازه كـه ميشـة در تمام سال ازش استفاده كرد .
ضمنآ اگـه موتور ماشينتون سالمه و مشكل فني نـداشته باشه با خيال راحت ميتونين هر 000 10 كيلومتـر
عوضش كنين .
ارادتمنــد
سلام
ایا شارژر گوشی موبایل واسه پراید هست؟اخه تو یه ماشین 206 SD دیدم که یارو داشت گوشی شو شارج میکرد. واسه پرایدم همچین چیزی هست؟:8:
نقل قول:
حتما شارژر فندکی رو میگید. بله اون شارژر برا همه گوشی ها هست و وصل میشه به فندک ماشین. فقط مواظب باشید موقع استارت زدن گوشی بهش وصل نباشه!
در مورد روغن پراید هم نظر اکثر دوستان تیونیگ تاک این هست که روغن بهران پیشتاز بریزید و هر 5000 تا هم عوض کنید