از اين 150صفحه فقط بايد سوالارو خوند ديگه نيازي نيست كه بقيه مطالب كتاب و مطالعه كنيم؟
اخه من چهارشنبه امتحان ايين نامه دارم ولي وقت خوندن ندارم چون سه شنبه كلي درس برا دانشگاه دارم
برام دعا كنيد اصلا دوست ندارم مثل بعضي ها 11بار امتحان بدم
از اين 150صفحه فقط بايد سوالارو خوند ديگه نيازي نيست كه بقيه مطالب كتاب و مطالعه كنيم؟
اخه من چهارشنبه امتحان ايين نامه دارم ولي وقت خوندن ندارم چون سه شنبه كلي درس برا دانشگاه دارم
برام دعا كنيد اصلا دوست ندارم مثل بعضي ها 11بار امتحان بدم
سلام
من چشمان ضعیفه
در واقع چشمم راستم سالمه ولی چشم چپم ضربه دیده و آستیگمات شدید داره
بهم گواهی نامه میدن
شنیدم یک سری رو عینکی گواهی نامه میدن
یعنی مثلا یکی که لنز میزنه باید حتما هنگام رانندگی عینک بزنه ؟
نمیدونم!بستگی به شدتش داره...نقل قول:
اگه عینک بزنی راحت میینی؟ اگه ببینی فکر نکنم مشکلی باشه . چون اصلا نمیفهمن ! فقط باید چپ و راستارو درست بگی (مال من که اینطوری بود)
لنز هم اگه بزنن فکر نکنم مشکلی باشه.به پلیس میگیم لنز داریم. باور نکرد میگیم بگو کجارو بخونم؟ بازم باور نکرد چشمامونو بهش نشون میدیم که لنز داریم.فکر نکنم مشکلی باشه
نقل قول:
منظورت از چپ و راست چیه ؟
منظورت اون صفحه E هست ؟
اون با چشم چپ 2 ردیف اول رو بیشتر نمی تونم تشخیص بدم
در ضمن مشکل چشم چپم اون قدر هست که بتونم سربازی معاف بشم:41:
آره همون صفحه رو میگمنقل قول:
با عینک هم نمیتونی بخونی؟ منم بدون عینک خیلی نمیتونم بخونم.
بهترین راه اینه که بری از آموزگاه رانندگی بپرسی
wow
قبولیدم!:26:
حالا معمولا چند روز میکشه گواهی نامه بیاد؟
به سلامتی....نقل قول:
بستگی داره..مثلا برای من خورد به عید 2 ماهی طول کشید...اما معمولا 1 ماه بیشتر میشه....نقل قول:
حالا معمولا چند روز میکشه گواهی نامه بیاد؟
سلام جایی خاصی ندیدم این سوال رو مطرح کنم واینجا گفتم در هر صورت اگر کسی میدونه حتما جواب بده ممنون..
آیا شیشه های دو دره عقب دودی کنی جریمه داره و غیر قانونی هست..(تا اونجایی که من می دونم شیشه های جولو اینطوری بود..؟)
میگه بخش نامه جدید اومده آیا راسته ؟
سلام دوستان
میخواستم ببینم چند روز بعد از کلاسای عملی امتحان عملی آموزشگاه هست؟
چند روز بعد از امتحان عملی آموزشگاه امتحان آئین نامه هست( امتحان اصلیه!!)
و چند روز بعد از امتحان آئین نامه راهنمایی رانندگی امتحان عملی راهنمایی رانندگی هست؟(امتحان آخریه)
برای ما که اینطوری بود:نقل قول:
10 جلسه کلاسای عملی که تموم میشد . یکشنبه و چهارشنبش میتونستیم بریم امتحان آیین نامه بدیم. اگه آیین نامه رو قبول میشدیم بالافاصله بعد از امتحان میرفتیم امتحان تو شهری(عملی).
اگرم میافتادیم باید حداقل یه هفته صبر میکردیم تا دوباره امتحان بدیم(هزینه هر جلسه امتحان هم 10000 ریال :دی بود)
اون امتحان عملی آموزشگاه که میشه گفت تقریبا الکیه اونو تو همون جلسه دهم یه فرم میده و همون موقع مثلا(!) امتحان میگیرهنقل قول:
میخواستم ببینم چند روز بعد از کلاسای عملی امتحان عملی آموزشگاه هست؟
چند روز بعد از امتحان عملی آموزشگاه امتحان آئین نامه هست( امتحان اصلیه!!)
و چند روز بعد از امتحان آئین نامه راهنمایی رانندگی امتحان عملی راهنمایی رانندگی هست؟(امتحان آخریه)
امتحانای اصلی هم که دوتاشون همزمان(پشت سر هم) گرفته میشه
یکشنبه و چهارشنبست که یکشنبه ها مال خانوماست و چهارشنبه ها مال آقایون
البته برای آقا و خانوم قانون خاصی نیست فقط برای تفکیک کردنه یعنی اگه زور بزنی میتونی یکشنبه امتحان بدی
اما نیازی نیست تو همون چهارشنبه برو
آقا اینا به قیافه من حساسیت دارن کلن هر عکسی میدم گواهینامم بخاطر مورد توی عکس صادر نمیشه!2 ماهه قبول شدم به نظرتون چیکار کنم انقد گیر ندن؟؟این دفعه آخر دیگه موهامو کج کردم ته ریش گذاشتم که گیر ندن بازم گیر دادن!!!:18:
ما به این میگیم اسپم:دینقل قول:
آخه انتظار داری چی جوابتو بدیم؟!
فکر نکنم خیلی به عکس کاری داشته باشن.میری که عکس بگیری بگو واسه گواهی نامه میخوام.باید روغنی باشه(فکر کنم)
تو این نکات رو رعایت کن بقیش حلهنقل قول:
آقا اینا به قیافه من حساسیت دارن کلن هر عکسی میدم گواهینامم بخاطر مورد توی عکس صادر نمیشه!2 ماهه قبول شدم به نظرتون چیکار کنم انقد گیر ندن؟؟این دفعه آخر دیگه موهامو کج کردم ته ریش گذاشتم که گیر ندن بازم گیر دادن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ریش نذار
موهاتو صاف و معمولی بذار
حتما حتما دو تا گوشت تو عکس معلوم باشه !!
نکاتی که توی عکس گواهینامه باید رعایت بشه ایناست:
عکس با پشت زمینه سفید
هر دو گوش حتما معلوم باشه
هیچگونه ریش مدل دار نداشته باشی
راستی عکست سیاه سفیده؟
برای تمدید گواهینامه 10 ساله کارت پایان خدمت میخاد ؟
گواهینامه بین المللی چی ؟
مهم نیست!:31:نقل قول:
پدر ما رو در آوردن...دوستمم پارسال همینجوری شده بود!:41:نقل قول:
فکر نکنم خیلی به عکس کاری داشته باشن
نه رفتم +10 اونا هم پرسیدن گفتم رنگیه گفتن پس مشکل دیگه ای داشته.نمیدونم آخه من همه ی این نکاتی که گفتینو رعایت کردم یعنی هم ریشم مدل نداشت هم اینکه موهامو معمولی درست کردم.دیگه این دفه هم میرم یکی میندازم با فتوشاپ پدرشو در میارم شاید قبول کنن :13:نقل قول:
راستی عکست سیاه سفیده؟
شما اشتغال به تحصیل دارید؟نقل قول:
برای تمدید گواهینامه 10 ساله کارت پایان خدمت میخاد ؟
گواهینامه بین المللی چی ؟
اگه ندارین فکرکنم گیر بدن چون میگن دلیلی نداره شما کارت پایان خدمت و اشتغال به تحصیل نداشته باشی اونم بعد از 10 سال
برای تمدید گواهینامه بین المللی از گواهیامه اصلیت تابعیت میکنه
اونو تمدید کنی میتونی بدون مشکل اونم تمدید کنی
آره بهتون حق میدم یکی از دوستان منم دقیقا همین مشکل رو داشتنقل قول:
پدر ما رو در آوردن...دوستمم پارسال همینجوری شده بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مشکل همینجاستنقل قول:
نه رفتم +10 اونا هم پرسیدن گفتم رنگیه گفتن پس مشکل دیگه ای داشته.نمیدونم آخه من همه ی این نکاتی که گفتینو رعایت کردم یعنی هم ریشم مدل نداشت هم اینکه موهامو معمولی درست کردم.دیگه این دفه هم میرم یکی میندازم با فتوشاپ پدرشو در میارم شاید قبول کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس حتما سیاه و سفید باشه و پشت زمینه سفید باشه
اصلا دلیلی بر ته ریش گذاشتن و اینجور چیزا نداره
شما اگه تیغ میکشید حتما عکس تیغ کشیده بذارید و هیچگونه ریش مدل دار نذارید
مو ها هم کاملا ساده باشه نیازی به فرق کج و اینجور چیزا نیست ! کوتاه باشه و حتما 2 تا گوشت تو عکس واضح بیوفته
شما اینا رو انجام بده اگه نشد دیگه من بهتون اجازه میدم که برید یه دعوا راه بندازید:31:
نمیدونم والا من موقع عکس انداختن رفتم از آموزشگاه پرسیدم گفتن چند وقته که باید عکس رنگی بدید الانم که +10 گفت باید رنگی باشه حالا موندم چیکار کنم.آموزشگاهم رفتم گفتن ما دوباره فرستادیم دعا کن قبول کنن!:31:نقل قول:
عکس حتما سیاه و سفید باشه و پشت زمینه سفید باشه
سلام ببخشید گواهینامه صادر شده اما بارکد نخورده یعنی چی؟
جان؟نقل قول:
اگه این گواهی نامه ما اومد...یه ماه گذشت...........فکر کنم صادر شده.دسته پسته.نامردا نمیارن:13:
نقل قول:
رفتیم برای پیگیری گواهینامه یکی از دوستان تو آموزشگاه زد تو کامپیوتر گفت گواهینامه صادر شده اما بارکد نخورده ! من اینجا پرسیدم بارکد چیه دیگه ؟!
امروز از یکی پرسیدم گفت بارکد پست رو گفته یعنی بارکد پستی برا ارسال روش نخورده اما صادر شده ! اونم بعد از دو ماه !
آهاننقل قول:
به من بارکدشو دادن . همون کدی که برای پسته باهاش میشه رهگیری کرد.اگه منظورت اونه.
بالاخره باید بارکد داشته باشه دیگه....احتمالا چند روز دیگه به دستتون میرسه.از صدور گواهی نامه حدود 5 روز دیگه گواهی نامه دستتون میرسه...
من زنگ زدم آموزشگاه گفت صادر شده اومده در خونتون نبودین رفته پست.رفتم پست اونجام نبود.کد رهگیریشو میزنم تو اینترنت هم میگه اطلاعاتش ارسال نشده!
فکر کنم گم شده:دی
احتمالا خورده به این سه روز تعطیلی!یعنی پستم تعطیل بود؟نمیشه که
دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره...
کسی سوالای آئین نامه رو داره ؟ من هرچی امتحان میدم رد میشم:13:
یادم رفت بگم
یکشنبه این هفته بعد از 35 روز گواهی نامم اومد...
چیزی نیست که بشه تو اینترنت پیدا کرد...فکر کنمنقل قول:
کسی سوالای آئین نامه رو داره ؟ من هرچی امتحان میدم رد میشم
پس یعنی راهی جزخوندنش نیست ؟ هر بار فکر می کنم خوب دادم امتحان رو ولی جوابش که میاد 6 تا 7 تا غلط دارم
من یه ماهی میشه نرفتم امتحان افسر ماشین مرحله آخر دو بار رد شدم دیگه حال نبود برم
الان یه دو هفته دیگه برم چی میشه ؟
آموزشگاه ایمن ولی عصر !
+ 10 جلسه رو میگن از اول برو یا نه ؟؟؟
چی؟
10 جلسرو از اول بری؟!
نه بابا.واسه چی؟
گواهینامه منم بعد از 19 روز اومد :8:
سلام دوستان
من الان دارم برای گواهینامه اتوموبیل تعلیم میبینم...
گفتم حالا سوالای آیین نامه تو ذهنم هست برای موتور سیکلت هم اقدام کنم,ولی نمیدونم کجا باید برم و چه مدارکی همراه خودم ببرم؟
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر:40:
آره .نقل قول:
منم لازم دارم.قوانین که همونه؟
پس راحت میشه گرفت دیگه.نه؟
موتور فکر کنم فقط باید امتحان آیین نامه و تو شهری بدیم.فکر نکنم آموزش هم داشته باشه!
آره,قوانین همونه.نقل قول:
فقط باید بعد از آیین نامه با موتور چندتا قِر بدی!!!:31:منظورم اینه که از بین آجر هایی که رو زمین گذاشتن مارپیچ رد بشی,بدون اینکه پاتو رو زمین بذاری!:27:
آموزش هم نداره.
تنها سوالی که الان پیش میاد اینه که کجا باید برای امتحان ثبت نام کنیم؟!؟با چه مدارکی؟!؟
سلام آقا یه سوال مهم اگه کسی از رو یه سه راهی دور بزنه خلافه ؟
منظورم تقریبا حالته پایینه!
2
------------- 1 ---------------
1 1 1
l l
l l
l l
شخص از منطقه 1 به دو بره یعنی از انتهای بلوار بپیچه و به اونور بره ؟
درست نفهمیدم چی شد؟!نقل قول:
اما تا اونجایی که فهمیدم نه...مگر این که علامتی چیزی گذاشته باشن دیگه...
یه سوال:
من گواهی ناممو تو آبان گرفتم...یکی از دوستام گفت اونایی که بعد از اول مهر گواهی نامه میگیرن دیگه محدودیت یک ساله رو ندارن...
راسته؟!
برای تمدید گواهینامه چه مدارکی لازمه .....من نه اشتغال به تحصیل دارم.نه کارت پایان خدمت.. اینطوری تمدید میشه ؟
گواهینامه من 5 ساله هست ....
از وقتی این گواهینامه های هوشنمد اومده هیج جاش ننوشته که محدودیت 1 ساله داره..توی قبلی ها بود که مثل کارت بود و پرس میکردن روش نوشته بود اما این هوشمندها که تقریبا از پارسال اومده جایی ننوشتهنقل قول:
یه سوال:
من گواهی ناممو تو آبان گرفتم...یکی از دوستام گفت اونایی که بعد از اول مهر گواهی نامه میگیرن دیگه محدودیت یک ساله رو ندارن...
راسته؟!
آره خوبنقل قول:
ولی خوب تاریخ که داره...
فکر نکنم نیازی به اینا باشهنقل قول:
تاریخ انقضا داره فقط.....5ساله اس..اونم که همه گواهی نامه ها دارن برای تمدید بعد از 5سالنقل قول:
آره خوب
ولی خوب تاریخ که داره...
میدونم چی میگینقل قول:
میگم به ما اینطوری گفتن:
تا یک سال محدودیت دارید.بعد از یک سال محدودیت به طوری خودکار برداشته میشه...
وگرنه من که از خدامه نامحدود باشم.
زنگ زدم آموزشگاه گفتن محدودی.باید یه پلیس گیر بیاریم ازش بپرسیم
شما مطمعن هستید چیزی لازم نیست؟نقل قول: