فکر کنم بحث درباره وپی اینجا مجاز نباشه. شما ببین فایروالت وقتی پیام میده بلوک نکرده باشی. باید وقتی که فایروالت اخطار میده که برنامه ای داره به اینترنت وصل میشه در صورتی که مجاز بود گزینه allow رو بزنید.
Printable View
فکر کنم بحث درباره وپی اینجا مجاز نباشه. شما ببین فایروالت وقتی پیام میده بلوک نکرده باشی. باید وقتی که فایروالت اخطار میده که برنامه ای داره به اینترنت وصل میشه در صورتی که مجاز بود گزینه allow رو بزنید.
در رابطه با رفع مشکل وی پی ان ها با فایروال ها مشکلی وجود نداره. :-)نقل قول:
موفق باشید
سـلام و سـال جـدیــد رو تبـریک میگم .:. از طریق آفـلـایـن دو تا فایل exe برام دانلود شده میخواستم ببینم فرقشون چیه و از کدوم یکی باید استفاده بکنم ?!؟ اسم فایل اول (ALWIL Software Setup Engine) حجمش 39.4mb ورژن 4.8.0.0 :: اسم فایل دوم (AVAST Software Setup Engine) حجمش 37.3mb ورژن 6.0.0.0
شما نسخه 6 رو نصب کن که آخرین نسخه هست. ولی حجم فایل نصب نسخه 6 باید نزدیک 60 مگابایت باشه. سایت آنتی ویروس:کد:www.avast.com
درسته دوست عزیزبالای 60 مگ هست نسخه ais v6.0.1000 final برای من حدود 93 مگ بود.
موفق باشید
از این سایت کرک های اواست رو میتونید دانلود کنید:
[PHP]http://www.6ybh-upload.com/users/gole-maryam/2474/Avast[/PHP] :11:
دوستان حتما خبر مربوط به دزدیده شدن پسوردها و یوزرهای ایرانی یاهو ، گوگل ، اسکایپ و ... رو که از سرورهای شرکت کومودو دزدیده شدن ، شنیدن دیگه .
حالا سوال من اینه که mail scanner آوست (avast) موقعی که با برنامه هایی مثل outloook و thunderbird به ایمیل وصل میشیم یه پیغام میده و میگه که ssl\tls رو off کن و میگه که خود آوست یه پروتکل ssl جدید میسازه . حالا با توجه به این موضوع اگر از ssl موجود در آوست استفاده کنیم ، امنیتمون بهتره ؟
اینجاها رو هم اگه هنوز نخوندید ، ببینین :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=478383
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=478376
کرک دائمی اواست اینترنت سیکیوریتی ورژن 6
دوستان عزیزم بالاخره کرک دائمی این ورژن رو پیدا کردم...
محصول رو نصب بفرمایید و ریستارت کنید و ویندوز رو از سیف مود بالا بیارید...سپس این فایل رو در محل نصب past بفرمایید..
برای همیشه رجیسترو اپدیت خوهد شد...
امیدوارم لذت ببرید...
دانلود
[HTML]http://www.mediafire.com/?bg9x2iz2wi0i11a[/HTML]
اشتباه...پاك شود
سلام
تقریبا از کل صدوپنج صفحه صد صفحه رو خوندم و جواب نگرفتم: همش پیشنهادهای تکراری و فایلهای تکراری!!! ظاهرا کاربر حرفه ای که بتونه با اواست اینترنت سکیوریتی 6 سروکله بزنه و مشکل حل کنه وجود نداره...
مشکل اینه که.. پکیج اواست رو نصب کردم با ترایال ریستر کرکش کردم و بعد هم آپدیت.
حدود یک ماه همه چیز عالی بود: آپدیت ها مرتب انجام میشد، امنیت بالا و سرعت عالی
اما از یکی دو روز پیش اواست سابسکریپشن رو نامعتبر میدونه و درخواست لایسنس جدید میکنه در حالی که هنوز ولیدیتی 2050 هستش!!
دیگه نمی تونم اواست رو آپدیت کنم و تقریبا امنیت سیستم صفره.. ویروس ها رو نمیشناسه و پاک نمگنه
حالا واسه این انشایی که نوشتم راه حل هست یا نه
متشکرم...
دوستان من avast 6 رو نصب و کرک کردم و یک بار آپدیت هم کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی الان که دوباره میخام آپدیت کنم این ارور رو میده با اینکه لایسنسش تا 2050 هست
مشکل چیه؟ چکار کنم؟
عزیز من، یه لایسنس جدید استفاده کن، اینکه نیاز به اینهمه انشا ندارهنقل قول:
نقل قول:
اقا برای من هم دقیقا دیروز همین اتفاق افتاد برو تو این سایت
[URL]http://www.---------.com/Security/Avast.html[/URL]
لایسنسی رو که نوشته همین امروز تست شده دانلود کن بعد کامپیوتر رو ری استار کن قبل از وارد شدن به ویندوز با استفاده از F8 برو تو safemode فایل مربوطه رو جایگزین فایل اصلی کن اگه نکرد گفت نمیتونم چون برنامه بازه برو توقسمت task manager برنامه avast رو ببند و بعد فایل رو جایگزین کن . مال من که درست شد
دوست دیگمون Gladiator king هم که همین مشکل روداره میتونه از همین روش استفاده کنه
لایسنس نمیخواد برادر من کرک صفحه قبل گذاشتم تست کنید جواب میده !
آپدیت هم میشه ؟ ( گویا نمیشه )نقل قول:
نقل قول:
مال من با همون روشی که گفتم که آپدیت میشه همین امروز سه بار آپدیت کرد فقط یه نکته نمیدونم شاید بدونید اما بگم بهتره
برید توقسمت setting قسمت updates و آپدیت program رو بگذارید رو manual و هیچ وقت اون رو آپدیت نکنید وگرنه انتی ویروس از کار می افته فقط ENGINE AND VIRUS DEFINITIONS رو بگذارید رو آ پدیت اتوماتیک باقی بمونه
راستی منظورم از لایسنس همون فایل ashbase.dll بود
سلام
با اينكه من مدير سيستم هستم ولي وقتي ميخوام اواست را از پروكسها خارج كنم و كركش را اجرا كنم اجازه نميده
نقل قول:
دوست من برای این کار و کلا برای نصب اواست یه کار هست که شما رو از این وضعیت نجات میده من خودم قبلا تو این وضعیت بودم ببین برو تو safe mode کامپیوتر و همه این کار ها رو اونجا انجام بده نمیدونم مراحل نصب اواست رو با کرک میدونی یانه - همه اون مراحل رو تو قسمت safe mode که به اینترنت هم وصل نباشه انجام بده - safe mode هم که میدونی چجوری بری توش حالا یه توضیح هم میدم ضرر نداره. ببین کامپیوتر رو ری استار میکنی قبل از اینکه وارد ویندوز بشه مرتبا F8 رو بزن بعد ازت میپرسه کجا میخوای بری شما گزینه safe mode بدونه ارتباط با اینترنت رو انتخاب کن در اونجا همه مراحل نسب اواست رو که معمولا از هرجا دانلود کرده باشی این مراحل رو توش نوشته به دقت همونجوری که گفته در safe mode انجام بده
اگه بازم به مشکلی خوردی بپرس
موفق باشید
دوست عزيزنقل قول:
مراحل نصب كه فكر نكنم نبايد تو قسمت سيف مد باشه ولي كرك را بصورت سيف مد نصب كردم
حالا نمي دونم اين ارور براي چيه
خب شما چرا میخوای اواست رو ببندی مگه نمیخوای کرکش رو اجراکنی. این کار رو تو سیف مد انجام بده من اجراکردم هیچ مشکلی هم نداشت و اگه تو سیف مد کرکش کردی پس مشکل دیگه چی هست یعنی بازم انتی ویروس کار نمیکنه.نقل قول:
بله رفیق مثل ماه ! اپدیت میشه :31:نقل قول:
نقل قول:
هیچوقت نمیشه آنتی ویروسها رو با تسک منیجر بست، پروسس های اونها محافظت شده هست (برای جلوگیری از خرابکاری ویروسها)
برای کرک کردن باید به سیف مد بری که اصلا آنتی ویروس لود نشده باشه
کرک آواست تا 2050 :20:
کد:http://www.ziddu.com/download/14078958/Crackavast62050bymeccigau.rar.html
ای بابا هنوزم که همون ترایال ریستر های قدیمی رو تکرار می کنید... خیر باید بیخیال آواست شد و رفت سراغ همون ناد 32 مسخره!!
در ضمن دوستانی هم که میگن آپدیت میشه احتمالا این نکته رو در نظر نگرفتن که باز دوباره بعد از چند روز ازکار می افته و روز از نو روزی از نه..
من الان 6 ماه هست که با اواست کار میکنم (هم نسخه 5 محدود) و حالا نسخه 6 که اکثر ابزارهاش به شکل رایگان باز شده....نمیدونم چرا میخاین برین دنبال کرک؟؟؟؟ بهتون اطمینان میدم هیچ نیازی نیست فقط کافیه ریجیستر کنین....اونم فقط یه دسترسی به اینترنت (از توی خود نرم افزار) + یه آدرس ایمیل میخواد...
خیلی هم تمیز کارو انجام میده روی ویندوز ایکس پی یکم لود داره (کمتر از نود) ولی روی ویندوز 7 اصلا احساس نمیشه...تازه حالت realtime هم فعال هستش
درسته خیلی از برنامه ها رو کرک میکنیم و استفاده میکنیم ولی خدائیش این یکی اصلا کرک نمیخواد....(من قابلیت sandbox و ... از نسخه 6 به بعد واسه م فعاله...)
بعد از کرک ، قبل از آپدیت به این مورد دقت کردید ؟نقل قول:
سلام
دوستان لطف میکنید و یه مقدار در این مورد توضیح بفرمایید
نقل قول:
مال من با همون روشی که گفتم که آپدیت میشه همین امروز سه بار آپدیت کرد فقط یه نکته نمیدونم شاید بدونید اما بگم بهتره
برید توقسمت setting قسمت updates و آپدیت program رو بگذارید رو manual و هیچ وقت اون رو آپدیت نکنید وگرنه انتی ویروس از کار می افته فقط ENGINE AND VIRUS DEFINITIONS رو بگذارید رو آ پدیت اتوماتیک باقی بمونه
راستی منظورم از لایسنس همون فایل ashbase.dll بود
امیر جان اون کرک که بنده در صفحه قبل قرار دادم واسه ورژن 6.0.1000 هستش حالا اگه شما برنامه رو در حالتی قرار بدید که ورژن نرم افزاریش رو اپدیت کنه ( نه دیتا بیس ویروس رو ) در نتیجه اون کرک از کار می افته...
سلام
آقافکر کنم سیتم من ویروسی شده . مثلا دیروز مسنجر من eroor خراب شدن داد بعد از ریست دوباره کار کرد یا برنامه آمی بروکر که مخصوص تحلیل داده های بورس هست هر چی یه سری از نودار ها رو تنطیم میکنم با بستن برنامه همش پاک میشه من اوست ورژن آخر رودارم وآپدیت هم هست اما هیچ چیز پیدا نکرده
چی کار کنم که مطمئن بشم ویروسی در کار نیست مثلا آنتی ویرس آنلاینی هست که قوی تر از اوست باشه و با اون سیستم رو پک کنم
سلامنقل قول:
شما میتوانید از برنامه مالواربیتس استفاده کنید و بعد از نصب , درایو ویندوز را اسکن کنید.
فقط این برنامه نیازی به اکتیو کردن برای استفاده ندارد.
یا میتونید از برنامه هیتمن برای ایسکن انلاین استفاده کنید .کد:http://download.bleepingcomputer.com/malwarebytes/mbam-setup-1.50.1.1100.exe
که باید اول تریال 1 ماهه را اکتیو کنید تا به محض پیدا کردن بدافزار ان را خود کار ریمو کند
برای دانلود این برنامه به لینک زیر مراجعه کنید و بستگی به نوع ویندوزتون فایل ستاپ را دانلود کنید.
موفق باشید.کد:http://www.surfright.nl/en/downloads/
درود خــدمــت تمامی کــاربران عزیز پی ســی ورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
دوســتان بــنده کــرک یا لــایســنس برای avast internet security 2011 میـــخوام ، خواهشــا" سالــم باشه و کــــار کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،
سلامنقل قول:
شما این دو پست را مشاهده کنید .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5962490&postcount=1046
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5973681&postcount=1048
دوستان انتی ویروس بنده این ارور رو میده ..راه حلی هست ؟..
تصویر :
در این عکس نوشته شده < اپدیت درست دانلود نشده و نوشته یک بار دیگه امتحان کنید تا اپدیت با موفقیت دانلود و نصب شود.نقل قول:
گاهی وقتا انتی ویروس نمیتونه یک فایل را از دیتابیس درست دانلود کنه و این باعث میشه که این اخطار ها از انتی ویروس داداه بشه.
برای رفع این مشکل هم , شما باید یک بار دیگه اوست را , اپدیت کنید.
روی همان گزینه update now کلیک کنید.
نقل قول:
مرسی اما روی اپدیت کلیک میکنم این گزینه میاد...به نظرتون تداخل با OUTPOST FIREWALL FREE نداره؟..قبلا که نداشت راحت اپدیت میشد
تصویر :
ویرایش : دوستان مشکلم با پاک کردن spy shelter حل شد !
یه سوال خیلی مهم داشتم:
من از avast4.8 استفاده میکنم اگه همه روزه آپدیت اش کنم، دیگه نیازی به گرفتن نسخه های جدید ندارم؟؟ یعنی همیشه ویروسها رو. پیدا میکنه و خیالم راحت باشه؟؟
مر30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیتابیس انتی ویروس اوست 4 با 5 یا 6 یکی هست ولی چیزی که در اینا متفاوت هست , کارایی و گزینه های اضافی و بهینه تر شدن اپشن ها است.نقل قول:
که نسخه 6 نسبت به نسخه 4 بهینه تر و گزینه های اضافی که امنیت کاربر را بیشتر میکنه , اضافه شده.
اگر شما فقط روی ویروس کشی تاکید دارید..و چیزای دیگه براتون مهم نیستن / نسخه 4 موردی نداره.
ولی اگر امنیت کامل را میخواهید به نظر من / نسخه 6 را نصب کنید.
مگه 4.8 همه ویروسها رو نمی کشه ؟؟ :31:نقل قول:
دیتابیس انتی ویروس اوست 4 با 5 یا 6 یکی هست ولی چیزی که در اینا متفاوت هست , کارایی و گزینه های اضافی و بهینه تر شدن اپشن ها است.
که نسخه 6 نسبت به نسخه 4 بهینه تر و گزینه های اضافی که امنیت کاربر را بیشتر میکنه , اضافه شده.
اگر شما فقط روی ویروس کشی تاکید دارید..و چیزای دیگه براتون مهم نیستن / نسخه 4 موردی نداره.
ولی اگر امنیت کامل را میخواهید به نظر من / نسخه 6 را نصب کنید.
چرا این نسخه هم بدافزارها را شناسایی و حذف میکنه !نقل قول:
ولی نسبت به نسخه 6 کاراییش در مقابل ویروس یا گزینه هایی که امنیت را برای کاربر مهیا میکند, کمتر هست.
اگر درست یادم باشه دوستان دنبال تغییر صدای avast برای اعلام آپدیت و... بودن
خوب این امکان اضافه شده:
کد:http://www.avast.com/audio
یکی از گزینه ها رو انتخاب وبزنید و به سادگی اضافه میشه،
با انگلیسی لهجه کالیفرنیایی بد نشد : )
یک دوستی که صداش خوش آهنگه زحمت بکشه و فارسی رو براشون بفرسته : ))
این شش جمله
کد:Threat (has been) detected
Suspicious item (has been) detected
Potentially unwanted program (has been) detected
Scan (has been) completed
Virus database (has been) updated
Welcome to avast!