با گارانتی اتصالات 465 خریدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
غیر ممکنه . یعنی اینقدر ارزون شده یا ایشون دارن اشتباه می کنن ؟؟؟!!!
Printable View
با گارانتی اتصالات 465 خریدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
غیر ممکنه . یعنی اینقدر ارزون شده یا ایشون دارن اشتباه می کنن ؟؟؟!!!
با سلام
خوب دوستان این بحث گارانتی یه بحث چرته . من دیروز علائدین بودم و طبقات بالا 420 تا 430 میفروختن بدون گارانتی البته اون موقع که من خریدم هنوز به طبقات بالا این گوشی نرسیده بود . اما اگر گوشی گارانتی داشته باشه حداقل 10-20 گرونتره ولی قضیه اینجا تموم نمیشه چون وقتی با گارانتی بخوای بخری فروشنده میگه باید فلان برنامه و فلان برنامه و فلان چیزک رو روش نصب کنم تا شامل گارانتی بشه و برای نصب این برنامه ها 10 تا 20 میگیرن ( جالب اینجاست که میبرن میدن برات برنامه نصب کنن ولی هیچ چیزی نصب نمیکنن ) اگر شما بگین نمیخوام خیلی راحت میگن شرمنده من هم اینطوری نمیفروشم . به همین راحتی حداقل 20 اضافه دادین و دیروز این مسئله برام پیش اومد . خوب تا اینجا گوشی رو با گارانتی خریدین اما تا حالا گوشی خودتون رو گارانتی بردین ببینین چطوری با آدم رفتار میکنن مثل اینکه چیزی از آدم طلب دارن . من برادرم گوشی نوکیا رو برد گارانتی اونم گارانتی معتبری که هزینه میگیره که بدون هیچ چون چرایی گوشی رو اگر مشکل داشته باشه عوض کنه ولی میگفت هرکس گوش میاورد اول گوشی رو خوب نگاه میکرد تا خشی مشکلی میدید میگفت ضربه خورده شامل گارانتی نمیشه اگر مشکلی نداشت گوشی رو باز میکرد و بازم نگاه میکرد ببینه جای از گوشی زنگ نزده که اگر زده بود بازم میگفت آب خورده شامل گارانتی نمیشه و امکان نداره این مشکل نباشه چون شما توی دست میگیرین و بالاخره دست هم عرق میکنه و باعث این امر میشه . به هر حال گوشی که برادرم برده بود تنها یک هفته خریده بود و مشکلی نداشت و براش دو بار تعمیر کردن آخر هم برد داد بیرون براش تعمیر کردن تا مشکلش بر طرف شد .
تو تنظیمات گوشی که این چنین حالتی ندارهنقل قول:
ولی میتونی با کم کردن میزان اکولایزر تو میزان 10% (همه فرکانس ها رو به یه نسبت کم کن)
به خواسته ات برسی
یا این که پلیر دیگه ای نصب کنی
سامان جان ممنون از راهنمایی خوبتون.پس با این احوال n95 معمولی بگیرم بهتره تا N82 درسته؟(N95 8 gig که زیادی گرونه)نقل قول:
N95 بدیش اینه که یکم بزرگه درسته؟ که البته می شه یه جورایی باهاش کنار اومد. اما بدی صفحه کلید و LCD فکر نکنم قابل تحمل باشه.
ba salam be bachehaye kooloope N82 man mikhastam ye gooshi ta 420 begiram be nazare shoma N82 ya N81 ya che gooshi ye dige befgiram?
به نظر من ان 82 بگیرنقل قول:
سی پی یو بهتری داره (دو هسته ای) و میزان رم دینامیکی بیشتر در نتیجه عملکرد بهتر
باتری اون خیلی بهتر از ان 95 هستش
مثل ان 95 خز نشده
دوربینش بهتره(بعلت استفاده از سنسور سی موس جدید و ماتریس های جدید پردازش تصویر
موشن سنسور داره
قویترین فلاش زنون رو داره بین کل گوشی های دوربین دار
در نتیجه بهترین عکس رو تو تاریکی میگیره
مشکل لق شدن اسلاید رو در صورت استفاده نداره !
مدل های نو عرضه شده به بازار کیفیت مطلوبی ندارند(در مقایسه با سری های اولیه)
و در مقابل ان 95 ال سی دی بهتر و بزرگتر داره
و کیفیت پخش اسپیکر هاش بهتره
ولی در نهایت خودت باید تصمیم بگیری ولی اگه می خوای ان95 بگیری حتما مدل 8 گیگ بگیر
دوست عزيز اين اكولایزر كجا هست هرچي گشتم پيدا نكردم اصلا يك مدتي هست كه دنباش هستم از زماني كه n70 داشتم (حال مي كني چقدر .........هستم جون تو همش يادم مي رفت سوال كنم يا دوباره بگردم براش )نقل قول:
میتونی با کم کردن میزان اکولایزر تو میزان 10% (همه فرکانس ها رو به یه نسبت کم کن)
به خواسته ات برسی
یا این که پلیر دیگه ای نصب کنی
اگر لطف كني به اين سوال هم پاسخ بده
چه طوري ويبرشو قوي تر(مدلشو عوض كنم) كنم (وقتي رو ويبرره مي ره توجيبم اصلا نمي فهمم )
بعد يك سوال ديگه تو dvd اش چه چيزايي هست (هنوز دستگاهم dvd نداره)
و قسمت موزیک وقتی آهنگی مشغولنقل قول:
پخش شدنه آپشن رو بزن گزینه اکولایزر رو انتخاب کن
ویبرشو نمیشه قویتر کرد
تو دی وی دی اش پی سی سویت و چند تا برنامه دیگه مثل لایف بلاگ و... هست
از راهنمایی شما هم ممنونم دوست عزیز.بالاخره باید تصمیم گرفت!راجع بع نور کم LCD تو موبایلستان یه روش هست که با هک گوشی نورشو زیاد می کنن.:11:نقل قول:
این قصه گو...............................
چراغ قوه داره.............................؟؟؟؟؟!!! ! البته فلاش زنون اگه روشن بمونه میترکه............ داغ میشه............!!!
ولی برای چراغ قوه چی کار میشه کرد.......؟؟؟
این قصه گو...............................
چراغ قوه داره.............................؟؟؟؟؟!!! ! البته فلاش زنون اگه روشن بمونه میترکه............ داغ میشه............!!!
ولی برای چراغ قوه چی کار میشه کرد.......؟؟؟
سلام من میخواستم بدونم کمترین فیمتی که مربوط به n82 هست چنده؟
با گارانتی یا بدون گارانتی فرقی نداره
Hrh nsjjنقل قول:
و قسمت موزیک وقتی آهنگی مشغول
پخش شدنه آپشن رو بزن گزینه اکولایزر رو انتخاب کن
آقا دستت درد نكنه
خودم آخرش پيدا كردم به گزينه edit توجه نداشتم :41:
بازم بابت پاسخت ممنون :11:
خيلي كمكم كرد:20:
یه نفر نیست جواب دندون شکن به پست(966 )ما بده؟ یه دانشمند
مونتاژ چین؟برچسب فنلاند؟ یــــــــــــــــــــــــ ـــــــا اصلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییس؟
حتما نوکیا به برچسب ها جدید زیاد بها نمیده!!! ؟ گوشیم که مث ساعت کار میکنه . دوربین . gps, symbian
............
فقط منو از این حسی که فروشنده خواسته باشه گوشی ارزونترو به قیمت فنلاند..................داربیارین کافیه !!! اگه زحمتی
نیست با گوشی خودتون مقایسه کنید !!!![-o<
بلاخره اصل یا نه؟؟؟؟ پس چرا پروداکت کد که تو سایت نوکیا میزنم میگه N70؟؟؟
Code:0524120
------------نقل قول:
با این پروداکت کدی که شما دادی معلومه که گوشی شما نه تنها اصل نیست بلکه یک گوشی چنج شده هستش.
شما سریال گوشیت را هم چک کن
با زدن کد #06#* سریال 15 رقمی را یاد داشت کن و در لینک زیر چک کن تا اطلاعات کاملتری را راجع به گوشیت ببینی
کد:https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
این قدرام چولمـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــن
نیستیم برادر aydin_eb7777 !!!!!!!!!!!!!!!! خودم همه این کارارو کردم ! مشکل من همون چیز ایی که گفتم بود! اصلآ ما که
مشکلی نداریم با خود گوشی پس پخ پخ!!!!
سریالو همون ثانیه اول تو سایت mci و numberingplans چک کردم .. در ضمن سریال نوکیا با تعویض ic فقط امکان چنج شدن
داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام یه سوال از دوستان!!!
شارژری که روی گوشی بود خیلی کوچک و جدید است!!! در پشت شارژر ولتاژ خروجی رو 5 ولت زده، در حالی که شارژر های قدیمی 3.7 ولت خروجی داشتند!!! حالا سوال اینجاست که آیا می شود با تبدیل های موجود در بازار از شارژرهای قدیمی هم استفاده کرد؟؟
با تشکر!!
نه دوست من اشتباه نمی کنم!!! فاکتورش هم هست!!! اگر می خواهید می تونم آدرس هم بدم!!!نقل قول:
بله میشهنقل قول:
من که یه دونه از این شارژر های همراه گرفتم بععضی موقع ها ازش استفاده می کنم که کار تبدیل را هم انجام می ده
پس این اختلاف ولتاژ چی می شه؟؟؟ بعد یه سوال دیگه وقتی از اون شارژری که گفتین خریدین استفاده می کنید، زود تر شارژ می شه یا دیر تر؟؟؟نقل قول:
اون اختلاف ولتاژ را نمی دونمنقل قول:
اما تو زمان شارژ فرقی نمی کنه همچین
راستی دوستان این شارژر های همراه ضرر که نداره؟؟؟؟
این یکی را یادم رفت
چند روز پیش از این اسپیکر های همراه یکی گرفتم
چند تا سوال درباره اون داشتم
1 - کلا برا گوشی مشکل ایجاد نمی کنه که
2 - صداش را وقتی به گوشی هایی مثل ان 73 و 3250 و 5700 وصل می کنم خیلی زیاده ولی با گوشی خودم کم تره
3 - روش ننوشته که چقدر باید تو شارژ بمونه شما می دونی؟؟
4 - یادم نمیاد؟!!!!
در ضمن 4 تا روش اسپیکر داره و 2 تا تیوتر
گوشیم شارزش تموم شده و شارژر و بقیه بساط گوشیم هم تو شهرستان(رفته بودم مسافرت 2 روزه) جا مونده
وگرنه یه عکس براتون ازش می زاشتم
دو جور شارژر دارهنقل قول:
سلام یه سوال از دوستان!!!
شارژری که روی گوشی بود خیلی کوچک و جدید است!!! در پشت شارژر ولتاژ خروجی رو 5 ولت زده، در حالی که شارژر های قدیمی 3.7 ولت خروجی داشتند!!! حالا سوال اینجاست که آیا می شود با تبدیل های موجود در بازار از شارژرهای قدیمی هم استفاده کرد؟؟
با تشکر!!
يكي مسافرتي كه بزرگه و سريعتر شارژ ميكنه
يكي هم معمولي خودش كه كوچيكه و همون 5 ولت هم خروجيش هستش
فکر می کنم منظور دوستمون فیش (سوکت) این شارژر بود نه حجم شارژرنقل قول:
یعنی چی؟؟؟نقل قول:
خوب پست بیهوده می دی که چی
اگه میشه واضح توضیح بدین
ايشون گفتن شارژرم كوچيكه پشتش هم نوشته فلان خب حالا اگه پشت سوكت ميشه نوشت هر چي شما ميگي درسته. براي تبديل بله منظورشون همونيه كه شما ميگينقل قول:
فکر می کنم منظور دوستمون فیش (سوکت) این شارژر بود نه حجم شارژر
یک مشکل بسیار عجیب برام الآن پیش اومد من هر وقت CD گوشی را نصب میکردم این برنامه ها که باهاش Sms می نوشتم یا Contact درست می کردم دیگه نصب نمی شن ؟؟؟؟
همين ورژن رو نصب مي كردي ؟
اطلاع داريد كه توي نسخه هاي Nseries امكان نوشتن مسيج رو ندارين
عجب مثل اینکه شما اطلاع نداریدنقل قول:
چون اون طور که من اطلاع دارم و هم چنین بصورت عملی خودم کار کردم میشه این کار ها را کرد
گويا توجه نكردي
ما دو ورژن PC Suite داريم : يكي معمولي و يكي هم Nseries. در نسخه ي جديد معمولي همه ي گوشيهاي سريN هم ساپورت ميشن. اما مشكل جالبي كه ورژن سري N داره عدم امكان نوشتن مسيج از طريق كامپيوتر هستش.
نمی دونم هدف شما از خرید N82 چیه؟ چراغ قوه؟! می تونید با 1000 تومن یکی خوبش رو بخریدنقل قول:
سلام دوستان
می خواستم بدونم رم kingstone چحوریاست؟ کسی تاحالا داشته یا دیده کسی داشته باشه؟
تقلبیش هم هست ولی اگه اصل باشه خوبهنقل قول:
اگه میخوای خیالت راحت باشه transcend بگیر من تا حالا تقلبیشو ندیدم و نشنیدم ولی ایرانه دیگه ممنکنه یه وقت تقلبیه این هم بیاد
-----------------نقل قول:
کاملاً درسته و تایید می شه.
در پی سی سوئیت NSeries نمیشه از طریق رایانه اس ام اس فرستاد.:11:
سلامنقل قول:
پژمان جان چرا sandisk نميگيري؟ من 4 و 8 گيگشو تو بازار ديدم...
یه برنامه ای چیزی نیست بشه مثل 95 از دگمه های مالتی میدیا موقع بازی استفاده کرد ؟ اون دگمه ی کم و زیاد کردن صدا رو می گم.
N,sjhk Fhcl
دوستان بازم سوال :
من موقع وصل Usb به گوشي
تم به حالت كار خانه مي رورد
آيا مال شما هم اين گونه هست
چه كار بايد كنم
سلام دوستان.راستش من چند روز ديگه اگه خدا بخواد دارم ميرم مكه معظمه. چند نفر بهم توصيه كردن كه از ايران N82 نگيرم و برم اونجا بگيرم چون هم ارزون تره هم مطمئنه و هم گارانتي اتصالات داره و ...
حالا خواستم نظر شمارو بدونم با توجه به اينكه شنيدم تو ايران خيلي گوشي تقلبي ميندازن به مردم.
ممنونم.