شما اگه بعد از پاک کردن زود ریکاوری میکردید میتونستید. دگه روش چیزای دیگه ریختیت فبها! :دینقل قول:
بازم با getdataback ریکاوری کنید. برا مموری فک کنم با نسخه fat لازمه.
شما اگه بعد از پاک کردن زود ریکاوری میکردید میتونستید. دگه روش چیزای دیگه ریختیت فبها! :دینقل قول:
بازم با getdataback ریکاوری کنید. برا مموری فک کنم با نسخه fat لازمه.
خوب سلام دوباره...
بالاخره با کلنجار رفتن با مشکل قبلیم و تحقیق زیاد چه در سایت های ایرانی چه در سایتهای خارجی به این نتیجه رسیدم که..
درایوامو فرمت کنم:31:
هزاران روش و هزاران نرم افزار رو امتحان کردم ولی ......
1-با استفاده از فرمان Check Disk در CMD رفتم نشد (Check disk نمی تونه این مشکل رو حل کنه)
2-با نرم افزار TestDisk رفتم اونم نشد...کار با این نرمافزار سخته و باید دستورالعملش رو که به زبان انگلیسی است از این ادرس بخونید و طبق گفته هاش پیش برید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-با نرم افزار Partition Table Doctor 3.0 و با فرمان FixBoot خواستم درایو ها رو تعمیر کنم که اونم ارور داد و نشد.
4- ....
و کلی روش دیگه که کلا جواب ندادن و خلاصه حال ما گرفته شد.
در اخر تصمیم گرفتم تسلیم خواسته ی ویندوز XP بشم و درایوامو که خیلی برام ارزش دارن فرمت کنم.
دیشب برای تست یکی از درایوامو که خیلی اطلاعات ضروری توش نداشت رو فرمت کردم و به خوبی درایو باز شد:12:
ولی بعد موقعی که خواستم دوباره اطلاعاتشو برگردونم رفتم دنبال برنامه های ریکاوری...بهترین و قدرتمند تریناشونو امتحان کردم ولی هیچ کدوم نتونستن برگردونن یا حداقل من بلد نبودم کار کنم باهاشون...
نرم افزار هایی قدرتمندی مثل:
1-EASEUS Data Recovery Wizard Professional 5.0.1
2-GetDataBack for NTFS
3-Ontrack EasyRecovery Professional
4-.....
خلاصه سرتون رو درد نیارم اینک می خوام درایوامو کلا فرمت کنم و لی خواهشا کمک کنید که فایلامو بدون کمی و کاستی برگردونم.
امید وارم این تجربه ای باشه برای دوستانی که به این درد به درمون مبتلا میشن (خودشون نه هاااا:31:)
oh my God عجب داستانی شد هااااا:31:
سلام!
من با نرم افزار icar تونستم درایوی که فرمت شده بود را برگردونم! امیدوارم به کارت بیاد و مشکلت حل بشه!
سلام
بچه ها من با getdataback و ... ویندوزم رو ریکاوری کردم فایلام اومد حالا یه سوال
من میخوام وقتی با این برنامه فایلام پیدا شد کاری کنم که اگر دوباره ریکاوری کنم دیگه پیدا نشه
منظورم اینه وقتی فایلا ریکاوری شد چیکار کنم ؟ چجوری و از کجا پاکشون کنم ؟ اول ذخیرشون کنم بعد پاکشون کنم و.....؟؟ تا دیگه قابل بازیابی حتی اسماشونم نباشه
خیلی ممنون که جواب میدید
ببخشید من وقتی با دیگر نرم افزار های ریکاوری هم بازیابی می کردم 2 پوشه رو باز یابی می کرد:
1-GZIP Comperssion Files
2-Shockwave Flash Files
خوب من که این پوشه ها رو نداشتم اخه؟!!!
شما فایل هات رو بزار کنار و درایوی که توش فایل ها ریکاوری شده و از اول اونجا بوده رو باید اطلاعات جدید بریزی توش پر کنی و خالی کنی و مجدد پر کنی تا دیگه اطلاعات قبلی قابل دسترسی نباشهنقل قول:
سلام
برای پاک کردن هر گونه اطلاعات روی هر گونه سخت افزار کامپیوتری باید از نرم افزار هایی استفاده کنید که اطلاعات رو damage ( نابود) کنه.
برای این کار می تونید از نرم افزار بسیار کاربردی TuneUp Utilities استفاده کنید.
پس از نصب روی فولدر مورد نظرتون راست کلیک کنید و Tuneup shredder انتخاب کنید و اطلاعات تون رو نابود کنید.
به همه دوستان توصیه می کنم حتما روی سیستمشون نرم افزار TuneUp Utilities رو نصب کنن چون کارآیی های زیاد دیگه هم داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
e.haghparast@gmail.com
ریکاوری فقط یکبار جواب میده و اگر از یک نرم افزار استفاده کردید ، نرم افزار بعدی کارآیی چندانی نداره!!! شما اشتباه کردید اول یک نرم افزار خوب باید پیدا می کردید بعد ریکاوری می کردید.نقل قول:
سلامنقل قول:
برای پاک کردن هرگونه اطلاعات روی هر گونه سخت افزار کامپیوتری باید از نرم افزار هایی استفادهکنید که اطلاعات رو damage ( نابود) کنه.
برای این کار میتونید از نرم افزار بسیار کاربردی TuneUp Utilities استفادهکنید.
پس از نصب روی فولدرمورد نظرتون راست کلیک کنید و Tuneup shredder انتخاب کنید و اطلاعات تون رونابود کنید.
به همه دوستان توصیهمی کنم حتما روی سیستمشون نرم افزار TuneUp Utilities رو نصب کنن چونکارآیی های زیاد دیگه هم داره .
نقل قول:
فقط باید با هم شبکه بشن دوتا کامپیوتر
راحتتره یک هارد اکسترنال پیدا کنی
سلام کسی برنامهRecover.My.Files-v3.9.8.6081 دارد لینک برام بزار
سلام خسته نباشید
میخواستم یه نرم افزار واسه ریکاوری یه فایل که حدود 8 گیگ بود بزارم این فایلو یه ماه پیش پاک کردم ایمیجم بود میخواستم ببینم نرم افزاری هست بتونم برش گردونم
سلام . سلامت باشید.نقل قول:
وقت زیاد گذشته. از نرم افزار getdataback استفاده کنید.
سلام
من در مورد برنامه Acronis Disk Director Home
سوال داشتم فقط نمیدونم جای درسی میپرسم یا نه!
وقتی میخوام درایو جدید ایجاد کنم این ارورر رو میده
cannot add more volumes:there are already four primary volumes on the MBR disk
چکار کنم؟
سلامنقل قول:
سوالتون غیر مرتبط با تاپیکه
برای سوالتون یه تاپیک جدید بزنید :20:
سلام
من یکی از درایوهام اطلاعاتش پاک شد با نرم افزار getdataback تمام اطلاعات برگشت.الان به یه مشکلی خوردم تمام اطلاعات کاملا سالمه بجز mp3 ها.
بعضی از فایلهای mp3 هست که صداشون باصدای اهنگای دیگه عوض شده..یعنی اهنگ هست اسمش هم درسته و توی همون پوشه که قبلا بوده هست ولی وقتی اجراش میکنی یه اهنگ دیگه رو میخونه و اون اهنگی که قبلا بوده نیست.کسی میدونه مشکل از چیه؟و راه حلی داره که درست بشه؟چون بیشتر اهنگای قدیمی هم اینطور شده که برام خیلی مهمه..
با سلام خدمت مدیران عزیز
میخوام بدونم میشه یه فایل مثلا ورد رو که قبلا یه اطلاعاتی نوشته شده بوده توش بعد ادیتش کردم بعد میخوام دوباره برگردم به حالت قبل.آیا میشه اینکارو کرد؟؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین
فکر نکنم! :13: وقتی ادیت کردی ctrl + z میزدی همون موقع وقتی توش بودی متن ها بر میگشت.نقل قول:
فکر نکنم وقتی بستی بشه درست کرد.
سلامنقل قول:
اگر تیک گزینه زیر خورده باشه میشه
که در این صورت یه فایل به اسم Backup of document name که به جای document name اسم فایل اصلیتونه ساخته میشه
با درود...
قفلی که برای دی وی دی یا سی دی طراحی میشه و باعث میشه که یک دیسک حاوی فیلم فقط بروی DVD player اجرا بشه و روی ویندوز دیسک شناسایی نمیشه
روی سیستم عاملهای لینوکس یا مک هم کار میکنه ؟
من میخوام اطلاعات روی این دیسک رو بازیابی کنم
سلام
من هنگام نصب ویندوز به اشتباه یکی از فایل هایم رو فرمت کردم وداخلش فایل های تصویری بود!
الان با چه نرم افزاری میتونم این فایل ها رو بازیابی کنم؟
لطفا کمک کنید
منظورتون همون درایو هاتون هست درسته ؟نقل قول:
شما با استفاده از اغلب نرم افزار ها این امکان رو دارید ولی خوب نه 100% و تضمینی
نرم افزارهایی مثل :
Ontrack EasyRecovery Professional
Recover My Files
R-Studio
GetDataBack
سلام من یک فایل word دارم که باز میکنم این پیغام را میده This error message can appear for several reasons.
The document may be corrupt or damaged. Use either the Recover Text converter or the Open and Repair feature. Both are available from the Open dialog.
NOTE:
If you have opened a file that is attached to an e-mail, it is recommended that you save the file to a local hard disk first before attempting to recover or repair the file.
The Open and Repair feature is available from the Open dialog box. To open and attempt a repair, click the Microsoft Office Button, click Open, and then navigate to the damaged file and click it once. Instead of clicking the Open button at the bottom right of the dialog to open the file, click the down arrow to the right of the button and select Open and Repair from the menu. If the file can be recovered, it will open and display in the document work area.
The Recover Text converter is available from the Open dialog box and appears in the Files of type drop down list. It appears in the drop down list as: Recover Text from Any File (*.*).
The Recover Text converter has its limitations. Document formatting is lost, along with anything that is not formatted as text. Graphics, fields, drawing objects, and so on, are not converted. However, headers, footers, footnotes, endnotes, and field text are retained as simple text.
File permissions may be set so that you cannot access the file (read denied). It is also possible that you do not have permissions to open anything within the drive or folder that contains the file. In this case, contact the owner of the drive or folder and request permissions to access the file.
It is possible that you have run out of system resources (disk space or RAM), or that another program on your system has consumed all the available memory. It is also possible for a program to have a memory leak that is using up large quantities of memory. The best method to recover memory that has been consumed by a memory leak is to restart the computer. It may be possible to shut down the offending program by using the Task Manager, but it is not recommended since it may further destabilize the system.
There may be a read lock on the file that you are attempting to open. Another user may have the file open, or another application that has a link to the file may have placed an exclusive lock on the file, preventing Word from opening the file. If a custom application has opened the file, it may have opened the file using an incorrect method.
The file that you are attempting to open may require a file converter that is not installed on your computer. Most converters are installed by default, but optional converters are available from the Add or Remove Programs utility (in Control Panel) for your version of Office (requires performing an advanced customization install and searching the feature tree for Office Shared Features \ Converters and Filters). Other converters are available from the Office Resource Kit. Search the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Web site for "Office Converter Pack".
For more information, see the Microsoft Knowledge Base article
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
و از هر برنامه ای که استفاده میکنم برای تعمییر همه چی قاطی میشه و اگر میتونید کمکم کنید
من اومدم با نرم افزار disk genius اشتباهی کپی پارتیشن کردم حالا هر چی تو درایو سی بوده رفته تو دی و کل اطلااپعات درایو دی رفتن .چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سیستم ریکاوری هم جواب نداد
نقل قول:نقل قول:
شما پارتیشن ها رو اطلاعاتش رو جابجا کردی رو هم ریختی و اطلاعات قبلی پاک شدن
با نرم افزارهای ریکاوری تست کن ولی بعید میدونم همشون رو بتونی برگردونی
نرم افزارهای مثل : getdata < r-studio
با سلام من هاردم فرمت شده و يك برنامه حسابداري توش داشتم(فايل نصب نشده) خيلي بهبش نياز دارم با چه برنامه اي مي تونم برش گردونم؟ هر برنامه اي كه نصب كردم فايل نصب نشده را بر نمي گردونه كمك خواهشا
باید از برنامه DVD FAB استفاده کنی مثل اب خوردن برات کپی می کنی اطلاعات رونقل قول:
دوستان من میخوام هاردم رو بازایابی کنم به نرظرتون بهترین نرم افزار چیه البته آموزش هم داتشه باشه
نقل قول:
آموزش رو باید بگردی ببینی داکیومنتش رو پیدا میکنی یا نه ولی در کل همشون یک روال رو طی میکنند و یک جستجو و یک فیلتر برای فرمت فایل ها در نظر میگیرند و ریکاوری رو انجام میدند
R-Studio
Recovery My Files
Get Data NTFS
با درود
متاسفانه امروز به جای پاک کردن یک فایل زائد با دست خودم تیشه به ریشه خویشتن زدم و اشتباهاً پوشه کناری اون فایل زائد کذایی رو "شیفت + دیلیت" کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر دقیقا نمیدونم چکار باید بکنم بنابراین قبل از هر کاری بهتر دیدم که با اساتید ریکاوری پی.سی.وُرد مشورتی داشته باشم
دوستان توجه داشته باشید که درون پوشه پاک شده مورد نظر شامل چندین فایل مختلف (از قبیل وُرد و نت.پد و جی.پِگ و ام.پی.3 و غیره و ذلک) بوده و اهمیت این پوشه برای من بسیار بسیار بسیار زیاده (ارزش مادیش در حد صفره ولی ارزش معنویش غیر قابل وصف و بیانه) بنابراین حتی نمیخوام که "یک بیت" از اطلاعات پاک شده از دست بره یا احیانا ناقص ریکاوری بشه (حتی حفظ اسامی فایلها پس از ریکاوری هم برای من ضروری و حیاتیه)
قبلاً (سالها پیش) به صورت خیلی خیلی محدود با نرم افزارهای ریکاوری و بازیابی کار کردم اما اهمیت کار انجام شده در آن زمان به هیچ وجه با اهمیت مشکل امروز من قابل مقایسه نیست
نمیدونم که آیا لازمه در حال حاضر از شرکتهای بازیاب کمک بگیرم یا به تنهایی قابل انجام هست؟ (از طرفی اعتماد چندانی هم به شرکتهای بازیاب ندارم)
در هر صورت از صمیم قلب سپاسگزار خواهم شد اگر استادی از اساتید فن بتونه من رو در حال حاضر راهنمایی جامع کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
پیشنهاد بنده:
Recuva.1.43.623
با سلام
برنامه زیر رو دانلود کردم و نسخه بوتیبلش و گرفتم و فایل ISO رو روی سی دی رایت کردم حالا که به صورت بوتیبل بالا میام وارد صفحه آکرونیس میشه اما میزنه باید نصبش کنی و سریال میخواد و اینکه یکی سریالش رو ندارم دوم اینکه اصلا من هر چی حرف یا عدد میزدم next برنامه تو قسمت سریالش فعال نمیشد که بره مرحله بعدی این دیگه چه مشکلی هستش ؟
Acronis Disk Director Home 11.0.2343 Final
سوال دیگم اینه که با برنامه های Recover My Files v5 و GetDataBack for FAT به صورت امتحانی چند تا عکس رو ریختم رو فلش بعد فلش رو فرمت کردم و یه بار دیگه چند تا عکس رو ریختم و این بار فقط delet کردم و خواستم ببینم با استفاده از این دو تا برنامه عکس ها رو برمیگردونه یا نه که دیدم هر دوی این برنامه ها هیچ چیزی رو نتونستند برگردوند فقط هر بار دو تا فایل کم حجم رو بر میگردوندن سوالم اینکه چون روی فلش بود نمیتونستند یا اگر هارد باشه میتونند ؟
البته یه هارد رو هم که فکر کنم فرمت شده بود با همین برنامه Recover My Files v5 ریکاوری کردم که فقط عکس ها و فایل های درایو c رو بعد از فرمت برگردوند و نه چیز دیگه ای رو پس اینا چی رو و یا چه جوری ریکاوری میکنند که بعضی ها میگن کل دیتای پارتیشن ما بعد از فرمت با این برنامه ها برگشته ؟ اصلا فایل های تصویری مثل فیلم رو میتونند برگردونند بعد از فرمت ؟ یا بعد از shift + delete ؟
با تشکر
با سلام
من یک MP3Player Walkman دارم که اطلاعاتش پاک شده و می خوام برگردونم
ولی مشکل من اینه که هر نرم افزاری که تا به حال تست کردم درایو MP3Player را نمی شناسه
آیا نرم افزاری هست که بتونم اطلاعات رو برگردونم؟؟
سلام
شما نرم افزارهایی مثل :
R-Studio و Recovery My Files رو امتحان کنید برای این منظور و یا از نرم افزارهایی مختص به این نوع مشکل استفاده کنید مثل : Card Recovery
سلام
من هاردم 500 گیگ هستش ، امروز که سیستم رو روشن کردم ، بدون هیچ دلیلی 3 تا از درایوهامو نشون نمیداد بعد که از قسمت Disk managment نگاه کردم دیدم اون 3 تا درایور رو به صورت 300 گیگ فضای خالی نشون میده
از برنامه ی Get Data Back استفاده کردم که تقریبا اکثر فایل هامو میاره و بهم نشون میده اما مشکل اینه که باید این فایل ها رو تو یه درایو دیگه ذخیره کنم که خب جا ندارم رو این هارد :n30:
آیا راهی وجود داره تا بتونم درایوهامو تعمیر کنم و برگردونمشون؟
واقعا موندم چیکار کنم ، اطلاعاتم خیلی خیلی برام مهمه و حتما باید برشون گردونم ، خواهش میکنم کمکم کنید
سلام من مشکلمو تو بخش دیگه مطرح کردم ولی بعد یک هفته جوابی نگرفتم گفتم شاید مربوط به اونجا نبوده.موضوع بی ربط به این تاپیک نیس ولی یخورده خاصه.من دوساله که با نرم افزار pismo file mount اطلاعات شخصیم رو نگهداری می کنم که ای کاش اینکارو نمی کردم:n03:تمام عکسها و فیلمهام تو 8 سال اخیر تو این فایل بود و قفل شده بودن. حجم فایلم حدود 8.5 گیگ می شد.اما یروز متوجه شدم حجم فایل صفر شده:n03:الان چکار کنم 2 تا برنامه ریکاوری تست کردم همون فایل صفرشده رو میارن و فایل قبلیو نمیارنو
سلام به همگی. خسته نباشید.
من هارد وسترن 1 ترا دارم، حدود 200 گیگ اطلاعات داخلش بود که backup هم نگرفته بودم. اشتباها چند بار پسورد اشتباه زده شد و متاسفانه erase شد.
الان دیگه هیچ دیتایی داخلش نیست. شده مثل روز اول. خالیییییی
از این نرم افزار ها هم کمک گرفتم ولی کمتر از 2 GIG برگشت.
DiskInternals Flash Recovery
recover my files
i Care Format Recovery
active file recovery
undelete 360
Wise Data Recovery
easy recovery professional
get data back
تو رو خدا کمک کنید چجوری میتونم اطلاعاتم و برگردونم؟؟؟؟؟؟
یکی به من بگه با این کاری که من کردم عکسهای overwrite شدم برمیگرده یا نه.....دوستان عزیز من به اشتباه روی همون درایوی که یک فولدرش نیاز به ریکاوری داشت یه فولدر جدید ساختم و ریکاوری کردم ولی فایلها جابجا شده یا damge یا به corrpted با نرم افزار recuva اسکن کردم دیدم اکثرا overwrite شده میشه ...این وسط ویندوز هم پرید……
سلام هاردم نمیدونم چرا اینجوری شده با آنتی ویروس نود پاندا امی سافت کسپر هم اسکن کردم ویروسی نداره ؟
ولی اینجوری شده ؟ نمیتونم اطلاعاتم را ببینم ؟ ارور میده ؟
چیکار کنم نمیخوام فرمتش کنم ؟ چیکار کنم به اطلاعاتم دسترسی پیدا کنم ؟