خیلی خیلی ممنون علی جوننقل قول:
بازم سوال داشتم حتما ازت میپرسم
tnx
خیلی خیلی ممنون علی جوننقل قول:
بازم سوال داشتم حتما ازت میپرسم
tnx
آپدیت PRO-B6 برای فریمور 6.35 و 6.20
آپدیت PRO-B6 برای فریمور 6.20
این آپدیت برای فریمور 6.20 هست.که بر روی دستگاه هایی که مادربورد آنها تیپ 1g, 2g, 3g, 4g, 5g هست سازگاری داره.
آپدیت PRO-B6 برای فریمور 6.35کد:Filename: 620PRO_B6.rar
Size: 1.18MB
http://www.psp-hacks.com/download.php?id=2079
این آپدیت برای فریمور 6.35 هست.که بر روی دستگاه هایی که مادربورد آنها تیپ 1g, 2g, 3g, 4g, 5g, 7g, 9g هست سازگاری داره.
کد:Filename: 635PRO_B6.rar
Size: 1.07MB
http://www.psp-hacks.com/download.php?id=2078
آموزش کپی خور کردن psp با فریمور 6.39PRO-B6
سلام دوستان.
این ورژن چند وقتی هست که کپی خور شده.(به خاطر یک سری مشکلات نشده بود آموزشش را قرار بدهم)
به گفته سازنده بر روی همه psp ها کار میده و با دستگاه هایی که مادربورد آنها تیپ 1g, 2g, 3g, 4g, 5g, 7g, 9g دارند سازگاری داره.(من خودم فقط روی مدل 2000 کپی خور دایم و 3000 تست کردم مشکلی نداشت)
برای پی بردن به نوع مادربورد کنسول خود از آموزش زیر استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا فریمور 6.39 را از لینک زیر دانلود کنید.کد:
PSP Firmware Update 6.39 for PSP-1000, 2000, and 3000 models.
http://www.psp-hacks.com/download.php?id=2095
پس از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج کرده و فایل EBOOT.PHP را در مسیر زیر کپی کنید.کد:PSP Firmware Update 6.39 for psp go
http://www.psp-hacks.com/download.php?id=2096
X:\PSP\GAME\UPDATE
x نام درایو psp در سیستم شما
سپس از قسمت بازی ها شروع به آپدیت کردن فریمور کنید.
حال فایل زیر را دانلود کنید.
بعد از خارج کردن از حالت فشرده و پوشه PROUPDATE را در مسیر زیر کپی کنید.کد:Filename: 639PRO_B6.rar
Size: 1.07MB
http://www.psp-hacks.com/download.php?id=2101
X:\PSP\GAME
x نام درایو psp در سیستم شما
سپس برنامه update pro را اجرا کنید.
سپس کلید x فشار دهید تا فریمور نصب بشه.پس از نصب شدن دوباره باید کلید x را فشار دهید تا به محیط xmb برگردید.
در آخر به فریمور6.39PRO-B6 خوش آمدید.:8:
مسئولیت تمام مشکلات احتمالی به عهده خود شما هست.البته طبق آموزش پیش برید مشکلی پیش نمی آید.
تمام حقوق این آموزش مربوط به شخص CHOORY و سایت p30world میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.
موفق باشید.
علی:46:
salam علی جون
من هنوز اون آپدیتی که راهنماییم کردیو نریختم.الان این آموزشتو دیدم میخواستم بدونم کدوم بهتره و کدومو بریزم؟
6.39 me2 یا 6.39 pro b6 ?????
چندروز پیش او.لیو گفتی بریزم.الان به نظرت کدوم خوبه؟اصلا امکانات این جدیده چیه؟برای پی اس پیهای کپی دائم خوبه؟
دیگه هر چی الاعات داره بگو
درضمن تفاوتشو با این قبلیه بگو.ممنونم
سلام امید جان.نقل قول:
نه شما همان 6.39ME-2 را بریز.برای دستگاه شما که کپی خور دایم هست فریمور 6.39ME-2 بهتره.
این 2 هم تفاوت خاصی باهم ندارن.فقط me2 دائمی هست (فقط برای 1000 و 2000 کپی دائم) و pro-b6 موقت هست روی همه psp ها نصب میشه.
سلام بچه ها . ببخشید . یه چند وقته نبودم تو دنیای پی اس پی . من 3000 دارم . 35 6 کنم می تونم با این جریان کرک دائم کنم ؟ دوستان این آرزوی ما بر آورده شد . یه آرزوی دیگه داریم . پی اس ان در کنار کپی . امکانش هست به نظرتون ؟؟؟
با تشکر
شما باید 6.20 رو نصب کنی مگرنه 6.35 کپی دایم نیست
این اموزشش هست که خودم تهیه کردم خیلی ها هم از این راه کپی خور کردن
خودت برو تو تاپیک نگاه کن psn هم من باهاش میرم پی اس پی رو باطریشم در میارم کپیش نمیپره
اینم ادرسش
راستی یه سوال شما میرید تو پی اس ان چیکار میکنید پولیه که
الان من این 39 6 رو نصب کنم دائمه ؟؟؟
کدوم بالاتره و دائمه ؟؟؟
منظور من بازی کردن پی اس ان بدون یو ام دی بودا . توقع زیاد ایرانی هاست دیگه .
پی اس پی من 3000 هستش . 35 6 از اون کپی هایی که باید بازی رو از روی اون صفحه های سیاه اورد :دی همون پرو 35 6 . من یه چیزی دیدم که 20 6 برای 3000 دائمه . داگرید می شه کرد ؟؟؟
کلا راهنمایی کنید دیگه :دی
خیلی وقته تو نخ پی اس پی نیستم . بعدش راستی منو ریکاوری برام خیلی مهمه . هر کاری می کنم ، حتی با آیپد هم ور می رم این 8 تا دکمه ی سونی باز هم اذیتم می کنه :دی (کلیه ی کنسول ها ، بیشتر پی اس پی)
دستتون درد نکنه . شمه خسته تنی دا بمیرم .
علی جان برای فت ها فرمور 6 با هَک دایمی اومده یا نه ؟
ببین دوست عزیز شما که الان ورژن دستگاهت 6.35 هست دیگه نمیتونی فریمور 6.20 را نصب کنی.البته میشه دانگرید کرد اما ریسکش زیاده.نقل قول:
شما همین 6.39PRO-B6 را نصب کن هم همه بازی ها را اجرا میکنه.هم اینکه منوی ریکاوری داره و باهاش میتونی psn هم بری (تنها فریموری که الان میشه باهاش psn رفت ورژن 6.39 هست.)
فقط به صورت دایم نیست که اون هم هیچ مشکلی نداره چون سر جمع کپی خور کردنش 20 ثانیه هم بیشتر زمان نمیبره.چون فقط باید یک برنامه اجرا کنی و یک کلید x بزنی تا دستگاه کپی خور بشه.
سلام میلاد جان.نقل قول:
آخرین فریموری که اومده 6.39ME-2 هست که به صورت کپی خور دائم هست و با دستگاه شما هم مشکلی نداره.
آقا من یه سوالی دارم :
اگه الان برم و از بازار یه psp کپی نشده بگیرم و بیارم برنامه های مورد نیاز رو هم واسه کپی خور کردن داشته باشم و مثلا طبق دستورالعمل زیر که تو سایت لینک دادید پیش برم ( دقیقا طبق همین ) psp من مثلا با ورژن 6.39PRO-B6 کپی خور میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( البته کپی دایم ) یا کارهای دیگه هم باید انجام بدم ؟؟؟؟!!!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6182260&postcount=1043
نقل قول:
بله در صورتی که فریمور دستگاهی که میخوری زیر 6.39 باشه(البته فعلا همه دستگاه های موجود در بازار فریمور های پایین تر از 6.39 یا حداکثر 6.39 هستن چون آخرین فریموری که سونی داده همین 6.39 هست)
البته من جایی داخل آموزش نگفتم که دستگاه کپی خور دایم میشه.این آموزش به صورت کپی خور موقت هست و در صورتی که باطری را خارج کنید یا دستگاه را به صورت کامل خاموش کنید از حالت کپی خور در میاد و باید برای کپی خور کردن مجدد برنامه را دوباره اجرا کنید که خیلی زمان ببره 20 ثانیه هست..
حیف شد . می خواستیم کپی دائمش کنیم باتری رو در بیاریم بذاریم کپی باشه یه ذره ذوق کنیما :31:نقل قول:
دستتون درد نکنه .
چند درصد احتمال دائمه 39 6 هست ؟
نقل قول:اصلا معلوم نیست.ممکنه همین فردا بیاد ممکن هم هست هیچ وفت نیاد که من خودم فکر میکنم دومی قوی تر هست.نقل قول:
الان کپی دایم و موقت هیچ تفاوت خاصی باهم ندارند.(مثلا خود من دستگاهم قابلیت کپی خور دایم شدن را داره اما به خاطر نوشتن این آموزش به 6.39pro-b6 آپدیت کردم و الان کپی موقت هست.هیچ کمبود و خلائی هم حس نمیکنم.)
پس بهتره به کپی دایم و موقت فکر نکنید و فقط از بازی کردن با دستگاه لذت ببرید.
تنها برتری که مدل های قدیمی دارند این هست که پاندورا روش جواب میده و هر بلایی سر psp بیارید میتونین با پاندورا درستش کنید که دستگاه های جدید این قابلیت را ندارند.(که این قابلیت هم هیچ ربطی به کپی دایم و موقت بودن دستگاه نداره)
محتوای مخفی: .
متوجه هستم که مهم نیست ، ولی خودتون می دونید دیگه ، یه وسیله ی پورتابل ممکنه یه جایی بدون امکانات شارژش تموم شه . اونم مهم نیست . می دونم منظورتون چیه . حتی اگه هم پرید بعد 20 ثانیه می آد . پس فرقی نداره .
دستتون درد نکنه
قربونت ، علی جان این با پلاگین ها و اینها که مشکلی نداره ؟نقل قول:
من الان Gen-D3 دارم .
یه سوال : کسی بیشتر پست بده بهش (بیشتر) حلوا می دن ؟؟؟نقل قول:
لطفا پشت سر هم پست ارسال نکنید و اگر نوشته ای را ارسال کردید و بعدا تصمیم گرفتید متن دیگری بهش اضافه کنید از کلید ویرایش استفاده کنید.
ممنون.
ببخشید ، حواسم نبود .
دوستان من psp مدل 2..4 هستش و نقره ای هستش!
فریم ور دستگاهم روزی که خریدم این فریم ور ChickHEN روش بود 5.03
که هی می پرید باید میرفتیم عکسهای تخم مرغ رو میدیدیم!
سال 2009 خریدمش!
می خواستم بدونم الان برای این که مطمون شم این فریم دائم روش نصب میشه یا نه چه جوریه؟
صد در صد مدلای 2009 نمیشن کپی خور دائم دیگه مادر برد جدیدن؟!
آقا به خدا سونی تا 3000 بیشتر هنوز PSP نزده،واسه شما حتما Vita رو فرستادن امتحان کنید،درسته؟؟؟؟((آقا شوخی کردم،به دل نگیر))نقل قول:
اگه شما PSP 3000 دارید به نظر من بهترینش همون 6.35 PRO B5 هستش،ولی کلا سری 3000 دائم نمیشه........
شما کلا مثل اینکه مشکل داری با این روش
چرا گمراه میکنی بچه مردمو
من خودم پی اس پیم کپی دایمه اینم روشش که نوشتم شما اومدی میگی نمیشه
چی بگم والا دیگه اینجوریشو ندیده بودمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483702
دوست عزیز شما با این روش پی اس پیت کپی خور دایم میشه و تا حالا بیشتر از 20 نفر رو دیدم
این کار رو انجام دادن
بازم تصمیم با خودته
ممنون . خب برای کپی دائم چه عملیاتی باید انجام داد ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
فکر کنم منظورشون 2004 بودا .
علی جان توی اون تاپیک نوشتند که همه ی مطالب اینجا آرشیو شده ، ولی این آموزش شما که به نظر من آموزش با ارزشی هست آرشیو نشده !!! :13:نقل قول:
سلام خیلی ممنون
چرا توی همین تاپیک با عنوان آموش کپی خور کردن تمام مدل های psp با فریمور 6.20pro-b
توی پست سوم قرار داده شده
فقط کاش گفته میشد که کپی دایم هست نه موقت
مجید جان این روش برای 3004 جواب میده؟
بله کاملا جواب میده ماله خودم 3000 هست
سوالی بود در خدمتم
3004 با 3000 فرق نداره؟؟؟ من منظورم 3004 بودا!
نه فرقی نداره اون مربوط به نواحی مختلفه مثلا اسیا 3004 هست اورپا یه چیز دیگست
مگرنه همشون 3000 هستن و این روش روشون جواب میده
موفق باشید
راستش خودم با چند تا پلاگینی که داشتم مشکلی نداشته و باهاش سازگاری داشته.فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه.نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز.نقل قول:
نه اصلا و ابدا تعداد پست ها مهم نیست.فقط برای کنترل نظم تاپیک ها یادآوری کردم.
خواهش میکنم.نقل قول:
متاسفانه هیچ یک از دستگاه های جدید کپی خور دائم نمی شوند.
اگه دستگاه شما با chickHEN کپی خور بوده میشه گفت که 99.5 % مدل مادربورد دستگاه TA-088 v3 به بالا هست و این مدل دستگاه ها را نمیشه کپی خور دایم کرد.نقل قول:
همانطور که دوستان گفتن داخل پست سوم قرار دادم.نقل قول:
نوشته کپی دایم اضافه شد.نقل قول:
آموزش کپی خور کردن psp با فریمور 6.39PRO-B6کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6182260&postcount=1043
کسی روی پی اس پی گو امتحان کرده که ببینه جواب میده یا نه
نقل قول:
بله جواب میده و مشکلی نداره............
کار هایی که گفت انجام دادم
فقط نمی دونم چجوری بازی هایی که کپی هستن رو توش اجرا کنم
مثلا یه بازی دانلود کردم براش که فرمتش iso هست
چی کار باید بکنم که اجراش کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریختمش تو پوشه ی گیم ولی اجراش نمی کنه:19:
شما کافی یک پوشه ISO (به بزرگ بودن حروف دقت کن)ایجاد کنی و بازی هایی که فرمت آنها iso و cso است داخل این فولدر بریزی و بازی ها را اجرا کنی.نقل قول:
اینکار هم کردم می نویسه
the game cannot be started
the data is corrupted
ورژن مادر بوردم هست v5
05g
همه کار ها رو هم کردم یا راه کپی خور کردن اشتباه بوده یا روی پی اس پی گو کار نمی کنه
شما به مسیر زیر برونقل قول:
setting>system settings>system information
ببین جلو گزینه system software چی نوشته.اگه نوشته بود 6.39PRO-B6 که یعنی کپی خور شده.
حالا برای اجرا کردن بازی ها کافیه کلید select را فشار دهی تا به vsh menu بره و گزینه umd iso mode را روی یکی از حالت های sony np9669 یا m33 driver تنظیم کنی و بازی هایی که داخل پوشه iso ریختی را اجرا کنی.
چک کردم اون کار ها هم انجام دادم کپی خور شده
ولی باز همون پیام را میده
در پوشه ISOکه تو گیم هست دوتا بازی با فرمت های isoوcsoریختم ولی یکی نشون می ده و اجرا هم نمی کنه
دوست عزیز شما باید پوشه iso را در root مموری (صفحه اصلی مموری) ایجاد کنی نه داخل پوشه gameنقل قول:
یعنی بازی ها را در مسیر زیر بریزی.
x:\ISO
x نام درایور psp در سیستم شما.
دستتون درد نکنه بالاخره پی اس پی گو من پس از یک سال کپی خور شد:31:
من 639 رو ریختم توی پوشه ی X:\PSP\GAME\UPDATE
اما وقتی میرم قسمت بازی هااجرا کنم میزنه Currepted Data !!!!!!!!
چرا !؟
پی اس پی من هم 2004 هست
5.5 Prome 4 نصب هست