سلام
قيمت 8 گيگ iriver E50 كسي ميدونه؟؟
Printable View
سلام
قيمت 8 گيگ iriver E50 كسي ميدونه؟؟
قیمت 8 گیگ: 109 تومننقل قول:
با تشکر از کمکتوننقل قول:
شافل همین شکلی هست که دیده میشه ؟ یعنی هیچ نمایشگری چیزی نداره که اسم فولدر یا فایل رو نشون بده؟
و اصل بودنش رو با توجه به وضعیت بازار که همه چیز کپی برابر اصل داره چه طور میشه تشخیص داد؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم آیا همراهش هدفون هم داره؟
آیا فایل ریختن تو شافل مثل پلیر های معمولی از طریق usb انجام میشه ؟
البته با خرید شافل شما دقیقا اون فاکتورهایی که آیپاد رو آپیاد کرد تجربه نخواهی کرد ... یک بحث بسیار مهم، رابط کاربری (menu ها و..) و سهولت مدیریت آهنگ ها در آیپاد هستش که شافل بخاطر کنترل محدود و بدون صفحه نمایش بودن اینها رو در اختیار شما نمیذاره ...نقل قول:
کلاً توصیه میشه شافل رو بعنوان "پلیر دوم" بخرید ... یعنی شما یه پلیر اصلی دارید، "اما" برای موقعیت های خاصی مثل پیاده روی و ورزش و ... یه شافل هم دارید ...
از نمایندگی (البته نمایندگی خاصی که نداره!) ... از پشت ویترینشون میشه فهمید که معتبرن ... یا از مغازه هایی بخرید که دوستان توصیه می کنن(مدلهای مختلف Apple رو چیده) ... مثلا رایتک در پاساژ ایران یا کریستال در پاساژ پایتخت .. (اگه تهران هستی)
شافل صفحه نمایش نداره ... کنترلش روی هدفونشه و توجه کن که اگه هدفون دچار مشکل بشه یا گم بشه ، جایگزین کردنش دردسره : چون باید هدفون مخصوصش رو بگیری و اگه هدفون معمولی دیگه بهش وصل کنی ، دیگه همون کنترل محدود سابق رو هم نخواهی داشت ...نقل قول:
برای ریختن آهنگ درش باید از نرم افزار مخصوصش (itunes) استفاده کنی .. نرم افزار خوشدستیه البته
alan adaptoresh omadeنقل قول:
20 toman rahat mishe earphone ro change kard
از همه دوستان ممنونم
با توجه به قیمت و امکانات شافل رو بی خیال شدم.
یک عدد آی پاد نانو مشکی از پاساژ ایران همون فروشگاهی که تو همکف لاجیتک و کریتیو میفروشه گرفتم 167 تومان
البته دو رنگ بیشتر نداشت مشکی و نقره ای چون ظاهرا میدونن اینجا کسی سراغ رنگ شاد نمی ره اصلا نمی یارن.
اول اینکه با ظاهرش خیلی حال کردم و این حالتی که با چرخاندن دستگاه منوها هم حالت شناور دارند و عمودی و افقی میشن خیلی برام جالب بود
دوربینش انصافا چیز بی ربطیه
رادیوش خیلی منوی زیبایی داره
صدا باهاش ظبط نکردم ولی امکانش رو داره.
3 تا بازی رو خودش داره یکیش بد نبود.
برنامه پدومتر بدون نیاز به کفش نایک یا رابط مخصوص کار کرد نمی دونم این مدل اینطوریه یا ؟
ولی بزرگترینایراد کیفیت صدای اونه که از حد تصورم خیلی پایین تره حتی به نظرم از کریتو که قبلا داشتم هم خیلی پایین تر بود، نه اینکه بد باشه انگار که یه واکمن سونی که با نوار کاست 10 سال پیش استفاده بشه. هیچ نوع شفافیتی در صدا یا لذت خاصی از یه پلیر با این همه تبلیغ از صداش بهم دست نداد و ضد حال خوردم
شاید هم مشکل از هدفون باشه نمی دونم ولی بعد از اینکه چند تا موزیک ریختم روش و گوش کردم کاملا از خریدش پشیمون شدم.
دوربین داره؟!!!نقل قول:
بله جدید ترین نسلش دوربین داره ولی مثل اینکه خوب نیست البته با توجه به گفته های دوستموننقل قول:
میشه درباره این تکنولوژی ها توضیح بدید چیه اینا همه توی sony walkman x1050 هستش
vpt(surround)
dsee (sound enhance
clear stereo
Dynamic normalizer
و یه چیز nios canceling مصرف باطری رو زاد میکنه یا نه
چون nc آین 1050 خیلی وحشتناکه وقتی فعالش میکنی دیگه بمبم جلوت بتروکنن صداشو نمیشنوی
و یه چیز دیگه نویز کنسلینگش فقط با earphone خودش کار مکینه یا با زینهایسر cx300 هم کار مکینه
مبارک باشه ولی متاسفانه مشکل ایپاد ها اینه کیفیت صدای خیلی پایین من نمیدونم این امریکا یا کیفیت صدا حالیشون نمیشهنقل قول:
ولی اگه یه ایر فونه خوب بگیری کیفیت صدا 2 برابر میشه مثلا با یه ep 630 خیلی خیلی بهتر میشه برای من که اینجوری بود حالا شما هم بگیر امتحان کن پشیمون نمیشی
:21::10:
هدفونی که رو خود آیپادها و آیفونهاس مفت خدا نمیارزه
فقط کنترلش خوب چیزیه
حتمن باید یه هدفون جدا بگیری
با تشکر از راهنماییهایی که دوستان کردند.
روز شنبه یه Creative Zen خریدم که مشخصاتش:
2 GB حافظه داخلی
قابلیت افزایش حافظه با کارتهای SD تا 8 GB
صفحه نمایش 2.5 اینچی و 16.7 میلیون رنگ
94 تومن
گارانتی رایان بدر
--------------------------------
من برای این پلیر یه هندز فری جداگانه EX35 سونی خریدم ( 26 تومن - نمایندگی رهجو).
نظر خودم در مورد این پلیر کیفیت خیلی خوب صدا - ویدیو - کیفیت خیلی خوب ضبط صدا و کیفیت خوب نمایش عکس (نمایش عکس فقط یه مرحله زوم داره که اگه بیشتر بود بهتر میشد)
در ضمن قابلیت Drog & Drop رو هم داره.
در کل میتونم بگم با این بودجه انتخاب خوبی بود.
ممنون احتمالا برای ایرفون باید ازتون مشورت بگیرم با این حرفتون هم در مورد آمریکاییها خیلی پایه ام بعد از اینکه دیدم چه آشغالی مثل ایکس باکس و پلی استیشن رو تو صف می خرند شک کرده بودم ولی حالا که آی پاد رو گرفتم مطمئن شدم مردم تعطیلی داره. شنیدم تا حالا بیش از صد میلیون آی پاد فروخته شده :18::18: یعنی اینا چیز دیگه گوش نکرده بودن یا همه مثل من جو گیر شدن؟نقل قول:
مدل نانو کنترل هم نداره.نقل قول:
هدفونی که رو خود آیپادها و آیفونهاس مفت خدا نمیارزه
فقط کنترلش خوب چیزیه
حتمن باید یه هدفون جدا بگیری
البته دوربینش رو هنوز کاملا تست نکردم ولی منظورم نا کار آمد بودنش هست که من فکر نمی کنم هیچوقت لازمم بشهنقل قول:
بله جدید ترین نسلش دوربین داره ولی مثل اینکه خوب نیست البته با توجه به گفته های دوستمون
دوستان توجه داشته باشین که دوربین آیپاد نانو فقط فیلم میگیره و عکس نمیتونه بندازه!
پس منظورت کیفیت هدفون هستش، نه کیفیت پلیر ... چون اگه پلیر کیفیت صداش پایین باشه که دیگه تغییر هدفون درد خاصی رو دوا نمی کنه ... (آب که گل آلود باشه، زیاد فرقی نمی کنه تو کوزه شکسته آب بخوری یا تنگ بلور) ...نقل قول:
کیفیت صدای پلیرهای آیپاد خوب و راضی کننده است ... ولی همونطور که دوستمون گفت ، واسه یه تجربه بهتر توصیه میشه که هدفون رو عوض کنید ..
ضمن اینکه در مورد "تجربه اولیه و انتظار و ضدحال" یه چند خطی در جواب سوال مرتبطی که توی تاپیک هدفون داشتید نوشتم ...
چقدر خوب؛ ممنون از اطلاع رسانی ات..نقل قول:
و البته باز صورت مساله حل نمیشه ... یعنی یه جورایی هزینه اضافی داریم میدیم که برگردیم سر خونه اول
...
مبارک باشه ... بسیار انتخاب خوبیه و بهتر از اون، اینکه راضی هستی ..نقل قول:
همونطور که گفتم قضاوت شما بسیار سوبژکتیوه (یعنی صرفاً براساس نظر، و نه براساس شناخت و تجربه - خدا نکرده قصد جسارت ندارم - ناراحت نشید یه وقت) ... این یه قانون کلیه : تجربه شخصی رو تسری ندید .. همین آیپاد، همین xbox ، همین پلی استیشن رو میلیونها نفر دارند استفاده می کنند و همگی راضی .. آیا امکان داره،همه اونها توانایی شون در درک کیفیت پایین تر از شما بوده باشه ؛ مسلمه که ممکن نیست؟ .. آیا سر همه اونها کلاه رفته؟ ... مسلمه که خیر ...نقل قول:
هر وسیله ای بهر یه کاریه ... اگر آیپاد فروش داره، مطمئن باش بخاطر اینه که اون کاری که ازش انتظار داریم (سهولت در کار - ظرافت - رابط کاربری) خوب انجام میده .. بندرت پیش میاد که یه نفر آیپاد رو بخاطر کیفیت صداش انتخاب کنه .. ممکنه کیفیت صداش راضی اش کنه (80% کاربرها- به نظرم) اما به معنای "عالی بودن کیفیتش" نیست ... بنابراین ضعف در فاکتوری که از اون اول هم هدف اصلی آیپاد نبوده ،به معنی شکست - آشغال بودن - جوگیر شدن خریدار و ... نیست ... صرفاً انتظاری رو می رسونه که اساساً نباید داشته باشیم ..
(ببخشید اگه زیاده حرف زدم)
قبلاً صحبت کرده بودیم که فن آوری پردازش صوتی که هر کمپانی یکی دوتا ازش رو در محصولاتش استفاده می کنه و تبلیغ می کنه (مثل XFi کریتیو - BBE کوون - DNSe سامسونگ - و خب سونی هم که قطعاً مطرحه) ... حاصل کار این تکنولوژی ها هم محل بحثه : از نظر بعضی ها بهتره و از نظر بعضی ها بدتر!! ...همه شون هم ادعا می کنن که این تکنولوژی به قصد بهتر کردن صدا و دلپذیر تر کردن تجربه موسیقی گوش دادنه ... اینکه واقعاً اینطوریه یا نه بسته به شنونده و (اغلب) نوع آهنگ داره ..نقل قول:
VPT حالت ساراند ایجاد می کنه .. انگار که توی محیط های مختلفی و صدا داره پخش میشه .. کلوب ، استودیو
DSEE میاد و صدای فایل های فشرده شده مثل mp3 رو تصحیح می کنه و کیفیتش رو بهبود می بخشه .. عین فن آوری مشابه در مدل کریتیو ...
clear stereo میاد و کانالهای چپ و راست رو بالانس می کنه و اگه سیگنالهایی به کانال اشتباه درز کنن جلوشون رو می گیره
dynamic normalizer واسه اینه که که تغییر میزان صدای شدید بین آهنگ های مختلف نداشته باشی که هی لازم باشه صدا رو کم و زیاد کنی ... (چیزی که مثلاً صدا و سیمای ما نداره!)
//
بله - هرگونه پردازش صوتی اضافه، باتری مصرف می کنه .. چه یه تغییر EQ ساده باشه و چه پردازش های جدی تر مثل همین نویز کنسلینگ و...
//
اینو دیگه تو باید به ما بگی .. تست اش کن با یه هدفون دیگه و خبرش رو بده .. (شاید مثل اون قضیه که داریم توی تاپیک هدفون بحث اش رو می کنیم یه نکته جدید درباره اش یاد گرفتیم) ...
اما میشه قطعاً گفت که خیر - فقط با هدفون خود سونی ... ریویوی گاردین هم اینو تایید می کنه:
نقل قول:
Sadly, this does not mean you get noise-cancelling with any old headphones you happen to own, only with the EX headphones supplied.
merci mohamad jan
test kardam kar nakard motaasefane
rasti in s-master digital amplifire chie poshte boxesh neveshte ??
پس یعنی ما که داشتیم پولمونو میشمردیم واسه خرید نانو بیخیال شیم ؟ البته با این تفاسیر.
پس چطو من با صدای کلاسیک خیلی حال کردم ؟
پس یعنی کیفیت نانو و کلاسیکو میشه با کارای cowon مقایسه کرد دیگه
تفاوت کیفیت ین 2 تا با u5 چقدره؟
این امپلیفایری هستش که سونی تو سینمای خانگیش میزاشت! مثلا مال ما DZ-820KW رو خود دستگاه زده s-master digital amplifireنقل قول:
s-master digital amplifire
سونی همین مدل اکپیلیفایر رو برده تو سری X!!
راستی کیفیت صداش خوب هست؟
اهه چه با حالنقل قول:
اره عالیه حرف نداره دفعه اول که تست کردم تو شوک بودم چون تا حالا واکمن نداشته بودم نمیدونستم اینقدر با کیفیت هستش
ایپاد باید بره جلوش لنگ بندازه :27:
مرسی از نظرتنقل قول:
نه من ناراحت نمی شم ولی این حالت اینجا خیلی پیش میاد که کسی از خریدش ناراضی باشه و اون هم فقط به خاطر اینه که ما اینجا زندگی می کنیم یکی از دلایل من برا انتخاب آی پاد این بود که اگر بعدا بخوام عوضش کنم حتی 5 سال هم بگذره به خاطر اسمش می تونم ولی حتی کریتو رو هم به این راحتی نمیشه این کار رو باهاش کرد.
منظورم از اینکه اینجا اینطوریه اینه که شما هر جای دیگه دنیا باشی می تونی اول بری تست کنی ببینی اصلا از قیافش، صداش ... خوشت میاد یا نه اینجا ما حتی برای ماشین 50 میلیون تومانی هم این امکان رو نداریم حتی موقع خرید اول پولش رو دادم بعد فروشنده از جعبه بیرون آورد .
من در مورد خریدم کاملا همه موارد رو توضیح دادم و حتی گفتم چه قسمتهاییش برام جالب بود ولی چیزی که باز هم میگم اینه که اصلا در حد انتظار نیست و به جز قابلیتهای اضافیش خودش به عنوان یک پلیر هیج برتری نداره.
و مطمئن هستم تا چند روز دیگه کسانی که این پلیر رو تهیه کنند میان ونظرشون رو که به احتمال خیلی زیاد با من فرق داره می گن ولی برای اینکه منظورم رو واضح تر بگم من از نظر مقایسه ای به این پلیر به عنوان پخش کننده امتیاز خوبی نمی دم حتی کیفیت صدای گوشی سری N نوکیا که دارم بسیار از این بالاتره.
شاید هم با گوشی مشکل حل بشه به هر حال باز هم از دوستان ممنونم و حتی اگر از خریدم نا راضی باشم کسی رو مقصر نمی دونم چون خودم انتخاب کردم هر چند که تو این دو روز دارم بهش عادت می کنم.:46:
اگه کلاسیک واسه ات راضی کننده بوده، نانوی جدید مطمئناً ناامیدت نمی کنه ... چون از نظر کیفیت از اون بالاتر نباشه، پایین تر نیست ..نقل قول:
نه - کیفیت کارای آیپاد رو نمیشه با Cowon مقایسه کرد ... بخصوص با یه هدفون خوب، تفاوت کیفیت باید واسه 30-40 درصد مصرف کننده ها محسوس باشه از نظر من .. cowon اعتبار زیادی به عنوان "سازنده ای که مشخصاً روی کیفیت صدا تاکید داره" کسب کرده، هرچند همچنان گمنام تر از خیلی مارک ها ... در مقابل Apple انگار از عمد تلاشی برای ارتقای سطح کیفیت صدا انجام نمیده (و البته دلیل خوبی هم واسه این کار داره: نیازی نمی بینه! و مخاطب هدفش از کیفیت صدای خوب ipod راضیه - حتی اگه فوق العاده هم نباشه)
کلاسیک 16 یا 8 یا زیر 120 گیگش گیر نمیاد تهران؟
قیمتش 16 گیگش چند؟
ممنون ممد جان
ولی من مطمئنم نانو منو راضی نمیکنه چون رفیقمونو که راضی نکرده مطمئنم انتظارم از رفیقمون کمتر نیس
چون من در مقابل 180 ت که میدم واسه یه پلیر ( برای من پوله زیادی به حساب میاد واسه خرید پلیر )
انتظار دارم منو شوکه کنه ( نسبت به پولش اینو گفتم) وگرنه چه کاریه میرم یه u5 میگیرم که این تبلیغاتو و سر وصدای نانو هم نداره کیفیتش هر چی هم که باشه ( که میدوم چیز خوبیه )باهاش کنار میام.
ولی من میخوام یه پلیری بگیرم که باهاش حال کنم و خودم هر بار که باهاش اهنگ گوش میدم به خودم بگم دمت گرم با این انتخابت.
حالا اگه بدونم i9 تا دو ماه دیگه میاد اینجا صبر میکنم چون احتمالا اون از i7 بهتر باید باشه و قیافشم نسبت به i7 خیلی بهتره پس ارزشه خریدن داره (کیفیت cowon هم که دیگه عالی به نظر میرسه)
نشتی صدا هم داره؟ یعنی صداش به بیرون هم درز میکنه؟(این مورد خیلی من و اطرافیانم رو آزار میده!)نقل قول:
اهه چه با حال
اره عالیه حرف نداره دفعه اول که تست کردم تو شوک بودم چون تا حالا واکمن نداشته بودم نمیدونستم اینقدر با کیفیت هستش
ایپاد باید بره جلوش لنگ بندازه
s9 که خیلی وقته اومدهنقل قول:
اما فکر کنم منظورت i9 هست مگه نه؟ به نظرم صبر کنی بهتره البته خودت میدونی تو باید تصمیم بگیری
درمورد اون سوالت تو pm نه ندارم متاسفانه
نشتی صدای که هر پلیری داره البته اگه تا ته صداشو زیاد کنی که منم همیشه تا ته زیاد میکنم یه بار دادم پسر عمم تست کرد تو ون بودیم صداش خیلی بیرون نمیومدنقل قول:
ولی وقتی هومن موقع اپاد نانو رو تست کرد خیلی خیلی بیشتر بود نشتیه صداش تازه با ایرفونه زینهایسر
در ضمن نشتیه صداش از کریتیو xfi هم کمتره :46:
در کل یه پلیر اسه حرف نداره در ضمن بالاش هم کنترلر داره ودیگه لازم نیست برای عوض کردن اهنگ از جیبت در بیاریش و nc اش حرف نداره وقتی فعالش میکنی سوکوت همجا رو فرا میگیره :31:
در ضمن تاچشم خازنی هستش نه مقاومتی یعنی به گرمای دست حساسه من قبله اینکه بخرم فکر میکردم تاچش مقاومتی هست و جنس بدنش خیلی عالیه نمیدونم از چیه ولی یه چیز تو مایه های سرامیک و سنگه :27:
اقای mamad gonzo به نظر من s9 رو بگیر چون حرف نداره یعنی من تستش کردم خیلی عالیه
kiljoy جان حالا ما یه اشتباه نوشتاری کردیم جای i9 نوشتم s9 شما جدی نگیر:13:نقل قول:
اگه من 250 تون پول داشتم بدم واسه پلیر میرفتم باهاش یه هواپیمای شخصی میگرفتم روش سیستم توپ میبستم تو هوا حال میکردم:31:
بودجه من سقف 150 - 180 ه این پلیرا به ما نمیچسبه:31:
چی شد بخییال نانو شدی ؟
کلاسیک 16 و 8 ؟ ... منظورت نانو یا تاچ نیست ؟ ... کلاسیک سالهاست که حافظه اش با مضرب 10 میره بالا (10-20-30-40-60-...) که خصلت همه مدلهای هارد داره ..نقل قول:
ایشالا هر چی می خری ازش راضی باشی .. ولی اگه یادت باشه خیلی وقت پیش هم با هم صحبت این قضیه رو کردیم که مواظب باش تو ذوقت نخوره ... عیناً دوستمون که اخیراً خرید نانو داشت این اتفاق واسه اش افتاده که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست چند خطی درباره اش نوشتم ...نقل قول:
ضمن اینکه قطعی نیست i جدید بهتر از i7 باشه ... باید منتظر ماند و دید (البته: شنید!)
البته اون دوستمون فکر کنم نانو 3جی گرفته بود که از نظر امکانات به گرد پای 5 جی هم نمیرسه همین i9 هم امکانات و اینترفیس نانو 5g رو نداره اما اگه دوستمون کیفیت صدای خیلی بالا مدنظرشون هست cowon بگیرن خیلی خوبه گرچه گفته بود که با صدای کلاسیک حال میکنه ... خدا بخواد خود من هم یه 2 ماه دیگه یه 8 گیگ ایپاد نانو 5g میگیرم امروز تو مدرسه از یکی از بچه ها گرفتم بنظر خودم فوق العاده بود از نظر طراحی و شیک بودن و کوچیک بودن و اینترفیس خیلی خیلی عالی بود ...
کیفیت فیلم برداریش برای اون دوربینی که داره خیلی عالی بود + 15 افکت جالب ... کیفیت اسپیکرشم نصبت به اندازه ای که میشه برای تخمین زد خیلی خوب بود ... شتاب سنج و رادیو هم به خوبی کار میکردند و من با رادیوش خیلی حال کردم ...
و لذت بخش ترین بخشش کار کردن با pad بودش چون حالت حسگر گرمایی داره و به اون صورت با کشیدن دست بر رویpad ایپاد توی اهنگ ها گشت میزدم صدا رو کم و زیاد میکردم و ... کیفیت و شفافیت ال سی دی هم مثل دیگر محصولا اپل فوق العاده عالی بود ... حالا اگه بشه genius ایپادش رو هم ردیف میکنم
قابلیت voice over هم تست کردم به خوبی اسم پلی لیست و خواننده و اسم ترک ها رو میگفت البته باید یه هدفون کنترل دار بگیرید کلا گرچه از خود اسپیکر نانو هم صدا رو پخش میکنه ....یه چند ثانیه باهاش صدا هم ضبط کردم و تست کیفیت صدا رو هم انجام دادم که در این ضمینه هم هیچ مشکلی نداشت و کیفیت ضبط شده خوب بود .. .... البته کلا 10 دقیقه بیشتر باهاش کار نکردم و بسیار لذت بردم..
در کل این مدل مدل موفقی هست و تحولی توی سری نانو ایجاد کرد با اپل با ایپاد نانو 5g ...
دوستان سوالی دربارش داشتند میتونن بپرسن ... تشکر ...
ما که زیاد از این ایپاد ها سر در نمیاریم ولی منظوره من حافظه کمتر بود حافظه ای زیر 60 که قیمتش هم پایین تر باشه اخه اون رفیقم که داشت میگفت بابام کادو بهم داده گفت 180 خریده البته اون موقع فکر کنم 1 - 2 سال پیش منم گفتم اگه حافظه کم گیر بیاد شاید بگیرم.نقل قول:
چی بگم والا دوستمون خریده میگه کیفیت صداش در حد سری N نوکیاس حالا اگه اینم نباشه اصلا کیفیت صداش باید اینقدر بالا باشه که با گوشی نشه مقایسش کرد.
( دوستمون در مورد دوربینش صحبت کرد پس حتما نانو نسل 5 ه)
یه ترسی به جونم افتاده که نکنه بخرم و صداش بزنه تو ذوقم
واسه من 180 ت پول پلیر زیاده حالا اگه چیز دیگه ای بود بحسش فرق میکرد ولی میترسم یه پلیر بگیرم 180 و فقط پول اسمشو داده باشم.
اگه من بتونم با 90 تومن یه U5 بگیرم که کیفیتش در حد نانو نسل 5 باشه قید مسائل جانبی نانو رو میزنم حدود 90 تومن کمتر خرج میکنم میرم U5 میگیرم.
:31: خوب چرا کریتیو نمیگری مدل xfi خیلی خوبه ( البته من هیچ تفاوتی بین صداش با نانو حس نکردم :31:)نقل قول:
اقا همون cowon بگیر خودتو راحت کن با 90 تومن میتونی یه چیز خوب بگیری از cowon
:31: خدایی چه گیری دادی به این نانو 5g این بنده خدا میگه میخوام صداش خوب باشه تو میگی دوربین داره :31:نقل قول:
من به اشیون پیشنهاد میکنم یه sony wallkman x1050 بگیر خودتو راحت کن قیمتشم خوبه 16 گیگ 400 تومن :21:
اقا بیخیال کجا صداش در حده سری N هستشنقل قول:
البته یه کم پوله اسمشو میدی ولی یه زره فقط :31:
در ضمن صداش اونقدر هم که میگن بد نیست من خودم نسله سه دارم و خیلی خوبه بلندیه صداش فقط وقتی تا ته صداشو بلند میکنم یه کم افته کیفیت داره همین :27:
ولی من میگم cowon بگیر :46:
شما که انقدر به کیفیت صدا اهمیت میدین و براتون مهمه و نمی خوای زیاد خرج کنی به نظر من همون کوون رو بگیر خلاص!نقل قول:
من یه MP3 میخواستم که خیلی گرون نباشه و کوچیک هم باشه
به نظرتون YP-S2 خوبه که خریدم
اگه مشکلی چیزی داره لطفا بگین