only شهر حجت
Printable View
only شهر حجت
حجـــت ، حجت .... هی هی !!
پاسارگادیا ناراحت نشینا ، ولی تو یه شهر جا نمی شیم ، بهتره فعلا دو تا شیم ، فوق فوقش اینه که مثل اسپم و یو ای مرج میشیم !!
اقا الان که نگاه میکنم میبینم تو ایتم بدشانس نیستما :d
من رفتم هتل بخوابم
انشاالله فردا بقیشو شاید پی بگیرم
پس 2 تا شهر شیم . بابا حجت نگرانه ورشکست شدنه
اصلا ....نقل قول:
خیلی توپی
حسودیم میشه :31:
جای تو کجاست ؟نقل قول:
از سمت چپ سومی بعدش 5 تا بیا سمت راستنقل قول:
جای تو کجاست ؟
گرفتی ؟
اقا از اینجا اعلام میکنم
که هوا میخوره من حاضرم بعد اینکه شهر درست شد دوئل کنم .
اسمت چیه ؟ ؟؟نقل قول:
هنیبال ان هستی ؟
تو شهر من دوئل آزاده !
البته به دوئل کنندگان برتر مقداری تانک داده می شود تا طرف رو له کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم الان زدم 3 بار روزنامه فروشی کار کنه و یه دل سیر بره هتل ! اونجا کلیسا بره ! گوگرداشم بفروشه و کلا حال کنه بعد برگرده
هوم؟ :دینقل قول:
اسمت چیه ؟ ؟؟
Adam-Kosh
حال کردی ؟ :دی
آقا من هم میخوام شهر بزنم.
به نظرتون کجا شهر درست کنم خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زحمت کشیدینقل قول:
شهر من
تو هر شهری میشه دوئل کرد
پس شهرو نساز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو شهر من دوئل آزاده !
همه میخواین شهر بزنین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب با هم یه شهر به نام Persian بزنین هم نام ایران برتر از بقیه نام ها میشه و هم از قدیم گفتن یه دست صدا نداره پس یکی شهر بزنه بقیه با تلاش و کوشش هم دیگه کمک کنیم تا موفق بشیم
جالبه Black Rags اگه بفروشی 19$ بهت میده اگه بری همونو بخری 152$ ازت میگیره !
از ایرانم بد تره
خارجه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تاپیک یکدفعه خوابید ؟
من نمیدونم چرا همه میگن شهر بسازیم
هر کی تو هر شهری عضو باشه شهر مال اونه
علی قرار شد شهرو من بزنم
در هر صورت دو راه رو در پیش دارید :
بستن این تاپیک
زدن شهر توسط من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Please wait ...
در ضمن , علی رضا این آواترتم مال منه , که حامد گذاشته بود توی تاپیک
یعنی آواتر H_G_C همین بود (یوزر قبلیم)
به هر کی شهر بزنه آش می دن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا عصبانینقل قول:
تو بازی هر کی ازاده هر کاری بکنه
میتونی بسازی میتونی نسازی
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (11 کاربران و 0 مهمان)
IceLord, *ali*, answer-3, gone4ever, hadi_gamer, hossein question, MNAGHASH, mstf666, S A M, sam_sami_2000
کجاش خوابیده؟
من میگم بستن تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینقدر ادعا نکن عزیزم
اقا حجت شهرو بزنه همه بریم داخلش دیگه . عجب گیری میدینا
مهم خدمت به خلق خداست چه حجت شهر بسازه چه بقیه مهم خدمت به خلق خداست !!!
اخه پیشرفت چند ساعت پیشو نداره :31:نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (11 کاربران و 0 مهمان)
IceLord, *ali*, answer-3, gone4ever, hadi_gamer, hossein question, MNAGHASH, mstf666, S A M, sam_sami_2000
کجاش خوابیده؟
از ظهر تا حالا داریم دست حجت و شهرش و این تهدیداش عذاب میکشیم.
آقا شهرتو بزن کل دنیا رو توش دعوت کن ما رو خلاص کن.
تازه هنوزهم معلوم نیست پولش کی جور میشه که از حالا تا کجاش روخوندی.
Br@vO هم اسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مهم خدمت به خلق خداست چه حجت شهر بسازه چه بقیه مهم خدمت به خلق خداست !!!
مهم نیست .
سریعتر پاکش کن الان میاد تا صبح باید سر این بحث کنیما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اِدعا خودتی !!
برید شهر بزنید انگار به این سادگی هاست اگه کارتون نگیره بیشتر از 800$ رو به باد دادید
ادعا ؟
بچه ها یادتون نیست تاپیک تریبالو چیکار کردم ؟
بعدشم دیگه نمیخوام در این مورد بحث شه
& پول شهرم به زودی جور میشه
الان یک شهر توی یک جای خلوت دیدم که هتل داشت .
50 نفر توش بودن.
من فعلا دست نگه میدارم و تغییر مکان نمیدم.
اون جایی که پاسارگاد هست رشد کردن سخته.
به نظر من اگر کسی میخواد شهر بزنه حداکثر 12 ساعت وقت بذاره و بیاد سمت وسط نقشه.
شما تقلیدددد کردی من زود تر عضو شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجت بیخیال شو حالا تو هم تاپیکو به گند بکشی چی بهت میرسه؟نقل قول:
من الان میتونم با ریپورت 4 تا پست یکار کنم نصف تاپیک پاک شه
منکه یادم نیستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی یادشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی الان که میبینم تاپیکش سالمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئله ای نیست ، تا دو - سه روز دیگه که صفا میاد ، تا دو - سه روز بعدشم پرمیومو می خره و تا یکی دو هفته بعدشم می شه رنک یک و می گه از این به بعد هر کی می خواد آب بخوره باید از من اجازه بگیره ، بعدشم یه ترایبی ، روستایی چیزی می زنه همه رو دعوت می کنه بهش ، آخرشم می گه دیر پیشرفت کردین همه مون رو نوبل می کنه !!
منم قبول دارم پاسارگادو جای خوبی نزدین آخه اوجا هزار تا شهر هست باید جایی بزنین که شهر نباشه
یادش بخیر صفا:31::31::31: هنوز اواتارش همونه؟نقل قول:
اگه این حجت همون حجتیه که توی ایروپابلیک بود که دیگه معلوم آخر قضیه این تاپیک و این بازی چیه !!!!نقل قول:
مثل این که Hadi gamer و چند نفر دیگه یه جا یه شهر ساختن بهتره یه شهر دیگه هم همون جا بسازیم تا همون جا هممون جامون بشه !!!
همین جا می گم من الان 100 تا دارم اگه لازمه کمک کنم شهر رو بسازیم بگین تا کمک کنم !
وسلام !
حجت جان شما هم برو شهرت رو بساز !