[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اين عكس در تاريكي مطلق و از فاصله بيش از 3 متري گرفته شده و اينكه نور فلش i8510 حداقل 3 برابر p990 ه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اینقدر گالری دیر باز میشه برای من اینجوری یا مال شما هم همین طوره:41::41::41::41:
نه من تا گالري رو ميزنم باز ميشه ي ثانيه هم نميشه
الان هيچ كس اينجا مشكل باتزي نداره؟
آقای hasanmotori چرا عکس هارو با اين سايز گذشتی فکر ما dail-up دار هارو هم بکن
راستی مثل اينکه همشهری از آب در امديم:7:
ببينم گوشی رو از شيراز گرفتی
این گالری من نمی دونم چیشه بعضی وقتها 2 دقیقه طول میکشه تا باز بشه مشکل از کجاست
يه سؤال ديگه هم داشتم (شرمنده اينقدر سؤال ميپرسم آخه تو اين هفته ميخوام گوشی بگيرم)
از خريد اين گوشی راضی هستيد ؟
منظورم اينه که پول اي که ميديد ارزشش را داره يا نه
آخه با همين پول ميشه يه دوربين و يه گوشی گرفت تازه ديگه از اين نميترسيم که گوشی رو بدزدن آخه اگه اين گوشی رو از آدم بدزدن يا گم بشه آدم روش نميشه برخونه:37:
بايد سر به بيابون بزا ره:thumbsdow
عجب!
حتماً پرش كردي عكس و كليپ كه اينجوري شده
منم وقتي بار اول application رو باز ميكنم چون خيلي برنامه توش ريختم 3_4 ثانيه طول ميكشه تا بياد ولي دفعه دوم تا ميزنم مياد
آقا يکی جوابه ما رو بده
اونايی که خريدن راضی هستن(در مقابل پولی که دادن)
لطفاً دوستانی که خريدن جواب بدن
نه بابا پر چیه !!!!!!!! حدود 75 کلیپ 130 عکس و100 تا آهنگ و چند بر نامه کاربردی دیگر این پره است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این حال وقتی میخوام گالری رو باز کنم بیشتر از 2 دقیقه طول میکشه تا باز بشه!!!!!!!! کسی میدونه مشکل از کجاست
2 دقيقه:18:
آقا اگر اين گوشي 16 گيگ هم باشه ي مموري 16 گيگ هم روش بزاري بعد همشو پر كني فكر نكنم 2 دقيقه طول بكشه
ورژن گوشيت چيه؟
ولي در كل سرعت اين گوشي خيلي بالاست خيلي سريع تر از p990 بالا مياد و برنامه هارو اجرا ميكنه
سلامنقل قول:
يكي گفت عكس فول سايز بزار منم گزاشتم تازه نميدونم چرا شده 1600x1200:13:
اگه ميخايد ي تاپيك بزنيم با اسم (عكس هاي فول سايز، dail up دارها وارد نشن)؟:31:
آره گوشيرو از نمايندگي مايكروتل توي ملاصدرا گرفتم ولي خيلي گرون از سايت بخري فكر كنم بهتر باشه
من از گوشيم 100% راضيم تا چند وقت ديگه هم انشاا... ميفهمم مشكل باتريش از كجاست
يه سوال از دوستاني كه اين گوشي رو دارند..........
در كل از امكانات گوشي مخصوصا دوربين گوشي و سيستم موزيكش راضي هستيد يا نه ؟؟؟؟
من كه كاملاً راضيم و اگه دقت كنين به عكسايي كه گزاشتم ميبينيد كه دوربين اين گوشي توي محيط داخلي مثل گوشيهاي ديگه نيست كه عكساي با نويز بالا و تار بگيره و اين مشكل دوربين هاي موبايله كه توي اين گوشي حل شده
توي محيط بيرون هم كه ديگه عاليه فلشش هم كه خوبه
صداي اين گوشي خيلي خوبه هم اسپيكر هم توي هدفون و باس(بيس) خيلي بالايي داره
ولي ي مشكل داره كه دكمه اختصاصي واسه موزيك نداره ميتونست اين m1 و m2 رو واسه موزيك بزاره
از نظر نرم افزاري هم مشكلي نداره و حتي ngage هم روش ميشه ريخت ولي نميدونم چرا فقط من با بعضي از بازيهاي جاوا مشكل دارم راستي يكي امتحان كنه ببينه با بازيهاي 3d جاوا مثل counter يا crash arena مشكلي نداره؟ مرسي
در كل نسبت به قيمتش عاليه
ورژن s.w 8510xxhj3
c.v 8510l08ecthj1
من هم فقط با گالری مشکل دارم بقیه جاها سرعتش خیلی خوبه
راستی میخوام فارسی تایپ کنم نه فارسی داره نه عربی
چکار کنم
خب بايد آپديتش كني ديگه
sv: I8510djhj4
cv :i8510l01thrhj1
الان مشكل باتري داري؟
یک سری ضدو نقیض هایی در این تاپیک هست اما نمیدونم از کجا آب میخوره. منم این گوشی رو دارم و قبلا هم w850 و نوکیا 5700
رو داشتم. صدای i8510 اصلا قابل مقایسه با و850 نیست. البته نه اینکه صداش بدش باشه اما به و850 از نظر کیفیت و باس نمیرسه. در مورد باطریشم بگم که خیلی بده یعنی از اون چیزی که فکر میکردم بدتره و الان نمیدونم چکار کنم. اصلا نمیتونم باهاش کار کنم میترسم که بیرون باشم و جایی پریز برق نباشه و باتریش تموم بشه. سر کار که میرم شارژرشم با خودم بر میدارم. این اولین تجربه سامسونگ بود و با این همه تعرفی که شنیدم اومدم اینو گرفتم اما اگر باتریش درست نشه واقعا پشیمونم. امکانات بدون باتری یعنی هیچی.
با آپدیت اطلاعات گوشی پاک میشه یا نه
اره دیگه باید بک أپ بگیری البته من اینو اپ نکردم خودش آپ بود
سلام دوستان میشه بگید اندازه 1 دقیقه فیلمبرداریش حجمش چقدره و رزولیشنشچقدر است
باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين گوشي اصلش مال كجاست ؟؟؟؟؟؟؟
naseh جان من قبلاً اين مشکل رو با n91 داشتم البته سرتش کم بود اما گا لری رو با صورت خوب باز ميکرد
اين مشکل رو در ساير گوشی های سری n دوستان ديگم که همگی سيمبين هستن ديدم
گا هی اوقات گوشی با يه clipيا يه عکس يا هر چيز ديگری که روش ميريزی مشکل داره يادمه از دوستم چنتا clip گرفتم
با يکيش مشکل داشت و بزور گا لری رو باز ميکرد چون قبل از ريختن اونا مشکل نداشتم فهميدم مشکل از کليپ هست
حالا (ممکنه) برايه شما هم چنين وزيتی پيش اومده باشه بلخره هرچی باشه سيمبينه حالا مال شما جديدتره
ولی ممکنه همين مشکل رو داشته باشه حالا يه امتحان بکن
يبار ديگه هم مقيی که داشتم رو گوشی عکس ميريختم کابل رو قطع شد و پيغام احتمال پا ک شدن
اطلاعات رو داد و گا لری رو بزور باز ميکرد منم ممری رو فرمت کردم درست شد
کره ديگه دوست عزيز
اما اگه منظورتن اينه که هدف samsung بازار کجا بوده بايد بگم اسيا
hasanmotori جان شما گوشيت update ولی هنوز مشکل باطری داری؟
آخه چطور ممکنه دوستان همگی ميگفتن با update مشکلشا ن حال شده
چطور برايه شما حال نشده؟
لطفاً ورجن گوشی را بديد که موقع خريد چک کنم
راستی تبريک ميگم در mobailestan عضو شدين مشخصه که خيلی فعال هستين:31:
حجم فيلمش كه بستگي به نور محيط داره
توي نور روز حدود 15 مگ با رزولوشن 640×480 بيتريتش هم حدود 2000Kb هست
با رزولوشن 320×240 حدود 5 مگ با بيتريت 740
اصله گوشي هم ماله كره ست ديگه
دوست عزیز از جوابت ممنونم حالا یک بار فرمت میکنم ببینم چی میشه از دوست دیگه حسن موتوری در باره آپدیت ممنون حالا من برای این فارسی یا عربی نوشتن موندم نمی دونم چکار کنم میترسم آپدیت کنم بعدا برای فارسی نوشتن دوباره اون را آپدیت کنم
دوستان يه سؤال مدل 8gb با 16gb تو سرعت دوستان تفا وتی نداره ؟
ببينم آيا ماکروتل 8gb داره؟
دوستان يه سؤال مدل 8gb با 16gb تو سرعت دوستان تفا وتی نداره ؟
ببينم آيا ماکروتل 8gb داره؟
سلام
من تنها مشکلی که با گوشی دارم شارژ باطری هستش فریمور گوشی هم 1 هستش العان میخوام آپدیتش کنم . اگه بهتر شد خبرشو میدم . در ضمن خارج از این که شارژ نگه نمیداره خیلی دیر هم شارژ میشه :41:
ولی بازم تاکیید میکنم هنـــــــــــوووز حاظر نیستم با هیچ گوشی عوضش کنم .... :46:
سلام آره مشکل باتری دارم ورژن i8510djhj4نقل قول:
هست
ولی الان یکم بهتر شده
مرسی منم به شما عضویت در p30world رو تبریک میگم
نقل قول:
آقا گوشیه من از اولش آپ بود ولی بازم باتریش مشکل داره
منم حاظر نیستم با هیچ گوشی ای عوضش کنم ولی حیف که کیبورد نداره من حاظرم ی دوربین 5 روش باشه ولی به جاش کیبورد داشته باشه
مال من که اصلا خوب نیست باتریش. به 1 روز نمیکشه تموم میشه اعصابمو خورد کرده:19: تو رو خدا یکی راه حلی پیدا کنه کلی پول دادم بابت گوشی ازش استفاده کنم آخرشم فقط باید نگاش کنم. شب تو شارژه صبح کم شدهنقل قول:
شبم میادم خونه حتما باید به تو شارژ تازه اگر به شب برسه بعضی وقتا اصلا خاموش میشه.
من نمی دونم الان 3 تا از این گوشی توی خونه ما هست یکی بابام داره که دیگه مینیمم روزی 5 ساعت صحبت میکنه ولی 3 روز شارژ نگه میداره تازه روز سوم شارژ نصف میکنه نه اینکه تموم کنه من خودم که دیگه نابود میکنم گوشی رو از بس N-Gage بازی میکنم ولی تا 3 روز میره تازه ته شارژش 2تا خونه میمونه
باتري من خيلي بهتر شده ديشب 2 خط شارژ داشتم 10 دقيقه با wlan كار كردم بعد صبح نگاه كردم ديدم هنور 2تا خطو داره دوباره 10 دقيقه با wlan كار كردم هنوزم 2 تا خطو داره
اولش كه گرفته بودمش شب تا صبح حداقل ي خط كم ميكرد ولي الان اصلاً كم نميكنه
شما آپديت كنيدبعد ي چند روز بگزره بهتر ميشه
راستي بهادر خان ngage چي شد؟ من كه فقط ي بازي ميتونم بكنم كه خيلي مسخرست
تو تاپیک N-Gage که بری کامل توضیح دادم اگر هم بازی هارو خواستی برات آپ کنم توی همون تاپیک بگو برات آپ کنم
نقل قول:
سلام دوست عزیز بهادر به این پست 1024 یک توجه بکن من هنوز منتظرم
آقا شرمنده به کل یادم رفته بود همین الان گذاشتم آپ بشه برات درستش میکنم :31:
شد خبر میدم بهت Ok:11:
آقا من حتماً ميرم گوشی رو ميگيرم فقط بايد اطمينان پيدا کنم گوشی update هست آقا کد فرمور
*0000*هست ديگه مثل سری های قبل سيمبين؟
يه سؤال ديگه دوستان حرفه اي ايا تو سيه اي ندارين موقع خريد اگه چيز خاصيه بگين ممنون ميشم دوستان
صبر کردم يکم ديگه ارزون بشه مثلاً 480 اينطورا ولی ديگه بيشتر صبر نميکنم آخه فکر ميکنم نزديک قيمت
واقعييش هست ولی ميدونيد بين 500با499 خيلی اختلافه البته از لحاظ روانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسه همينه در حراج ها از اين کلک استفاده ميکنن:21:
با سلام خدمت دوستان عزيز.
من بالاخره اين گوشي رو خريدم. به قيمت 500. ورژن سيستم عامل هم 4 هست.
اوايل شب تا حالا تو شارژ بود تا بالاخره پر شد. انشالا فردا پس فردا نتيجه عملكرد باطريش رو بهتون ميگم.
اما دو تا سوال دارم.
اول اينكه چند تا از دوستاني كه با كابل خروجي تلويزيون بدون مشكل كار كردن نوع كابل رو اعلام كنن كه چي بوده. چون من امروز با يه كابل دوربين سوني كه به دستگاه وصل كردم نتونستم به خوبي تصوير رو رو تلويزيون نگاه كنم. منظورم اينه كه با وجوديكه فيش كابل با فيش 4 تيكه تبديل خود گوشي مو نميزد ولي با اين وجود كابل بايد يك مقدار از گوشي بيرون ميبود تا تصوير روي تلويزيون ديده ميشد. تازه با دردسر فراوان.
دوم هم اينكه اين گوشي برنامه اي براي بك آب گرفتن نداره؟ چون اگر الان نشه ازش بك آپ گرفت اگر مجبور به فرمت گوشي بشم بعضي از برنامه هاشو از دست ميدم. من قبل از اين گوشي 6600 داشتم كه 6600 برنامه براي بك آپ گرفتن داشت.
سلام
می خواستم ببینم واژه Optical trackpad که توی مشخصات این گوشی نوشته شده به چه معنیه؟
یعنی قلم نوری؟