ممنونم ازت خیلی کمکم کردی راستی دانشگاه غیر انتفاعی سوره شرایط خاصی داره ؟ من تو اعلام نتایج نهایی انتخاب رشتم کد یک گذاشته بود و یعنی ضوابط دانشگاه رو رعایت نکردی و من نمیدونم دقیقا چیشده؟
Printable View
ممنونم ازت خیلی کمکم کردی راستی دانشگاه غیر انتفاعی سوره شرایط خاصی داره ؟ من تو اعلام نتایج نهایی انتخاب رشتم کد یک گذاشته بود و یعنی ضوابط دانشگاه رو رعایت نکردی و من نمیدونم دقیقا چیشده؟
شرمنده من در مورد سوره اطلاعاتی ندارم اما خواهش میکنم خوشحال شدم اگه مفید بوده برات
متمرکز چاپ غیرانتفاعی میرعماد قزوین قبولشدم شما یعنی الان موزه داری میخونی اصفهان؟
اره مرد بوده اون 12000
آفرین چاپ غیر انتفاعی هم داشته؟ من نمیدونستم از مهر شرو شده یا مثله دانشگاه تهران از بهمنه؟. من نیمه بهمنی هستم و شروع ترمم از بهمنه که البته اگه مجسمه رو بیارم میرم مجسمه وگرنه که به اجبار باید برم موزه داری اصفهان شما شبانه و غیر انتفاعی هم نیمه متمرکز زدین درست؟نقل قول:
تازه اونی که مرمت تبریز قبولشده میگه من نفرشیشمم توکلاس رتبه های از من بدترم هستن در حالی که من حتی برا مصاحبه هنر اسلامی تبریزم رفتم ولی مثل دانشگاه سوره برام کد یک گذاشته بود درحالی که سوره اصلا مصاحبه هم صدام نکرده بودن تو تبریز بمن گفتن احتمال زیاد قبولی من اصلا نمی فهمم قضیه ی ای قبول شدنا چجوریه!!!!!!!!!!!!!! در کل ازت ممنونم بله خیلی مفید بو د
اینطور که معلومه باید فقط دعاکنیم امیدوارم اونی رو که دوسداری قبول شی به امید خدا
کلا حق خوری تو هنر زیاده تو به دل نگیر.ایشاالله که گرافیکو قبول میشی و میری حالا نهایتش اصفهانو شیرازو گیلانم بزن چون گرافیکو نقاشی رشته های خوبی هستندو حتی اگه برات امکان رفتن یزدو اینام هست اونا را هم بزن. از بهترین که دانشگاه تهرانه شرو کن به پایین. منم ازین نحوه پذیرش سر درنمیارم به امید اینکه 3 ماه دیگه بیای سایتو بگی گرافیک یا نقاشی قبول شدی اونم تهران فعلا.....
ممنون. اره فقط دوتا دانشگاه یکی هنر تهران یکی میرعماد قزوین چاپ گذاشتن تو کل دانشگاه های ایران . بله از نیمه دوم شروع میشه بدلیل اینکه دانشجو ها به حد نصاب نرسیدن.
بله شبانه و غیر انتفاعی هم زدم ولی تو انتخاب محل رشته که از یکم شرومیشه فقط روزانه شبانه میزنم
انشالله. شمام همین طور. حق نگهدارت
آره بهتره غیر انتفاعی نزنی چون هزینه گرافیک بالاست و خوب اگه دیگه بخوای غیر انتفاعی هم بخونی با توجه به هزینه ثبت نامو هزینه خوابگاه بری یه رشته دیگه آزاد بیشتر میصرفه مطمینا که روزانه یغیر تهران حتما قبولی اما تهران شبانه امید بیشتری هست اما ایشاالله که اصلا کارت به شبانه نرسه.
نقل قول:
سلام ببینید هزینه واحد های عملی در دانشگاه ازاد زیاد هستش.
در رشته های معمولی هزینه غ انتفعاعی ها کمتر هست
در این مورد اگر با یکی از دانشجو ها ویا از خود دانشگاه بپرسید دقیقتر هزینه هر ترم رو میتونند بهتون بگند
موفق باشید
ببین من منظورم این بود یه رشته کم خرجتر نسبت به گرافیکو اگه تو شهری که خوابگاه نخواد دانشگاه ازاد بخونی بهتره تا بری 800 خوابگاه ترمی هم 700 شهریه یه غیر انتفاعی دور رشته پرهزینه گرافیکو بخونی همیننقل قول:
یا لا اقل تهران مرکز بخونی یه رشته کم خرجتر مثل نمایشو بهتره تا گرافیک غیر انتفاعی نوشهر البته شاید من اشتباه میکنم البته من خودم کاردانی گرافیک دارم اما به خاطر هزینه های رشته گرافیک و هزینه بالای دوربین و کاغذو رنگو اینا حتی روزانه دانشگاه تهرانشم نزدم و ازمون عملی نرفتم بدم امیدوارم همه راحت تهران قبول بشن هر رشته ای که میخوان.
بچه ها ثبت نام کنکورم شروع شد تقریبا اطلاعیشو تو سایت سنجش زده یادش بخیر پارسال مطمین بودم نمایش سوره قبولمو با اعتماد به نفس میخواستم دیگه کنکور ثبت نام نکنمو خواهرم به زور مجبورم کرد برم کارت بخرم و البته خدا را شکر که اولا ثبت نام کردم و دوما سوره قبول نشدم و امسال برا مجسمه سازی دارم صبر میکنم اما امسال دیگه میدونم که حق خرید دفتر چه رو ندارم چون اگه مجسمه زبونم لال ........ (خدایا توبه ، خدایا توبه ، دور از جون) مجبورم برم موزه داری اصفهان البته دور از جون خدایی نکرده بلا به دور .... فوت فوت فوت فوت گوش شیطون کر فوت فوت فوت .......
انشالله که هممون اونی که می خوایم قبولیم به امید خدا.
برای هم دعا کنیم
سلام میخواستم بپرسم کار عملی (طراحی) در رشته نقاشی چقدر میتونه تاثیر داشته باشه با کار عملی خوب (نه عالی) و رتبه منطقه 2 800+ میشه نقاشی دانشگاه گیلان قبول شد ؟
اره به احتمال خیلی زیاد قبولی اولویت اولتو دانشگاه گیلان بزن
دوستان فرم انتخاب رشته نیمه متمرکزم اومد منم سریع رفتم انتخاب رشته کردم فکر کنم اولین نفر من بودم.مجسمه تهران و مجسمه دانشگاه هنر تهرانو به ترتیب زدم . نیشابورم نزدم. چون به نظر خودم اولا که به امید خدا حتما قبولم بعدم موزه داری دانشگاه اصفهان فکر کنم بهتر از مجسمه سازی دانشگاه نیشابوره که تق و لقه و پارسالم اصلا ورودی نداشت و با دانشچوها ی مجسمه یه جورایی چپن البته امیدوارم بهمن ازین کارم پشیمون نشم که هیچ انتخاب اولم که دانشگاه تهرانه رو قبول بشم البته دو دل بودم اول هنرهای زیبا رو بزنم یا دانشگاه هنرو اما اخرش هنرهای زیبا رو اول زدمو یا قسمت خدایا خودت کمک کن هر کی هرچی دوست داره بی برو برگرد قبول بشه الهی آمین
elahi amin
این گونه رشته ها چون کار عملی و وسایل جانبی دارند یکم پر هزینه هستند ....نقل قول:
غ انتفاعی 700 هزینه خوابگاه ندارد کمتر هست
ولی در مجموع باید رشته انتخاب مورد علاقه فرد باشد تا موفق باشد
سلام.بچه ها این 3 ماه رو چطوری تحمل کنیم؟
دیگه طاقتم تموم شده واقعا نمیدونم چیکار کنم . دست و دلم به هیچ کاری نمیره.همه چی به هم ریخته و دنیام داغون شده.چیکار کنم که راحت تر بگذره؟
بچه ها این راسته که کنکور دیگهمعدلی شده ؟انگار دیگه زیر 14 ها نمیتونن کنکور بدن.
خیر دوست مننقل قول:
تاثیر معدل به صورت مثبت اعمال خواهد شد ...
دانشگاه ازاد تو تهران هم رشته سینما داره ؟؟؟
تهران مرکز رشته نمایش دارهنقل قول:
سلام دوستان من شرمنده اگر سوالم رو بدجا مطرح میکنم...
هر چی جستجو کردم فقط دیدم اینجا میتونم سوال کنم...
من فوق دیپلم رشته کامپیوتر هستم.... میخواستم ببینم میتونم در آزمون رشته هنر سراری شرکت کنم؟
با مدرک دیپلم هنرستان و رشته ای که خوندم یعنی کامپیوتر و فوق دیپلم؟ یا نیاز به گذروندن دوره خاصی هست...
اگر امکان هست کامل برام توضیح بدبد اینکه اگر امکان شرکت دارم چه چیزهایی لازم هست و یا کلا اینکه میتونم شرکت کنم و یا نه...
با تشکر:n12::n12:
ممنوننقل قول:
آزاد شهرستان چطور سینما داره؟
باید شهرش رو بفرمایید تو دفترچه ببینمنقل قول:
ازاد بوشهر سینما-کارگزدانی داره
یعنی واقعا هیچ کسی نبود جواب مارو هم بده؟؟؟
واقعا خیلی ممنون از این همه اهمیت دادن...
مرسی :n16:نقل قول:
من رشته ام تجربی بوده و معدل کتبی دیپلمم هم 17.57 هست
به نظرتون ممکنه تو ثبت نام نیمسال دوم سال جاری دانشگاه ازاد من بتونم تو رشته نمایش دانشگاه ازاد تهران مرکز پذیرش بشم ؟؟
یعنی امکانش هست که کلا من بتونم همچین درخواستی رو بدم ؟
سلامنقل قول:
بله با مدرک کاردانی در هر یک از رشته های نظری -زبان و هنر میتونید ثبتنام کنید و مشکلی نیست
فقط برای موفقیت در کنکور هنر باید منابع تخصصی اون رو مطالعه بفرمایید
پیروز باشید
این رشته تقریبا پر متقاضی هستنقل قول:
اگر در کنکور سال قبل شرکت کرده اید و تراز اون رو کسب کردید به واحد دانشگاهی مراجعه کنید
نه کنکور سال قبل شرکت نکردمنقل قول:
می خواستم بیشتر بدونم ممکنه احتمالش باشه تو نیم سال دوم امسال که دانشگاه ازاد بدون کنکور می خواد دانشجو بگیره تو این رشته پذیرفته شم ؟
بعید هست در این رشته بدون کنکور داشته باشهنقل قول:
چون رشته ها و شهرهایی رو اعلام میکنه که ظرفیت خالی داشته باشند
سلام
من امسال در ازمون عملی دو کد رشته نیمه متمرکز شرکت کردم و بعد از آزمون کد رشته محل تحصیل رو هم انتخاب کردم ولی با توجه به این که نتایج نهایی بهمن ماه اعلام میشه اگر خدای نکرده در هیچ کدام از رشته های نیمه متمرکز قبول نشم آیا بعدا زمانی برای ثبت نام در کنکور 92 وجود داره لطفا کمکم کنید
ممنون از شما
:n23:
سلام
من امسال در ازمون عملی دو کد رشته نیمه متمرکز ( ارتباط تصویری و طراحی صنعتی) شرکت کردم و بعد از آزمون کد رشته محل تحصیل رو هم انتخاب کردم ولی با توجه به این که نتایج نهایی بهمن ماه اعلام میشه اگر خدای نکرده در هیچ کدام از رشته های نیمه متمرکز قبول نشم آیا بعدا زمانی برای ثبت نام در کنکور 92 وجود داره لطفا کمکم کنید
ممنون از شما
دوستان لطفا توضیح میدید نیمه متمرکز دقیقا چی هست؟! (ببخشید اطلاعاتم کمه!)نقل قول:
+
ثبت نام که الان مهلتش تموم نشده تا دوشنبه س. چرا همین الان ثبت نام نمیکنید واسه محکم کاری؟
سلام دوست مننقل قول:
در 30 بهمن و اویایل اسفند ثبتانم مجدد دارد...
سلام رشته های نیمه متمرکز به این صورت هست که پذیرش در اونها در یک مرحله نیست یعنی بعد از انتخاب رشته اسامی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت اعلام میشهنقل قول:
و برای قبولی نهایی نیاز به یکسری مراحل از قبیل مصاحبه-ازمون عملی و ... دارد.
این رشته ها در صورت قبولی از نیمسال دوم وارد دانشگاه میشوند
یعنی رشته های هنر همه نیمه متمرکزند؟ (چون کنکور عملی دارن)نقل قول:
الهی در شب قبرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان ..... :41:
بله اغلبشون چون مصاحبه دارند همینطور هست ...نقل قول: