نقل قول:
منبعتون رو ذكر ميكنيد؟
آيا تمديد شد مهلت ثبت نام؟
Printable View
نقل قول:
منبعتون رو ذكر ميكنيد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منبعتون رو ذكر ميكنيد؟
دوستان این قسمت سرچ اش چرا کار نمیکنه؟
20 - کد موسسه محل اخذ مدرک تحصیلی
من دانشجوی دانشگاه ازادم تو دفترچه نیست
از کجا کد و پیدا کنم؟
وای سرچش بالاخره کار کرد
تموم شد.
ســلام..دفترچه انتخاب رشته پارسال رو داشتم نگاه ميكردم.....در قسمت توضيحات بعضي از رشته ها نوشته شيوه آموزش محور .........بعضي ها رو نوشته حضور تمام وقت در دانشگاه فلان......يعني چي.اين دو.؟؟
ممنون..
آموزش محور یعنی پایان نامه نمیدی ، در عوض 6 واحد درس تئوری پاس میکنینقل قول:
حضور تمام وقت یا پژوهش محور که پایان نامه میدی
..
دوستان امسال 895 هزار و 100 نفر در کنکور ارشد ثبتنام کردن و حدود 35هزارنفر کمتر ازپارسال هست ضمنا نتایج تکمیل ظرفیت کنکور ارشد28 آبان اعلام میشه
میشه لطفا منبع این خبر رو ذکر کنید ؟!!!!
منبع کدومیکی خبر؟!!نقل قول:
اولی چندروز پیش خبرگزاری مهر اعلام کرد منم گزاشتم اینجا ولی دوستان پاک کننده پاکش کردن!!!!!!
دومی هم تلتکست شبکه سه صفحه 196به نقل از سخنگوی سازمان سنجش البته خبر واسه دیروز بود. البته فعلا قابل مشاهده هست.
سروش درست میگه منم توی روزنامه همشهری خوندم امسال کاهش 35 هزار نفری رو توی ارشد داشتیم اگه بقیه هم نخونن و نیان چقدر خوب میشه :دی
بالاخره به تلاش ماهم بستگی داره - الان شانس قبولی فکر کنم 1 به 10 باشه که چون پارسال حدود 85 هزارنفر ظرفیت داشت.نقل قول:
سروش درست میگه منم توی روزنامه همشهری خوندم امسال کاهش 35 هزار نفری رو توی ارشد داشتیم اگه بقیه هم نخونن و نیان چقدر خوب میشه :دی
بله حق با شماست.من نمیدونم رشته شما چیه اما من که هنر میخونم 2 مرحله باید امتحان بدم اول آزمون ای هست که همه میدننقل قول:
بعد آزمون عملی هست.اگرم دانشگاهی قبول بشم که مصاحبه داشته باشه مصاحبه هم باید بدم و فکرکنید توی مرحله مصاحبه رد بشم.:دی
برای کارشناسی با رتبه 1000 خورده ای من هیچ جا قبول نشدم حتی شهرستان :دی
آزاد با 900 هم هیچ جا قبول نشدم .:دیاز این بدشانس تر آدم دیدن شما!!!!؟ ارشدم که ترمی 1700 در میاد تقریبا برای هنر توی آزاد.:20:
سلام دوستان من ارشد زمین شناسی ریست محیطی مشهد رو میخوام قبول شم.
پارسال شرکت کردم 800 شد رتبه ام .
امسال تا الان حدود 15 درصد منابعو خوندم.به نطرتون روزی جند ساعت وقت بزارم؟
تست زنیو از کی شروع کنم خوبه؟کارنامه قبولی های رشته زمین شناسی رو هم میخوام اگه کسی لطف کنه برام بزاره.ممنون
سلام
اینها توصیه های منه. شاید نظر دیگران متفاوت باشه.
مظالعه باید مفید باشه. یعنی ششدانگ حواس آدم روی درس باشه؛ چه یک ساعت چه ده ساعت. آدم خسته درحال مطالعه داره وقت خودش را تلف میکنه.نقل قول:
به نطرتون روزی جند ساعت وقت بزارم؟
از همون روز اول باید شروع میکردی. خوشبختانه این روزها تست به مقدار فراوان در دسترس هست.نقل قول:
تست زنیو از کی شروع کنم خوبه؟
تست زدن به آدم میگه که در چه بخشهایی از درس ضعیفتره و چه طور درس بخونه که با نوع تستها سازگارتر باشه.
هدف از درس خواندن نباید یادگرفتن و درک مطلب باشه؛ بلکه هدف درک منظور طراح تست و یافتن پاسخ مورد نظر او ست.
این را جستجو کنید. حتا ممکنه سایتی پیدا کنید که همه داوطلبان زمین شناسی در آن تبادل نظر میکنند.نقل قول:
کارنامه قبولی های رشته زمین شناسی رو هم میخوام
کارنامه شماره یک :نقل قول:
کارنامه شماره دو :کد:http://farshidshd.persiangig.com/ForSite/P30Forum/karname90.pdf
کارنامه رتبه 4 نفت :کد:http://farshidshd.persiangig.com/ForSite/P30Forum/karname.pdf
کد:http://farshidshd.persiangig.com/ForSite/P30Forum/k.pdf
موفق باشید
مرسی از جوابتون ممنونم.اخه من چون پارسال هم کنکور شرکت کردم با محتوایتست ها اشنایی هم دارم.فکر میکردم باید مدت طولانی از مطالعم بگدره تا بتونم خودمو ارزیابی کنم چقدر از مطالبو بلدم.ودر نهایت بازم تشکر
مرسی جوابها
خیلی مفید بود
دوستان موسسه ای هست که برنامه آزموناش مبحثی بره جلو مثل قلمچی؟ یعنی بگه از این مبحث تا این مبحث آمون میگیریم و نیاد بگه یک چهارم مباحث و...
راستی کسی کارنامه نفرات برتر ارشد معماری رو داره؟
سلامنقل قول:
بله دوست من
گاج برنامه بندی خوبی داره و با مباحث هستش
پیروز باشید
دوستان یک سوالی داشتم که راستیتش به من مربوط نیست بلکه برای یکی از اقوام نزدیکم است...
کسی که رشتش کاردرمانی باشه راهی داره که رشته ی فیزیوتراپی رو بخونه؟
جدیدا یکی از فامیلامون رشتش شیمی بوده برای ارشد دارو قبول شده...حالا این فامیلمون هم می تونه؟؟؟/
برای ارشد میتونه تغییر رشته بدهنقل قول:
دوستان انگار تربیت مدرس با وزارت بهداشت ادغام شده؟!یک سوال دیگه زمان آزمون ارشد تربیت مدرس کی هست؟و سوال آخر کارنامه های ارشد رو از کجا پیدا کنم؟والا کنکور سراسری خیلی راحت می رفتیم تو سایت گزینه 2 ولــــی برای ارشد کار متفاوت تره
سلامنقل قول:
رشته های گروه پزشکی دانشگاه تربیت مدرس که پیش از این در آزمون وزارت علوم بود، ازاین پس در آزمون وزارت بهداشت خواهد بود.
بقیه رشته های ارشد تربیت مدرس همچنان در آزمون وزارت علوم هستند.
کارنامه های رشته های مختلف روی سایتها هست. باید رشته خودتون را جستجو کنید.
سلام کسی که ارشد قبول بشه ولی 3 واحد دیگه داشته باشه هنوز که با معرفی به استاد مهر ماه فارغ التحصیل میشه میتونه دانشگاهی که ارشد قبول شده ثبت نام کنه؟ چون موقع ثبت نام گواهی فارغ التحصیلی میخان میتونه از ترم بهمن بره سر کلاس؟
اگه دانشگاه آزاد باشه ، میتونه ترم اول رو مرخصی بگیرهنقل قول:
اگه دانشگاه های دیگه باشه ، بستگی به دانشگاهش داره که قبول میکنه مرخصیه بده یا نه ...
دانشگاه دولتي كه نميشه چون در دفترچه گفته شده دانشجوي سال آخر بايد تا آخر شهريور فارغ التحصيل بشه .نقل قول:
انتخاب رشته مجدد تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، نوبت دوم برای بهمن سال 91 از روز چهارشنبه مورخ 22 آذر ماه آغاز خواهد شد و تا شنبه 2 دی ماه ادامه خواهد داشت .
دکتر ناصر اقبالی با اعلام این خبر به روابط عمومی آزمون گفت: کلیه افراد حاضر در جلسه کارشناسی ارشد سال 91 که در مرحله اول اعلام نتایج (شهریور ماه) موفق به پذیرش در واحدهای دانشگاه آزاد نشده اند و یا افرادی که در مرحله دوم اعلام نتایج پذیرفته شده اند، لیکن در واحد دانشگاهی محل پذیرش ثبت نام نکرده اند، مجاز به انتخاب رشته در این مرحله خواهند بود.
واجدین شرایط می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارت اعتباری 12 هزار تومانی خریداری کرده و نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.
رئیس مرکز آزمون خاطرنشان کرد: داوطلبان می توانند ده کد رشته را بر اساس علاقه انتخاب کرده و در سایت ثبت نام کنند.
دکتر اقبالی تأکید کرد: انتخاب و پذیرش واجدین شرایط صرفاً بر اساس نمره کل و اولویت های ده گانه داوطلبان صورت می گیرد، لذا از داوطلبان خواسته می شود در اولویت بندی خود بر اساس علاقه دقت لازم را به کار گیرند .
وی به داوطلبان توصیه کرد: قبل از خرید کارت، به سایت مراجعه کرده و از پذیرش تکمیل ظرفیت رشته محل مورد نظرشان مطمئن شوند و بعد از آن اقدام به خرید کارت نمایند. چون در غیر این صورت امکان استرداد وجه ثبت نام وجود ندارد و علاقه مندان متضرر خواهند شد .
وی در پایان اعلام کرد: اعلام نتایج پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت نیمسال دوم، در نیمه دوم دی ماه اعلام خواهد شد و شروع به تحصیل این گروه از بهمن ماه سال جاری خواهد بود.
منبع : روابط عمومی مرکز آزمون
سلام دوستان،کسی هست که اطلاعاتی داشته باشه از ترازهای ارشد واسه رشته نرم افزار دانشگاه آزاد تو شهرهای مختلف،ممنون میشم راهنمایی کنید.
هر سال بالا پایین میشه . مثل همیشه سرچ تو گوگل توصیه میشه به همراه سایتهای انتشارات کتب کنکور و مشاورهنقل قول:
سلامنقل قول:
کد:http://farshidshd.persiangig.com/ForSite/amolfar/Iau/iau_Arshad%2091.pdf
سلام
دوستان ثبت نام دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد کی هست؟؟؟کسی میدونه؟؟:n13:
سلامنقل قول:
شنیدم امسال با آزمون ارشد وزارت علوم ادغام شده.
زود ثبت نام کن تا وقتش تموم نشده.
رشته های پزشکی که از سالهای گذشته هم با آزمون وزارت بهداشت بود.
ارشد تقریبا در بهمن ماه هستنقل قول:
چی تموم میشه؟نقل قول:
ثبت نام چی؟
من متقاضی ثبت نام ارشد هستم .
من هم ارشد را گفتم. پس اشتباه بهم گفته اند. یکی گفته بود که برای آزاد هم مثل پیام نور کارت اعتباری خریده.نقل قول:
با سلام ببخشید کسی هست اینجا که از بسته های آموزشی استفاده کرده باشه یا اطلاع داشته باشه که از بین "مدرسان شریف" و "ماهان" و" سنجش " برای گروه هنرهای تصویری ، کدوم یکی بهتره ؟
حدود 40 روز مونده تا کنکور ارشد و تا الان هیچی نخوندم:n03:
بنظرتون سرجلسه برم یا انصراف بدم؟
نه چرا انصراف؟نقل قول:
شما توی این وقتی که دارید ازمونهای سالهای اخیر رو بگیرید با جوابشون! و بررسی کنید خیلی خیلی مفید واقع میشه:n06:
دوستان من اینو قبول شدم ارشد نظرتون چیه؟؟؟
مديريت فناوري اطلاعات-سيستمهاي اطلاعاتي پيشرفته / واحد الكترونيكي
دانشگاه آزاد یا پیام نور قبول شدید؟نقل قول:
من خودم دارم کارشناسیه رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات میخونم . فکرکنم رشته خوبی قبول شدی
آخه من رشته برق شرکت کردم و برق هم درساش خیلی سخته یعنی اآزمونهای سال قبل به من کمک میکنه؟نقل قول:
شما توی این وقتی که دارید ازمونهای سالهای اخیر رو بگیرید با جوابشون! و بررسی کنید خیلی خیلی مفید واقع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]