دوستان این لینک Ngage installer مشکل داره ...
کد:http://sharedzilla.com/en/get?id=190075
دوستان این لینک Ngage installer مشکل داره ...
کد:http://sharedzilla.com/en/get?id=190075
سلام من brothers in arm رو نصب کردم اجرا که می کنم چند تا لوگوی اول که رد می شه اونجا که می پرسه do you want sound چه بله بزنم چه نه هنگ می کنه دیگه از اوون صفحه جلو تر نمیره.مجبورم هی ریست کنمو هی امتحان کنم تا آخر رد شه.
گوشیمم که n81 که.
دوست عزيز چه مشكلي داره؟ من تست كردم كار ميكنه...!:20:نقل قول:
شما تمام برنامه جانبي رو كه در حال اجراست با task maneger خوب ببند....چون اين بازي سنگينه...البته تعجب ميكنم چحوري N81 توش مونده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
دیگه تا اجرا شد منم ولش نکردم تمومش کردم!
می خواستم ببینم من اگه از سیوهام بکاپ بگیرم و گوشیم رو ریسیت کنم و بعد از نصب مجدد بازی ها سیوها رو برگردونم هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
تکلیف انگیج پینتهام چی میشه؟
نه هيچ چيز نميپره...نقل قول:
شما از اون فولدر هايي كه ليستشو گذاشتم يه كپي بگير بعد از ريست و نصب بازي ها جايگزين كن...اين واسه سيو ها...
واسه Point هم :
نقل قول:
ممنون از جوابنقل قول:
البته همه رو هم که میبندم زیاد تاثیر نداره بازم از هر 5 بار 4 بار گیر میکنه.
راستی اگه رد شه از اونجا صفحه ی بعدی که میاد مینویسه this is a limited trial. شاید واسه این صفحه هه گیر میکنه؟حالا چطوری فولش کنم؟
اين سوال رو از منم ميپرسه گاهي وقتها....مشكلي نداره، بازي فوله...نقل قول:
سلام.من بازی ماهیگیری رو دان کردم و ریختم توی پوشه N-Gage .بعد رفتم توی برنامه N-Gage میخو است بازی رو نصب کنه که نوشت close some application and try again .چیکار کنم؟هیچ برنامه ای باز نیست به جز N-Gage.چند بار فایل بازی رو پاک کردم و دوباره ریختم توی پوشه N-Gage ولی باز هم همون ارور.بازی Snake و Asphaltاین مشکل رو نداشتن.راستی وقتی ارور میده و برنامه رو میبندم برای بار دوم که برنامه رو اجرا میکنم بازی رو نصب نمیکنه و باید اون رو از توی پوشه N-Gage پاک کنم و دوباره بریزم تا برنامه واسه نصب بازی تلاش کنه(ولی باز هم موفق نشه).راهی نیست که نخواد فایل بازی رو پاک کنم و دوباره اون رو کپی کنم؟
سلامنقل قول:
شما گوشيت چيه؟از Task Maneger استفاده ميكني..؟
يه بار ريست كن...
واسه اينكه هي نخواي بازي رو بريزي فايل بازي رو تو پوشه others بذار و اگه نصب نكرد باز از همونجا كپي كن...:10:
من بالاخره كلاينت جديده رو نصب كردم . BIA و asphalt ارور دادنش كم شده و معمولا راحت بالا مياد ولي اين reset G همچنان ارور سابق رو ميده.فكر كنم بايد منتظر اكسپرس ميوزيك بعدي باشم كه انگيج رو بتونه اجرا كنه
سلام
میدونم که سوالم به اینجا ارتباط نداره ولی لطفا کمک کنید
سلام
من برنامه Killer Mobile SecureMe v1.00 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned Cr@cked ReadNFO-را
رو گوشیم نصب کردم بعد خواستم امتحان کنم یک سیم کارت دیگه تو گوشیم گذاشتم بعد از چند دقیقه گوشیم قفل شد
حالا هر کاری می کنم قفلش باز نمی شه حتی سیم کارت خودم را هم تو گوشیم میزارم بازم قفله اینم را بگم که من تو نرم افزار تمام قسمتهاش رو eneble کردم کمک کنید لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :1 9:
مهندس جان الان 5320 اومده كه اكسپرس هم هست...:10:نقل قول:
ضمنا" به اون دوستمون هم بگم بايد تو برنامه كاربردي پست ميدادي نه اينجا...
یونس جان
می دونم اینجا جاش نیست ولی مگه هست تو بازار 5320 ؟
یونس جان بازی Reset Generation رو نصب کردم خطا میده چیکار کنم؟
اینم پیغتم خطاش
Reset generation extited with an error
ريليز كه شده گوشي...كلاينت n-gage هم كه براش زدن...پس هست...نقل قول:
:31:نقل قول:
واسه من اصلا" نصفه مياد...:41:
ضربه آزاد فکر کنم نداشته باشه . چون یکی از چالنج با ضربه آزاد شروع میشه ولی هیچ چیزی نمینویسه؟!!نقل قول:
شما گوشی رو Restart کن. بعدشم سعی کن همه نرم افزار ها بسته باشن. برای این کار بهترین نرم افزار Jbak TaskMan هستش که تو نت راحت پیدا می کنی!نقل قول:
Reset generation extited with an error
متاسفانه 5320 رو نميشه آپديت خوبي براي 5700 در نظر گرفت.حداقل بخاطر صفحه ي كوچيكشنقل قول:
:41:
جناب legend دیگه بازی n-gage سراغ نداری ؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی باحالی.
بنده خدا مگه خودش بازي ميسازه؟ هر چي بازي بياد و كرك بشه دو دقيقه بعدش ميزاره تو سايت و بهمون يه حالي ميده.بعدشم مگه شما همه رو تموم كردي كه دنبال بازي جديدي؟ من فقط Bounce رو تموم كردم.وقت نميكنم اصلا بشينم سر يه بازي و تمومش كنم
شما همرو بازي كردي؟ تموم شدن؟نقل قول:
:10::31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي آقايي..نقل قول:
نقل قول:
خوب میگفتی من دانلود نمیکردم 3 روز وقتمو گرفتی:31:
چرا اینطوریه؟
:41:
یونس جان نظرت چیه یه تاپیک بزنیم و دوستان پوینت های ان گیج خود را بنویسند.
البته یه جایی که شمارش پست خاموش باشد!
دوستان اینم نسخه ی جدید N-Gage.Installer که ناسازگاریهای یه سری از بازی ها بخوصوص برای اونهایی که گوشیهای سری 9.2 دارند رو حل کرده.(در ضمن باید ساین بشه)
N-Gage.Fixes.SiS includes the following fixes:
•Gameloft Brothers In Arms v1.2.3: Fixed compatibility with symbianOS9.2.
•Rovio Bounce Boing Voyage v1.00: Fixed compatibility with symbianOS9.2.
•Jadestone Dirk Dagger And The Fallen Idol v0.99: Fixed compatibility with symbianOS9.2.
•Gameloft Dogz v1.3.6: Fixed compatibility with symbianOS9.2.
•EA Sports FIFA 08 v1.0.30: Fixed random crash on halftime during tournament or season modes.
•Mineshaft Pro Series Golf v1.39: Fixed compatibility with symbianOS9.2 and random crash on career mode.
•RedLynx Reset Generation v1.00: Fixed compatibility withsymbianOS9.2
کد:http://rapidshare.com/files/142600539/n-gage.fixes.v1.10.s60v3.symbianos9.unsigned.cracked.read.nfo-binpda.rar
کد:http://www.megaupload.com/?d=UR3FE4YL
کد:http://www.uploadjockey.com/download/7572613/n-gage.fixes.v1.10.s60v3.symbianos9.unsigned.cracked.read.nfo-binpda.rar
When I want to install Asphalt3, Block breaker,... in the ngage2 it says file is corrupted. what should i do? my cell is n95 8gb. sorry, i don't have Persion font now. thanx
سلام د.ستان من این بازیها رو دانلود کردم ولی فایلش مثل بازیهای قبل نیست موندم چیکار کنم؟
bounce
dirk dagger
نقل قول:
دوست عزیز شما باید این فایلها رو تو فولدر ان گیج بریزی بهد ان گیج رو از تو گوشی باز کنی خودش شروع به نصب میکنه!
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز اگه پست دوم رو با دقت بخونی مشکلت حل میشه!
شما در برنامه secman باید گزینه install root certificate رو بزنید ....نقل قول:
فایل patch رو باید نصب کنی تا اون گزینه تریال برداشته شه
تمام بازیها فول هست
من اين فايل انگيج فيكس رو نميتونم اكستركت كنم چرا؟تو صفحه قبل لينكش بود
خدمت شما مهندس::31:نقل قول:
شاد باشي:40:کد:http://legend.parsaspace.com/N-Gage.Fixes.rar
مهندس جان چند دقیقه پیش فایلو از megaupload دانلود کردم هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
من اين فايل انگيج فيكس رو نميتونم اكستركت كنم چرا؟تو صفحه قبل لينكش بود
عزيزم ما تاپيك جدا واسه مشكلات داريم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240034
كمال جون شما هم لطف كن اينجا جواب نده...:10::11:نقل قول:
ضمنا" ورژن جديد و Repack شده تو پست 2 قرار گرفت...
به همه پيشنهاد ميكنم نصب كنن...اصلا" هيچي هم پاك نميشه...نه سيو نه پوينت و نه بازي ها...:8:
عوضش بازي BIA صداش درست شده و گلف هم ديگه بيرون نمياد، علاوه بر اين مشكل تورنمنت فيفا هم حل شده...:20:
شاد باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
زیر مجموعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایجاد شد....
سلام.
من اکه بخوام ورژن جدید ngage installer رو نصب کنم باید چیکار کنم؟
ورژن قبلی رو پاک کنم؟
چیکار کنم؟
لطفن توضیح بدید!
من كه توضيح دادم سجاد...؟!نقل قول:
فقط نصبش ميكني همين بعدم فايل بعدي رو...كلا" 2 تا...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2912671&postcount=97
نقل قول:نقل قول:
برنامه sec man هم لازمه؟
ببخشید این همه سوال میپرسم.:46:
بخشيدم...شاه عبدالعظيم واسه تو...:31::31::10:نقل قول:
مگه تو بدون secman انگيج رو نصب كردي؟؟ به هر صورت نه..هيچي...فقط اينو بريز بعدشم اون يكي...:20:
شاد باشي:40: