سلامنقل قول:
نه
آخه اسمش 128 هست:31:
و شما سرویس 128 خریداری میکنی
اما سرعت دانلود و ... مثل 512 هست
یعنی 128 میگیری 512 میبری:31:
Printable View
سلامنقل قول:
نه
آخه اسمش 128 هست:31:
و شما سرویس 128 خریداری میکنی
اما سرعت دانلود و ... مثل 512 هست
یعنی 128 میگیری 512 میبری:31:
وحید جوابتو داد .نقل قول:
واسه وبگردی که خوراکه ، واهی 2 _ 3 گیگ می گیری ، وبگردی ات به راست ...
وان هم باید ببینی چقدر دان داری ، مثلا در ماه چقدر دیگه ؟
اگه ماهی 3 گیگ هم بگیری ( فرض ) می شه روزی 100 مگ ، یعنی 100 مگ استفاده وبگردی + دان .
به نظرم با 2 _ 3 ساعت وبگردی تیـــــر ، 50 _ 60 مگ ات می پره ( وبگردی زیاد ) ما بقی اش هم واسه دان ...
( البته باز بستگی به استفاده ات داره ها ، می شه اون 50 مگ بیشتر هم بشه .... )
ضمنا ، یه بار دیگه اسم قانون بیاری ، من می دونم و تو ... :31:
من زنگ زدم میگه پورتای منطقه شما پره نمیتونیم بدیم
جلل خالق! یه 128 ابکی این حرفا رو نداره
نقل قول:
خب اول اینکه من فکر نمیکنم در ماه بیشتر از 500 مگ دانلود داشته باشم. پس کافیه ؟؟
وبگردی هم روزی 3 ساعت یا 4 ساعت رو دارم در صورت بیکاری...
اونم چشم... دیگه نیگم! :دی
قانون بی قانون!:31:
اقا ما میخوایم بالاخره اسیا تک بگیریم!
فقط یه چیز... کسایی که ازش اینترنت گرفتن چقدر از موقعی که بهشون میگیم طول میکشه وصل بشه؟؟
این یکی. دوم هم من میخوام مودم پورت Lan دار بگیرم.. خود اسیا تک داره ولی 50 هزار! گرونه!
اینا خودشون روش میکشن؟؟؟
خودمم میتونم بخرم از بیرون؟؟؟ ویژگی خاصی باید مودمه داشته باشه اگر از بیرون بخرم ؟؟؟
معمولا 10 روز طول میکشه. حالا دو روز کمتر و بیشترنقل قول:
خودت اگه بری مودم بخری بهتره. من دو روز پیش مودم ایسوس ای ام 602 رو تو پاساژ ایرانیان زیاد دیدم.
45 تومنه. خودشون بفروشن معمولا گرونتره
اینکه پورتش Usb هست...
ها ؟؟؟
( adsl+2 + router + usb)کد:http://www.rayansaba.com/index.php?ukey=product&productID=1893
هم یو اس بی و هم لن داره. من الان با لن به اینترنت وصلمنقل قول:
بهترین مودمه اگه بتونی گیر بیاری. چون همه شرکتا باهاش کار میکنن.
مخصوصا آسیاتک
اقا سلام...
ما بالاخره امروز زنگ زدیم به اسیا تک! دختره منشی تا فهمید من میخوام سرویس رو بخرم ازشون سریع ازم ادرس خواست و شماره و بقیه موارد! اصلا موندم! سریع همه چی رو گرفتن که از دستشون نپرم! :دی
راستی گفت دانشجویی گفتم اره گفت سرویس 512 میدیم! همونی که شماهم گفتید. اینقدر خوشحال شدم! :دی
مودم هم خودش نداشت. امروز رفتم هم ایرانیان هم پایتخت . مودم asus am602 داشت ولی یه جورایی بین اون و d-link dsl 520t مونده بودم... فرشونده ای بهم گفت d-link خیلی معتبر تر هست نسبت به asus. گفت asus چینی به درد نخوره و d-link چینی خوبه!
asus گرونتر بود 10 تومن ولی خوب یه جوری مخش رو زدم که بنده خدا گفت این که ارزون تره بهتره..
گفت asus تو مودم نیست کارش !
حالا بگذریم راستش و دروغش و... ما این d-link dsl 520t رو خریدیم...
راستی منشی گفت تا نهایت 10 روز دیگه اماده میشه... واقعا اینقدر بازه زمانی فعال شدن سرویس یا بیشتره ؟
سلامنقل قول:
مبارکه:31:
آره البته بستگی به مخابرات منطقتم داره
واسه من که 8 روزه اومدن نصب کردن
ممنون:11:
مرسی حمید رضا جان...
راستی یه چیزی... گفتن هم میتونن کارشناسای ما بیان واسه نصب هم خودتون نصب کنید.
من خودمم میتونم نصب کنم؟؟
کارت شبکه چیپش nForce هست. دقیقا پشت کیس کجا پورت Lan کارت شبکه میشه ؟؟
سلام دوستان
من امروز توی فرم درخواست asiatech.ir سرویس 64 رو دیدم وجود داره یا الکیه؟
اگه وجود داره من که 128 محدود دارم میتونم استفاده کنم و تغییر بدم؟
یه درخواست لطفا درایوری که برای مودم usb برای ویستا صد درصد کار میکنه رو بزارید اگه تست کردید و کار میکنه بزارید چون بعد از نصب دیگه حذف نمیشه
سلامنقل قول:
اگه یه عکس بزاری بهت میگم :31:
سلامنقل قول:
نه فکر نکنم بشه
تو سایت 1844 که سرویس 64 نداره
ببین کیس اون پشت چسبیده به دیواره! منم که ادم تنبل و بی حوصله هستم... میشه خودت لطف کنی یه عکسی چیزی بذاری؟ ببخشیدا :دینقل قول:
سلام
اگه یه عکس بزاری بهت میگم
يعني اگه سرويس 128 نامحدودش رو از نظر حجم بگيريم ميتونيم مثل 512 دانلود داشته باشيمنقل قول:
128 نامحدود 1 ساله 300 هزار تومانه
512 نامحدود 1 ساله 1 ميليون و 600 هزار تومان
منطقا جور در نمياد
یکم فکر کنی میبینی که اصلا چنین نیست...نقل قول:
اینان 128 محدود میدن با سرعت داونلود 50 که نامحدود 512 چنین سرعتی رو داره
نامحدود 128 سرعت 20 داره (به گفته ی دوستان)
حالا چرا سرعت محدود 128 بالاست؟
برای اینکه زودتر تموم کنی و هی حجم بخری!
کاملا منطقیه ... منطق مکر و فریب و دزدی هم همینو میگه دیگه! Lol
دوستان درایور ویستا ندارید واسه این مودم usb؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
بفرما
این دو تا عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی... یعنی یه پورت تلفن بادی بزنم تو یکیش... یکی هم پورت خود مودم رو فیشش رو بزنم( همون رنگی ها). اره ؟
یه پورت تلفن وصل میکنی به مودمنقل قول:
از مودمم یه پورت لن به کیس
اسپیلیتر هم باید بین مسیر تلفن وصل کنی تا خش خش نکنه
همین :11:
یک شرکت در سنت لوییس شروع به ارایه ی سرویس اینترنتی با سرعت 7.5 مگابایت در ثانیه کرد. قیمت این سرویس تنها 140 دلار در ماه میباشد.
http://news.bigdownload.com/2009/01/30/charter-launches-fastest-residential-broadband-service/#continued
اگر حداکثر سرعت اینترنت در ایران را 64 کیلوبایت در ثانیه حساب کنیم سرعت 7.5 مگابایت تقریبا 117 برابر می باشد. حال با توجه به اینکه قیمت اینترنت 64 در ایران ماهی 160 هزار تومان می باشد (مثلا آسیاتک) با یک ضرب ساده نتیجه می گیریم که برای داشتن این سرعت (7.5 مگابایت در ثانیه) در ماه باید 18.720.000 تومان بپردازید.
آقا آسیاتک مودم asus602 رو ساپورت می کنه ؟؟؟
و اگه ما این مودم رو از بازار بخریم مشکلی پیش نمیاد؟(مثلا از نظر پشتیبانی و ...........)؟؟؟
اگه ممکنه قیمتش رو هم ذکر کنید.
سلامنقل قول:
بله ساپورت میکنه و مشکلی نداره
قیمتشم 40 تا 45 تومن هست
یک سال پیش این مودم 65 تومن بود که:18:نقل قول:
البته از خود نمایندگی صبانت گرفتم
سلام بروبچز ... من شاتلی هستم ..ولی یکی از دوستان قراره آسیا تک بگیره ... گفت براش تحقیق کنم ...
به نظرتون بهترین سرویس این شرکت چیه ؟
دانلود هم زیاد داریم ... + وبگردی زیاد مثه سایت هایی که عکسهای زیادی داره و با کیفیته ... ینی مصرف روزمونم بالاس ....
چه چیزی پیشنهاد میکیند ؟ سرعتشم خودتون میدونید دیگه خوب باشه ..... :31:
دمتون گرم .... مخلصیم
ببخشید
استباه شد.
سلامنقل قول:
آخه بیشتر از 128 نمیدن مگه اینکه شما از دانشگاه یه برگه ای بگیری بدی بهشون
شما اگه برگه رو گرفتین
اگه بودجتون زیاده 512 نامحدود
اگه بودجه کمتره 256 نامحدود
128 هم به درد نمیخوره واسه این کاراتون:31:
بابا من رفتم مودم بگیرم طرف هم dlink dsl 520t داشت هم این رو... گفت برند و گارانتی dlink بهتره ( با اینکه ایسوز گرونتر بود).. انگاری ایسوز داره پول مارکش رو میخوره!نقل قول:
حالا باز خودت میدونی
نه بابا، موقع تحویل مدارک من خودم فقط کپی کارت دانشجویی دادم 512 زد!:31:نقل قول:
[quote=(ramin);3463865]یک سال پیش این مودم 65 تومن بود که:18:
البته از خود نمایندگی صبانت گرفتم[/
quote]
خودتون میگین 1 سال پیش:31:
الان همین حدوده
در ضمن نمایندگی ها گرون تر میدن
منم منظورم همین بود:31:نقل قول:
دوستان یه چند روزیه که آسیاتک داره بد کار میکنه ، البته پهننای باند خوبه ولی حدود 2-3 KB/s افت سرعت داره ، ولی پینگ افتضاح شده ، مثلا پینگ من با speedtest.net > London server حدود 360 بود حالا شده 700 . شما هم همچین مشکلی دارین ؟
وای خدا به داد من برسه! :دی
اقا کدوم شرکت از نظر -------- درست هستش؟؟؟؟ الان آسیاتک امروز این سایت رو که دامینش داخلی هستش رو ----- کرده در صورتی که از طرف مخابرات باز هستش. ماهی 30 هزار پول اینترنت میدم دو تا سایت موزیک هم میریم ----- میکنه
کد:http://www.newmusics6670.ir
دوست عزیز من همین الان رفتم تو این سایت . آسیاتک این سایت رو ----- نکرده.
............
بابا این چر ا وصل نمیشه.. 1 هفته گذشت دیگه.. من حتما حتما باید تا سه شنبه adsl رو داشته باشم.. یه کار خیلی فوری دارم اخه.. :((
سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده این چراغ usb مودمم خاموش شد (( مودم آشغالی corecess 3112 ug )) بعد من فکر کردم از windows هست ویندوز عوض کردم دیدم همونطوریه خلاصه یکی از دوستام که از این مودما داشت تست کردم دیدم مشکل از ویندوزو یا usb من نیست فهمیدم مودمه مشکل داره... زنگ زدم پشتیبانی گفتم میدونم ایراد از مودمه باید چی کار کنم؟؟ گفت کی خریدی؟؟ گفتم 1 سال نیم پیش .. گفت اگر مطمعنی مودمت مشکل داره کاری نمیشه کرد چون از تاریخ گارانتی گذشته مگر نه یک نو بهت میدادیم...گفتم تعمیر چی؟؟ گفت تعمیرات نداریم... هیچی دیگه فکر کنم باید یه مودم بخرم اما اینبار lan ... دوستان شما چه مودمی پیشنهاد میکنید؟؟ آیا میشه این لگنو درست کرد که من تو هزینه نیوفتم؟؟ :41:
عصابم خورد شد معلوم نیست مودمارو از کدوم قبرستونی آوردن به قیمت چند برابر میفروشن اینم از پشتیبانیشون... دوستان خواهشن بهترین راه حلو بهم پیشنهاد بدید ممنون
با سلام
سایت آسیاتک برای من باز نمیشه اگه دوستان لطف کنن لیست قیمتها رو بذارن ممنون میشم.
سلام
آسیاتک که خدایی نکرده با مودم dlink 2640 که مشکلی نداره؟ نه؟
نقل قول:
معلومه این انجمن سرپرست نداره که جواب بده... به هر حال من هر روز چند بار سر میزنم شاید کسی پیدا بشه که لطف کنه جواب و راهنمایی کنه... :13:
مودم asus602 مودم خوبیه. چند صفحه پیش دوستان می گفتن که آسیاتک این مودم رو ساپورت می کنه. قیمتش هم مناسبه بین 45 تا 50.