اقا من اخرین ورژن km رو ریختم هیچ مشکلی نداره فقط تصویر رو نشون نمیده !!!!!!!!
مشکل از کجاست ؟؟؟!!!!
Printable View
اقا من اخرین ورژن km رو ریختم هیچ مشکلی نداره فقط تصویر رو نشون نمیده !!!!!!!!
مشکل از کجاست ؟؟؟!!!!
سلام
با kmplayer میشه بدون کانورت فریم ریت و بیت ریت فیلمها رو تغییر داد؟
مثلا فیلمهایی که بیت ریتشون بالاست و سیستم نمی تونه پخششون کنه با kmplayer با کیفیت پایینتر تماشا کرد.
سلام
با kmplayer میشه بدون کانورت فریم ریت و بیت ریت فیلمها رو تغییر داد؟
مثلا فیلمهایی که بیت ریتشون بالاست و سیستم ضعیفه نمی تونه پخششون کنه با kmplayer با کیفیت پایینتر تماشا کرد؟
یا تنها راهش فقط کانورت کردنه؟
برای سیستم های ضعیف، به جای Kmpalyer توصیه میکنم از media player classic استفاده کنید.نقل قول:
خیلی وقت ها، جواب میدهد.
سلام دوستان
من یه مشکلی با KMpـم دارم.
اونم اینه که، اگه فایل زیرنویس جدا باشه باز می کنه اما اگه زیرنویس همراه فیلم باشه، باز نمیکنه. همون فیلم، تو گوشیم با MXp باز میشه.
مشکل کجاست؟
بچه ها ورژنی از این برنامه هست که تحت سیستم tv هایه جدید باشه led هایه سری هوشمند سامسونگ ؟؟
که روش نصب کنی ، ترجیحا واسه اینکه زیرنویس رو روی فیلم درست و اوکی بیاره /// ...
سلام
تو km player وقتی ماوس رو میبرم سمت راست تصویر یه نوار عریض باز میشه که توش تبلیغاته
چکار کنم که دیگه نیاد؟
خیلی رو اعصابه
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
الان مگه چه مشکلی با زیرنویس در تلویزیون سامسونگ دارید؟نقل قول:
درودنقل قول:
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظاهرا توی ورژن جدید این تبلیغها غیر فعال شدن ، من هم امروز ورژن جدید رو دانلود کردم فعلا که خبری ازشون نیست...
فقط یه نکته که وجود داره، مثل همیشه با ارائه ورژن جدید، مشکل های تازه ای هم به برنامه اضافه میشه!!!
(من که از زمان نصب ورژن جدید تا الآن (حدود 1 ساعت) فقط با اجرای فایل های ts. به مشکل خوردم... :n27: امیدوارم مشکلاتش بیشتر نشن که مجبور میشم دوباره به ورژن های قدیمی برگردم!)
-------
الآن هم متوجه شدم با دبل کلیک فایل ها رو باز نمیکنه و حتما باید از open with استفاده کنم :n04: نمیدونم فقط واسه من اینجوریه یا (مثل همیشه) ورژن جدید مشکل داره!!!
فک کنم باید باز برگردم سر همون نسخه های 3.5 یا 3.6 ...:n29:
دوستان گرامی راهنمایی بفرمایید، بنده هم این مشکل را دارمنقل قول:
سلام
من ك ام پلير ورژن 3.8.0.121 رو نصب كردم با اينكه براي باز شدن تمام فرمتهاي ويدئو در اپن ويت زدم هميشه فايلهاي ويدئو با ك ام پلير باز بشه ولي وقتي روي فايلهاي ويدئو با هر فرمتي مثلا ام پي 4 كليك ميكنم هيچي باز نميشه و هر دفعه بايد دوباره از اپن ويت مشخص كنم با چه پليري اجرا بشه. ضمنا قبلا كه در ويندوز قبليم ك ام پلير ورژن 3.4 نصب بود اين مشكل رو نداشتم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
از اینجا هر فایلی رو که میخای با km باز بشه تیک کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
KMPlayer من یه مشکل شدیدا اعصاب خورد کن داره
وقتی کلیدای مکان نمای راست یا چپ رو از کیبورد میزنم ، باید خب 5 ثانیه عقب یا جلو بره ولی وقتی میزنم شاید 1 ثانیه میره عقب ، هرچی هم که دوباره میزنم ، برمیگرده به همونجایی که قبلا بهش برگشته بود (:دی)
مثلا من در ثانیه 59 میخوام پنج ثانیه بیاد عقب ، کلید رو میزنم ، میاد رو ثانیه 57 ، دوباره میزنم ، دوباره میاد رو 57 ، اصن امکان اینکه از 57 عقبتر بره ممکن نیست مگر اینکه با موس انجام بشه
چطوری حلش کنم؟
ممنون
دوست عزیز! به این لینک ها برو و اونا رو بخون، احتمالا مشکلت حل بشه!نقل قول:
زیرنویس درست پخش نمیشه فرمتش زبانش فرق میکنه !!نقل قول:
حالا نمیدونه داستان چیه ؟
بعضی فیلم ها رو با Idx sub هم بود بخش میکرد ولی بعضی رو srt هم که هست پخش نمیکنه درست !!
در تنظیمات REGION AND LANGUAGE در کنترل پنل، گزینه ای به اسم LANGUAGE FOR NON UNICODE PROGRAMS است و یا گزینه CHANGE SYSTEM LOCALE که باید آن را FARSI یا PERSIAN بگذاری.نقل قول:
اینطوری مشکل زبان زیرنویسهای SRT ات حل میشود.
سلام
آقا من یک مشکل بزرگ دارم
توی قسمت ستینک در تنظیمات تصویر هیچ چیزی کار نمیکنه !!!!
نه میشه نور را زیاد کردو نه شفافیت ونه ...
باید چکار کرد
لطفا کمک کنید
من از آخرین ورژن برنامه استفاده میکنم (v3.9.0.124).
اما در پخش فایلهای FLV مشکل دارم. یعنی KMPlayer فقط frame اول از فایل را پخش میکنه و تصویر freeze میشه؛ اما صدا پخش میشه.
لازم است به این موضوع اشاره کنم که مشکل فوق در مورد یک فایل بخصوص نیست و همه فایلهای FLV این مشکل دارند.
لطفا راهنمایی کنید. :n16:
نقل قول:
تنظیمات زیر را انجام بده، ببین مشکلت حل میشود یا نه؟
و یا
Preferences -> Splitter -> MP4/MOV -> KMP MP4/MOV Splitter.
Preferences -> Internal video decoder -> enable H.264 and AVC1.
نقل قول:
انجام دادم.
درست نشد.
درود
بهتره K Lite Mega Codec Pack رو دانلود و نصب کنید . خیلی از مشکلاتتون رو برای پخش فایل های صوتی و ویدئویی برطرف میکنه
اگر برنامه فوق را نصب کنم، آیا میشه از اونها در برنامه KMPlayer استفاده کرد (منظورم کدک های این برنامه هست).نقل قول:
شما کدک را نصب کن، خودش هنگام اجرای برنامه kmplayer فعال میشود و فایلها را میتوانی اجرا کنی.
سلام.دوستان چطوری میشه این تبلیغات کنار KM موقع باز کردن فایل رو غیر فعال کرد؟
حذف تبلیغات KMPlayer
روش 1
فایل زیر رو با Notpad باز کنید:
یک خط جدید به انتهای فایل اضافه کنید و دستورات زیر رو در انتها درج کنید:کد:c:/windows/system32/drivers/etc/host
KMPlayer رو ببندید و دوباره باز کنید.کد:127.0.0.1 player.kmpmedia.net # KMPlayer
127.0.0.1 log.kmplayer.com # KMPlayer
127.0.0.1 cdn.kmplayer.com # KMPlayer
127.0.0.1 cdn.pandora.tv # KMPlayer
روش 2
به مسیر زیر بروید:
سایتهای زیر رو به لیست سایتهای محدود شده اضافه کنید:کد:Control Panel>Network and Internet>Internet Options>Security>Restricted Sites>Sites
KMPlayer رو ببندید و دوباره باز کنید.کد:player.kmpmedia.net
log.kmplayer.com
cdn.kmplayer.com
cdn.pandora.tv
دوستان بهترین تنظیمات برای کیفیت تصویر و زیرنویس رو شما چه جوری اعمال میکنید
یه سرچی که کردم بعضی از فراد در انجمن خود برنامه این راه را پیشنهاد دادن
Better performance
Right click > Video (advanced) > Preset Performance
Better quality
Right click > Video (advanced) > Preset Quality
و بعضی ها هم پیشنهاد استفاده از رندر هالی را دادن
ببخشید potplayer گزینه بوکمارک نداره؟
چون شبیه kmplayer هست می پرسم
من خیلی ویدئوهایی که کی ام پلیر با پخششون مشکل داره رو با پات پلیر باز می کنم.
در kmplayer در پخش بعضی ویدئوها صدا و تصویر با هم مطابقت ندارن و صدا مثلا 1 ثانیه دیرتر یا زودتر از تصویر پخش میشه ولی همون ویدئو با پلیرهای دیگه صدا و تصویر کاملا هماهنگن. مشکل چیه؟
اشکال از کم آوردن دستگاه است.نقل قول:
در تنظیمات Kmpalyer در قسمت Video Advanced گزینه Video Render یک گزینه ی دیگر را انتخاب کنید. ترجیحا گزینه ی Default.
سلام
دوستان KMPlayer 3.9.1.129 دارم . مکشلی که هست اینه که فیلم های دوبله فارسی رو به انگلیسی برام نشون می ده و ولی تو jet audio این مشکل نیست و فیلم رو به زبان فارسی خوب نشون می ده!
راحل؟!
ممنونم
یعنی شما وقتی صدا را از روی انگلیسی به فارسی سوییچ میکنی، به مشکل میخوری؟نقل قول:
نه عزیز . همین حالت معمولی که فیلم رو اجرا می کنم این اتفاق می افته!نقل قول:
خب شما در هنگام پخش فیلمهای دو زبانه دکمه ctrl+X را بزن. اینطوری میتوانی صدای فیلم را تغییر دهی.نقل قول:
سلام. kmplayer هفته اي يبار پيام آپديت ميده و گزينه اي هم براي اينكه اين پيام رو نشون نده من پيدا نكردم. كسي ميدونه چيكار كنم ديگه پيام آپديت نده؟! ممنون
دوستان می خوام یه فایلی رو برش بدم چیکار کنم ؟
تازگیا KM Player همش ارور اسکریپت میده تو نت خیلی سرچ کردم ولی هرکاری کردم نشد
آخرین وزژن هم نصب میکنم هی میخواد اپدیت کنه بعد زبونش چینی میشه
چجوری میشه درستش کرد ؟
نقل قول:
دوست عزیز،
کش IE را خالی کنید. ببینید درست میشه؟!
همه این کارارو کردم اصن نمیدونم چشه 2 3 بار برنامه پاک کردم کش کل ویندوز و IE و کروم رو پاک کردم نشدنقل قول:
تنظیبمات IE را ریست کنید.نقل قول:
منم همچین مشکلی پیدا کردم؟!!نقل قول: