نقل قول:
كسي نيست كمك كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
Printable View
نقل قول:
كسي نيست كمك كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
سلام
منم طالب این گوشی شدم اما اگه لطف کنید و در باره مشکلات این گوشی بگید دعاتون میکنم
البته فوری فوری چون قصد خرید اونو دارم
ممنون
در هزارو چهل و یک پست قبلی اکثر مشکلات تشریح شده است.ببین اگه تو بازار فنلاندی هست بخر وشک نکن.نقل قول:
با کد پیش فرض12345 امتحان کردی ؟نقل قول:
بنابر سفارش اساتید نرم افزارم nss رو دانلود کردیم و برابر دستورالعمل پروداکت گوشی رو که 0575432 به 0561232 تغییر دادیم تا گوشیمون فارسی رو ساپرت کنه ولی افاقه نکرده بعد به 0561234 تغییر دادیم بازهم توفیقی نشد و زبان فارسی به گوشیمون اضافه نشد که نشد .
1 - لطفاراهنمایی بکنید چه کارباید بکنم.
2- یک نرم افزار می خواستم که گوشی رو بصورت مجازی روی سیستم داشته باشم وبرنامه ها رو قبلا تو اون تست بکنم بعد رو گوشیم نصب بکنم . اجرای نرم افزارهای موبایل بر روی کامپیوتر البته یه دو تا دانلود کردم ولی کا ر نمی کنن. از دوستان اگر نرم افزار مناسب و قابل قبولی سراغ دارن لطفا کنن یه لینک دانلود بدن.؟
3- آیا امکان تغییر شورت کات های روی جواستیک گوشی ممکن هست.مثلا می خوام وقتی دکمه سمت چپ رو فشار دادم مثلا امکان ضبط صدا فعال بشه نه اس ام اس .
برای همه سلامتی و تندرستی آرزو می کنم .با تشکر از توجه شما عزیزان :46:
سلام.نقل قول:
دوست من بنده قبل از خرید گوشیم کاملا این تایپیک رو مطالعه کردم وحدود 1هفته است که ان 85 گرفتم.
من گوشی رو شرکتی گرفتم وخدارو شکر مشکلی نداره و به نظر من توپه. اما بعد 3 یا4 روز یه خورده لق میشه که اون واسه من مهم نیست اما کمی محسوسه.حالا انتخاب با خودته....
ضمنا این گوشی کلا تولید چین است.اصلا واصلا فنلاند نداره.قیمتشم الان خوب اومده پایین...
با تشکر
اشکان:10:
مبارکه . به قول دوستان ناوی ولش یه عمر واست بچرخه ! :40: لقی هم واسه گوشیه کشویی طبیعی هستشنقل قول:
اینی هم که میگی فنلاندی نداره ، داره ولی تو ایران نه !:27: ماله من فنلاندی هست ، از اونور آوردن:20: البته هیچ فرقی هم نداره .
پس اگه فرقی نمیکنه چرا گوشی من اول یه اسپیکرش وبعدهم ویبرش از کار افتاد؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
البته تو تهران من لیبل فنلاند دیدم اما میدونم اینجا این لیبلو چسبوندن...
دوست من این چینی که من گفتم با اون چینی که شما فکر میکنید از زمین تا آسمون فرق فوکوله...n85 اصلی رو چین با کیفیت درجه 1 میزنه و n85 جدید که مشخصه تقلبیه کیفیت درجه 3 هستش.
حتی الان گوشی آیفون داخل چین اسمبل میشه که امتیاز وتولیدش برای کالیفرنیاست...
من صبح تا شب آهنگ گوش میدم هم بهش اسپیکر وصل میکنم اما تا الان خداروشکر چیزیش نشده...
با تشکر
:11:
این از شانس تو هست ! یعنی میگی تو فنلاند گوشی خراب نمیشه ؟! حتما تعمیر کار گوشی هم ندارن واسه نوکیا !نقل قول:
دوستان گویا میگن فریمور 30 هم اومده ؟کسی امتحان کرده ؟ : 1-بعد 30 هم فریمور میاد ؟ 2- چه تغییراتی کرده ؟ صداش بهتر شده ؟
سلام دوستان.آیا اف ام ترسنفرمرش توی ایران جواب میده؟
بله جواب ميده...چرا نده؟...نقل قول:
سلام دوستان
یه چیزجالب که فکر نکنم تو فریمور 11 بود
وقتی داری اهنگ گوشی میدی اگر به یکی زنگ بزنی و قطع کنی صدای اهنگ کم میشه و اروم اروم تا مرحله ای که زیاد کرده بودید زیاد میشه
کسی از دوستان نمیدونه که اون 2 گزینه که به قسمت سنسور اضافه شده بود برای چیه و چه کاربردی داره ؟
mehran_286 عزیز . دقیقا تو فریمور 11 هم بود که هیچ تو گوشی های خیلی قدیمی تر نوکیا هم بود !
مگه HSDPA هست که جواب نده ؟؟:31:نقل قول:
شما تو ایران این همه رادیو می بینی یعنی هیچ کدوم جواب نمیدن ؟؟؟
نقل قول:
فکر کنم برای قطع صدای call / alarm. باشه
Turning control functions:
a. Rotate your screen horizontal or vertical
b. Silence your phone for incoming call by rotate your phone with screen facing down.
c. Snooze the alarm by rotating phone screen facing down
سلام
دوستان وقتی با گوشی فیلم برداری می کنم تو هیچ قسمت گالری پیداش نمی کنی مگر این که با فایل منیجر دنبالش بگردی
برای این کار باید چکار کرد ؟
مگه میشه پیدا نشه ...
دقیقا میره آخر قرار می گیره ...
البته به تاریخ گوشیت بستگی داره ...
مهران جان شما میتونی خیلی راحت از توی تنظیمات فیلمبرداری برای هر کلیپی یه اسم بزاری مثل عدد Number 1 که به همینطور در فیلبرداریهای بعدی میشه 2 و 3 و ....نقل قول:
برای همین پیداکردنشون خیلی راحت میشه .. چون به ترتیب عدد چینده میشه ...
سلام
از دوستانی که در رابطه با شتاب سنج n85 اطلاعاتی دراند لطفا راهنمایی بکنن:
1- اصلا این گوشی ستاب سنج داره ؟!!!!
2- اگه جواب بله هست به مبارکی چطوری باید فعالش کرد؟
3- آیا راهی برای تستش هست که سالم هست یانه ؟کارمیکنه....!
4- یه نرم افزاری چیزی که بشه عملکرد این شتاب سنج رو رویت کرد و حالشو برد؟!!!
با تشکر از همه دوستانی که این نوشته رو می خونن وبی جواب رد نمی شن. خیلی بامرامی:11:
بله دارهنقل قول:
setting\general\sensor setting \on or off
روشن کنید گوشی رو بچرخونید
سرچ چیزه خوبیه
1- بله داره ...نقل قول:
2- دوستمون توی پست بالا گفت ...
3- دوست من شتابسنج مثل دوربین و کیبورد و .. این چیزا نیست که بتونی با نگاه کردم متوجه بشی .. باید یه بازی یا برنامه ای که بوسیله شتاب سنج عمل میکنه نصب کنی تا متوجه بشی ....در ضمن خوشبختانه یا متاسفانه این شتاب سنج هنوز مثل لیبل گوشی و مموری کارت و جعبه و این چیزا نیست که ملت بتونن بپیچوننش یا عوضش کنن ..
4- تشریف ببرید تاپیک برنامه و بازیهای دارای شتابسنج که در همین انجمن هم هست و یه دونه همچین توپول مپولشو جدا کنید و نصب کنید و به قوله خودتون حالشو ببرین ...
5- منم تشکر میکنم ...
6- قبل از پست زدن , یه سرچ ساده بکنید مستحبه .
قسمت پایینی گوشی N85 من که دکمه سبز و قرمز روی آن قرار داره و قبلا یک طرف آن کنده شده بود به طور کامل کنده شد حالا من چکار باید بکنم
آیا اگر به بیرون بدهم آن را چسب می زنند و آیا درست می شود به کجا بدهم بهتر است و آن را دقیقتر درست می کنند
نقل قول:
با چسب رازی بچسبونش.چسب رازی خوب میچسبه(روابط عمومی چسب رازی)
من اين گوشی رو تازه گرفتم
چرا اينقدر صداش ضعیف هست؟
حتی از n79 هم که داشتم صداش کمتره
از معایب این گوشی ضعیف بودن صدای اسپسکرش هست مواظب باش زیاد نخوره زمین که از اینی که هست ضعیف تر میشهنقل قول:
دوستان در فریمور 20 وقتی از کامپیوتر اهنگ میریزی تو گوشی یا از sms اهنگ رو ذخیره می کنید دیگه نیاز به refresh libraryنداره
من تازه فهمیدم ولی تو ورژن قبلی اگر اهنگ میریختی باید اون گزینه رو میزدی
سلام.خواستم بپرسم آخرین ورژن این گوشی تو بازار ایران چیه؟دوما چون من می خوام این گوشی رو از بانه یا مریوان بخرم پس اگه نکته ای هست که باید رعایت کنم به من گوش زد کنید ممنون می شم.
چطوری میشه شورت کات جواستیک و عوض کرد؟
کسی نمی تونه منو راهنمایی کنه
قسمت پایینی گوشی N85 من که دکمه سبز و قرمز روی آن قرار داره و قبلا یک طرف آن کنده شده بود به طور کامل کنده شد حالا من چکار باید بکنم
آیا اگر به بیرون بدهم آن را چسب می زنند و آیا درست می شود به کجا بدهم بهتر است و آن را دقیقتر درست می کنند
به مسیر زیر برونقل قول:
setting\generalpersonalisation\standby mode\shortcute
دوست عزیز با چسب اگر بچسبونن احتمال کنده شدنش زیاده اگر دیدی خارش شکسته که قاب رو باید کمپلت عوض کنی (80 هزار تومن) اگر دیدی سالمه یکی که قاب داره (اضافی) اون قسمت رو ازش بخرنقل قول:
من خودم قاب فابریک 2 ماه پیش خریدم 70 تومن
کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
دوست من در بانه یه پاساز هست که مرکز گوشی کردستانه مغازه های زیادی داخلش هست فقط سعی کن گوشی رو کامل چک کنی واز یکی از مغازه های معتبر بخری.
سلام من پستت رو ندیدمنقل قول:
اول به این عکس خوب توجه کن اگر تونستی مورد اخر رو جور کنی که خوش به حالت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ببین همه ی لوازمش هست یا نه ؟ شارژر اصلی کابل Tv کابلusb و کد انگیج
روی برچسب پشت باطریش نگاه کن ببین 2تا دست رو میتونی خوب ببینی منظورم نوکیا هستش
بقیه اش هم دیگه چیزی نیست
من با گارانتي اصلي خريدم ولي كابل tv نداشت؟؟؟ ميشه همچين چيزي؟
سلام به همه . ميشه از باتري n85 روي n82 استفاده كرد (منظورم از نظر اندازس كه به هم ميخورن) ؟ ممنون
خوب عیبی نداره چون خیلی کم به کار میادنقل قول:
وقتی اف ام ترنسمیتر هستش خیلی از کارها راه میوفته
یه چیز میگم ولی ناراحت نشو
بعضی نگاه کن بعضی ازگارانتی ها در ایران خوب نیستند فقط اسم گارانتی دارند اگر گوشی خراب بشه هزینه ی تعمیر رو از شما میگیرند
دوست گل دستت درد نکنه ، ولی میدونی این عکسهارو قبول ندارم ! یعنی کسی که بخواد لیبل رو جعل کنه و لیبل قلابی به مردم بندازه ، نمیتونه یه عکس ساده رو هم برعکس چاپ کنه ؟!نقل قول:
من هم فنلاندیشو دیدم (دارم!) هم چینیشو دیدم ، هیچ فرقی ندارن . این وسواس قدیمی فنلاندی بودن واسه گرفتن پول اضافه و سر کیسه کردن مردمه ، وگرنه نوکیا آبروش رو با گوشیه بی کیفیت چین نمیبره .
این رو هم بگم که حدود 80% کارخانه های تولید محصولات IT به چین منتقل شدن : 1-به خاطر کارگر ارزون ! 2-آلوده نشدن اون کشور اصلی ! 3-تولید وارسال آسون 4-تشویق چین برای جذب سرمایه و ساخت کارخانه