نگران نباشنقل قول:
اسپيد ايرانو شركت ميكنيم
اگه به جايي رسيديم كه ادامه ميديم
اگه نرسيديم تا اسپيد نشنال صبر ميكنيم
بچه كس ديگه اي هست بياد اسپيد ايران؟
ثبت نام فردا شروع ميشه
ثبت نام از روز سه شنبه شروع ميشه خواهر/برادر عزيزنقل قول:
امروز دوشنبست
Printable View
نگران نباشنقل قول:
اسپيد ايرانو شركت ميكنيم
اگه به جايي رسيديم كه ادامه ميديم
اگه نرسيديم تا اسپيد نشنال صبر ميكنيم
بچه كس ديگه اي هست بياد اسپيد ايران؟
ثبت نام فردا شروع ميشه
ثبت نام از روز سه شنبه شروع ميشه خواهر/برادر عزيزنقل قول:
امروز دوشنبست
برای سرور اسپید توی کدوم قسمت نقشه میرید ؟! جنوب شرقی ؟!
اقا همگي اماده باشيد با هم بريم سرور اسپيد. لينك هامون هم با هم فعال كنيم. راستي مشخص كنيد كه كجا ميريم؟ جنوب شرقي؟ شمال غربي؟ جنوب غربي؟ كجا؟
راستي مارشال لعنتي گندم زارم رو با سطح 9 با ييك حمله رسوند به 3!:41::41::41::41::41::41:
××جنوب شرقی××
من که مثل همیشه H_R_V
فکر کنم نزدیک هم افتادن بستگی به اولین بار وارد شدن داره!! نه به لینک فعالسازی!!
توي ايران اكثر كار بلدا ميرن جنوب شرقي(پارتي دارا و رفقاي مولتي هانتر ها)نقل قول:
بهتر نيست ما بريم شمال شرقي يا شمال غربي؟
هر چي از مهلكه دورتر باشيم و آروم تر باشيم بهتره
حالا بازم تصميم با جمه
كجا بريم؟
نه عزیزم ؛ ما همیشه با عم فعال میکنیم و کنار هم میفتیم . توی همین سرور 4 هم شما 2 تا اونورتر منی . چون من فعال کردم :)نقل قول:
فکر کنم نزدیک هم افتادن بستگی به اولین بار وارد شدن داره!! نه به لینک فعالسازی!!
یه جا بریم که دیگه مثل جنوب شرقی سرور 4 نباشه ! :13:من اوونجا داغون شدم ! روزی 10 - 12 بار بهم حمله میشه ! برای همینم زیاد پیشرفت نکرد م!نقل قول:
:41:
همينه بيچاره جاي نحسي افتادهنقل قول:
به خاطر دست مبارك جناب عاليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم اگر فكر ميكنيد اونورا خطرناكه پس از شمال ها انتخاب كنيم. فقط يك نفر بايد لينك فعال سازي همه رو با هم فعال كنه.نقل قول:
شما چقدر نوب هستید!!
پایه جنگ و... باشید!!
مولتی هانتر ها هم رفیقی ندارن!!
من میرم جنوب شرقی!!
ئه نه بابا :دینقل قول:
همينه بيچاره جاي نحسي افتاده
به خاطر دست مبارك جناب عاليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطرناك كه خطرناكهنقل قول:
ولي خب بايد ببينيم همه چي ميگن
اينقدر خودسرنباش رفيقنقل قول:
اگه تنهايي حال ميكني و با ما بهت نميچسبه بگو
به نظر من وايستيم ببينيم اكثريت چي ميگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي سولجر و محمد و بقيه كجان؟ چرا هيچي نميگن؟
اگه قرار به تنهايي باشه منم تكو تنها ميرم شمال شرقي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلاخره يه روزي ميكشمت:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:نقل قول:
من که تو سرور 4 .کام خیلی داشتم پیشرفت میکردم و رنکم هم 3000 بود،
ولی دیگه پیشرفتی نداشتم! نمیدونم بیام سرور اسپید یا نه. اگر باز هم
مثل 4 بچه ها بزارن برن من که از الان نمیام. چون فقط برای دوستان بازی میکنم.
ما که تو سرور 4 خیلی خوب داریم پیش میریم !
خودتون میتونید ببینید . . .
ما هم اگه میرفتیم مثل.... زیر مجموعه اتحاد های قوی میشدیم الان اوضاعمون بهتر بودنقل قول:
ما که تو سرور 4 خیلی خوب داریم پیش میریم !
خودتون میتونید ببینید . . .
حالا...!!
اون کدوم سایت بود Report ها رو میگرفتی؟؟میخوام شدید!!
چرا یه دفعه سرعت پیشرفتت بد شد!!نقل قول:
من که تو سرور 4 .کام خیلی داشتم پیشرفت میکردم و رنکم هم 3000 بود،
ولی دیگه پیشرفتی نداشتم! نمیدونم بیام سرور اسپید یا نه. اگر باز هم
مثل 4 بچه ها بزارن برن من که از الان نمیام. چون فقط برای دوستان بازی میکنم.
اتحاد رو داره میاره پایین :دی
Crack@
تو این همه اسمایل از کجا میاری!! :دی
حالا باشه میریم....!! میریم...!! میریم کجا؟
رای گیری کنید خب!!
عزیز دلم ؛ ما داریم با پشتیبانی اعضای الیانسمون کار میکنیم ! فکر میکنی اتحاد PG به ما کمکی میکنه ؟نقل قول:
ما هم اگه میرفتیم مثل.... زیر مجموعه اتحاد های قوی میشدیم الان اوضاعمون بهتر بود
حالا...!!
اون کدوم سایت بود Report ها رو میگرفتی؟؟میخوام شدید!!
فقط اسمش رو یدک کشیدیم ؛ همین !! همه ی زحمت هارو خودمون داریم میکشیم . . .
در ضمن توی بازی واسه من شاخ و شونه میکشی و به عضو الیانس ما حمله میکنی بعد میگی سایت ریپورت چیه ؟ :دی
اون سایت پولیه و باید paypal داشته باشی به دردت نمیخوره !
چقدر من پر رو هستم!!
فارم منو عضو کردن دو قرت و نیمشم باقیه!!
مطمئنی پولیه!! (3بار) باور کردم!!
100 بار گفتم قبل اینکه فارم تو باشه هم تو الیانس ما بوده ! embassy ظرفیتش پر شد مجبور شدیم بزاریمش توی لیست انتظار . . .
اوکی ؟
آره دیگه ما هم بی جواب نمیزاریم این حمله هارو :دی
حالا!!
من اگه جا تو بودم اسم اتحاد رو عوض میکردم!!
چون خیلی حقارت آدم زیر مجموعه باشه!!
برای خودتون اتحاد جدا بزنید!
حقارت ؟ lol
همه یکی هستیم . همه PG هستن ؛ کی زیر میجموعه ی کیه ؟!
تو بگو !!
PG&IRAN2
این 2 ِ همه چیو خراب کرده!!
12 تا از سربازات گم نشدن؟
حمله نکنی سنگین تره!!
قدرت سنجی میکنیم:31: سرباز به تعداد لازم موجود :31:
خودت هم تو نوبتی :40:
پیش پای شما همه نیرو هام مردن!!
در عوض امتیاز هجومیم رفت بالا!!
بهت میگم!! در آینده
آینده ی تاریکی واست پیش بینی میکنم :دی
لازم نکرده شما پیش بینی کنی عزیزم :دی
نميدوني يا مسخره ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديدم مال خودش تكراريه گفتم برم تو كار يه چيزاي ديگهنقل قول:
باشه راي ميگيريم
آقايون به نظر شما توي اسپيد ايران كجا بريم
شمال شرقي جنوب شرقي يا جاي ديگه؟
همه بجز پيام ميتونن نظر بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره از پرو گريت كم كني برادر!!!!!برات مشكل ساز ميشهنقل قول:
برو بچ حقران ديگه.........بايدم حقارت بكشننقل قول:
حقير
قدرت درك اينقدر رو هم نداري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه بابا شما كجا زير مجموعه ئيننقل قول:
كو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس چرا من نميبينم؟نقل قول:
نکنه انتظار داری یک اشتباه رو دو بار انجام بدم و بیام دنبال توی noob ?!!نقل قول:
آقايون به نظر شما توي اسپيد ايران كجا بريم
شمال شرقي جنوب شرقي يا جاي ديگه؟
همه بجز پيام ميتونن نظر بدن
نه داداشی ما توی همین سرور کار خودمونو میکنیم . جا نزدیم هنوز . شما میتونی رفع زحمت کنی . کلا سرور های اینترنشنال رو نیا شما . خوب ؟
آدم بهتره تو سرور اینترنشنال با تو نباشه!!نقل قول:
نکنه انتظار داری یک اشتباه رو دو بار انجام بدم و بیام دنبال توی noob ?!!
نه داداشی ما توی همین سرور کار خودمونو میکنیم . جا نزدیم هنوز . شما میتونی رفع زحمت کنی . کلا سرور های اینترنشنال رو نیا شما . خوب ؟
چون اینقدر حس وطن پرستیت زیاده که فرق ایرانی و غیر ایرانی رو نمیشناسی!
اشتباه كه مطمئن باش اشتباه كردينقل قول:
اينو يادت باشه كه آخراي سرور بدجوري حالتو ميگيرم:13:
من كه نگفتم قراره در اونجا رو تخته كنيم ...........نه داداش همگي هستيم درخدمتتون
توي پست بالايي داداشمون حرف بسيار خوبي زدن
والا ما وطن پرست بودیم تا قبل اینکه شما اتحاد جداگونه بزنید !
شما فقط بحث از ایجاد یک طرح رو کرده بودید . نه ایجاد یک الیانس جدا گونه . ما اول الیانس رو زدیم ؛ به شما هم به عنوان اولین نفرات گفتم بیاید باهم باشیم ! اما شما رفتید و یک تیم جدا For the honor of p30 زدید . من توقع نداشتم به همین سادگی دو دستگی ایجاد کنید ؛ اما این کار رو کردید . اگر با هم بودیم الان جنوب شرقی و به خصوص منطقه ای که الان اکثریت نزدیک هم هستیم ؛ توی چنگ ما بود . خلاصه رفتید سی خوتون ؛ ما هم رفتیم سی خودمون . . .
چـــــــــي؟ به كي گفتي نوب؟ نگا داداش من ايشون ( كرك جان ) گل سر سبد تراويان و اين تاپيكه! شما به ايشون كه چيزي بگي انگار به من هم گفتي! اوني هم كه نوبه پسر همسايه شماست!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما هنوز اینقدر غرور داریم که زیر مجموعه نشیم:2:!
مثلا وقتی اتحاد اصلی PG برنده بازی بشه اسمی از PG&IRAN2 نخواهد بود!!
اما اگه ما به احتمال 1% ببریم اسم ما رو هم میبرن!! (شما هم نگو که ممکنه ببری.چون قوی ها تو بقیه زیر مجموعه ها هستن و آخر سرور شما فقط باید نیرو هاتونو به کشتن بدین و اونا ببرن)
حالا..!!
ما که الان طرحی نداریم!!
شما هم میگین که بقیه اتحاد های PG کمکتون نمیکنن!! [ برای همینه اسم اتحادتون رو عوض نمیکنید:laughing:؟؟ ]
نکته ای هست که باید بدونی . من به سادگی میتونستم برم توی شاخه ی اصلی اتحاد PG که الان رنک 1 هست . نرفتم چون گفتیم با دوستام دور هم باشیم .نقل قول:
ما هنوز اینقدر غرور داریم که زیر مجموعه نشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
مثلا وقتی اتحاد اصلی PG برنده بازی بشه اسمی از PG&IRAN2 نخواهد بود!!
اما اگه ما به احتمال 1% ببریم اسم ما رو هم میبرن!! (شما هم نگو که ممکنه ببری.چون قوی ها تو بقیه زیر مجموعه ها هستن و آخر سرور شما فقط باید نیرو هاتونو به کشتن بدین و اونا ببرن)
حالا..!!
ما که الان طرحی نداریم!!
شما هم میگین که بقیه اتحاد های PG کمکتون نمیکنن!! [ برای همینه اسم اتحادتون رو عوض نمیکنید:laughing:؟؟ ]
درسته ؛ الان ما همگی شاخه ای از PG هستیم ؛ اما فراموش نکن یک اتحاد هستیم ! داریم هماهنگ با هم کار میکنیم و این مزیته .
باور کن کوچکترین کمکی به ما نمیشه . کسانی که wing بودن میدونن . . .
اگه خودتون رو پا خودتون وایستادین پس چرا زیرمجموعه PG هستید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اولا ميبينم كه توهم زدي تو خط اسمايل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما ما چاكريم
سوما..........از قديم گفتن جواب چيزا خاموشيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه برسه به اينكه غير از چيز.......زيرمجموعه هم باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما همگي يكي هستيم و با هم گروهمونو ميچرخونيم
اولا...........
ميگم اين حالا هم شده تيكه كلامت ..........................ما هم باهات هم دردي ميكنيم .................................زيرمجموعه:2::2::2::2:زيرمجموعه:2 ::2::2::2::2::34:نقل قول:
هدف اصلی به وجود آوردن یک اتحاد قوی بوده . Persian Golf
قرار بوده اتحاد های ایرانی به این ترتیب شناسایی بشن ؛ همگی PG باشن . چند دستگی رو در واقع قرار بوده از بین ببرند . . .
زيرمجموعه:34:نقل قول:
اون اتحاد اصلي زده شده و بقيش زير مجموعن
1.فکر کنم درستش (خلیج فارس)Persian GULF باشه!! (نه گلف ایرانی!! چه اسم خفنی دارین!!:27:)نقل قول:
هدف اصلی به وجود آوردن یک اتحاد قوی بوده . Persian Golf
قرار بوده اتحاد های ایرانی به این ترتیب شناسایی بشن ؛ همگی PG باشن . چند دستگی رو در واقع قرار بوده از بین ببرند . . .
2.فعلا که قوی ترین زیر مجموعه تغییر اسم به Green داده:27:!
3.احیانا Iran بعدش Iron نبوده؟
:2::2::2::2::2:
میگم کرک جان، بهتر نیست وقتی میریم سرور اسپید ایرانی این سرور 4 .کام رو بندازیم کنار؟
پیام جان، اگر شما هم وطن پرست هستید سرور بیگانه رو کنار بزارید و بیایید سرور ایرانی.
همه موافقید؟ به نظر من بریم جنوب غربی!
راستی H_R_V جان علت پیشرفت نکردنم حضور خیلی کمم بود.
امیدوارم تو سرور اسپید ایرانی جبران کنم...