علت اینکه در نظرسنجی نیست اینه که معروف نیست.....
تو نظرسنجی مارکهای معروف رو قرار میدن
Printable View
علت اینکه در نظرسنجی نیست اینه که معروف نیست.....
تو نظرسنجی مارکهای معروف رو قرار میدن
بچه ها شركت لايزر كارم رو راه انداخت و من كاملا از اين شركت راضيم!
سپنتا و صبانت نتونسته بودن به من Adsl بدن!
میشه لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدی، یعنی یه مودم بی سیم میگیرم، خودش پورت USB هم داره، که اون لپ تاپه قدیمی رو به USB مودم وصل کنم؟ از این طریق به اینترنت کانکت میشه؟نقل قول:
وجود 4 تا لن چه مزیت و کاربردی ایجاد میکنه؟
دوستان، یه سوال، برای ارتباط همزمان یه لپ تاپ و یک PC به یه مودم بی سیم، چه مودمی، چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید؟ (قدرت آنتنش بالا باشه لطفا)
سلام
من یه کم مودم دست کاری کردم چراغ internet قرمز شد!!!!
هر کاری می کنم سبز نمیشه؟
مودمم d-link هست
چی کار کنم
مودم رو restart کردم ولی همه اطلاعاتش پرید
کمکم کنید
لطفا
حداقل حداقل حداقل، باید VPI/VCI رو بدونید.نقل قول:
دوستان برای مودم بی سیم چه مارکی رو پیشنهاد میکنید؟
یه مدل بی سیم d_link داره درحدود 70 تومن...خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه MAXg و WiMAX با هم تفاوت دارن... Wi-Fi شبکه های کوچک و خانگی و اداره ای و با برد متوسط و کوتاه هستش ولی WiMAX که یه پیشرفت بزرگه که از همون سرچشمه میگیره شبکه های بسیار وسیعی ایجاد میکنه که میتونه مکان های دور از هم رو به راحتی به هم و یا به اتصالات کابلی و DSL و یا شبکه های Wi_Fi وصل کنه که بزرگترین شبکه WiMAX متعلق به پاکستان هستش و توی ایران هم فرکانسش به مزایده گذاشته شده تا 90 پروانه صادر بشه (هر استان سه اپراتور...!!! هند به اون بزرگی برای کل کشور سه اپراتور داره)... بیشتر برای مناطقی مثل روستاهای دور افتاده و جاهایی که دسترسیشون به شبکه های کابلی ممکن نیست کاربرد داره (مثل خیلی از روستاهای ایران... ولی آیا استفاده خواهد داشت که سه اپراتور برای هر استان میخواد ایجاد بشه که همه خصوصی هستن و طبق نظر تمام کارشناسان به جز کارشناسان عزیز وزارت ICT این کار عین دیوانگی و نابود کردن بازاره)...نقل قول:
یکی از استانداردهای شبکه های Wi-Fi استاندرد 802.11g که توش سرعت شبکه حداکثر به 54Mbps میتونه برسه که MAXg یکی از ارتقاهای شبکه های Wi-Fi 802.11g هستش که توش سرعت به 125Mbps میرسه و همچنین Ndx که بعدش پرسیدید هم یکی دیگر از ارتقاهای Wi-Fi 802.11g هستش که توش سرعت به 270Mbps و محدوده پشتیبانی به 500 درصد بیش از استاندارد اصلی میرسه (در حالی که این مقدار برای MAXg فقط 50 درصد هستش)... در کل باید گفت که هر دو اینا به روزرسانی های استاندارد 802.11g هستن که Ndx بسیار قوی تر و بهتر از MAXg هستش و البته گرون تر... البته باید ببینید آیا واقعا اینا به کارتون میاد...؟؟؟ مثلا برای یه شبکه معمولی خونگی به چیزی بیش از 9108 نیاز ندارید ولی اگه خونه تون خیلی خیلی بزرگه و یا میخواید چند تا خونه رو شبکه کنید 9113 براتون عالیه...
USRobotics 9108کد:MAXg Technology
MAXimum Range – 50% greater than standard 802.11g
MAXimum Speed – 125 Mbps performance
MAXimum Security – Industry leading security protects your network from hackers and unauthorized access from the Internet and from wireless interlopers
MAXimum Simplicity – Simple 1-2-3 configuration will have you up and running in minutes and the Web-based diagnostics and connection monitoring software sets a new standard for convenience and ease of use
Ndx Technology
Incredible Range – 500% greater than standard 802.11g
Fantastic Speed – Up to 270 Mbps performance
Strong Security – Industry leading network and wireless security
Astounding Simplicity – Seamlessly install gateway, if appropriate an Ndx wireless adapter, and set up security
USRobotics 9113کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9108&loc=mest
در لینک های زیر بیشتر بخوانید و بیشتر بدانید :کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9113&loc=mest
Wi-Fi
WiMAXکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Wi-fi
MAXg به روایت USRoboticsکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Wimax
کد:http://www.usr.com/maxg/maxg.asp?loc=emea
نقل قول:
d-link DSL-2640T
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی عزیزان
من مودم micronet دارم مدل sp3361
مشکلی که اخیرا باهاش پیدا کردم بعد از یک سال اینه که وسط کار یک مرتبه قطع می کنه . از LAN هم استقاده می کنم
در زمان قطع شدن آدرس اتصال به مودم 192.168.1.1 هم اصلا کار نمی کنه !!
گاهی خودش بعد از یک ربع یا نیم ساعت وصل می کنه . گاهی باید حتما روشن خاموشش کنم
آی سی مودم را خنک کردم سریع وصل می کنه بعدش دوباره داغ می شه و داستان تکرار می شه !
با کامپیوتر دیگه و کابل دیگه هم تست کردم همین داستان بود
ارادتمندم
پ . ن : الان بعد از 4 ساعت با اینکه وحشتناک داغ شده دی سی نداشته !!!! دیگه من موندم ... ؟؟؟ کمک
شرمنده سوالم را مجدد تکرار کردم اما کلی کار با اینترنت دارم اینم که همش اذیت می کنه ... راهی برای تست کامل مودم هست ؟
بچه ها من با مودم خودم كه USRobotics 9115 هست نتونستم به ADSL شركت لايزر وصل بشم،ولي با مودم Huawei شركت لايزر راحت وصل شدم!! آيا مودم USRobotics تنظيمات خاصي داره؟!!:13:
آخه حيف اين مودم رو كه آك هست بخوام بفروشم!!!:41:
يه سوال ديگه هم دارم و اون اينه كه ما تو خونه دو تا تلفن داريم كه يكي معموليه و ديگري بي سيم هستش و به جفتشون هم اسپليتر زدم! ولي اگه دوتاشون به خط وصل باشن مودمم چراغ Link ثابت نميشه و حتما بايد تلفن معمولي رو از مسير خارج كنم تا مودمم بتونه ADSL رو بگيره! چرا؟! راهي هست بتونم از اون تلفن ها همزمان استفاده كنم؟!:19:
اگه من مودمم رو قطع كنم برا وصل شدنش به ADSL بعضي اوقات بايد تا 1 ساعت صبر كنم ولي بعضي مواقع هم 5 دقيقه اي وصل ميشه! چرا؟!
سلام
بهترین مودم برای ADSL چیه؟
بین TP-Link و U.S.Robotics کدومشون بهترن؟
ممنون
منم كه تحقيق كردم گفتم USRobotics بهترينه ولي الان ازش نمي تونم استفاده كنم! نميدونم چرا!! ولي به راحتي با مودم خود شركت لايزر وصل شدم!
بهت پيشنهاد مي كنم ببيني مودم شركت چيه بري همون رو بخري!
خب مودم را بايد تنظيم كنينقل قول:
طبق دفترچه
راحت وصل مي شه
چطور میشه مودم رو اپدیت کرد؟
td-8811
تنظيم كردم دوست عزيز:10:نقل قول:
بخش فني لايزر هم اومد نتونست نصب كنه!
منظورم از نصب اينه كه چراغ لينكش ثابت بشه!:27:
دوستان کسی در مورد این مودم و کیفیت اون اطلاعی نداره؟؟نقل قول:
چراغ لینک ارتباطی به نصب نداره باید جای دیگه ایی که adsl هست مودمو تست کنی ببینی چراغ اونجا روشن میشه یا نه ممکنه مودم ایراد داشته باشهنقل قول:
فکر کنم باید بری تو سایت سازندش...نقل قول:
آخرین آپدیت را دریافت کنی
D-Link DSL 2640T Wireless ADSL Router - wireless routerNetworkingنقل قول:
Connectivity Technology: Wireless, wired
Integrated Switch: 4-port switch
Data Transfer Rate: 54 Mbps
Frequency Band: 2.4 GHz
Framing Format: ANSI T1.413
Data Link Protocol: Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Switching Protocol: Ethernet
Network / Transport Protocol: TCP/IP, PPTP, UDP/IP, L2TP, IPSec, PPPoE, PPPoA, AAL5
Routing Protocol: RIP-1, RIP-2, static IP routing
Remote Management Protocol: SNMP 1, Telnet, SNMP 2c, HTTP
Features: Firewall protection, auto-sensing per device, DHCP support, NAT support, auto-negotiation, auto-uplink (auto MDI/MDI-X), Syslog support, Stateful Packet Inspection (SPI), DoS attack prevention, packet filtering, dynamic DNS server, MAC address filtering, --- passthrough, IP address filtering, Wi-Fi Multimedia (WMM) support, Quality of Service (QoS)
Compliant Standards: IEEE 802.1p, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11e
Communications
Type: DSL modem
Digital Signaling Protocol: ADSL, ADSL2, ADSL2+
Protocols & Specifications: ITU G.992.2 (G.Lite), ITU G.994.1 (G.hs), ITU G.992.3 (G.DMT.bis), ITU G.992.5, ITU G.992.1 (G.DMT) Annex A
Max Transfer Rate: 24 Mbps
Manufacturer's product description
The DSL-2640T wireless ADSL router is a versatile, high-speed remote router for home and the small office. With integrated ADSL2/2+ supporting up to 24Mbps download speed, firewall protection, Quality of Service (QoS), 802.11g wireless LAN and 4 Ethernet switch ports, this router provides all the functions that a home or small office needs to establish a secure and high-speed remote link to the outside world.
Expansion / connectivity
Interfaces:
Miscellaneous
- 1 x modem - ADSL - RJ-11 ( WAN )
- 4 x network - Ethernet 10Base-T/100Base-TX - RJ-45
- 1 x network - Radio-Ethernet
Encryption Algorithm: 128-bit WEP, 64-bit WEP, WPA, WPA2
Power
Power Device: Power adapter - external
Environmental parameters
Min Operating Temperature: 32 °F
Max Operating Temperature: 104 °F
Humidity Range Operating: 5 - 95%
فایل اپدیت رو از سایت سازنده مودمت دانلود میکنی بعد میری تو کانفیگ مودمت تو قسمت update firmware اونجا بروز میکنی و اپدیت میکنی فقط خیلی باید حواست باشه و پیشنهاد میکنم نکنی چون اگر مشکلی پیش بیاد و فایل دانلودیت خراب باشه با وسط کار برق بره یا هر چی دیگه مودمت روشن نمیشه:13:نقل قول:
یکی از دوستای من اینجوری شد
به نظر من و خیلیا 100 درصد USR بهتره چون امریکایی هستش و اون یکی چینی مطمئنم نظر بقیه هم همینهنقل قول:
میگن اپدیت مودم فرق میکنه و نباید الکی اپدیت کردنقل قول:
در جوابت ارجاعت میدم به این پست زیری:دینقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
یه مورد خیلی مهمش موند.
با اجازتون من میگم . . .
" اگه مودمتون تقلبی باشه (که الان خیلی زیاد هست) بازهم به مشکل بر خواهید خورد. و مودمتون برای همیشه خواموش خواهد شد . . ."
پس ولش کنید این آپدیت رو . . .
موفق باشید :40:
منم کاملا با n0100003 موافقم......... معلومه که USR بهتره... آمریکایی کجا چینی کجا... قابل مقایسه نیستن... (منظور از آمریکایی و چینی شرکتای سازنده قطعات اصلی مودم هاس که USRobotics قطعات اصلی و پیشرفته رو تو آمریکا میسازه و TP-Link توی چین قطعات اصلیشو تولید میکنه که معلومه که کیفیتش به پای آمریکایی نمیرسه)..... ولی در کل همه شرکتا مونتاژشون تو چینه... حتی توی آمریکا هم اکثر محصولات آمریکایی بازار توی چین منتاژ شدن... در واقع این به صرفه تره که قطعات در آمریکا ساخته بشن و به چین برن و کارگرای ارزون تر مونتاژشون کنن...نقل قول:
100 درصد USRobotics با گارانتی انفورماتیک گستر بهتره......
نقل قول:
ممنون دوست عزیز...اما برای کسی که با adsl آشنایی نداره این اطلاعات چندان مفید نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممکنه بطور مختصر امکانات و ویژگی های این مودم رو بگید و اینکه به نظر دوستان مودم خوبیه یا نه؟..ظاهرا هیچکس از این مودم نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ممنون میشم اگه دوستان توضیح کوچیکی در مورد بعضی امکانات مودمهای ADSL : پورت usb , کارت شبکه , ethernet و...بدن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .من الان یک سرویس adsl از قبل دارم.( البته مال داداشمه) من میتونم رو همون خط تلفن یک سرویس adsl برای خودم سفارش بدم؟؟ اگر نمیشه راهی داره که ( یعنی منظورم مودم وجود دارد )که بدون شبکه کردن دو تا کامپیوتر اینترنت رو بطور مجزا به هر کامپیوتر بده؟ سوال رو قبلا جای اشتباه پرسیده بودم.
نه. نمیتونی.نقل قول:
روی هر خط یه ip قرار میگیره.
نقل قول:
بر روی یه خط فقط امکان ارائه ی یک سرویس از یک شرکت وجود داره ! و اجتماع آنها محاله
تنها راه تقسیم کردن اشتراک موجود هست که بوسیله ی مودم میشه این سرعت موجوده را بین دو سیستم تقسیم کرد !
دوستان کسی پیشنهادی نداره؟نقل قول:
بچه ها من با مودم خودم كه USRobotics 9115 هست نتونستم به ADSL شركت لايزر وصل بشم،ولي با مودم Huawei شركت لايزر راحت وصل شدم!! آيا مودم USRobotics تنظيمات خاصي داره؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه حيف اين مودم رو كه آك هست بخوام بفروشم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال ديگه هم دارم و اون اينه كه ما تو خونه دو تا تلفن داريم كه يكي معموليه و ديگري بي سيم هستش و به جفتشون هم اسپليتر زدم! ولي اگه دوتاشون به خط وصل باشن مودمم چراغ Link ثابت نميشه و حتما بايد تلفن معمولي رو از مسير خارج كنم تا مودمم بتونه ADSL رو بگيره! چرا؟! راهي هست بتونم از اون تلفن ها همزمان استفاده كنم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه من مودمم رو قطع كنم برا وصل شدنش به ADSL بعضي اوقات بايد تا 1 ساعت صبر كنم ولي بعضي مواقع هم 5 دقيقه اي وصل ميشه! چرا؟
سلام.میشه از مودمی استفاده کرد که اینترنت رو بین دو تا کامپیوتر شیر کنه و تقریبا به نسبت مساوی به هر کدام برسه؟؟من قبل با کابل کراس اینترنت رو شیر میکردم ولی دستگاه اول من اگر خاموش میشد به طبع دومی هم اینترنت نداشت.من الان میخوام بدون این مشکل ( یعنی کامپیوتر اول روشن نباشه) رو هر کامپیوتر هر موقع که خواستم اینترنت داشته باشم.اینکار رو هم میخوام رو 2 تا کامپیوتر و نه بیشتر انجام بدمنقل قول:
دوست عزیز، تنظیمات خاصی که داره. و شما باید اون تنظیمات رو از روی دفترچه راهنماش انجام بدین. خیلی هم ساده هستند.نقل قول:
علاوه بر اینکه به پیشنهاد میکنم، بلکه تاکید میکنم که مودمتون رو نفروشید چون بهترین مودم در بین مودم های هم سطح هست . . .
فقط و فقط مراجعه کنید به دفترچه راهنماش.
رکوردم در رابطه با مدت زمان کانکت شدن به اینترنت شکسته شد.....
تا الان
فقط یه سوال....ایا اگه همینطور کانکت باشه خطری مودم رو تهدید میکنه یا نه؟؟؟؟؟(دارم دانلود میکنم) چون میخوام تا 1 روز دیگه هم کانکت باشه حداقل:دی
نه بابا! مودمتون چیه؟ اگه قیمتش بالای 40 تومن باشه، خطری نیست.نقل قول:
من خودم 36 ساعت یه جا دانلود کردم یه بار هیچ چی نشد. :31:
یه بار هم یه هفته روشن مونده بود :31:
باز هم هیچی نشد . . .
درسته دوست عزيزنقل قول:
من دفترچش رو هم مطالعه كردم و هر كاري گفته بود انجام دادن ولي نشد كه نشد!:13:
مودم رو بزن زیر بغلت بدو برو نمایندگی.بکوب رو میزشون بگو این تنظیم نمیشه.نقل قول:
یکم باهاش ور میرن بعدش میگن:
- مشکل از اینجا بود(مثلا) ،اینطوری نصبش کن
- مشکل از خود مودم هستش
اگه دومی شد،بدو برو سراغ فروشنده،مغازه رو رو سرش خراب کن.
منظورم فردا صبح بودا!!!
مودم من بیلیون هستش که 59000 از شاتل گرفتم....نقل قول:
در اون مورد راستشو بخوای دلم به حالش میسوزه:دی گناه داره بدبختو بخوام 48ساعت روشن باشه؟؟:دی (آخه انصافم کجا رفته؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ای بابا!نقل قول:
مودم رو نکوبی رو میز هاااااااا. یه قطعه حساس داره داخلش که با ضربه محکم خراب میشه . . .
ولی راست میگه با عصبانیت برخورد کن. اگه هم قبول نکردن، بگو اشتراکم رو میخوام پس بگیرم. (البته پس نگیری هااااااا. فقط برای اینکه به حرفت گوش بدن، این کار رو بکن.)
مطمئن باش که مودمت هم ایراد نداره . . . برای امتحان، ببر پیش یکی از دوستانت که ADSL داره. بعد از وارد کردن تنظیمات و یوزر پسورد و اینجور چیزا ببین کار میکنه یا نه . . .
موفق باشید. :40:
----------------------------------------------------------
راستی! Senator جون، داری پیشرفت میکنی، بهت تبریک میگم . . .
فقط چند تا مورد رو باید رعایت کنی!
- اول اینکه پست بی ربط به انجمن، نده. (مثلا الان در اینجا جواب منو نده!!! میتونی بیای به پروفایلم. یا اینکه پست خصوصی بزنی)
- دوم اینکه برای جواب دادن به چند تا پست، اجازه ندارید که پشت سر هم پست بزنید. بلکه میتونید از کلید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. و همه جوابهاتون رو در یک پست بدید. تا اخطار دریافت نکنید . . .
موفق باشید :11: