من شنيدم كه ورودي بهمنيم آره ؟؟
Printable View
من شنيدم كه ورودي بهمنيم آره ؟؟
بله متاسفانه !!!!:41:نقل قول:
طبق نامه ي زير:2: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاش زودتر بود ! ولي با برداشتن واحد هاي تابستوني و معدل بالا تو دانشگاه ميشه جبران كرد كه اونم براي رشته هاي فني و حرفه اي امكانپذيره ! كاردانشي ها بايد چند واحد پيش نياز بردان !!:13:
آرزوي موفقيت دارم !:40:
دوستان عزیز نمیدونن این چواب کنکور فنی ها کی میاد؟
من الان چند بار اومدم برای یکی رو ببینم ولی تو سایتش هیچی نیست!
مگر آخرای مهر نباید بیاد؟
نتايج نهايي آزمون فني و حرفهاي تا هفته اول آبان اعلام ميشودرييس سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج نهايي آزمون آموزشكدههاي فني و حرفهاي حداكثر تا هفته اول آبان ماه خبر داد.
رييس سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج نهايي آزمون آموزشكدههاي فني و حرفهاي حداكثر تا هفته اول آبان ماه خبر داد.
دكتر محمد حسين سرور الدين در گفت و گو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: آزمون كارداني نظام جديد آموزشكدههاي فني و حرفهاي روز جمعه 26 شهريور با رقابت 396 هزار و 535 داوطلب در سه شهرستان و در 41 كد رشته امتحاني برگزار شد و طي آن بيش از 85 هزار نفر در اين آزمون پذيرفته شدند.
وي در باره زمان شروع كلاسهاي پذيرفته شدگان اظهار كرد: سعي ما بر اين است كه هر چه زودتر نتايج اعلام شود تا كلاسهاي اين دانشجويان در همين نيمسال نخست تشكيل شود البته براي اين دسته از دانشجويان كلاسهاي جبراني برگزار ميشود .
كنكور امسال تكميل ظرفيت ندارد
نتايج نهايي تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد تا هفته آيندهسرورالدين در ادامه از عدم اعلام تكميل ظرفيت كنكور سراسري 89 در سال جاري خبر داد.
رييس سازمان سنجش در خاتمه با اشاره به اعلام نتايج نهايي تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد تا هفته آينده، اظهار كرد: حدود شش تا هفت هزار تن در مرحله تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد پذيرفته شدهاند.
خب بچه ها من که سال 2 سال پیش از شر کاردانی به کارشناسی گذشتم ولی متاسفانه باز هم تبصره جدیدی برای شما(ما!)
کاردان های فنی حرفه ای گذاشتند که مسلما خیلی برای شماها در کاردانی به کارشناسی ازار دهنده است!
یادتون باشه ،درس بخونید تا حتما معدل کل کاردانیتون بالای 14 باشه و گرنه....کد:اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره دانشآموختگان دورههاي كارداني پيوسته و دورههاي پودماني دانشگاه جامع علمي- كاربردي متقاضي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1389
تاریخ : 1389/02/21 - 11:33
بدين وسيله به اطلاع كليه دانشآموختگان دورههاي كارداني پيوسته و دورههاي پودماني دانشگاه جامع علمي- كاربردي كه درآزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال1389 ثبتنام نمودهاند، ميرساند با توجه به مصوبه جلسه شماره 748 مورخ 17/11/88 شوراي برنامهريزي آموزش عالي، چنانچه معدل دانشآموختگان دورههاي كارداني پيوسته و دورههاي پودماني دانشگاه جامع علمي- كاربردي داراي مجوز رسمي از شوراي گسترش آموزش عالي بين 10 تا 99/13 باشد و درصورت قبولي در دوره كارشناسي ناپيوسته دانشگاهها و موسسات آموزش عالي، بايد 24 واحد درسي را طي دو نيمسال، مطابق سرفصل مصوب رشته قبولي، به عنوان دروس جبراني بگذرانند تا به جاي مدرك پيش دانشگاهي آنان ملاك عمل قرار گيرد. بديهي است مدت مذكور به سنوات مجاز تحصيل دانشجو افزوده خواهد شد
یعنی اگه معدل زیر 14 باشه دو ترم باید برای کارشناسی ناپیوسته پیش بخونیم!!!...نقل قول:
اینجوری که دهنمون آسفالته ...
کلا تا بیایم این کارشناسی را بگیریم پیرمون میکنن...
راستی مگه میشه معدل کل یه نفر تو کاردانی 10 یا زیر 12 بشه؟؟؟
خوب اینجوری مگه مشروط علمی حساب نمیشه...؟؟؟
یعنی اگه یارو 10 شده هم میتونه تو کنکور کارشناسی ناپیوسته شرکت کنه؟؟!!
دقیقا 1 سال از عمر گرانبهای شما رو خیلی راحت با یک تبصره نابود کردند!نقل قول:
جدیدا مثل اینکه اقای حاجی بابای لطفا کردند مردانگی به خرج دادند و گفتند که یه کاردان فنی حرفه ای باید به اندازه ی یه کارشناس ارشد فنی واحد پاس کند تا ما در مدرک وی عنوان مهندسی تکنولوژی را با 1000 منت ثبت برسانیم!!!!!!!!
البته این قانون جدید خوب نقطه ی مثبت هم داره و اونم برای کسایی هست که تا قبل از این قانون معدل کلشون زیر 12 بود و مدرک کاردانی اصلا بهشون تعلق نمیگرفت،ولی جناب حاجی بابایی اومدند و تر و خشک رو با هم به فنا دادندنقل قول:
این حاجی بابایی کلا هر چی بلا بوده سر فنی و حرفه ای ها آورده...نقل قول:
خدا کنه هر چی زودتر استیضاح شه دهنش را سرویس کنند:2:
راستی دوست عزیز لینک این خبر را از سایت سنجش هم بزارید...(ممنون میشم)
نقل قول:این بخش نامه یعنی ظلم به تمام معنانقل قول:
خوب این بخش نامه اگه قراره اجرا بشه پس چرا دانشگاه ما هیچ اقدامی نکرده یا حتی هیچ اطلاعیه ای نداده؟؟
آخه معمولاً اینجور بخش نامه هارو از همون ترم اول اجرا میکنن
یه چیز جالب هم تو این بخش نامه هست
مثلاً فرض کنید تو ورودی های یک رشته در ترم جدید که کلاً 40 نفر بوده و بین این 40 نفر فقط 1 نفر معدلش زیر 14 بوده حالا دانشگاه باید چی کار کنه؟!:دی واسه اون یه نفر باید بره استاد گیر بیاره کلاس برگزار کنه هوههه:دی
کلهم این آقای نمیدونم چی سیستم آموزشو -180 درجه متحول کرده:27:
بفرمایید
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=5&id=367
از اونجایی که اکثر مراکز فنی حرفه ای بجز اموزشکده هایی مانند شمسی پور تهران، از اساتید(؟!) بسیار ضعیفی و عقده ای استفاده میکنند بیشتر فارغ التحصیلان کاردانی پیوسته معدل زیر 14 دارند(مثل خودم)نقل قول:
البته جالبه که این تبصره فقط برای دارندگان مدرک کاردانی پیوسته(فنی) است و کاردانی ناپیوسته(نظری) رو شامل نمیشه!!!!
عجب کاری بود رفتیم فنی حرفه ای خوندیما:41:نقل قول:
کسی هست که تو دانشگاهشون این ببخش نامه اجرا شده باشه؟؟
جواب سه شنبه هفته بعد (4 آبان) روی سایت سنجش قرار می گیره
منبع : رادیو مازندران
تا حالا هر چی هم گفته درست در اومده مطمئن باشید درست هست
کاش امسال کنکور فنی حرفه ای شرکت میکردم. گفته همه امسال قبول میشننقل قول:
سرورالدين: داوطلبان كنكور فني ـ حرفهاي كه در آزمون شركت كردهاند، ميتوانند با مراجعه به دانشگاهها و مؤسسات غيرانتفاعي ثبتنام كنند
تمام داوطلبان آزمون سراسري 89 كه حتي اساميشان جزو پذيرفتهشدگان نبوده، ميتوانند در مقطع كارداني در مؤسسات غيرانتفاعي تحصيل كنند
تمام داوطلبان كنكور فني و حرفهاي از هم اكنون قبولند
تمام داوطلبان كنكور فني و حرفهاي كه در آزمون شركت كردهاند، ميتوانند با مراجعه به دانشگاهها و مؤسسات غيرانتفاعي ثبتنام كنند. محمدحسين سرورالدين، رئيس سازمان سنجش آموزش كشور با بيان اينكه تمام داوطلبان كنكور89 نيز در دانشگاههاي كشور پذيرش ميشوند، گفت: داوطلباني كه در زمان اعلام نتايج كنكور 89 اسامي آنها جزو پذيرفتهشدگان نبوده نيز ميتوانند به مؤسسات غيرانتفاعي براي ثبتنام مراجعه كنند. وي افزود: داوطلباني كه اسامي آنها در ليست قبوليهاي كنكور89 نبوده است، ميتوانند با مراجعه به دانشگاههاي غيرانتفاعي در مقطع كارداني ادامه تحصيل دهند.
مؤسسات غيرانتفاعي این منظورش همون موسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غيردولتي هست که با دانشگاه های دولتی آزمون سراسری داره؟
هزینه شهریه اش چطوره؟
اسمم واسه کاردانی پودمانی آی تی در اومده. پودمانی بهتره یا این؟
نقل قول:
منظورش همون موسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غيردولتي هست . هزینه هم ترمی حدود 400 تومن ممکنه بشه...
مسلما پودمانی بهتر از این نیست...
موفق باشید
نقل قول:
ممنون.
400 تومان واسم زیاده. تازه با پودمانی خودم میتونم هزینه شهریه رو در بیارم اما غیر انتفاعی نمیشه. غر انتفاعی هر روز باید دانشگاه بود درسته؟
الزاما هر روز نه.
بستگی به برنامه ریزی داره.
البته برای رشته ی ما(کامپیوتر) که بنده خودم در دانشگاه غیرانتفاعی در حال تحصیل هستم به طور متوسط ترمی 500 درمیافته!
نقل قول:
طبق انتخاب واحدت میتونی هر روز هم نباشی
.
نقل قول:اوه . دیگه بدتر.نقل قول:
همون پودمانی به نظرم بهتر باشه واسم
دوست عزیز یکم بیشتر توضیح میدید یعنی من اگر کنکور هیچ جا قبول نشم بازم میتونم برم غیرانتفاعی:18::18:نقل قول:
نقل قول:
اگه قبول نشید چطور میتونید برید؟
منظورتون دقیقا چیه؟
چی رو بیشتر توضیح بدم؟؟
.
منظورم این پسته :
سرورالدين: داوطلبان كنكور فني ـ حرفهاي كه در آزمون شركت كردهاند، ميتوانند با مراجعه به دانشگاهها و مؤسسات غيرانتفاعي ثبتنام كنند
تمام داوطلبان آزمون سراسري 89 كه حتي اساميشان جزو پذيرفتهشدگان نبوده، ميتوانند در مقطع كارداني در مؤسسات غيرانتفاعي تحصيل كنند
تمام داوطلبان كنكور فني و حرفهاي از هم اكنون قبولند
تمام داوطلبان كنكور فني و حرفهاي كه در آزمون شركت كردهاند، ميتوانند با مراجعه به دانشگاهها و مؤسسات غيرانتفاعي ثبتنام كنند. محمدحسين سرورالدين، رئيس سازمان سنجش آموزش كشور با بيان اينكه تمام داوطلبان كنكور89 نيز در دانشگاههاي كشور پذيرش ميشوند، گفت: داوطلباني كه در زمان اعلام نتايج كنكور 89 اسامي آنها جزو پذيرفتهشدگان نبوده نيز ميتوانند به مؤسسات غيرانتفاعي براي ثبتنام مراجعه كنند. وي افزود: داوطلباني كه اسامي آنها در ليست قبوليهاي كنكور89 نبوده است، ميتوانند با مراجعه به دانشگاههاي غيرانتفاعي در مقطع كارداني ادامه تحصيل دهند.
نقل قول:
بله میتونید ادامه تحصیل بدید...
حتی اگه قبول نشدید
دوستان سلام من تو قسمت پاسخگویی سایت سنجش این قضیه موسسات غیر انتفاعی رو پرسیدم گفت حقیقت نداره:18:
بارها در بخش های مختلف خبری گفته شده . حالا سنجش میگه نه؟!!!!!نقل قول:
جالبه!
البته سیستم پاسخگویی اش که عتیقه است هر چی ازش میپرسی جوابش یا بله است یا خیر انگار روبات پشتش نشسته حالا من چیکار کنم از کی باید بپرسم:42:
تماس بگیر::نقل قول:
88802710-021 تا 19
88923595-021
موفق باشید
نتایج چی شدند؟ امروز میاد؟
بله امروز میاد من پرسیدم اینجور جواب داد :داوطلب گرامی: بر اساس پیش بینی های بعمل امده اسامی پذیرفته شدگان نهایی و فهرست معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز تا اخر روز سه شنبه مورخ 4/8/89 از طریق سایت سازمان سنجش قابل دسترسی می باشد. در هر صورت من که قبول نمیشم اون قضیه غیر انتفاعی هم انگار درست نبوده منم هرچی زنگ میزنم جواب نمیده:37:
اینم اخرین خبر در سایت سنجش:
قابل توجه داوطلبان آزمون دورههاي كارداني نظام جديد (آموزشكده هاي فني وحرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال 1389، برای مشاهده اعلام نتایج این آزمون از ساعت 20 چهارم آبان ماه به همین آدرس مراجعه نمایید
نتایج یر روی سایت سنجش قرار گرفت
انتخاب اولم قبول شدم بچه ها :دی
كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر - پسران شماره يك مشهد/شهيدمحمدمنتظري / 1333 72
مبارک باشه :40:
خاک برسرشون بکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ب- اصلاحات دفترچه راهنماي آزمون:
بر اساس اعلام مجتمع آموزش عالي پيامبر اعظم (ص) (دفتر امور مدارس فني و حرفهاي) وزارت آموزش و پرورش رشتههاي مندرج در جدول ذيل از رديف رشتههاي موجود در دفترچه راهنماي آزمون مذكور حذف گرديده و پذيرش دانشجو در رشتههاي تحصيلي ذيربط صورت نميپذيرد.
رديف كد رشته محل آموزشكده موسسه 1 1106 دختران بجنورد الكترونيك عمومي 2 1123 پسران بيرجند الكترونيك عمومي 3 1141 پسران شهربابك الكترونيك عمومي 4 1154 پسران بهشهر الكترونيك عمومي 5 1158 پسران خمين الكترونيك عمومي 6 1148 پسران آستانه اشرفيه الكترونيك عمومي 7 1212 پسران مرودشت تاسيسات الكتريكي 8 1225 پسران علي آبادكتول برق صنعتي 9 1234 پسران بابل تاسيسات الكتريكي 10 1236 پسران بهشهر تاسيسات الكتريكي 11 1258 پسران جاجرم تعميرو نگهداري ماشين هاي الكتريكي 12 1259 پسران مرودشت تعميرو نگهداري ماشين هاي الكتريكي 13 1350 پسران قم نرم افزار كامپيوتر 14 1363 پسران رستم آباد رودبار نرم افزار كامپيوتر 15 1442 دختران بجنورد نقشه كشي و طراحي صنعتي 16 1459 پسران شهرضا مكانيك خودرو 17 1481 پسران بم مكانيك خودرو 18 1532 پسران بابل حرارت مركزي و تهويه مطبوع 19 1566 پسران گناباد كارهاي عمومي ساختمان 20 1580 پسران مرودشت اجراي ساختمان هاي بتني 21 1582 پسران ممسني كارهاي عمومي ساختمان 22 1598 پسران آستانه اشرفيه كارهاي عمومي ساختمان 23 1602 پسران دورود اجراي ساختمان هاي بتني 24 1603 پسران بابل اجراي ساختمان هاي بتني 25 1629 دختران بيرجند معماري 26 1632 دختران نيشاپور معماري 27 1641 دختران ياسوج معماري 28 1651 پسران اهر معماري 29 1652 پسران سراب معماري 30 1670 پسران استهبان معماري 31 1673 پسران قم معماري 32 2136 دختران آمل معماري 33 1674 پسران سقز معماري 34 1685 پسران بهشهر معماري 35 1701 پسران شماره يك شيراز نقشه برداري 36 1708 پسران بوشهر صنايع شيميايي 37 1724 پسران شماره 1 ساري صنايع شيميايي 38 1725 پسران شماره 2 همدان صنايع شيميايي 39 1765 كشاورزي پسران مراغه حسابداري 40 1842 پسران رستم آباد رودبار حسابداري 41 1850 پسران دورود حسابداري 42 1859 دختران بابل حسابداري 43 1877 پسران كاشان امور اداري 44 1932 دختران كاشان مديريت خانواده 45 1937 دختران سمنان مديريت خانواده 46 1982 دختران ملاير طراحي و دوخت 47 1994 پسران شماره 1 ساري تربيت بدني 48 2018 دختران بجنورد گرافيك – گرافيك 49 2026 دختران سنندج گرافيك – گرافيك 50 2034 پسران دورود گرافيك – گرافيك 51 2067 دختران مشهد قلم زني 52 2107 كشاورزي پسران ساري تكنولوژي توليدات باغي 53 2114 كشاورزي پسران مراغه مكانيك ماشين هاي كشاورزي 54 2120 كشاورزي پسران مانه و سملقان مكانيك ماشين هاي كشاورزي 55 2130 كشاورزي خاتم مكانيزاسيون كشاورزي
گند زدن تو سر نوشت این همه آدم!
الان رفیق من کاردانی کامپیوتر روزانه قم زده بود!
الان کی باید جوابگو باشه؟؟؟
من موندم کی به اینا اجازه میده همچین کارای بکنن؟
آخه این چه دشمنیه که با فنی ها دارند؟؟؟؟؟
اینم اطلاعیشونه!
کد:http://www.noet.ir/NOET/FullStory.aspx?gid=4&id=647
منم قبول شدم انتخاب سوم
كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر - پسران شماره يك مشهد/شهيدمحمدمنتظري /
به نظرتون چی کارکنم؟؟؟
تهران آزاد یا غیر انتفاعی همدان؟؟؟
؟؟؟
تبریک میگم مسعود جان :دینقل قول:
رو من به عنوان یه هم دانشگاهی حساب کن :دی حال میده از 25 نفر دو تا پیسی ورلدی هستیما :31:
سلام مام به جمع سراسری ها پیوستیم انتخاب اول پسران محمود آباد قبول شدم به دوستان دیگه ام که قبول شدن تبریک میگم
درضمن یه سوالم داشتم تو مدارک لازم جهت ثبت نام بند5- نوشته : فيش پستي درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي . ایییییییی یعنی چه؟
میری پست میگی تاییدیه تحصیلی میخوام بهت یه فرم میده پر میکنی...نقل قول:
البته یه کپی از اصل مدرک و اصل کارت ملی یا شناسنامه هم باید همراهت باشه...
بعد دوتا رسید بهت میده که یکی رو میبری دانشگاه یکی رو هم پیش خودت نگه میداری...
به شما هم تبریک می گم راستی مال کدوم شهر هستینقل قول:
این آموزشکده فنی خوابگاه هم داره
به همه دوستانی که قبول شدن تبریک میگم :11: