سلام .تا اونجایی که تونستم صفحات رو خوندم اما دیگه خسته شدم . یه سوال داشتم.
من و برادرم سیمز رو بازی میکنیم اما نمیشه مثله سیمز2 همسایه باشیم و بریم خونه هم دیگه. راهی نیست که بتونیم همسایه باشیم؟
سلام چطوری میشه من و برادرم با هم همسایه باشیم؟
Printable View
سلام .تا اونجایی که تونستم صفحات رو خوندم اما دیگه خسته شدم . یه سوال داشتم.
من و برادرم سیمز رو بازی میکنیم اما نمیشه مثله سیمز2 همسایه باشیم و بریم خونه هم دیگه. راهی نیست که بتونیم همسایه باشیم؟
سلام چطوری میشه من و برادرم با هم همسایه باشیم؟
سلام به همه دوستان .
بابا شما خوب وقت میکنید به همه کاراتون برسید. من صبح تا میام بلند بشم بعد گلاب تو روتون برم دستشویی یه حموم بعدشم درست کردن صبحانه و خوردن و شستن ظرفها شده ساعت 9 باید برم سر کار ساعت 3 هم که تعطیل میشم تا بیام یه دستی سرو رو خونه بکشم بعد بخوام شام بخورم و کارای دیگه شب شده باید بخوابم (این سیمز منم خوب مرغه سر ساعت 9 خوابش میگیره). اصلا فرصت پارک رفتن یا خونه رفیقا و یا سوپر استار شدن در ورزش یا هنرپیشگی و خیلی کارای دیگه که دوستان میگن رو ندارم.
یه سوال چطوری میتونم حصار جلوی در رو وردارم آخه می خوام مدلشو رو عوض کنم. ولی قبلی سر جاشه.؟حقیقا تش من اولین بار دارم سیمز بازی میکنم.
نه در صورت لزوم! ميتونيد شخص مورد نظرتون رو خودتون بسازيد! بعدش هم يه دوره ي زندگيش اينقدر طول ميكشه كه ادم حوصلش سر ميره چه جوري ميخواين 8 نسل رو زن بديد برن!:31:نقل قول:
منم یه دونه پیدا کردم ولی نمیدونم چیه!!
میکاریمش ببینیم چی میشه!!
خدا کنه درخت پول باشه
فعلا برام پول نداده چون كامل رشد نكرده.نقل قول:
شما بايد با علامتي كه در قسمت خريد يا ساخت به صورت يك چكش هست نرده ها رو پاك كنيد بعد نرده ي مورد نظرتون رو درگ كنيد و دور خونه بكشيد.نقل قول:
معمولا روي دانه هايي كه چيز هاي عجيب و ويژه اي هستن مينويسه: special و معمولا هم خيلي طول ميكشه تا رشد كنن.:10:نقل قول:
سلام دوستان من امروز امتحانام تموم شده اومدم بازي را نصب كردم.ولي هنوز از بازي هيچي بلد نيستم پس كلي سوال دارم سوال اولم اينه كه قضيه ي اين درخت پول چيه ميشه چند تا عكس بزاريد من بايد چكار كنم تا پول به دست بيارم ممنون اگه جواب بديد.
ببخشيد دوستان ميشه بگيد شهر جديد را اگه دانلود كنيم رو بازي مياره چون از پي سي ورلد خريدم.راستي اين شهر جديد در اينده به صورت پك به بازار عرضه نميشه تو سيدي ها ممنون از همه.
بچه ها ببخشيد كه سه باره پشت سر هم پست ميدم يه پچ توليد شده كه نسخه ي اي كه پك ها را نمياره را به نسخه اي كه پك هارا مياره تبديل ميكنه هنوز لينكي به دستم نرسيده به محض رسيدن ميزارم . ممنون از همه نظرتون را درباره ي پچ بگيد دوتان ببينيم خوبه يا نه ديگه با اين پچ نميخواد بريم نسخه ي اصل را بگيريم همين ممنون از همه.
چرا درخت ها بعد از یه مدتی خشک میشن
:40::40::40:RiverView:40::40::40:
این هم شهر دوم سیمز3 که دنبالش بودیم
لینک دانلود
T.S.3.R.A-B
مخفف
The Sims 3 Riverview Addon-Bat
هست
- مسئولیت دانلود با خودتونه
اگه پسورد خواست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم تستش نکردم ولی سایتی که لینک داده سایت معروفیه
میگما...وسط بازی میشه خونه رو عوض کرد؟!دارم پول جمع میکنم برم یه خونه دیگه!
خب به خاطر اين كه عمرشون تموم ميشه ديگه. بعد هم ميرن تو سطل اشغال!نقل قول:
ميگم منم هوس كردم يه شهر دانلود كردم كسي قبلا امتحان كرده ببينه چه جوري هست؟:13:
از روی کامپیوتر گزینه move رو بزن بعد آدما رو بیار سمت راست بعد اگه زمین یا خونه می خوای گزینشو انتخاب میکنی بعد خونه ها رو نشون میده که بسته به پولت انتخاب میکنی.نقل قول:
اره ميشه منم يه خونه ي خفن ساختم سيمم رو با زن و بچش منتقل كردم اونجا.:31:نقل قول:
يه عيبي هم كه داره اينه كه فقط يه زمين خالي بزرگ داره.:41:
بـرای دونـه کـاشـتن lvl 5 gardening مـــیخواد دیگــــــــــه؟؟
خیلی طول میــــکشه تا lvl 5 رفــــت!!
راه دیگه ای نــــــــــــــــــــــــ ــــــــداره؟؟
كاري نداره بشين پاي تلويزيون يا كتاب مخصوص گاردنينگ بخون.:10:نقل قول:
خیلی طول میکشه!!
راستی من یه سایت دارم که وسیله و لباس و شخصیت برای سیمز3 میزاره برای دانلود!!
آدرسشو بزارم؟؟
اره بزار
چيكار كنم سيم هاي انرژي شون زود تخليه نشه چون ديوانه شدم اينقدر زدم بخوابن
يك رمزي نيست كه تو بازي مثل رمز maxmotives عمل كنه؟
سلام دوستان جواب مارو بديد تو يه صفحه پيش گفتم سوال ها مو
اینم لینک مستقیم دانلود شهر RiverView از سایت رپیدباز با قابلیت ادامه دانلود .
کد:http://s69.eu.rapidbaz.com/premium/c173140ee9eb91532a49702949db1e1d/4a314329/s69.eu./2046775?The.Sims.3.Riverview.Addon-BAT-BTARENA.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگم مشه خودمون شهر بسازیم توش ؟
درخت پول یه درختیه که دونه اش خیلی کم پیدا میشه و وقتی بکاریش و رشد کنه بهت پول میدهنقل قول:
سلام دوستان من امروز امتحانام تموم شده اومدم بازي را نصب كردم.ولي هنوز از بازي هيچي بلد نيستم پس كلي سوال دارم سوال اولم اينه كه قضيه ي اين درخت پول چيه ميشه چند تا عكس بزاريد من بايد چكار كنم تا پول به دست بيارم ممنون اگه جواب بديد.
برای پول دراوردن باید شغل داشته باشی میتونی تو روزنامه از طریق Find The Job پیدا کنی یا بری تو ساختمون شغلی که میخوای کلیک کنی و Join Career رو بزنی!
اگه خیلی پول بخوای میتونی شغل نیمه وقت هم بگیری! مثلا تو مغازه کتاب فروشی! Get Part-time Job رو بزنی کار نیمه وقت هم بهت میده
در کل باید نیاز های سیمز رو در درجه اول برطرف کنی که توی Tab آخره! که شامل غذا خوردن و خوابیدن و ..... میشه
بعد باید Mood یا روحیه فرد رو درست کنی که با خوردن غذای تازه و خوابیدن کامل درست میشه!
تا بتونی تو شغلت پیشرفت کنی
هر شغلی یه مهارت میخواد که باید اون رو ارتقاء بدی!!
آره به راحتی تو بازی میاد!نقل قول:
ببخشيد دوستان ميشه بگيد شهر جديد را اگه دانلود كنيم رو بازي مياره چون از پي سي ورلد خريدم.راستي اين شهر جديد در اينده به صورت پك به بازار عرضه نميشه تو سيدي ها ممنون از همه.
نه فکر نکنم معمولا کسی به خاطر یه شهر CD نیمزنه!
ولی نسخه های تکمیلی میاد که شاید توش شهری هم باشه!!
نه! با نرم افزار جانبی میسازن فکر کنم!!نقل قول:
میگم مشه خودمون شهر بسازیم توش ؟
من از سایت TSR چند تا موکت و رنگ دیوار دانلود کردم و از طریق Launcher نصب هم کردم اما تو بازی نمیاد!!
چی کار کنم؟
ممنون
1.خیلی پیچیده ست اصلا ادم یاد نمی گیره چی کارا هست میشه انجام داد...چطور میشه یاد گرفت؟
2.ددونه هم میتونن بکارن؟
3.تو این سیمز 3ما چطور میتونیم بریم توی محل کارش و ببینیم؟اصلا میشه؟هر کاری می کنم فقط ساختمونه رو می بینم داخلش رو نمیدونم چی کار باید کرد؟یا هر ساختمون دیگه ای؟
4.]چطور میتونه شرکت بخره؟
5.این شهره یزره یکنواخته چیزی نداره چی کار میشه کرد؟
يه شهر ديگه هست كه دوستمون در پس بالا قرار داد.
1- پيچيدگي نداره! شما هر كاري تو سيمز 2 ميكردي الانم هست + نويسندگي از خلاقيت جدا شده و ماهي گيري هم جداشده وحرفه ي جديدي شده.نقل قول:
2 بله منتهي هر دونه درجه ي خاصي از گاردنينگ مي خواد.
3 شما تو ساختمان هاي كاري و فروشگاه ها رو نميتونيد ببينيد.
4-بايد پول كافي داشته باشيد بعد هم روي become a partner كليك كنيد و بقيش رو به سيمزتون بسپريد!
5- چي؟
یه دونه هست اسمش نامعلومه : Unknown Seedنقل قول:
2 بله منتهي هر دونه درجه ي خاصي از گاردنينگ مي خواد.
گاردنینگ 5 میخواد
اون چیه؟
نقل قول:
من از سایت TSR چند تا موکت و رنگ دیوار دانلود کردم و از طریق Launcher نصب هم کردم اما تو بازی نمیاد!!
چی کار کنم؟
ممنون
اون ها دانه هاي معمولي هستن كه در نهايت ميوه ي معمولي هم ميدن.نقل قول:
دانه هايي كه به جاي unknow seed نوشته باشه special دانه هاي ويژه هستن كه خيلي هم كم گير ميان.:10:
دانه ویژه فقط درخت پول هست یا چیزه دیگه ای هم هست؟؟نقل قول:
دانه هايي كه به جاي unknow seed نوشته باشه special دانه هاي ويژه هستن كه خيلي هم كم گير ميان.
جواب بدین!!نقل قول:
من چند تا موکت و رنگ دیوار دانلود کردم و از طریق Launcher نصب هم کردم اما تو بازی نمیاد!!
چی کار کنم؟
ممنون
چی کار کنم؟
پس اخه تو بعضی عکسها داخل محل کار معلومه...
مگه بچه ها نگفتن بازي پچ و مگ وپك نمياره
سلام.دوستان می خواستم ببینم چطور میشه تمام میوه و غذاهایی را که خریده ام همش رو یکجا بریزم تو بخچال ؟ تو صفحات قبل بود ولی زیاد متوجه نشدم ممنون میشم بگید.مرسی.
اون تصویرش 2بعدیه!نقل قول:
پس اخه تو بعضی عکسها داخل محل کار معلومه...
اگه واقعا دوست دارید محل کار رو ببینین Tab رو بزنید بعد با دوربین برین تو محل کار!
اینجوری ناپدید نمیشه
من مدرسه و بیمارستان رو اینجوری رفتم
ولی چیزه خاصی نداره
رو یخچال کلیک میکنید بعد Open رو میزنید و وسایل رو میزارید توشنقل قول:
سلام.دوستان می خواستم ببینم چطور میشه تمام میوه و غذاهایی را که خریده ام همش رو یکجا بریزم تو بخچال ؟ تو صفحات قبل بود ولی زیاد متوجه نشدم ممنون میشم بگید.مرسی.
چي رو جواب بديم؟نقل قول:
اقا تولد سيمم بود يكي از دوستاش در جا فوت كرد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول عکسه خیلی باحال بود!
من چند تا موکت و... از اینترنت دانلود کردم از طریق game launcher هم نصبش کردمنقل قول:
چي رو جواب بديم؟
موفقیت آمیز هم بود
ولی تو بازی نیست؟
تنظیمی چیزی نداره؟؟
خدا همه رفتگان شمارم بیامرزه:دی روحش شاد!این یکی عزراییل مثل اینکه زنه نه مرد بدنش به مرد نمیخوره اگه بهش توجه کنید حالا چی شده تو خونه تصادف کرده:دی؟گشنش بوده دستشوئی داشته مرض کلیه گرفته سرطان خون داشته سرماخورده بوده؟!
بچه ها ما که شهررو گذاشتیم دانلود شه دست دوست عزیزمون درد نکنه حالا کامل شه یا نه باید دعا کرد چون این اینترنته بعضی اوقات کارای بدی می کنه:دی!
من تازه یاد گرفتم برای بازی موکت بسازم!
هر کی خواست عکس بده براش بسازم!!
فقط متاسفانه نصبش هم میکنم ولی تو بازی نمیاد
هم موکت های ساختگیم هم موکت هایی که دانلود میکنم!
یکی کمک کنه!!:(
نه بابا دوست سيمم بود!نقل قول:
تازه بدبخت يه 90 سالي سن داشت! ديگه لابد مي خواستي نميره!:دی
دوستان شغل خوانندگی هم سوپر استار میشه؟؟
ماجرای خرید سهام چیه؟
باید از کجا گیر اورد؟
اره ميشه.نقل قول:
شما روي يك ساختمان كاري مثل همين ساختمان خوانندگي كليك كنيد و اگر پول كافي داشتيد بزنيد become a partner رو بزنيد بعد هم هر هفته بايد بريد پولتون رو بگيريد و بعد يك مدت هم ميتوني سهام كاملش رو بخريد.:10:
سلام
آقا من یه بچه دارم یعنی 2 تا بچه دارم یکیش TEen هست یکی هم دیگه مردی شده برای خودش :دی
حالا مشکل من چیه؟
داشتم واسه اون بزرگه خونه میخردیم که نمیدونم چی شد بازیکن اصلی که خودم باشم با اون بچم که رده سنیش teen هست رفتیم توی خونه جدیده و بازیکن من به اون جوونه تغییر کرده :دی
راهی نداره روزی از نو بشه؟