نقل قول:
نوشته شده توسط arash rashno
شما دقيقا ننوشتي كاسپر ورزن چند! آخه ورزن 5 خودش چند جوره.ولي اين براي 5.0.383 است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :blush:
Printable View
نقل قول:
شما دقيقا ننوشتي كاسپر ورزن چند! آخه ورزن 5 خودش چند جوره.ولي اين براي 5.0.383 است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :blush:
کسی نیست یه کد ولید به ما بده آخهMaliN عزیز متن شما حجمش زمین تا آسمون با حجم دانلودی فرق داره اونوقت میخواید سریاله کار کنه هر جا گشتم اثری از ولید سریال نیست که نیستKaspersky Anti-Virus & Internet Security 6.0.1.397 pre TR
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نسخه بتاي ديگر :
The Kaspersky Lab Products 6.0 represents a new generation platform for creating applications specifically designated for complex protection of personal computers and workstations. United in one product, the substantially improved functional abilities of version 5.0 Kaspersky Lab protection products, with the latest technological innovations introduced by the company, the Kaspersky Lab Products 6.0 solutions secure the most effective and complete protection of a computer from all sorts of electronic threats - trojan/malware/adware software, malicious programs, hacker attacks, spam and port-blocker.
Product Details:
Kaspersky Anti-Virus 6.0 (KAV) provides all types of anti-virus protection: antivirus scanners, monitors, behavior blockers and integrity checkers. Kaspersky Anti-Virus 6.0 supports all of the most popular operating systems, e-mail gateways and firewalls. KAV controls all possible virus entry points.Kaspersky Anti-Virus 6.0 is an antivirus software that protect you PC from viruses. Kaspersky Lab's powerful and flexible local and network management tools for automation and centralized installation and control over antivirus protection provide maximum convenience and minimum time wasted when building your own structure of an antivirus defense.Kaspersky Anti-Virus 6.0 is powered by a unique integrated technology for unknown virus searching, based on the principals of second-generation heuristic analysis. Because of this, the program is able to protect you from even unknown viruses. By using the integrated Control Center in Kaspersky Anti-Virus 6.0, it enables you to create a flexible schedule for the program components to be started and to automatically download and apply updates to your anti-virus databases via the Internet.
Kaspersky Anti-Virus For Windows File Server 6.0 (KAV-FS) represents an effective protection for servers an it is the key to a complete information security solution for corporate networks. This product provides two-tier data protection: an antivirus monitor which scans all accessed, newly created and modified files in real-time, and an antivirus scanner which scans data storage locations. The scanner can be launched either on demand or automatically according to a defined schedule.iChecker and iStreams, the latest intelligent technologies from Kaspersky Lab, ensure superior performance, as not all files have to be scanned for viruses.
Kaspersky Anti-Virus For Workstations 6.0 (KAV-WS) is a comprehensive solution designed to protect workstations against viruses and malicious programs.This solution provides real-time protection, where by files are scanned when accessed, created or modified. Infected and suspicious objects can be quarantined, deleted or treated. Local and network disks can be scanned on demand. Scanning can be initiated manually or automatically in accordance with a pre-defined schedule.Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations protects workstations not only from known viruses and malicious programs, but also from potentially hostile programs, such as adware, spyware, etc.
Kaspersky Internet Security 6.0 (KIS) is a fully integrated solution that protects your computer from all of the most common Internet threats, including viruses, hacker attacks, adware, spam and spyware. Today, threats to PCs are appearing in ever-greater numbers and diversity.Kaspersky Internet Security 6.0 is a fully integrated solution that protects your computer from all of the most common Internet threats, including viruses, hacker attacks, adware, spam and spyware.Today, threats to PCs are appearing in ever-greater numbers and diversity. Cyber criminals on the Internet are well organized and tend to target PCs with combined threats. A standalone antivirus solution is no longer enough to fully protect your PC. Kaspersky Internet Security 6.0 combines reactive detection methods with the latest proactive technologies, protecting your PC from viruses, hacker attacks, spam and spyware. Seamless integration of all product components eliminates system conflicts and provides fast performance.
Kaspersky Anti-Virus Beta 6.0.1.400 pre TR
Activation Beta Code : FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKBکد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.com/6.0.1.400%20pre%20TR/English/2006_10_02_15_27/kav6.en.msi
Kaspersky Anti-Virus For Windows File Server 6.0.1.400 pre TR
Activation Beta Code : DDQY2-NAFMK-1Q8JY-1H8JHکد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.com/6.0.1.400%20pre%20TR/English/2006_10_02_15_27/kav6fs.en.msi
Kaspersky Anti-Virus For Workstations 6.0.1.400 pre TR
Activation Beta Code : W6MYU-MEHAZ-B61T9-2VVAMکد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.com/6.0.1.400%20pre%20TR/English/2006_10_02_15_27/kav6ws.en.msi
Kaspersky Internet Security 6.0.1.400 pre TR
Activation Beta Code : T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8کد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.com/6.0.1.400%20pre%20TR/English/2006_10_02_15_27/kis6.en.msi
hraa عز یز خوشحالم که از تنظیمات راضی بودی و برا آپلود فایل برا دیگران هم ازت ممنونم
زحمت کشیدی و موفق باشی
نقل قول:
نوشته شده توسط santia
باسلام
براي شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از دانلود احتمالا به شما يك فايل كي مي ده طرقه استفاده از كي چند صفحه قبل توضيح دادهش ده
اينم گذاشتم اگه اون كار نكرد از اين استفاده كنين
موفق باشين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير جان. من نصب كردم. اما از بدشانسي وقتي ميخواد قسمت رجيستر بره و كد رو بردارم. پيغام ميده رجيستري ديسبل شده!!!
دليلش رو نميدونم. اگه ميشه كد رو خودتون زحمت بكشين برام بذارين.
محمد جون ببين اين فايلي كه براي دانلود گذاشتم رو بعد از دانلود تو پوشه كي يك فايل ريجستري هست خب!!
اين فايل رو ور مي داري بعد مي ري تو كاسپر اسكاي دنبال بخش ساپورت مي گردي بعد هم محل لايسنس برنامه رو مي بيني بعد ان قسمت بخش اكتيويشن داه كه در كه بايد اون فايل رو مسير بدي بعد هم تموم ريجستر مي شه
بچه ها خواهش ميكنم كمك كنين. همين امروز مهلت 1 ماه كاسپر تموم شد. همين امروز هم من ويروس گرفتم!! اين پيغام رو ميده. خوهاش ميكنم يا كد كرك رو مستقيم به من بدين با چارش رو بگين!!.
system alert : trojan_spy.win32@mx
typ spyware/trojan
كمك كنين!!!
من رجسيتر ميكنم. اما آخرش كه بايد كد رو بده ميگه رجيستر شما ديسيبل هست!!! خوهاش ميكنم كمك كنين.نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
بچه ها تمنا ميكنم يكي كمك كنه!! سيستم پيغام spyware ميده.
نقل قول:
نوشته شده توسط santia
محمد جون من متوجه نمي شم منظورت رو از غير فعال اگه مي شه از ارور يك عكس بگير بزار ببينم
اين كد ها رو هم امتحان كن
موفق باشي
سلام دوستان
مي دونم شايد تكراري باشه اما آخرين ورژن اين آنتي ويروس رو مي شه لينك دانلودش رو به من معرفي كنيد من دانلود كنم؟با رجيستر كدش
ممنونم
نقل قول:
نوشته شده توسط Mojtaba Hayati
دوست عزيز فقط يك صفحه قبل رو نگاه مي كردين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك جديد ترين نسخه(البته بتا):
Kaspersky Anti-Virus Beta 6.0.1.401 pre TR
دانلود:
Activation Beta Code : FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
Kaspersky Internet Security 6.0.1.401 pre TR
دانلود:
Activation Beta Code : T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
امير جان، مشكل من حل شد. متشكرم. يك سوال هم داشتم. اينكه اگه كنار كاسپر اسكاي spyware doctor نصب كنم ، مشكلي پيش نمياد؟!!
نقل قول:
نوشته شده توسط santia
نه مشكلي نست خيلي هم نمافزار خوبي هست و قوي در رابطه با جاسوس افزار ها
كاسپر فقط بابعضي فاير وال ها مشكل داره چ
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
امروز آبونمان نورتون من تمام شد!
kaspersky antivirus را با کرک يا سريال واسه دانلود برام بزاريد لطفآ.
با تشکر بابک-بلژيک
مرسی دوست عزيز
فقط يه اشکالی که واسم پيش اومده!
بعد از دانلود BETA سرعت کامپيوترم به شدت اومه پايين و برنامها دير بازميشه آيا اين نرماله؟ آيا Internet Security kaspersky هم لازمه؟ اينم بگم که برنامهFIX-IT UTILITIES7 را روی کامپيوترم دارم،شايد هم بخاطر اينه؟
ممنون ميشم راهنماييم کنی
با تشکر بابک-بلژيک
سلام.
Kaspersky Internet Security 2006 6.0.0.304 Final
سلام.
1-Fixit خودش آنتي ويروس داره و ممكنه موجب تداخل بشه.پس آنتي ويروسش رو پاك كنيد.(Anti Spyware رو هم پاك كنيد)
2-سعي كنيد از نسخه هاي Beta كسپراسكاي استفاده نكنيد.
3-به Settings آنتي ويروس بريد و مطمئن بشيد كه تمام سطوح امنيتي روي Recommended باشه.
4-در صورت عدم نياز ميتوانيد بعضي از حالتهاي امنيتي غير ضروري را غير فعال كنيد .مثل: Anti-Spam , Proactive Defense
5-مورد بالا بستگي به شما و نيازهاتون داره.
6-موفق باشيد.
با سلام
دوست عزيز اين بتا (BETA)!که منم باهاش مشکل دارم!تا حالا چند بار نصبش کردم ولی سرعت کامپيوترمو پايين مياره!
فعلآ مجبور شدم NOD 32 2.5 را دانلود کنم تا يه آنتی بدون دردسر پيدا کنم!
با تشکر Babak_Belgium
Kaspersky Anti-Virus Beta 6.0.1.401 pre TR
Activation Beta Code : FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKBکد:http://urlci.com/8ebd72
Kaspersky Anti-Virus For Windows File Server 6.0.1.401 pre TR
Activation Beta Code : DDQY2-NAFMK-1Q8JY-1H8JHکد:http://urlci.com/3819aa
Kaspersky Anti-Virus For Workstations 6.0.1.401 pre TR
Activation Beta Code : W6MYU-MEHAZ-B61T9-2VVAMکد:http://urlci.com/5c9733
Activation Beta Code : T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8کد:http://urlci.com/666a1a
با سلام من خریدار پک انتی ویروس پی سی ورلد هستم
برای نگهداری از فایلهای آپدیت کاسپرسکی یه کپی از فایل kaspersky lab در
D:\Documents and Settings\All Users\Application Data
ویندوزم را نگه داشتم...حالا که پس از تعویض ویندوز می خواهم این کپی محتوی آپدیت ها را جای فایل جدید بدون آپدیت کپی کنم...erorr میده و نمیذاره...فگر کنم eror از ویدوز باشه که نمیذاره کپی بشه...از طریق safe mode هم قسمت هایی از آنتی ویروسم از کار افتاد
چیکار باید بکنم
با تشکر
نقل قول:
نوشته شده توسط mehran_mard2005
يك برار برنامه رو ريپير كنين از مسير زير
استارت/ال پروگرم /Kaspersky Anti-Virus 6.0/Modify, Repair or Remove
بعد گزينه ريپير رو بزنين تا برنامه تعمير بشه بعد استفاده كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این لینک برای خود سایت بود و در چند صفحه قبل...
من تستش نكرده بودم چون فكر ميكردم درسته!!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط mehran_mard2005
لطفا این دو صفحه رو مطالعه کنید:
امیدوارم مشکلتون حل بشه :happy:
آخرین ورژن غیر بتا کدوم هست؟
اینگار من اشتباه در پست اول قرار دادم
یه دوستی لینک خودش + کرک رو بده تا من در پست اول قرار بدم
پیشاپیش ممنون
اخرين نسخه :
Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.303 ( English ) 13.25 MB
دانلود FTP:
دانلود :کد:ftp://dnl-us3.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.0.303en.exe
__________________________________________________ ____________کد:http://dnl-us3.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.0.303en.exe
Kaspersky Internet Security 6.0.0.303 ( English ) 15.19 MB
دانلود FTP:
دانلود:کد:ftp://dnl-us3.kaspersky-labs.com/trial/registered/3NKDGRXIM7FJ5ZTSIAFW/kis6.0.0.303en.exe
__________________________________________________ ____________کد:http://dnl-us3.kaspersky-labs.com/trial/registered/3NKDGRXIM7FJ5ZTSIAFW/kis6.0.0.303en.exe
كي هاي كه يكي از دوستان گذاشته خيلي جالب هست
کد:http://savefile.com/files/104765
سلام
یه سوال
چه جوری باید اکتیو کرد ؟؟؟
من در قسمت اکتیو برنامه از قسمت سوم آدرس فایلها رو میدم ولی هیچکدومشو قبول نمیکنه به عنوان اکتیو کد.
نقل قول:
نوشته شده توسط محمدجواد
دوست عزيز اين پك كي رو دانلود كن
اگه كار نكرد بايد احتمالا ويندوز عوض كني براي من كه كار كرد :happy:کد:http://rapidshare.de/files/36030403/key.zip
اگر میشه جدیدترین کلید کاسپرسکی رو میخواستم لطفا بزاریدش
صفحه اول.صفحه اول.صفحه اول.
از اونجا جديدترين نسخه و كرك را بگيريد.
کدها ی فعال سازی که وارد میشه USER , PASS درخواست میکنه!!!
USER , PASS چیه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط MaliN
میشه کاسپر رو یه جوری تنظیمش کرد که ویروسهای شبکه رو شناسایی کنه)شبکه lan هست)
اگه مي خواهي كاسپر شبكه رو اسكن :نقل قول:
نوشته شده توسط irancity
كاسپر به طور پيش فرض شبكه لن رو هم اسكن مي كنه :happy:
باي اسكن دستي هم موقع اسكن كافيه تيكAll network drire رو بزني
ولي نسخه ويژه سرور و كالينت رو من نديدم مثل مال سمانتك كه خيلي كارش تو اين ضمينه عاليه
با سلام
واسه اين نسخه هم كي وجود داره اگه هست ممنون ميشم
چندین روز بعد..............
خودم گشتم چیزی پیدا نکردم نگردید نیست
حالا از اخرین ورژنی که دارید با کی واسم بگید
و اگه مشکل ابدیت ندارید ورژن اون رو بگید تا دانلود کنم
لینک بدبد هنوز با حال ترین
قربان شما
سلام
ebilove
لینک اخرین نسخه از کاسپرسکی اینترنت سکیورتی
این هم کد:
با این وجود هر وقت ورژن اخر کاسپرسکی رو می خواستی می تونی از صحفه ی اولش بگیریکد:Activation Beta Code : T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
قربانت
Adel.p30
دوستان من از كسپراسكاي آنتي ويروس 6 استفاده ميكنم , ميخواستم بدونم كه آيا با نسخه جديدش كه 6.0.0.303 هست فرق ميكنه يا نه (چيز جديدي بهش اضافه شده يا نه) ؟ يعني دانلودش كنم يا همون خوبه ؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان ...
اقا یه مشکل واسم پیش اومده که بهتر دیدم تو تاپیک کسپر مطرحش کنم ...
شاید به نوعی بشه گفت یه ضعف برای کسپر هست ...
من یه فایلی رو اجرا کردم ، که بعد از اون کسپر شروع کرد به جیغ کشیدنو ....
بعد هم یهو ریستارت کرد ...
خلاصه دوباره وارد ویندوز شدم و گذاشتم اسکن کنه ...
33 تا فایل آلوده پیدا کرد و پاکشون کرد ...
آهان ، اینم بگم که ویروسه این بود : : virus Email-Worm.Win32.Brontok.q
بعدش ، Ad-Aware رو گذاشتم چک کنه که 7 تا پیدا کرد ...
بعدشم Sweeper که اونم 4 تا پیدا کرد و همه شونم پاک شدن ...
اما متاسفانه ، در عرض همین مدت کم ، ویروش کار خودش رو کرده ، با وجود این همه امنیت کسپر ...
Folder Option رو حذف کرده و با دابل کلیک بر روی درایو هام ، نمیتونم واردشون بشم ...
ولی با کلیک راست و Open میشه وارد شد ...
نمیدونم باید چجوری درستش کنم و آیا اصلا میتونم درستش کنم یا نه ؟
نمیدونم چرا با اینکه این ویروس 15 می 2006 به کسپرسکی شناسونده شده ، نتونست جلوشو بگیره ؟؟
در حالی که کاملا هم به روز و Up to Date بود .
بعدشم میخوام اگه راهی داره ، راهنماییم کنید تا از شرش ، بدون عوض کردن ویندوز ، راحت شم ...
ممنونم
یا حق
سلام.
همون Restat كارو خراب كرده.اميدوارم نگي كه ناگهاني Restart شد.چون همه چيز بستگي به تصميم خودت داره.
بايد قبل از Restart همه تنظيمات مربوط به Manual Scan رو روي High ميذاشتي و FullScan ميكردي.حتما گير ميفتاد.بعد از Reset اون ويروس تو حافظه مقيم شده.
حتما حول شده بودي نه؟
حالا هم اگه كارهاي بالا رو نكردي انجام بده و يه بار كامل اسكن كن.
راستي از كدوم نسخه كسپر استفاده مي كني؟