نقل قول:
دوستان عزيز خواهشمندم به پست فوق عنايت بفرماييد و جوابي هر چند کوتاه به اين سولات بدهيد بينهايت ممنون خواهم شد چون وقتم براي خريد بسيار کم هست.
نقل قول:
دوستان عزيز خواهشمندم به پست فوق عنايت بفرماييد و جوابي هر چند کوتاه به اين سولات بدهيد بينهايت ممنون خواهم شد چون وقتم براي خريد بسيار کم هست.
قیمت RAM
512MB DDR2 533 HYNIX 20.000
1GB DDR2 667 Kingston 30.000
2GB DDR2 667 Kingston 50.000
قیمت مدل های DELL Vostro
1500 Cel 1.86 2M 1024 120+ DVD-RW 15.4" WXGA 383 INTEL 56K VISTA HB 2.8
WEB CAM/CARD
R/Bright LCD/6CELL
7,400,000
1500 Cel 1.86 2M 2048 120+ DVD-RW 15.4" WXGA 383 INTEL 56K VISTA HB 2.8
WEB CAM/CARD
R/Bright LCD/6CELL
8,100,000
1500 CORE 2 DUO 2.00 2M 1024 120+ DVD-RW 15.4" WXGA 383 INTEL 56K Dos 2.8
NEW T7250 CPU/WEB
CAM/CARD R/Bright
LCD/6CELL
9,290,000
1500 CORE 2 DUO 2.00 2M 2048 120+ DVD-RW 15.4" WXGA 383 INTEL 56K Dos 2.8
NEW T7250 CPU/WEB
CAM/CARD R/Bright
LCD/6CELL
9,990,000
1500 CORE 2 DUO 2.20 4M 2048 250+ DVD-RW 15.4" WXGA 1024 GFORCE 56K VISTA HB 2.8
WEB CAM/CARD
R/GFORCE 8600/Bright
LCD/9CELL
13,100,000
1500 CORE 2 DUO 2.20 4M 3072 250+ DVD-RW 15.4" WXGA 1024 GFORCE 56K VISTA HB 2.8
WEB CAM/CARD
R/GFORCE 8600/Bright
LCD/9CELL
13,800,000
1500 CORE 2 DUO 2.50 6M 2048 160+ DVD-RW 15.4" WXGA 1024 GFORCE 56K VISTA HB 2.8
WEB CAM/CARD
R/GFORCE 8600/Bright
LCD/6CELL
13,200,000
1500 CORE 2 DUO 2.50 6M 3072 160+ DVD-RW 15.4" WXGA 1024 GFORCE 56K VISTA HB 2.8
WEB CAM/CARD
R/GFORCE 8600/Bright
LCD/6CELL
13,900,000
مگه ميشه از سايت Hp هم لپ تاپ سفارش داد اونوقت ميفرسه در خانه .لطفا در اين باره كامل تر توضيح دهيد كه كار به چه صورتي هست و آيا فقط Hp به اين صورت هست و ديگر بروندها هم ميشه اين كارو كرد يه موقعه پول مون رو نخورند و بگن ايران تحريم و از اين حرفها......................
اگه اين جوري باشه كه خيلي عاليه ديگه خيالت راحته كه دستكاري نشده..
اگر خونت آمریکا باشه میفرسته دمه خونت اگرم نوشته باشه free ship مجانی برات میاره و هزینه حمل و نقل نمیگیره ولی در غیر این صورت یه 50$ میگیره
يه جوري گفتن از خود سايت HP بخريم كه من همين امشب ميخواستم سفارش بدم( آخه تو ايران هستيم بابا).نقل قول:
چند مدل 15"HP كه فول باشه معرفي كنيد.
منظورتون رو دقیقا میدونم درسته اشتباه میشه ولی من جدا جدا کاستومایز کردم و قیمتها دقیق است.نقل قول:
خوب شد گفتین! این رو تو فروم های HP خوندم، خودم هم تجربه کردم: هیچ وقت بیشتر از یه دونه سیستم رو یه جا customize نکنین... قیمت هاش اشتباه میشه.
سعی کنید بوسیله ی یک واسطه (یا هر راه دیگه) از خودشون بخرید. میتونید به یک آشنا در یک کشور خارجی بگید براتون بخره بعد خودش لپ تاپ رو براتون پست کنه یا بیاره با خودش. در کل شاید یکم سخت باشه ولی خیلی بهتره.نقل قول:
يه جوري گفتن از خود سايت HP بخريم كه من همين امشب ميخواستم سفارش بدم( آخه تو ايران هستيم بابا).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چند مدل 15"HP كه فول باشه معرفي كنيد.
HP dv6700 Special Edition
Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit)
Intel(R) Core(TM) 2 Duo Processor T8300 (2.40GHz)
15.4" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800)
2GB DDR2 System Memory (2 Dimm)
256MB NVIDIA GeForce 8400M GS - For Core 2 Duo Processors
HP Imprint Finish (Influx) + Microphone + Fingerprint Reader + Webcam
Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection
250GB 5400RPM SATA Hard Drive
SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
6 Cell Lithium Ion Battery
قیمت (با 150 دلار تخفیف): 1,008.99 دلار (حدود 940 تومان میشه)
----------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HP dv6700t
Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit)
Intel(R) Core(TM) 2 Duo Processor T8300 (2.40GHz)
15.4" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800)
2GB DDR2 System Memory (2 Dimm)
256MB NVIDIA GeForce 8400M GS - For Core 2 Duo Processors
HP Imprint Finish (Radiance) + Microphone
Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection
320GB 5400RPM SATA Hard Drive
LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support
قیمت (با 100 دلار تخفیف): 1,103.99 دلار (حدود 1 میلیون و 30 تومان میشه)
----------------------------------------------------------------------------------------
اینم یه دونه 17 اینچ:
HP dv9700t
Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit)
Intel(R) Core(TM) 2 Duo Processor T9500 (2.60GHz)
17.0" diagonal WXGA+ High-Definition Ultra HP BrightView Widescreen Display (1440 x 900)
4GB DDR2 System Memory (2 Dimm)
512MB NVIDIA GeForce 8600M GS
HP Imprint (Radiance) + Microphone + Fingerprint Reader + Webcam
Intel(R) PRO/Wireless 4965AGN Network Connection and Bluetooth(TM)
640GB 5400RPM SATA Dual Hard Drive (320GB x 2)
Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD+/-R/RW Double Layer
Extra High Capacity 8 Cell Lithium Ion Batteries
قیمت (با 150 دلار تخفیف): 2,503.99 دلار (حدود 2 میلیون و 330 تومان میشه)
ارزان ترین مدل موجود:
HP Compaq C700T
Genuine Windows Vista Home Basic with Service Pack 1 (32-bit)
Pentium(R) Dual-Core Mobile Processor T2370 (1.73 GHz)
512MB DDR2 System Memory (1 Dimm)
Intel(R) Graphics Media Accelerator X3100
802.11b/g WLAN
80GB 5400RPM SATA Hard Drive
SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
قیمت (با 200 دلار تخفیف): 479.99 دلار (حدود 450 تومان میشه)
سلام خدمت همه اساتید.
من یه تاپیک دیگه زدم واسه مشاوره برای خرید تا 1.000.000 تومن
از این جهت یه تاپیک دیگه زدم چون میدونم قیمت ها تغییر کرده و تو این رنج قیمت تعداد درخواست زیاده...:43:
بازم تشکر میکنم.:10:
در هر صورت منتظر پیشنهادات پر مغز بروبچ پی 30 هستم...:11:
اگر از ایران بخری دیگه نمی تونی انتخاب کنی یکی قبلا انتخاب کرده اون را باید بخرینقل قول:
ولی اگر از آمریکا بخری خودت می تونی انتخاب کنی
توی ایران 3-4 مدل بهت میدن ولی با هم سازگار مثلا هیچ وقت سی پی یو 2.6 بهت نمیده با یک کارت گرافیک شیر
کلا سری های pavilion DV2XXX چهارده اینچی هستند ولی هنوز سر این سری گرافیک GF8600M نصب نشده چون توانایی زیادی در خنک کردن چیپست داغ این سری ندارند (تکنولوژی سایلنت درسته فن نمیخواد و بی سروصدا است اما فضا برای خنک سازی و سیستم تهویه میخواد)نقل قول:
14 اینچش هم هست؟! یا منظورتون همون entertainment power house ها هست؟
ورژن های به اصطلاح شما دستکاری یا null شده فقط توی نمایندگی های HP بخرید مثل نوت بوک خودم که مدلش اصلا نیست نه توی سایت نه توی ریسلرها ... اما به قدرت خودش توی 15 اینچی ها فقط XPS هست و alienware و gatewayنقل قول:
اگه اين جوري باشه كه خيلي عاليه ديگه خيالت راحته كه دستكاري نشده..
با این قیمت انتخابهای خوبی داری ... به ترتیب قدرت سورت میکنم برات :نقل قول:
سلام خدمت همه اساتید.
من یه تاپیک دیگه زدم واسه مشاوره برای خرید تا 1.000.000 تومن
از این جهت یه تاپیک دیگه زدم چون میدونم قیمت ها تغییر کرده و تو این رنج قیمت تعداد درخواست زیاده...
بازم تشکر میکنم.
در هر صورت منتظر پیشنهادات پر مغز بروبچ پی 30 هستم...
HP pavilion DV 6815
AMD Turion 2.0
2G
160
DVD RW
15.4 WXGA
1024 Geforce8400
حدود 1.030.000 انتخاب محشریه و قدرتش تکه
dell inspiron 1520
2.0-2MB-FSB800
1024
120
DVD RW
15.4 WXG
358 Intel X3100 share memory - 8MB system memory!
DOS
ساخت لهستان ... پروسسور و کانفیگ خوبی داره اما از HP خیلی ضعیفتره قیمت : 950.000
dell Vostro 1500
2.0-2MB-FSB667
1024
120
DVD RW
15.4WXGA
358 intel X3100 shared memo.
DOS
ساهت لهستان ... کیفیت و قدرت خوب اما سی پی یو ضعیف نسبت به بالایی ها داره ... قیمت 950.000
Sony vaio N 365
2.0-2MB-FSB533
1024
120
DVD RW
15.4 WXGA
224 shared intel 950GM
Vista-H
کیفیت و قدرت خوب ... مانیتور عالی ... شیک ... گرافیک افتضاحه ! قیمت 1.000.000
به نظرم اگر حداکثر همینه بوجه ات HP بهترینه ولی اگر میتونی تا 1.200 برسونی توی dell vostro 1500 T7500 انتخابهای عالی داری
با سلام خدمت دوستان و ممنون از پست و زحماتتون.
راستیتش من می خوام یک لپ تاپ بخرم اما واقعا گیج شدم از این همه تنوع و اینکه چون تا حالا سابقه خرید ن داشتم واقعا نمی دونم چی کار کنم امیدوارم کمکم کنید!
1.اینکه اولا چون خودم برنامه نویس هستم می خوام چیزی باشه که حداقل بتونم با حاش روزی 7 تا 8 ساعت کار کنم.
2.چون بیشتر هم در حال مسافرت هستم دوست دارم قابلیت اجرای بازی قوی داشته باشه چون که در حین مسافرت بالاخره آدم حوصلش سر میره!
3.من در تاپیک های شما دیدم که توصیه کرده بودید بودید وقتی که تو ماشین هستیم به علت لرزش یهتره که ازش استفاده نکنید!!!! می خواستم ببینم که آیا تا این حد حساسه و نباید ازش در حین مسافرت استفاده کرد؟؟
4.اینکه می گید لپ تاب ها در حین استفاده داغ می کنند آیا وسیله جانبی داریم که مانع از این کار بشه؟
5.و بعد اینکه از این لپ تاپ تا چه حد میشه در حالت بازی کار کشید؟؟
6.و قیمتش هم از 1.600.000 تا 1.700.00 متغیر باشه.
چیزهایی که مد نظر خودمه :
Dell V1500 CORE2 DOU 2.5 GHZ T9300
و
Sony FZ340N/B هستش می خواستم ببینم که با این مشخصات و سوالات شکا چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟ با تشکر از زحماتتون و ببخشید از اینکه اینقدر آماتور و راحت صحبت کردم.
1- بهترین قابلیت سری SZ امکانات امنیتی و طراحی عمری اونهاست ... مجهز به دو سیستم عامل و ساپورت خوب اما گرون هستند و به نظرم 600 هزار تومن رو اگر داری برای سری 13.3 اینچی چرا که نه به صرفه هست چون سونی SZ رو با هیچ سری دیگه نمیشه مقایسه کرد ... ظرافت و کیفیت فوق العاده ای دارندنقل قول:
2- خوب خیلی چیزها : مثلا قیمت تما شده ارزونتر بدلیل مواد و قطعات پایینتر - تکنولوژی پایین تر - صفحه نمایش Xbrite سونی خودش 100 هزار تومن گرونتره ... چیپ ها و سیستمهای پیشرفته برای محافظت از لپ تاپ و ... . اما توی 14 اینچی ها هیچ لپ تاپی رقیب HP نیست و حقا امکانات و کیفیت عالی دارند
3- توی بازار بهترین مدل 14 اینچی فعلا DV 2899 هست و فروشگاه نوتالی داره ... و قیمت حدود 1.600.000 هست
4- HP مشکل خاصی نداره ولی خوب اگر دقت کنی بدنه و کیفیت قطعاتش نسبت سونی SZ کمی پایین تر هستند و در ضمن از سونی سری SZ هیچ مشکل خاصی دیده نشده
5- ببین خرابی همینطوری نمیاد ... اگر مراقبت کنی میتونی یک عمر داشته باشی و اگر نکنی باید ببری تعمیرگاه ... اما 14 اینچی ها خرابی نداشتند به اون صورت ولی خوب تعمیرکارش رو هست و مشکلی از بابت خرابی نداری
6- بلی ... گرافیک این مدل 64 MB dedicate هستند و برای بازی مناسب نیستند ... اما قدرت رو قبول ندارم چون نوت بوک سریعی هست
موفق باشید
نقل قول:
بينهايت از شما دوست عزيز ممنونم حقيقتاً که پاسخ هاي بجا و منطقي شما راهنماي بسيار خوبي است. راستش من بايستي تا شنبه خريدم رو قطعي کنم. اول خودم رو براي HP DV2860 راضي کرده بودم اما حالا با اين توضيحات شما مي خوام برم سراغ SONY Sz780N5 or N7 . باز هم ممنونم
1- برای این کار چیزی بخر که عمر باتری اش خوب باشه (حتما 6 یا 9 سلولی) و سبک باشه و وقتی مثلا روی پات یا میز بزاری سایزش کوچیک نباشه ... 15 اینچی برای برنامه نویسنا یکم زیادی بزرگه اما اگر توی حملش مشکل نداری بخرنقل قول:
با سلام خدمت دوستان و ممنون از پست و زحماتتون.
