من هیچ کار خاصی نمی کنم مثل روز هایی که با دایال آپ بودم کار می کنم ولی هر بار می رم می بینم مثلا در یه روز 50 مگ کم شده بدون اینکه من چیزی دانلود کنم یا ویگردی زیادی کنم!!! الکی کانتور می ندازه...
Printable View
من هیچ کار خاصی نمی کنم مثل روز هایی که با دایال آپ بودم کار می کنم ولی هر بار می رم می بینم مثلا در یه روز 50 مگ کم شده بدون اینکه من چیزی دانلود کنم یا ویگردی زیادی کنم!!! الکی کانتور می ندازه...
آقا این حجمی که می مونه میره برای دور بعد یا نه .
آپدیت نرم افزارهاتون دیسیبل کن و ویندوز رو هم چک کن ببین آپدیتش بسته هست یا نه که اگه بود اونم دیسیبل کننقل قول:
هیچ شرکتی اینکارو نمیکنهنقل قول:
آقا این حجمی که می مونه میره برای دور بعد یا نه .
حجمت اگه موند میره تو جیب مبارک شرکت ولی بعضی از شرکتها هستن اگه حجم ماهانت تموم بشه و حجم اضافی بخری اینجوری میتونی از این حجم خریداری شده ببری واسه دوره بعد
که فکر میکنم لایزر هم اینجوری هستش
کسی 128 *** داره .
6 ساعت شبانه رو چه قدر دان می کنه . :5:
من اگه همه چی خوب باشه 600 مگ دان می کنم یک ستاره ام .
128 *** با چند دان میکنه .
من 128*** دارم
شبی حداقل 1.2 تا 1.4 گیگ دانلود دارم . فقط مشکلی که من دارم فکر کنم لایزر حجم دزدی داره
چون زود به زود تموم میشه
همه اپدیت هام هم خاموشه چه ویندوز چه برنامه ها ولی نمیدونم چرا حجمش اینقدر زود کم میشه !!!!!! عجیبا قریبا:41:
2.5 برابر من دان می کنی فکر کنم سرویست رو رو 512 بستننقل قول:
من 512 آسیاتک دارم با شبانه رایگان که حدود 1 گیگ میانگین شبا دانلود دارم.
دوستانی که 128*** دارن به نظرتون اگه من بیام 128*** بگیرم کار درستی کردم یا با همون 512 آسیاتک ادامه بدم ؟
512 اسیا تک رو چند گرفتی . این 128*** سه ماه 5 گیگ 39 هزار تومنه . در ضمن 400 مگ هم بیش تر می تونی باهاش دان کنی .نقل قول:
سه ماهه 6 گیگ 46000 تومننقل قول:
شبا هم رایگانه و حدود 1 گیگ میتونی باهاش دانلود کنی.
میخوام ببینم این می ارزه عوض کنم یا همین مال خودم بهتره .
adsl من الان دو روزه قطعه
هر بار هم که به پشتیبانی زنگ می زنی باید 15 دقیقه واستی نوبتت شه امروز هم که بعد 20 دقیقه نوبت من نشد قطع کردم
منم موافقم لایزر حجم دزدی داره، من کمتر از زمانی که با دایال آپ کانکت می شدم وصل میشم به نت، می زنم عکس ها رو هم لود نکنه بعد می بینم همین طوری 70 مگ کم شده، یعنی قبلا من با دایال آپ 70 مگ تبادل دیتا داشتم؟
جهت اطمینان هم رفتم جایی دیگری کار کردم کلی کار کردم با نرم افزار اندازه گرفته شده کلش شد 22 مگ فقط حالا نمی دونم لایزر چطور 70 مگ می شه !!! تمام آپدیت نرم افزار ها هم بسته است
اين لايزر خيلي دزد بزگيه قبلا كه حجم ميدزديد حالا سرعت اتصال رو ميدزده
سلام دوست عزیز
منم از لایزر سرویس میگیرم
سرعت دانلودش شبا ساعت یک به بعد به زیر یک کیلوبیت میرسه....
دیگه داره حالمو بد میکنه....فکرکنم تا حالا 10تومنی پول تلفنام شده باشه که به این شرکت ملغون در تهران زدم..
شما میگی جکار کنم؟
پارس انلاین خوبه؟
من که هیچ مشکلی ندارم با دانلود شبانه، هر شب با سرعت 34 دانلود دارم که حدوداض شبی 650 مگ(کمتر با بیشتر) میگیرم
سرورهایی که واسه دانلود انتخاب میکنید چقد قوی هستن؟سرور خیلی تاثیر داره
تعداد کانکشن های IDM رو چندتا میزارید؟(من 8 تا میزارم)
و در مورد اینکه حجم کم میشه من هم اوایل اینجوری فکر میکردم ولی بهتره یه نرم افزار نصب کنید ببینید سند و رسیو دارید یا نه(زمانی که با نت کاری ندارید)
چون من هم مثل شما اوایل اینجوری فکر میکردم که حجممو دارن میخورن و .... ولی دیدم نه مشکل از بعضی از این نرم افزارهاس
مثلاً من خبر نداشتم اسکایپ حجممو کم میکنه بعد از نصب DU Meter دیدم با لاگی شدن تو اسکایپ کلی سند و رسیو دارم
در کل واسه اطمینان بیشتر یکی دقیق تست کنه خبرشو به ما هم بده
یه روز کلاً نت نیاید و کامپیوتر رو خاموش بزارید ببینید باز حجمتون کم میشه یا نه
من که فکر نمیکنم لایزر بخواد حجم بخوره و اگر هم مشکلی باشه مشکل نرم افزاریه و نه اینکه به قصد خودشون باشه
اگه خواستيد يك ترفندي بهتون ياد ميدم ميتونيد اين شارلاتان هاي دزد رو باهاش دور بزنيد
دمت گرم اگه ترفندی در آستین داری . رو کن :31:نقل قول:
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
در ضمن سرعت توی امضات 20 مگا بیته :5:
20 مگابايته نه بيتنقل قول:
در ضمن سرعت توی امضات 20 مگا بیت
مگابیــــــــــــــــتِ دوست عزیز.نقل قول:
20 مگابایت بود که سرعتت کپی پیست داخل کامپیوتر میشد شاید هم یکم بیشتر
خیلی سرعت شبانه افتضاح شده . :2:
سرعت دانلودم به عدد 0.5 هم رسیده .
شما هم مشکل سرعت رو دارین
ترفندت را بگو منتظریم .نقل قول:
لایزر خیلی آشغال شده . قبلن یه سرعت شبانه داشت . الان اونم نداره .
خیلی مسخره است دیشب 150 مگ تو 6 ساعت دان کرد . این یعنی سرعت شبانم رو . روی 64 بسته .
---------- Post added at 04:53 AM ---------- Previous post was at 04:52 AM ----------
همون آسیا تک بمون . حرفمو پس گرفتم .نقل قول:
نوسان سرعت رو الکی زیاد میکنه . مثلن یه ثانیه 35 ه بعد هی میره دور و بر 7 و 8 . سرعت میانگین خیلی پایین اومده .
الان آی اس پی خوب کدومه .
لایزر که دیگه به درد نمیخوره .
خوب اينايي هم كه شما ميگذاريد همينه عزيزمنقل قول:
مگابیــــــــــــــــتِ دوست عزیز.
ميشه تغريبا 2.5 دانلود درسته يا نه
یعنی تو 150 ثانیه یه فیلم 300 مگا بالیتی رو می گیری ؟؟؟نقل قول:
اون ترفند که قرار بود بگی چی شد .
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
دوستان شما هم سرعت شبانه تون پایین اومده یا نه .
نه دیگه دوست عزیز اینی که شما میزاری و کلاً همه میزارن از Speedtest سرعت برحسب Mb(مگابیت) هستنقل قول:
دقت کن حرف بی به صورت b نوشته شده نه B اگه MB(مگابایت) بود اونوفت دیگه کولاک میشد
البته این چیزا تو کشور عزیز ما اینجوریه که سرعت زیر خط فقره
ترفند رو بیخیال شو دوست عزیز ترفند کجا بودنقل قول:
مگه اینکه یکیو iه*ک کنی که اونجوری هم اونطرف گناه داره و وجدان خودت هم قبول نمیکنه
البته اینم بگم لایزر اکانتهاش خیلی زود ه*ک میشه بدترین چیزی هم که هست اینه که وقتی ه*ک میشی تمام اطلاعات کاربریت میوفته دست هکر
در مورد سرعت شبانه واسه من هم دیشب یکم اوضاعش انگار بیریخت بوده چون تا ساعت 1:30 که پای کامپیوتر بودم خوب بود ولی صبح که پاشدم دیدم دانلودم ناقص بوده
که بعد از چند وقت یه شب اینجوری شدن هم زیاد اعصاب خرد کن نیست
اينو نگاه كننقل قول:
نه دیگه دوست عزیز اینی که شما میزاری و کلاً همه میزارن از Speedtest سرعت برحسب Mb(مگابیت) هست
دقت کن حرف بی به صورت b نوشته شده نه B اگه MB(مگابایت) بود اونوفت دیگه کولاک میشد
البته این چیزا تو کشور عزیز ما اینجوریه که سرعت زیر خط فقره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنده
حالا اوني كه من دارم چنده 20
ميشه چند دانلود
:18:
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
اگه تونستي حتما اين كارو بكن تا دير نشدهنقل قول:
البته اینم بگم لایزر اکانتهاش خیلی زود ه*ک میشه بدترین چیزی هم که هست اینه که وقتی ه*ک میشی تمام اطلاعات کاربریت میوفته دست هکر
اون ترفندي هم كه من بهتون ميخواستم بگم اگه بيجنبه نبوديد ميگفتم اونم نه حرومه نه مال كسيه و.......
شما تو شرایط خوب 20 مگابیت دانلود دارین یعنی در شرایط خوب 2.5 مگابایت در ثانیه دانلود داریننقل قول:
امیدوارم دیگه مشکل حل شده باشه
+++++++++++++++++++++++
اگه تونستم؟؟؟؟!!!!
میخوای پیغام خصوصی بده چند تا یوزر و پسورد بهت بدم
کسی هم بی جنبه بازی در نیاواده اون دوستمون پرسید که شما جواب ندادی مجبور شد دوباره بپرسه
درست میگی دوست عزیز .نقل قول:
اگه این روند کاهش سرعت عمدی باشه شب های بعد هم دانلودمون ناقص می مونه .
فعلا صبر میکنیم ببینیم درست میشه یا نه . :13:
من نه خوشم میاد ه.ک بشم نه ه.ک کنم.:46:
فکر کنم ترفند دوستمون یه چیز دیگه است :10:
دوستان اکانتِ بنده هم امروز فعال شــــــــد ! 512 10gb :8:
اما هنوز نتونستم کانکت بشم، چون از Win7 استفاده میکنم و با Error 651 مواجه میشم :41: تمام روش هایی که برای برطرف کردن این مشکل هست رو امتحان کردم ولی نشد که نشد! :19: به XP هم فعلا دستـــرسی ندارم...
مودم هم Corecess 3112UG :31:
لاف ميزني نتونستي چينقل قول:
شما تو شرایط خوب 20 مگابیت دانلود دارین یعنی در شرایط خوب 2.5 مگابایت در ثانیه دانلود دارین
+++++++++++++++++++++++
اگه تونستم؟؟؟؟!!!!
میخوای پیغام خصوصی بده چند تا یوزر و پسورد بهت بدم
کسی هم بی جنبه بازی در نیاواده اون دوستمون پرسید که شما جواب ندادی مجبور شد دوباره بپرسه
دوستان شاهد باشند پيغام خصوصي بهش دادم
مگه من گفتم 20نقل قول:
شما تو شرایط خوب 20 مگابیت دانلود دارین یعنی در شرایط خوب 2.5 مگابایت در ثانیه دانلود دارین
ببین شما چرا میخوای بحث کنینقل قول:
این پست شما نیست؟؟!!!
نمیدونم چرا میخوای الکی جنجال راه بندازینقل قول:
پیغام خصوصیتو چک کن
20 مگ ميشه چند دانلودنقل قول:
نمیدونم چرا میخوای الکی جنجال راه بندازی
2 مگ در ثانيه
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
ضمنا بعضي ها ادعاهاي عجيبي دارند
آقا اصلاً حق با شماستنقل قول:
اشتباه ار ما بود که فرق بیت و بایت رو نمیدونیم
تو پیغام خصوصی هم به اندازه کافی توجیهت کردم دیگه اینجا با این حرفها منو تحریک نکن
بهتره دیگه بحث ادامه نداشته باشه
حذف شود
...........
زنگ بزن پشتیبانی (82955555) راهنماییت میکنه .نقل قول:
آقا بیا ببین شبانه چه قدر افتضاحه .
پینگ 1000 ....خدایی ستمه .
---------- Post added at 04:03 AM ---------- Previous post was at 03:59 AM ----------
من که راضی نیستم .
دیشب با این وضع حدود 200 مگ گرفتم (1/3 )
شما از کدوم شهرینقل قول:
من از فیل کش استفاده میکنم پینگم اینقدر نیست
روزانه هم اینجوریه واسه تو
یه زنگ بزن شرکت بگو مشکلتو
من که به غیر از اون یه روز دیگه هر شب واسم خوب بوده
نه روزانه ام این جوری نیست .
روزانه پینگم 400 . بعضی وقتا شبانه هم خوبه . اون شب واقعن اوضاع خراب بود .
Gold Services | 512kbps