سلام يه سوال داشتم
وقتي بعد از ماموريتي كه نسرين داور ميگه يكي رو بكش انجام ميدم ميگه برو به يه بار تا يه نفرو ببيني ولي در بار باز نميشه كسي ميدونه چيكار كنم؟
Printable View
سلام يه سوال داشتم
وقتي بعد از ماموريتي كه نسرين داور ميگه يكي رو بكش انجام ميدم ميگه برو به يه بار تا يه نفرو ببيني ولي در بار باز نميشه كسي ميدونه چيكار كنم؟
نسرین داور کیه؟نقل قول:
بار 2 تا در داره ها یکیش بسته هست از اون یکی وارد شو
بابا همون زنه كه تاجيكه شايد buddyهاي من با شما فرق دارهنقل قول:
نسرین داور کیه؟
ماموريتش اينه:Meet Reuben at the Mariana bar
هر دو در هاش بستسنقل قول:
ميدونيد كه Mariana bar كجاس؟
سلام دوستان.
هدف این بازی چیه؟ همش باید بریم ماموریت بگیریم؟ این که خیلی تکراری می شه! راستی هر ماموریتی که انجام می دیم 4% اضافه می شه؟من چند تا ماموریت انجام دادم اما رو همون 8% موند.تا اینکه رفتم به اون قسمت مرکزی که اصلحه ممنوعه.از اونجا که ماموریت گرفتم 4 % زیاد شد.
یکی توضیح بده روش صحیح چیه؟
به نظر من کرایسیس گرافیکش خیلی بهتر از این بازیه.از لحاظ تکراری نبودن هم کرایسیس واقعا جالبتره به خصوص نسخه ی Warhead
درست مثه gta sa هست دیگه هدف بازی اینه که شما لذت ببرید در ضمن اون دوتا ماموریت وسط شهر درصد رو جلو می برهنقل قول:
یعنی واقعا از نظر شما فارکرای سرتره !!!!!!!!!!!!!!!!!! به داستان بازی فارکرای رو هنوز نفهیدم ولی از نظر گرافیک پایین تر کرایسس ! کرایسس واقعا طبیعی !
این بازی رو دیروز نصب کردم ! همون اولش که توی اتاق تنفگ رو برمیدار ه سیو کردم تا بعدا برم !
نه بابا اگه منظورت نظر سنجي هست بايد بگم كه اين نظر سنجي قبل از انتشار فاركراي 2 بود و وقتي بازي انتشار يافت نظر سنجي بسته شد ! در مورد خود بازي هم چيزي نگم بهتره :19:نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
بابا يكي جواب منو بده بد جور تو اين قسمتش موندم نميدونم چيكار كنمنقل قول:
نقل قول:
نسرین داور کیه؟
بابا همون زنه كه تاجيكه شايد buddyهاي من با شما فرق داره
ماموريتش اينه:meet reuben at the mariana bar
نقل قول:
هر دو در هاش بستس
ميدونيد كه mariana bar كجاس؟
Far Cry 2 بهترین بازی اول شخصی هست که تو عمرم بازی کردم جریان و داستان بازی هم مثله بقیه چیزهایی هست که از روی GTA SA کپی شده اگه بگم میشه 100 نکته تفاهم بین فارکرای 2 و GTA SA پیدا کردم غلو نکردم حتی داستان هم مثل سان آندریاس هست مثل CJ وارد جایی میشه (اینجا وارد آفریقا میشه) درست مثه اون دوستانی پیدا می کنه که باهاشون دوسته بعد برای گروه ها و آدم های گردن کلفتی کار می کنه بعد با پیشرفت داستان بازی همونهایی که براشون کار کرده و ازشون پول گرفته میکشه و در آخر کسانی با همون کسی که قرار بود بکشتش دوست میشه و دوستان قبلی خودش رو میکشه کاملا روند GTA SA بود اگه تا َآخر برید بازی رو می فهمید که چرا میگم این بازی نسخه اول شخص GTA هست از لحاظ گرافیک هم هیچ باگی ندیدم نمره من به این بازی 9.7 از 10 هستنقل قول:
CPU:pentium 4@3.00GHz
گرافیک Geforce 7300 GS 256/512 DDR2
میشه این بازی رو با این سیستم انجام داد؟آخه رمم 1 گیگ هست ولی کارت گرافیک 256 تاشو بر میداره.
البته با توجه به چند پست بالا دو به شک شدم .چون من هم نظر سنجی رو دیدم کف کردم:18:
گوشه ی راست و بالا مانیتور من در هنگام این بازی مرتب یه مستطیل سیاه خاموش روشن می شه علتش چیه؟
e7200
8600gt (driver 181.22
20 inch wide monitor
که من این بازی رو با رزولوشن 1680 در 1050 بازی می کنم که بازی روون اجرا میشه ویندوزم هم ایکس پی سرویس پک 3 هستش
یه کم پایین هست فک نکنم بتونی اجرا کنی تازه اگه هم بشه نمیتونه بازده مطلوب داشته باشهنقل قول:
یه بار تنظیمات رو دیفالت کننقل قول:
تو رو خدا يكي منو راه نمايي كنه الان1 هفتس بازي نكردم چجوري درا باز ميشهنقل قول:
نقل قول:
نسرین داور کیه؟
بابا همون زنه كه تاجيكه شايد buddyهاي من با شما فرق داره
ماموريتش اينه:meet reuben at the mariana bar
نقل قول:
هر دو در هاش بستس
ميدونيد كه mariana bar كجاس؟
يكي جواب منو بده
ببین شاید اصلا قرار نیست بری اونجا برو فعلا یه ماموریت دیگه انجام بدهنقل قول:
آخه ماموريت ديگه اي رو صفحه نيست فقط يه بار هست كه دورش علامت قرمزه و در هاشم بستسنقل قول:
ببین شاید اصلا قرار نیست بری اونجا برو فعلا یه ماموریت دیگه انجام بده
من یه سوال مهم داشتم ...
من ورژن 1 این گیم رو بازی کردم و اصلا خوشم نیومد .
واسه همینم دلم نیومد farcry 2 رو بخرم .
ولی یکی از بچه ها گفت که این با یکش فرق داره .
حالا می خوام بدونم واقعا تغییرات اساسی کرده یا فقط گرافیکش بهتر شده ؟
کرایسیس فوق العاده بود می خوام بدونم این farcry 2 هم اینطور هست یا نه ؟
گرافيكش كه خيلي بهتر شده !!!نقل قول:
بازيم Open World شده كه من باهاش حال نكردم !!!
اگه مرحله مرحله ميشد مثل 1 بهتر بود ...
اولا زمین تا آسمون با Far Cry فرق کرده چه گرافیک چه گیم پلی حال و هواش با کریسیس هم فرق میکنه اگه میخوای یه تصور کلی از این بازی داشته باشی فرض کن GTA San Andreas رفته رو دوربین اول شخص در واقع نسخه اول شخص همون سان آندریاس هست 100 نکته مشابه هم می تونی بین این 2 تا بازی پیدا کنی اونوقت میفهمی چرا می گم فار کرای 2 کاملا از روی GTA SA کپی برداری شده تنها فرق اساسی دوربین های گیم هست که GTA بازی سوم شخص بود این فار کرای 2 اول شخص و این که محیط بازی GTA توی آمریکا اتفاق میافته Far Cry 2 تو آفریقا اینا تنها تفاوت های بازی هستند شاید به اندازه انگشتهای یک دستت بتونی تفاوت های دیگه پیدا کنی. به عنوان یه گیمر نکته سنج بنده حقیر این بازی رو تحسین می کنم و ازش به عنوان یک گیم موفق نام می برم. جالبه بدونید من بار اول که بازی رو نسب کردم بعد یه 10 دقیقه بازی خوشم نیومد پاکش کردم ولی دومین بار که نسب کردم بعد یه مدت تازه فهمیدم چی هست عجیب آدم غرق بازی میشه همون خاصیتی که GTA SA هم داشتنقل قول:
من همون اول بازی که چاقو رو از دیوار در میاره و تنفگ بدست هستش وقتی که از ساختمون رفتم ییرون اینقدر آدم گشتم که دیگه خونم کم شد و مردم ! حالا توی یه خونه سر در اوردم ! آیا این جز بازی ؟؟؟ یعنی اونجا که دارن تیر اندازی میکنن من باید میمردم ؟ یا میشه نمیرم ؟!
میشه نمیری ولی حتی بعد فرار نیش مالاریا از پا درت میاره و میوفتی زمیننقل قول:
خب مثل اينكه قراره من ديگه اين بازي رو بازي نكنم چون بد جوري تو اين مرحلش گير افتادم.
