دوستان از برنامه راضی هستن من میخوام برای یکی از دوستام گوشی
N82 & 5800 دانلود کنم میخواستم بدونم کار میکنه:10:
Printable View
دوستان از برنامه راضی هستن من میخوام برای یکی از دوستام گوشی
N82 & 5800 دانلود کنم میخواستم بدونم کار میکنه:10:
همه اون کارها رو از اول تکرار کردم ولی فرقی نکردنقل قول:
ممنون
نسخه 5.00.50 .ضمیمه آخر..نقل قول:
کار میکنه...مگه میشه نکنه بعد از این همه مدت؟!:31:نقل قول:
شاد باشید:40:
یه قدم به جواب نزدیک تر شدم :
وقتی خود گارمین رو میریزم و میرم تو Setting درسته ! یعنی همون Remote GPS میاد .... ولی وقتی محتویات پوشه Garmin که شامل نقشه هست رو میریزم تو مموری اون قسمت میره و به جاش یه گزینه میاد به نام Remove Category .
پس نتیجه میگیریم مشکل از SW.unl و اون یکی نیس بلکه از فایل هایی هست که میریزیم تو پوشه گارمین ....
من اون فایل ها رو موقع Paste کردن Replace میکنم مشکل از اینه ؟ اگه تو این مرحله ریختن نکته خاصی داره بگید ...
اینم ممکنه..! درسته..!نقل قول:
شما به جای کپی همه فولدر ها فقط Voice و فایل img رو کپی کنید...:46:
شاد باشی:40:
ایول درست شد !!!! مرسی یونس جان ...
نکته اش اینه که نباید فایل های مرحله دوم رو Replace کنید .... فقط Voice و img رو بریزید درست میشه ...
آقا عجب چیزیه این گارمین ! دیگه Smart Com رو باید پاک کرد ....
فقط یه مساله ای .... چجوری میشه نقشه رو دستی درست کرد ... مثلا منطقه ما (ازگل) رو خیلی دقیق نساختن ... خودم میتونم کوچه هاشو براش تعریف کنم ؟ اگه برای ادیت نقشه راهی هست ممنون میشم بگید ...
راستی سرعت لود کردن GPS اش هم 1 دقیقه هست ! درحالیکه خود گوشی 15 دقیقه GPS data اش طول میکشه ..
سلام من برنامه رو نصب کردم فقط میخوام کد رو بدم اصلآ با کیجن جدید شما هیچ سازگاری نداره . این قسمت رو تو کیجن ندیدم بعد عدد 800 رو در كيجن قسمت پايين وارد كنيد <custom mapset> و map unlock code رو هم در notepad با اسم GMAPSUPP و فرمت unl ذخيره كنيد.
سپس اون دو تا فايل unl رو در فولدر garmin در مموري بريزيد.
تو قسمت پایین برنامه که نوار کرکره ای داره...نقل قول:
شاد باشی:40:
لينك نقشه كجاست ؟!
نقشه رو ريختم توي پوشه گارمين ولي مينويسه No map چي كنم ؟!
باید تو فضای باز بایستید تا موقعیتتون رو پیدا کنه بعد نقشه رو نشون میده.نقل قول:
نه خير مشكل اين نبود
مشكل اين بود كه من نقشه ي رفرنس رو نداشتم
اوند كه دان كردم درست شد
در كل ممنونم
اين كار كه فرموديد رو انجام دادم ولي بازهم موقع كار با گارمين پيغام مي ده كه جي پي اس رو پيدا نمي كنهنقل قول:
بايد چكار كنم
فایلی که Rename کردی باید به این صورت باشه SW.unl اگه اینطوری SW.TXT.unl باشه جواب نمیده.نقل قول:
بعد از این کار باید از قسمت ستینگ >سیستم>ریموت جی پی اس >Use Attached GPS رو انتخاب کنی.
سلام.گوشیم N73 .میگن N73 جی پی اس نداره نمیشه استفاده کرد(من SMART GPS نصب کردم کار نکرد) این گارمین به دردم میخوره ؟ تشکر... راستی یه نقشه توپ از ایران واسه SMART تو سایت KAMYABONLINE وجود داره استفاده کنید
سلامو به درد د73 مخوره؟ گوشیم وصل نمیشه به اینترنت!!!
دوست عزيز با تشكر فراواننقل قول:
خدمتتون عرض كنم در مسيري كه فرموديد : قسمت ستینگ >سیستم>ریموت جی پی اس >Use Attached GPS اصلا اين گزينه رو Use Attached GPS ندارم و بجاي اون Pair new GPS هستش كه وقتي مي خوام Enable كنم پيغام مي ده بلوتوث خاموش است ، بلوتوث را روشن كنيد . ضمنا روي علامت GPS يك علامت ورود ممنوع گذاشته
در ضمن هنگام اجراي اين نرم افزار من با پيغام warning - use GPS Safely مواجه مي شم و سوال بعدي اينكه هنگام ورود بايد از گزينه connrct to a Garmin GPS استفاده كرد؟
شرمنده دوست خوبم اين همه مشكلي كه من دارم حسابي باعث اذيت شما مي شه ولي پيشاپيش معذرت
مشکل شما سر ساختن فایلهای unl هست اگه این دو فایل رو درست بسازید و تو پوشه گارمین بریزید گزینه Use attached gps هم میاد...اون دو فایل رو درست ساختید؟؟؟
دوست من بهترین راه اینه که از طریق برنامه فایل منیجر اون 2تا فایل رو Rename کنید و به UNL تغییر بدید ....
.
چون شاید از طریق کامپیتر شاید ایراد بگیره ...
من هر کاری میکنم تا بتونم دانلود کنم خطای سیستم میده
آقا گارمین من 15 دقیقه طول میکشه تا بهGPSکانکت بشه.گوشیم ان86.
مال رفیقم3سوت کانکت میشه.
راه حل چیه؟
من وقتی میخوام از App.Manager نصب رو کامل کنم نمیشه راستی این برنامه روی n81 8gb نصب میشه یا من وقت تلف می کنم mahdi_mr70
دوستان جواب نميدن؟
با آپديت درست ميشه؟
ببینم سیم کارت شما چیه ؟ اینترنت (GPRS) شما فعال هست که بتونید از A-gps استفاده کنید ؟! تو فضای باز تست کردید یا فضای سربسته ؟!نقل قول:
آقا گارمین من 15 دقیقه طول میکشه تا بهGPSکانکت بشه.گوشیم ان86.
مال رفیقم3سوت کانکت میشه.
راه حل چیه؟
سلام توفضاي باز امتحان ميكنم 15 دقيقه طول ميكشه.
خطمنو رفيقمم همراه اول هست.البته يكي ديگه از دوستامم ان95 داره با ايرانسل براي اون بيشتر از 15 طول ميكشه.
ممنون ميشم دوستان راهنماييم كنن.
از همگي متشكرم.
البته بعضی ها از GPRS همراه اول هم استفاده میکنن ! :دینقل قول:
خطمنو رفيقمم همراه اول هست.البته يكي ديگه از دوستامم ان95 داره با ايرانسل براي اون بيشتر از 15 طول ميكشه.
در مورد 95 هم درسته چون 95 تا جائی که من یادمه A-GPS نداشت ! ...
GarminMobileXT 5.00.50
با عرض سلام
آقا یک سوال برای استفاده این برنامه در بقیه کشورها باید چیکار کرد مثل روسیه چون وقتی به ماهواره وصل میشه هیچ نقشه ای نشون نمیده
فقط کافیه تو گوگل سرچ کنی ، به راحتی گیرت میاد ! :دینقل قول:
GarminMobileXT 5.00.50
با عرض سلام
آقا یک سوال برای استفاده این برنامه در بقیه کشورها باید چیکار کرد مثل روسیه چون وقتی به ماهواره وصل میشه هیچ نقشه ای نشون نمیده
ببخشید میشه یکی از اون ها رو لینکش رو در اینجا بگذارید چون من تازه کارم و نتونستم پیدا کنم و در ضمن اگه میشه یک توضیح مختصر بدهید که چگونه از نقشه می توان استفاده کرد (روی گوشی نصبش کرد)نقل قول:
چرا وقتی این برنامه رو روی Samsung G810 نصب کردم توی Remote GPS که Attached GPS رو فعال میکنم برای جستجو عکس بلوتوث میاد؟
خود GPS data هم کانکت نمیشه. چقد باید طول بکشه تا کانکت بشه؟ من N82 داشتم و تو شرایط خوب 1 الی 2 دقیقه ای کانکت میشد.
برو توي ستينگ حالتشو تغيير بده
سلام به همه
من این برنامه رو روی گوشیم ریختم و نصب شد. ولی اصلاً اجرا نمیشه!!؟؟؟ حتی برای یکبار!!؟؟
هیچ پیغام و اروریم نمی ده!!؟؟؟ حتی نتونستم برم توی setting , about اون آی دی شو بردارم!!!؟؟
کسی می دونه دلیلش چیه!!؟؟
راستی گوشی خودم e52 هستش و روی 5800 امتحان کردم ولی نشد!!؟؟؟
لصفاً راهنمایی کنین ممنون میشم.:11:
سلام اول ببين اونايي كهE52دارن تونستن نصب كنن يانه؟
من اين گوشيرو نداشتم.ولي گارمين بيشتر با گوشيهاي سري ان سازگاره(روگوشياي ديگه به ندرت ديده شده كه نصب بشه)
اگه جواب پاراگراف اول اين پست برات مثبت بود گوشيتو ريست كن
دوستان
اینترنت (GPRS)رو چه جوري فعال كنم؟:10:
نقل قول:
از راهنماییت ممنونم
ولی من این گوشی و تازه خریدم و غیر از نرم افزار xplore , opera نرم افزار دیگه ای روش نریختم که نیاز به ریست داشته باشه!!؟
در ضمن نرم افزار smarcome هم ریختم روی گوشی و نصب شد.ولی وقتی اجراش می کردم برنامه باز میشد ولی بعد از 1 ثانیه خود بخود بسته بسته میشد!!!؟؟؟
در اين جور مواقع گوشي توحالت هك هست كه خود به خود برنامه بسته ميشه.نقل قول:
ر ضمن نرم افزار smarcome هم ریختم روی گوشی و نصب شد.ولی وقتی اجراش می کردم برنامه باز میشد ولی بعد از 1 ثانیه خود بخود بسته بسته میشد!!!؟؟؟
از حالت هك دربياد درست كار ميكنه
شرمنده حاجی:11:نقل قول:
چجوری از حالت هک در میاد!!!!؟؟؟
من که برنامه خاصی نریختم توش یا هکش نکردم!!!؟؟؟
يكي از دلايل اصليش اينه.
منكه1بار اين برنامه رو نصب كردم،بايد گوشيرو هك ميكردم.عجيبه!
دوستان من يک دستگاه گارمين ويستا دارم که حدود 4 رسال پيش خريدم و نقشه شهرها را نداره آيا ميشود بر روی آن گذاشت و نرم افزارش را به روز کرد