راستیتش من می خوام یک لپ تاپ بخرم اما واقعا گیج شدم از این همه تنوع و اینکه چون تا حالا سابقه خرید ن داشتم واقعا نمی دونم چی کار کنم امیدوارم کمکم کنید!
1.اینکه اولا چون خودم برنامه نویس هستم می خوام چیزی باشه که حداقل بتونم با حاش روزی 7 تا 8 ساعت کار کنم.
2.چون بیشتر هم در حال مسافرت هستم دوست دارم قابلیت اجرای بازی قوی داشته باشه چون که در حین مسافرت بالاخره آدم حوصلش سر میره!
3.من در تاپیک های شما دیدم که توصیه کرده بودید بودید وقتی که تو ماشین هستیم به علت لرزش یهتره که ازش استفاده نکنید!!!! می خواستم ببینم که آیا تا این حد حساسه و نباید ازش در حین مسافرت استفاده کرد؟؟
4.اینکه می گید لپ تاب ها در حین استفاده داغ می کنند آیا وسیله جانبی داریم که مانع از این کار بشه؟
5.و بعد اینکه از این لپ تاپ تا چه حد میشه در حالت بازی کار کشید؟؟
6.و قیمتش هم از 1.600.000 تا 1.700.00 متغیر باشه.
چیزهایی که مد نظر خودمه :
Dell V1500 CORE2 DOU 2.5 GHZ T9300
و
Sony FZ340N/B هستش می خواستم ببینم که با این مشخصات و سوالات شکا چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟ با تشکر از زحماتتون و ببخشید از اینکه اینقدر آماتور و راحت صحبت کردم.
2- بازی قوی ؟ بازی قوی نیم ساعت کمتر شارژش رو صفر میکنه ! چون گرافیکش توان زیادی میکشه از جمله Geforce 8600M ها
3- لرزش خفیف و جابجایی خیر اما به ضربه و شوک حساس هست ... ربطی به سفر نداره
4- کولر پد ها و بالشتک .... این دو خوبند ... اولی برق میخواد و باید از توان USB ها استاده کنی ولی دومی بی صدا هست و برق نمیخواد اما تنفسش کمی سخته موقع کار زیاد و روشن بودن فن زیر لپ تاپ
5- زیاد ... تا وقتی نسوزه !!! :27: شوخی کردم چند ساعت مثلا 2 تا 3 ساعت کافیه
6- اون مدل افتضاحه یعنی DELL 1500 رو قیدش رو بزن چون مشکلاتش رو میبینی برای همه چیز از جمله مسافرت روی این سری ها فکر کن:
DELL XPS M1530 T9300
DELL XPS M1530 T8300
HP pavilion DV 6880 که 15 اینچی هست
HP pavilion DV 2899 که 14 اینچی هست
کلا من اچ پی رو پیشنهاد میدم ... قوی و ظریف ... اما دل 1530 سری XPS بسیار قوی ترو باتری بهتری داره ( 9 سلولی با عمر بالا)
چه طوري ميشه فهميد كه اين مدل Hp مثلا Dv 2899 چند اينجي هست .حتما بايد تو Net گشت يا ميشه از روي همين شماره مدل فهميد..............
منم در مورد hp ها سوالی شبیه به سوال دوستمون داشتم!
من مثلا نوت بوک 6880 hp رو خریدم و میخوام مطمئن بشم که مشخصات نوت بوکی که من خریدم با مشخصات همون نوت بوکی که تو فروشگاه اینترنتی دیدم و خرید کردم یکی است یا نه؟
لطفا یه برنامه یا روش مطمئن برای شناسائی سخت افزار و... معرفی کنید.
تا اونجایی که من میدونم نوت بوک های hp با نام های خاصی شناحته میشن مثلا توی نت 6880 رو من نتونستم با این نام مخصوصا توی notebookreview پیدا کنم.
من از کجا مطمئن بشم( به غیر از نام و نوشته های روی جعبه ) که نوت بوک من همون 6880 است یا نه؟
فکر کنم روی نوت بوک اسم 6000 یا 6700 و ... نوشته میشه نه 6880 و مانند اینها!
لطفا اینو جواب بدیدنقل قول:
سري SZ سوني واقعا معركه هست و مقاوم مخصوصا اگر بدنش CARBON باشه . من اول ميخواستم SZ780 N5 رو بخرم ولي به خاطر Display 13.3 پشيمون شدم آخه به نظرم خيلي كوچيك هست و براي استفاده زياد مخصوصا كارهاي گرافيكي و گيم مناسب نيست و نداشتن پورت HDMI و يا DVI يكي ديگر از كمبودهاي سري SZ هست اگر اين خروجي رو داشت ميشد با Display 13.3 بودنش كنار امد يعني با وصل كردن با مانيتور PC و يا LCD اين كوچيك بودن Display مشكلي نبود.بعد روي برند ASUS تحقيق كردم اونم عالي هست ولي تو بازار مدلي كه cpu2.5 و VGA 8600M GS داشته باشه نبود و قيمتاش نسبت به ديگر برند ها گرانتر بود ولي ASUS براش هيچي كم نذاشته مخصوصا در سري هاي M (پورت HDMI,ESATA,----T و SmartLogon و HDTV). ولي سري هاي M هنوز اينجا نيمده من كه نديدم و پيشنهاد بعدي كه دارم براي خريد DELL1530 با cpu2.5 هست هم زيبا و مقاوم و هم قوي مثل شير ولي با معرفي مدلهاي HP كه در فورم گفته شده دارم روي مدل هاي HP بيشتر كار ميكنم تا ببينم DELL بگيرم يا HP.
با سلام اگر ممكن است مشخصات مختلف مدلهايd830 و m 1530 و حدود قيمت آنها را بيان كنيد
باسلام آقای register منdv9700tرو توسایت اصلی اچ پی با پایینترین کانفیگ950 دلار دیدم می خواستم بدونم اگه من این نوت بوکو رو از چین بطورریکه عوارض گمرک نگیره بیارم چند میفته آیا تو چین تولید میشه وسوال دیگه اینکه حدودا اختلاف قیمت دوبی و ایران و ایران وچین چقدر است شاید مدل دیگهای رو بخرم من تا هشتصد هزار تومان می خوام خرج کنم البته بااین پول می خوام از چین بخرم از طریق یکی از آشناهام که لوازم جانبی موبایل وارد میکنه و سوال دیگه با توجه به این مقدار پول من به قیمت چین یا دوبی چه
پیشنهاداتی رو دارید
نقل قول:
نوشته شده توسط REGISTERED USER]
دل اینسپایرون 1525 انتخاب خیلی خوبیه برای شما
سی پی یو قوی
بدنه و کیفیت محکم ... شیک و ظریف
سیستم عاملش راحت عوض میشه و درایورهاش هم هست
گرافیکش شیر هست و بدرد بازی نمیخوره اما aero support هست و شیر میکنه
البته مدلهای 1520 اگر با سی پی یو core2 1.66 پیدا کنید هم خوبه
رجیستر جان می بخشید دوباره مزاحم شدم
با توجه به مشکلات دل که بیان کردی و با توجه به انتظارات من :
(یه لپ تاپ می خوام برای برنامه نویسی - یه کم فتوشاپ و میکس و کارهای روزمره تا 800 تومن
ظاهر برام مهم نیست -
می خوام با دوام باشه - خیلی عمر کنه - خر کار باشه - به جای دسکتاپ ازش استفاده کنم.
و می خوام ویندوز خور باشه ( همه ویندوزها روش نصب بشه)
جا به جاییم کمه و می خوام روزی ده ساعت کار کنه و امکاناتش کامل باشه )
به نظرت 6720s بخرم یا 1525 یا 1520 یا وسترو 1500 یا وسترو 1000
یه نمره بده به هر کدوم از 10 ( بدون در نظر گرفتن وزن و ظاهر)
hp از نظر ویندوز خوری چطوریه xpو ...
رامين عزيز بايد اول تبريك بگم كه بالاخره انتخابت رو انجام دادي.نقل قول:
من مثلا نوت بوک 6880 hp رو خریدم و میخوام مطمئن بشم که مشخصات نوت بوکی که من خریدم با مشخصات همون نوت بوکی که تو فروشگاه اینترنتی دیدم و خرید کردم یکی است یا نه؟
در مورد اين سؤالت هم بايد بگم همه سيستم عاملها يه بخشي به اسم System Information دارن.
در ويندوز ويستا كه روي لپ تاپ شما هم نصب هست بلافاصله پس از بالا آمدن ويندوز پنجرهاي در مركز ويندوز باز ميشود كه مشخصات فني دستگاه شما را بطور كامل نشان ميدهد.
يك نكته بسيار مهم براي لپ تاپهاي HP بخش Recovery آن است كه به سادگي اما در زمان نسبتا طولاني(حدود يك ساعت) ميتوانيد از تمام سيستم خود Recovery بگيريد. اين بخش هم در منوي Start از نرمافزار Recovery Manager قابل دسترسي است.
---
تبلیغ بر خلاف قوانین است.
Stream
نقل قول:
سلام نیاز به برنامه نیست...
برو تو run و تایپ کن dxdiag کلیه ی مشخصات رو میده...:5:
سلام به همگی.
من یک لپ تاپ خوب با قیمت حدود 1200 برای مصرف خانگی می خوام. شما چی پیشنهاد می کنید؟
در ضمن به نظر شما اگه من بتونم از امریکا بخرم اونجا از لحاظ کیفیت بهتره یا نه؟قیمتش چقدر فرق می کنه؟
خیلی ممنون از erayan عزیز و تبریک به شما برای افتتاح پرداخت الکترونیکی.
javad.sb:
دستت درد نکنه.نقل قول:
برو تو run و تایپ کن dxdiag کلیه ی مشخصات رو میده...
یه سوال دیگه در مورد 6880 ها مثل اینکه بیشتر نوت بوک های 6880 موجود در ایران فینگرپرینت ندارن درسته؟
بله فينگر پرينت نداره. همه سري DV6800 اينطوري هستن.نقل قول:
گفتم ، کلا سری 14.1 اینچی با 2 شروع میشوندنقل قول:
چه طوري ميشه فهميد كه اين مدل Hp مثلا Dv 2899 چند اينجي هست .حتما بايد تو Net گشت يا ميشه از روي همين شماره مدل فهميد..............
نقل قول:
نم در مورد hp ها سوالی شبیه به سوال دوستمون داشتم!
لطفا یه برنامه یا روش مطمئن برای شناسائی سخت افزار و... معرفی کنید.
تا اونجایی که من میدونم نوت بوک های hp با نام های خاصی شناحته میشن مثلا توی نت 6880 رو من نتونستم با این نام مخصوصا توی notebookreview پیدا کنم.
من از کجا مطمئن بشم( به غیر از نام و نوشته های روی جعبه ) که نوت بوک من همون 6880 است یا نه؟
فکر کنم روی نوت بوک اسم 6000 یا 6700 و ... نوشته میشه نه 6880 و مانند اینها!
میتونید با نرم افزار everest pro این کار را انجام بدهید و مشخصات دقیق سیستم را بکشید بیرون
جناب آقای erayan
درج هرگونه پست حاوی لینک تبلیغاتی تجاری در این سایت و علی الخصوص این تالار ممنوع است
در اسرع وقت امضا و پست های خود را تصحیح کنید
در صورت تکرار از سوی تیم مدیریت با شما برخورد خواهد شد
متشکر
من به شما dell vostro 1500 T7500 2.2 GHZ رو پیشنهاد میدم قیمت هم تقریبا همینقدر هستنقل قول:
سلام به همگی.
من یک لپ تاپ خوب با قیمت حدود 1200 برای مصرف خانگی می خوام. شما چی پیشنهاد می کنید؟
در ضمن به نظر شما اگه من بتونم از امریکا بخرم اونجا از لحاظ کیفیت بهتره یا نه؟قیمتش چقدر فرق می کنه؟
کیفیت که فرقی نمیکنه اما قیمت هم تا حدودی ارزانتر هست اما در آمریکا چون خودت کانفیگ میکنی مدل دلخواهت دست میاد
گارانتی ایران اچ پی خوبه ... همپارد و سبز هم برا HP خوبهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط zebech مشاهده تاپيک
اگه بخوام اچ پی بگیرم اولا با چه گارانتی بهتره ثانیا تا 1300000 چه مدلی بگیرم بهتره البته می خوام Core 2 Dou باشه
لطفا اینو جواب بدید
مدل ها زیاد هست ... اگر گارانتی براتون مهمه باید ببینید توی اون لیست شرکت مدل دلخواهتون چیه
در ضمن با این رنج قیمت همه مدل ها core2 dou هستند
فکر میکنم در چند صفحه اخیر این لیست بودنقل قول:
با سلام اگر ممكن است مشخصات مختلف مدلهايd830 و m 1530 و حدود قيمت آنها را بيان كنيد
توی چین تولید میشه اما مستقیم به نمایندگی های اصلی توی هر منطقه و کشور ارسال میشهنقل قول:
باسلام آقای register منdv9700tرو توسایت اصلی اچ پی با پایینترین کانفیگ950 دلار دیدم می خواستم بدونم اگه من این نوت بوکو رو از چین بطورریکه عوارض گمرک نگیره بیارم چند میفته آیا تو چین تولید میشه وسوال دیگه اینکه حدودا اختلاف قیمت دوبی و ایران و ایران وچین چقدر است شاید مدل دیگهای رو بخرم من تا هشتصد هزار تومان می خوام خرج کنم البته بااین پول می خوام از چین بخرم از طریق یکی از آشناهام که لوازم جانبی موبایل وارد میکنه و سوال دیگه با توجه به این مقدار پول من به قیمت چین یا دوبی چه
پیشنهاداتی رو دارید
گمرکی لپ تاپ اگر با خودت بیاری زیاد نیست شاید حدود 40 تا 60 تومن حداکثر اگر اضافه بار نباشه
برای اچ پی در دبی اختلاف قیمت بین 200 تا 400 هزار تومانه
دبی قیمت پایه تجاری رو ارائه میشده و شاید از چین ارزونتر باشه
من نمیدونم چون چین نبودم اما قیمت دبی خوبه و به قیمت جهانی نزدیکه
برای کار شما dell 1525 بهتر و کامل تر به نظر میرسه چون با سیستم های جدید هم تطابق داره و ازهمه جدیدتره ... طراحی ظریف ، پورت HD که تنها نوت بوکی هست که زیر 1 میلیون این پورت رو دارهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط REGISTERED USER]
دل اینسپایرون 1525 انتخاب خیلی خوبیه برای شما
سی پی یو قوی
بدنه و کیفیت محکم ... شیک و ظریف
سیستم عاملش راحت عوض میشه و درایورهاش هم هست
گرافیکش شیر هست و بدرد بازی نمیخوره اما aero support هست و شیر میکنه
البته مدلهای 1520 اگر با سی پی یو core2 1.66 پیدا کنید هم خوبه
رجیستر جان می بخشید دوباره مزاحم شدم
با توجه به مشکلات دل که بیان کردی و با توجه به انتظارات من :
(یه لپ تاپ می خوام برای برنامه نویسی - یه کم فتوشاپ و میکس و کارهای روزمره تا 800 تومن
ظاهر برام مهم نیست -
می خوام با دوام باشه - خیلی عمر کنه - خر کار باشه - به جای دسکتاپ ازش استفاده کنم.
و می خوام ویندوز خور باشه ( همه ویندوزها روش نصب بشه)
جا به جاییم کمه و می خوام روزی ده ساعت کار کنه و امکاناتش کامل باشه )
به نظرت 6720s بخرم یا 1525 یا 1520 یا وسترو 1500 یا وسترو 1000
یه نمره بده به هر کدوم از 10 ( بدون در نظر گرفتن وزن و ظاهر)
hp از نظر ویندوز خوری چطوریه xpو ...
خرکاری اش هم اثبات شده
hossein_dig عزيز از پاسخ شما سپاسگزارمنقل قول:
با توجه به حرف شما مقداري به مبلغ اوليه افزودم تا به قول شما مدل بهتري
نصيبم شود ...
از شما يا ديگر دوستان عزيز اين انجمن خواهش مي كنم بين اين مدل هايي كه در تصوير
مشخصاتش را مشاهده مي كنيد يك مدل براي من انتخاب كنيد و اگر در اين بين به چند پرسش اينجانب
پاسخ دهيد ديگر حسابي مرا شرمنده خود كرديد ...
فرق بين سي پي يو CPU : Intel Core Duo با AMD Turion x2 و يا اينكه تفاوت فاحشي در نحوه
عملكرد با سي پي يو اينتل دارد يا خير .
كارت گرافيك mobile Intel چه تفاوتي با جي فورس دارد البته اين نكته بسيار فاحش است كه مدل هاي
جي فورس بورس بازار هستند فقط نحوه عملكرد اين دو را مي خواستم بدانم كه ايا احتمالا خللي در
اجراي برنامه هاي گرافيكي سنگين و يا بعضا بازيهاي كامپيوتري ايجاد نمي كند منظور بنده همان
mobile intel است ...
در ضمن همان طور كه در مشخصات كاربري من مشخص است در مشهد زندگي مي كنم و مي خواستم
بدانم قيمت ها از نظر شما كه بعضا پايتخت نشين هستيد چطور است ؟
پيشاپيش از شما دوستان عزيز صاحب سبك در اين زمينه سپاسگزارم ...
CPU هاي AMD و Intel تفاوت بسيار زيادي چه از نظر نحوه عملكرد و چه از نظر قيمت دارند.نقل قول:
پردازنده هاي اينتل با استفاده از حافظه معروف به Level2 Cache در بسياري موارد از پردازنده هاي رقيب در امور پردازشي سريعتر و بهتر هستند كه پردازنده هاي AMD بعلت ساختاري كه دارند كمتر از اين نوع حافظه استفاده مي كنند.. رده Core2Duo اين پردازنده ها چه از نظر گرافيكي و چه از نظر پردازشي تقريبا پردازنده هاي شركت AMD را پشت سر گذاشته است. قيمت آنها نيز بسيار بالاتر است. در مورد Core Duo و Core2Duo هم بايد عرض كنم كه مهمترين تفاوت آنها در ساپورت 64 بيتي در سري Core2Duo است. [/quote]
ساده ترين توضيح در مورد اين كارتهاي گرافيكي همان گرافيكهاي Onboard و مجزا در سيستمهاي خانگي است. مادربوردهايي كه از گرافيك Onboard استفاده مي كنند قدرت پردازش گرافيكي كمتري دارند. كارت گرافيكهاي Mobile Intel در اصل بر روي بورد اصلي لپ تاپ قرار دارند و با استفاده از چيپ هاي مختلف(GM945 و GM965 و PM965 و ...) وظيفه انجام امور گرافيكي لپ تاپ را بر عهده دارند.نقل قول:
كارت گرافيك mobile Intel چه تفاوتي با جي فورس دارد البته اين نكته بسيار فاحش است كه مدل هاي
جي فورس بورس بازار هستند فقط نحوه عملكرد اين دو را مي خواستم بدانم كه ايا احتمالا خللي در
اجراي برنامه هاي گرافيكي سنگين و يا بعضا بازيهاي كامپيوتري ايجاد نمي كند منظور بنده همان
mobile intel است ...
در سري GeForce هم مدلهاي متفاوتي وجود دارد. مثلا 8400M GS يا 8400MGT يا 8600M GT و ... كه در بين اينها فعلا سري 8600 از همه سريعتر و قويتر است. البته مقدار حافظه بورد اصلي كارت گرافيك هم در اينها متفاوت است و از 64 مگابايت تا 256 مگابايت ديده مي شود كه در دو ويندوز XP و Vista هم مقداري از حافظه RAM دستگاه استفاده مي كنند و مقادير بالاتري نشان مي دهند(معمولا در Vista بيشتر از XP).
الان قيمتها تقريبا در بيشتر ايران به هم نزديك شده. البته برخي مدلها كمتر در همه جا ديده مي شود. به عنوان مثال مدل HP DV2899 كه شما نوشته ايد با اين كانفيگ مخصوص اروپا هست و كانفيگ خاور ميانه آن كه با نام HP Pavilion DV2899ee شناخته مي شود ب اين شكل نيست.نقل قول:
در ضمن همان طور كه در مشخصات كاربري من مشخص است در مشهد زندگي مي كنم و مي خواستم
بدانم قيمت ها از نظر شما كه بعضا پايتخت نشين هستيد چطور است ؟
---------------------------------------
امضاء سايت محفوظ. فقط مدير محترم بفرمائيد اگه ما اسم فروشگاهمون رو اينجا بنويسيم بدون لينك حلاله؟ يا اونم كارت زرد و قرمز و اين حرفا؟؟؟؟؟؟
سلام.مرسی بابت راهنمائیتون. ولی چجوریه.شما که در جواب یکی از دوستان در صفحه قبل گفتین dell 1500 افتضاحه؟!!!!!
نظرتون در مورد 1525 چیه؟
سلام
کسی قیمت HP-Compaq Pavilion DV-2550 را داره ؟
خسته نباشید.
من میخوام یه لب تاب بگیرم که جای pc رو بگیره.
این مشخصات یا بالاتر رو داشته باشه:
رم 2 گیگ
هارد 160 گیگ
سی پی یو و کارت گرافیکش میخوام مناسب بازی باشه و حتی تو بازی های سنگین کم نیاره.
چون کارم زیاده، صفحه نمایشش طوری باشه که چشمام اذیت نشه.
از لحاظ وزن مهم نیست. در ضمن لینوکس رو هم پشتیبانی کنه!
مسلما باید کیفیت و دوام خوبی داشته باشه.
قیمتش زیر 2 میلیون باشه. کمتر بهتر
با تشکر
من یه لپ تاپ می خواستم بخرم حدود 600 یا نهایتا 700 مدل خاصی سراغ دارین به ما پیشنهاد کنید !
در ضمن کجا ارزونتر می دن؟ قیمتش به نسبت جاهای دیگر ارزونتره ؟
آدرسی ؟
سایتی؟