نميدونم چطوره هيچ كدومتون نميدونه
کاش بازی نصب بود سیوت رو میدادی برات یه جوری رد میکردم آدم ندید نمیتونه بگهنقل قول:
از اونجایی که به gta sa علاقه دارم این بازی رو می گیرم.نقل قول:
ولی واااااااااای به حالت اگه بازی ... باشه ، با همون چاقوی کراوزر گردنتو می زنم :31:
(شوخی بود ، خیلی آقایی):10:
نگران نباش مطمئنم خوشت میادبخصوص وقتی بری با پولات اسلحه بخری دیگه معتاد میشینقل قول:
من هم همونجا گیر افتادم. همونجا که در ها بسته هست و هیچ مرحله ی دیگه ای نیست و یه اتاقک هم هست که توش سه نفر نشستن ...:27:نقل قول:
سلام دوستان
کسی راهنمای کامل این بازی رو نداره ؟
عزیز راهنما نمیخواد بازی از این راحت تر دیگه چی می خوای کلا ماموریت انجام میدی پول در میاری میری اسلحه میخری من نمیدونم این دوستای خوب ما کجای بازی گیر کردند سیوتون رو آپلود کنید رد کنم براتوننقل قول:
دوستان تو فار کرای چیزی به نام نانو سوییت هست(لباس جنگی کرایسس) ، تفنگاش فرق زیادی دارند.
البته من هنوز نگرفتمش
بازی جالبی قلقش داره میاد دستم ! فقط این پیدا کردن مسیر تا رسیدن به مرحله یه خورده سخته . هی دائم باید نشه رو بیاری هی ببری !
من که گفتم اگه بازی کنید کم کم می بینید چه بازی محشریه در ضمن معلومه که به نقشه نیاز پیدا میکنیم همش جنگل و کوه و دشت سان آنریاس نیست که از هر جا بری برسینقل قول:
صرفداران این بازی یه سری به سایت زیر بزنن.
چیزای باحالی داره. اما انگلیشه
کد:http://farcry.crymod.com
البته سایت اصلی farcraygame دات کام هست البته عجیبه که پچ 1.01 رو واسه دانلود نذاشته البته دانلود کردن پچ به هیچ دردی نمیخوره چون برای سینگل پلیر فقط یه گزینه wide screen میاره که بیخود هست همینجوری هم اگه روی رزولیشن مخصمص مونیتور واید اسکرین بذاری همون آب و همون کاسه میشه من الان دوباره بازی رو شروع کردم کلی حال میده
سلام بچه ها ..... من سیستمم اینه به نظرتون میتونه FarCry 2 رو ساپورت کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم : 1 گیگ
رم 1 گیگ بد نیست ولی خوب هم نیست ولی عکسی که گذاشتی لود نشده برام نوشتاری بنویس ببینم چیه سیستمت تازه میتونی مطابقت بدی با حداقل سیستم مورد نیاز فکر کنم توی پست اول باشهنقل قول:
نميدونم چجوري سيوش رو بهت بدمنقل قول:
کاش بازی نصب بود سیوت رو میدادی برات یه جوری رد میکردم آدم ندید نمیتونه بگه
ولي اونجوري كه دوستمون گفت مال من اونطوري نيست نميدونم كجا 3 نفر نشستن
فقط كنار يه مردابه كه يه بار هست با 2 تا در و هيچكدومشم باز نميشه
توي زمان هاي مختلف هم اومدم گفتم شايد باز بشه ولي نشد.
نقل قول:
Intel(R) Pentium(R) Dual CpU E2180 @ 2.00GHz
روی هم رفته سیستم بالایی نیست وی برای بازی کردن فارکرای 2 توی کمترین تنظیمات می تونی راحت اجرا کنینقل قول:
اصلا جریان این بازی چیه ؟ باید چکار کنیم ؟ اول بازی به من توی نقشه میگفت که باید کجا برم و چکار کنم ولی الان دیگه چیزی از اون علامت قرمزه من نمیبینم ! فقط توی نقشه اون آیکونهایی که قفل هستند رو تک تک دارم آزاد میکنم ! بازی یکنواخت شده !
شما یک Mercenary (مزدور) هستید که با گرفتن پول به شما ماموریت میدن که Jackal رو بکشید چون باعث شده آتش جنگ روشن بمونه بین دو گروه بازی ... چون بهشون اسلحه می فروشهنقل قول:
اصلا جریان این بازی چیه ؟ باید چکار کنیم ؟ اول بازی به من توی نقشه میگفت که باید کجا برم و چکار کنم ولی الان دیگه چیزی از اون علامت قرمزه من نمیبینم ! فقط توی نقشه اون آیکونهایی که قفل هستند رو تک تک دارم آزاد میکنم ! بازی یکنواخت شده !
آره متاسفانه بعد از یه مدت بازی تکراری میشه
شما به جاهایی برو که علامت تعجب داره تا ماموریت بگیری
من که هیچ یکنواختی توی بازی ندیدم پر از هیجان هست از gta iv لعنتی نفرینی چرند خیلی بهترهنقل قول: