نه هزينه ديگه اي نداره.فقط 10000 تومن مياد روي قبض.البته روي قبض مبلغ استفاده از اينترنت نوشته ميشه ولي تو جمع كل حساب نميشه.
Printable View
نه هزينه ديگه اي نداره.فقط 10000 تومن مياد روي قبض.البته روي قبض مبلغ استفاده از اينترنت نوشته ميشه ولي تو جمع كل حساب نميشه.
الان يك هفته هست قطع......... با مرورگر گوشي ميتوني كانت بشي ولي با اپرا ميني نه نميشه كانكت شد كسي دليلشو ميدونه چيه؟
ایمان برادر اوضاع همراه اول چه طوره gprs اش؟
من که دو هفته پیش با اون اومدم دیدم اصلا یاهو مسنجر رو باز نمیکنه
باز ایرانسل باز میکرد ولی کند بود و پینگ خفن
فکر کنم الان ایرانسل بهتره تا همراه اول تو این چیزاش
سلام برادر داريوش
طرف ما كه همه چي آرومه.
شايد تو تهران بخاطر اوضاعي كه هست قطع و وصل بشه ولي واسه من حتي 25 بهمن هم مشكلي نداشت
فقط تنها مشكلي كه داره اينه كه چيز پي ان ديگه روش جواب نميده.وصل ميشه ولي اطلاعاتي ردوبدل نميشه.
من سرویس gprs همراه اول رو فعال کردم و در یک پیامک گفت برای دریافت تنظمات گوشی مدل آن را ارسال کنید.این کار رو هم انجام دادم. 2ساعت بهد یه پیغام آمد که کد دستوری(یه همچین چیزی) خود را بفرستید.ولی نمیدونم این کد چیه.شماره شناسنامه و شماره گوشی رو دادم که قبول نکرد.پس این کد چه کدیه؟
اگه لطف کنید راهنمایی کنید یه دنیا متشکر میشم.
سلام برادرنقل قول:
خوش به حالتون:31: میگم رنج سرعت چه قده؟ تو یه ساعت چه قد دانلود داری مینیموم و ماکسیموم؟
سلام برادر دلت بسوزه:8:
بيشتر تو وب ول ميگردم و كم دانلود ميكنم حوصله اينو ندارم يكساعت بشينم تا يك فايل دانلود بشه:19: مگه اينكه فايل خاصي باشه.
چند وقته سرعت دانلود حول وحوش 15 هست.ديروز يك فايل 60 مگي رو حدود يكساعت و ده دقيقه دانلود كردم.
بچه ها سرعتش چند کیلوبایت بر ثانیه است ؟
ایول ایمان
پس سرعتت از adsl من بیشتره که ماهی 45 مایشه:27:
128 بیشتره با این اوصاف
128 ساعتی 53 مگ میگیره نهایت
سلام دوستان بسته های همراه اول بهتره یا ایرانسل؟
از نظر سرعت و قیمت ؟
سرعت ایرانسل بهتره ولی نامحدود نداره
سرعت همراه اول کمتره ولی نامحدوده
قیمت هاشون جر تو نامحدود که 10 هزار تومن هست یکیه
سرعت GPRS همراه اول خیلی باشه 8 KB/S است ایرانسل رو کسی میدونه ؟
من یه طرح یه روز نامحدود زدم الان قطع شده !!!
برادر منطقتون مشکل داره
وگرنه همین همراه اول تا طرفای 20 هم باید بدونه مشکل بگیرید
ایرانسل هم تا 30 میره
ولی همه اینا به فاصلتون از دکل و ترافیک منطقتون بستگی داره
جدا !!!نقل قول:
من تهران (شهرری ) هستم
یعنی ADSL هم بگیرم سرعتش اینقدر بده !!!
والا من که از سمته شا خبر ندارم سروس ها چه طور
ولی از شرکت های قدیمی و بزرگ بگیرید مشکلی ندارید
تو ایران در حال حاضر باثبات ترین نوع اتصال به اینترنت همین adsl هست
فعلا فقط ایرانسلنقل قول:
همراه اولو بنداز دور دیگه نبینیش
حالا تا خرداد صبر داشته باشین تا تامین تلکام تامینتون کنه
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
تو رشتنقل قول:
همراه اولم آخرش 7
ایرانسل حداقل 7 الی 28
احتمالش هست که ایرانسل دوباره بسته های نامحدود بده؟
کسی چیزی میدونه؟
خواهش میکنم جواب بدید.
اگه همراه اول داری بندازش دور:31:همیننقل قول:
بهش فکر نکن
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
نه فقط همون 10000 تومنهنقل قول:
اینم جواب:نقل قول:
منظورت تا کی هستش؟؟؟
فعلا تا 15 فروردین همون محدود رو میده(تمدید جشنواره زمستان)
من شخصا بعید میدونم بده
نمیشه از کاراشون سر درآورد چون اطلاعات منو شما کمه.چون همه مسایل دخیلن توش از پهنای باند از هزینه برای ایرانسل از رقابت بین همراه اول تامین تلکام و ایرانسل حتی مسایل سیاسی ما چیزی میدونیم
ولی هدف ایرانسل سود بیشتره و بس
ولی اینو مطمینم از 15 فروردین یه تغییراتی میده نمیشه که دوبار تمدید کنن ولی خدا کنه بدتر نشه
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
فعلا به این دلخوش باشین که همراه اول خبر داده 7000 دکل برای افزایش ظرفیت پیامک و جی پی آر اس تا حداکثر 1 ماه آینده نصب میکنه
من فقط دارم خبرو میگم تو سایتش زده بود
یکی اینکه تامین تلکام خرداد میاد ببینید چه رقابتی ایجاد میشه بین این 3 تا اپراتور
مهمتر اینکه ظرفیت اینترنت کل کشور(و شاید سرعت)عید میره بالا اینو که دیگه تو اخبار شنیدین
(همین اینترنت مگابایتی داخل کشورم بیاد من یکی که راضیم فعلا)
آره واقعا راست میگی اون زمان که ایرانسل نا محدود میداد من بدجوری شب و روز دانلود میکردم.
فکر کنم یکی از دلایلش همین باشه.
البته همین همراه اول به خاطر اینکه سرعت پایینه داره نامحدود میده وگرنه اینم مثل ایرانسل بسته هاشو محدود میکرد.
آقا من الان با اپرا میرم اذیت میکنه اصلا نمیره(28 اسفند)نقل قول:
بعد با مرورگر گوشی راحت میره
جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:سیاسی شده ها
اپرا هم تحریم؟!!!
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
سرعت قیمت کیفیت فعلا فقط ایرانسلنقل قول:
البته بستگی 100 درصد به مکان شما داره و آنتن
و خودتون که بچه خوبی باشین:31:
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
دقیقا همینطوره منم 1 ساعت پیش داشتم به همین فکر میکردمنقل قول:
:31:نقل قول:
مهمتر اینکه ظرفیت اینترنت کل کشور(و شاید سرعت)عید میره بالا اینو که دیگه تو اخبار شنیدین
(همین اینترنت مگابایتی داخل کشورم بیاد من یکی که راضیم فعلا)
اینو که گفتن 18 ماه دیگه
البته گفتنا
احتمالأ منظورشون 18 سال دیگه بوده برا نوه هامون خوب میشه
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
خودم که ماهمنقل قول:
البته بستگی 100 درصد به مکان شما داره و آنتن
و خودتون که بچه خوبی باشین:31:
البته قبول ایرانسل بهتره
منطقه ما هم e هست سرعت بهتره
e که همه جا هست(99 درصد)البته ایرانسلو میگم.نقل قول:
پیشاپیش از تشکرتم ممنون:31:
اگه با اپرا ميني نميتونين كانكت بشين تنظيمات رو روي HTTP بزاريد پيج باز يمكنه ولي نميشه دانلود كرد.
ok ولی تاحالا چرا کانکت میشد؟نقل قول:
درسته اوپرا فیلتر نداره ؟
نميدونم.
منم شانسي فهميدم.چون هميشه روي HTTP بود و مشكل دانلود داشتم تا چند روز پيش شانسي روي socket گذاشتم و ديدم دانلود ميكنه.بعد از چند روز ديگه صفحه باز نميكرد و وقتي گذاشتم روي HTTP درست شد.
احتمالا دارند جلوشو مي بندن چون مد شده تو هر سايتي كه توش فــيــلــتــرشــكــن معرفي ميكنند اين برنامه هم معرفي ميكنند و روش استفاده ازش تو كامپيوتر رو توضيح ميدن.
درسته ولی یجور دیگه تفسیر کنیم بهتره!نقل قول:
اپرا از سایت خودش اطلاعاتو میگیره میفرسته واسه نرم افزارش.پس اطلاعاتی که از اینترنت میگیره رو اول تو مرکزش کدگذاری میکنه واسه فرستادن به نرم افزاری که رو گوشی شماست پس نه ایرانسل نه هیشکی غیر خود نرمافزارش که رو گوشیتون نصبه نمیتونه اطلاعاتو رمزگشایی کنه که بفهمه اطلاعات مورد داره!!!که فیلترش کنن.
(اینارو جایی نخوندم فکر خودمه که باید درست باشن دیگه.اگه کسی منبع داره بگه یا اصلاحش کنه)
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
نکنیییییییییییییییییییییی ییید اییییییییییییییین کاروووووووووووووووووونقل قول:
بابا ما یه چیز شکن بدون نقص و سرعت جتی داشتیم اونم دارن از ما میگیرن.
آخه چرا تو سایتا میزارن
این مسج که از همره اول اومده راجع به اینترنت رایگان قضیه ش چیه؟! نوشته یک ماه gprs رایگان. اگر مایلید عدد 3 رو به 8080 بدید. فرستادم تعرفه بسته های نامحدود اومد برای فعال کردن. منم فعال نکردم، حالا رایگانش کجا بید؟!
اینایی که من دیدم اینم فیل تر میکنن! بس که تو همه سایتا میگننقل قول:
نقل قول:
تامین بیادم هیچ اتفاقی نمیوفته فقط یکی به جمع اعصاب خرد کنا اضاف میشه!!
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
با اون صحبتایی که میشد، بعید میدونمنقل قول:
opera turbo که خیلی وقته فیل شده سرورهاش نمیتونه وصل شه
نبود؟!! نکنه رایگانه داره از دست ما میره،:31: دوستان اطلاعی ندارن؟!نقل قول:
نه بابا كجاش رايگانه.
اين sms روش فعال كردن طرح نامحدود ماهيانه رو فرستاده.10 تومن هم مايه اش هست
ولي جديدا همراه اول واسه تولد مشتركاش بهشون هديه ميده.مثل اينترنت و sms و مكالمه رايگان
درسته شما فعالش کنی یه ماه رایگان میتونی استفاده کنی تازه تاریخ هم میزنه و زمان شروع و پایانش هم مشخصهنقل قول:
خوب برای منم نوشته تولدت مبارک! آخه تولد من یک ماه دیگست! کاش sms رایگان میداد، آخه gprs با این سرعت افتضاحش به چه درد من میخوره؟!نقل قول:
جدی؟! فعال نکنم یه دفعه دویست هزار تومن قبض بیاد!!! قاط نزده باشه! پس اگه رایگانه چرا تعرفه فرستاده، مثلا یک ماهه 10 تومن! بیزحمت راهنمایی کنید اگه مشکلی نداره فعال کنم.نقل قول:
لینکش رو هم پیدا کردم، ولی فقط مشکلم اینه که روز تولدم رو اشتباه گفته.
:31::31::31:
کد:http://www.mci.ir/web/guest/home?p_p_id=News_WAR_NewsPortlet151_INSTANCE_jNmg&p_p_lifecycle=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=2&_News_WAR_NewsPortlet151_INSTANCE_jNmg_struts.portlet.action=%2Fview%2Fview%2FdisplayNews&_News_WAR_NewsPortlet151_INSTANCE_jNmg_struts.portlet.mode=view&newsItem.Id=212
آقا من فعال کردم، ولی به هیچ دردی نمیخوره، چون همش قطعه! یه منت بیخودی که همراه اول سرم گذاشته، کاش sms رایگان میداد بیشتر راست کارمون بود.
البته برای تنوع خوبه چون اون موقع است که آدم قدر اینترنت adsl رو میدونه :20:نقل قول:
اما در کل فقط به درد جایی که قحطی دسترسی به اینترنت داشته باشید خوبه !!
اپرا مینی و اس اچ مسنجر و ای بادی و نیم باز و براوزر خود گوشی هم کلا تعطیلن !:31:
با این داستانی که شروع شده فکر کنم کلا کانکت شدن با گوشی رو باید تعطیلش کرد ... :13:نقل قول: