سلام به همگی
میخاستم ببینم راهی هست که همزمان ورد 2003 و ورد 2007 رو نصب کرد؟
Printable View
سلام به همگی
میخاستم ببینم راهی هست که همزمان ورد 2003 و ورد 2007 رو نصب کرد؟
دوستان چند تا مشکل دارم (نسخه ۲۰۰۳)
چه جوری میتونم یه متن دو ستونی با چند سطر یه ستونی توی یه صفحه بنویسم که وقتی واسه اون متن یه ستونی پانویس میزرام از هر دو ستون کم نکنه مثلا یکی از ستونها رو (ستون چپ رو) بالا بیاره......
توی این مایه ها ولی مشکل اینه که پنچ تا فوت نوت میزارم از هر دو ستون کم میکنه طوری که خیلی ضایع میشه........
۲) این مشکل توی نسخه 2007 هش هم هست.
من با آفیس لینوکس همون فایل رو باز کردم مشکلی نداشت فقط با فونت فارسیش مشکلی داشتم واسه این میگم شاید توی نسخه ۲۰۰۷ این مشکل نباشه (البته اگه ۱ مشکلش رفع نشه)
نصب كن مشكلي نداره فقط موقعي كه مثلا از ورد 2007 استفاده كردي حالا ميخواي از 2003 استفاده كني يه مقدار زمان ميگره تا اون باز بشهنقل قول:
سلام به اساتيد ورد يك سؤالي داشتم و اون اينكه چطوري از توي تنظيمات ورد،نوع فونتهاي استفاده شده در سند رو هم با خود سند ذخيره كنم تا وقتي سند ورد رو توي يك سيستم ديگه كه اون فونتها رو نداشت باز كردم فونتها و سند مشكل نمايش پيدا نكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر موقع نصب گزینه Keep pre.... رو فعال کردم حالا دوتاش نصب هستنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
اين نظر لطف شماست اگه من الان دارم توي اين انجمن فعاليت ميكنم علتش همين كمك به دوستان و زكات علم است كه خودت به اون كاملا واقفي
در مورد گلايه هم من كاملا آمادهام تا گلايه شما رو بشنوم اونم بصورت خصوصي
موفق باشي
سلام دوست عزيزنقل قول:
راستش بصورت پيشفرض اندازه كاغذ A2 وجود نداره ولي شما ميتوني اندازه عرض (width) و ارتفاع (Height) رو بصورت دستي خودت در كادرهاي مخصوصش وارد كني
البته براي كار كردن در صفحات با سايز بزرگتر از A3 ميشه از نرمافزار Publisher هم استفاده كرد و نرمافزارهاي مخصوص صفحهبندي روزنامهها نيز اينكار را براحتي انجام ميدهند كه اسم نرمافزار مورد اخير رو الان توي ذهنم نيست
موفق باشي
بازم سلامنقل قول:
خوب دوست من شما اگه راهي بلدي بگو تا همه بدونن
البته ميشه اين خط رو بصورتي كه تمام عرض صفحه رو پر كنه تنظيم كرد ، ولي به اندازه دلخواه رو من هنوز براش تلاش نكردم تا راه حلي پيدا كنم
آقاي شاهدي عزيزنقل قول:
من مي گم بحث ما در انجمن مشكلات ورد هست و طرف سوال كرده كه توي ورد ، من نمي تونم سه حرفي جستجو كنم اون موقع شما مي گي بله و زير سه حرف رو در جستجوي موضوعات در انجمن مثال مي زني
اخه اون سوال در مورد ورد هست نه در مورد سرچ در موضوعات و مطالب انجمن كه شما مثال همراه با عكس براش ميذاري
من هم گفتم توي ورد ميشه ، ولي نگفتم توي انجمن ميشه يا نه
در مورد فعاليت در اين تاپيك هم بصورت فعال و نظر شما در اين مورد از شما ممنونم
موفق باشي
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما براي اينكه خط جداكننده پاورقي رو در ورد 2007 سمت راست تنظيم كني مراحل زير رو طي كن
زدن دكمه outline از ريبون view ، سپس دابل كليك روي عدد يكي از پاورقيها در متن صفحه ، پس از ظاهر شدن متن پاورقيها در پايين صفحه از باكس موجود در همان قسمت گزينه footnote separator رو انتخاب كن و بعد از اينكه خط پاورقي رو سمت چپ نشون داد روش كليك كرده و كنترل و شيفت سمت راست رو براي Right to left كردن اون بزن
اما اگه مي خواي خط ، كامل صفحه رو پر كنه از همون جايي كه footnote separator رو انتخاب كردي گزينه سومش رو انتخاب كن كه الان چون ورد 2007 دم دست نيست عنوانش يادم نيست . اون موقع خط كامل ميشه
موفق باشي
سلام دوست عزيزنقل قول:
بهترين روش براي مشكل شما اينه كه ابتدا كامل متن نويسي رو انجام بدي و يعدا قسمت دلخواه براي ستون بندي رو انتخاب كرده و ستون بندي لازم رو انجام بدي
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما براي اينكار از زبانه save كادر word option گزينه embed true type font رو انتخاب كن تا كارت كامل حل بشه
موفق باشي
Great............نقل قول:
بازم ممنون:11:
کدوم تیک رو باید بزاریم
اولی یا دومی رو یا هردوتا رو
ببخشید یه سوال دیگه داشتم
چطور میشه یه خط بکشی و زیر و بالای خط هم متن بنویسی
مثل نامه های اداری که بالا شماره نامه رو مینویسن و پایین تاریخ نامه رو مینویسن
ممنون جناب wordist این کاری رو که گفتین انجام دادم مسئله اینه که به نظر میرسه چون فوت پرینت ها توی بخش یه ستونی هستن خط جداکننده پانویس رو هم تا آخر میکشه یعنی از هر دو ستون زیر کم میکنه و اینجور میشه که با گذاشتن ۵ پانویس حدود ۵ ۶ خط از زیر بالا میاد و یه چند خط دوستونی باقی میمونن واسه همین گفتم اگه امکان داره این امکان رو توی نسخه ۲۰۰۷ اگه اطلاع دارین لطف کنین بگین.
۲)یه سوال دیگه که ممنون میشم جواب بدین همون کدی هست که وقتی توی ورد میزدم جمله a lazy fox jump over a brown dog یه چینزی شبیه این رو مینوشت و تعدادشو کاربر تعریف میکرد بهمراه پارگراف و.. یه معادل فارسی هم داشت اگه امکان داره اون بگین مممنون
به نظر من، بهترين راه استفاده از دو ويندوز همزمان هست. چون نصب دو تا آفيس همزمان، همونطور كه ورديست گفت مشكل Switching داره.نقل قول:
بستگي به نوع كار داره. اما من معمولاً براي اين كار، يه جدول دو رديفه مي كشم همه خطهاشو نامرئي مي كنم فقط خط وسط رو باقي مي گذارم.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
تبریک جهت ورودتون به انجمن
شما خوبه نقل قول کنی تا مشخص بشه در مورد چی سوال کردی یا اینکه این جواب در مورد چی بوده
سلام دوبارهنقل قول:
من برای این کار از خدمات فرمول نویسی در ورد استفاده می کنم
در این مورد می توان یه خط کسری کشید و به جای اینکه در اون عدد نوشت متن نویسی کرد
موفق باشی
سلام دوست عزیزنقل قول:
این سوال اولت بازم مثل دفعه اول مبهمه اگه بتونی کامل تر توضیح بدی و نیز با مثال و عکس شاید بتونم کمک کنم
جواب سوال دومت هم:
کد:=rand(x,y)
خوب یه عکس از همون میزارم:
البته حجمشو تا ۳۰ کیلو پائین آوردمکد:http://i14.tinypic.com/71g2ttk.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو توی آفییس لینوکس که اینجوری نشون میده من مشکلم با آفیس ویندوز هست (الان به ویندوز دسترسی ندارم) اون پانویسهای توی ویندوز سبب میشن از هر دو ستون به مقدار زیادی کم کنه طوری که فقط چند خط دو ستونی داره ولی اینجا میبینی که ۱۰ تائي میشه.
سلامنقل قول:
البته این شکل خیلی گویا نیست چون مشکیه
و نیز اون مورد توی ویندوز را هم با عکس واضح بذار تا ببینیم میشه چه کار کرد
دوست عزيزم GnuHDL
=== البته با كسب اجازه از دوست عزيزم wordist...
من 2007 ندارم... اما فكر ميكنم كه متوجه شدم منظور شما چيه...
فكر كنم كه عملا ممكن نباشه ... يعني وقتي كه شما بعد از يه متن يه ستوني ، متني رو دو ستوني ميكني... زيرنويس متن يك ستوني بايد به حالت «يك ستوني» باشه ... دقيقا به همون صورتي كه توي شكل نشون دادي...
به طور كلي منطقش اينه ... زيرنويس هر ستون زير همون ستون مياد.... اگه متن يك ستوني باشه ... زير اون مياد...
اگه متن دو ستوني باشه ... زيرنويس ستون اول زير ستون اول و زيرنويس ستون دوم زير ستون دوم مياد.
حالا براش فرقي نميكنه كه شما بعد از زيرنويس متن يك ستوني .... متن رو دوستوني كردين. چون زيرنويس در فرمت يك ستوني وارد شده ... به طور يك ستوني هم صفحهآرايي ميكنه.
===============
كپي و پيست كردم... نميدونم چرا اينقده فونتش بزرگ شده... شرمنده اخلاق ورزشكاري همتون :)
سلام بر دوست عزیزم خانم ولایینقل قول:
رسیدن به خیر ، به فقیر فقرا سر زدین ،
نیستین خیلی وقته ، منت گذاشتین اومدین :)
من که شخصا منتظر حضور گرمتون هستم
قربان شما
همونطور كه دوست عزيزمون ورديست اشاره كرد براي كار با صفحات بزرگتر از A3 نرم افزارهايي رو كه جناب ورديست اشاره كردن عبارتند از:نقل قول:
CorelDraw
كوارك Quark
فري هند
پيج ميكر
اينديزاين
فتوشاپ(در مرحله آخر پيشنهاد ميشود اگر نتوانستيد از بقيه استفاده كنيد)
و...
دوست عزيزنقل قول:
پاورقيتون رو بذارين توي Text Box و خط دور تكست باكستون رو پاك كنين بعدش هم يه خط دستي براي خط جدا كننده بالاش بكشين و شماره پاورقيتون رو توي متن هم دستي بزنين و انديس بالا بهش بدين البته چون به صورت دستي اين كار رو انجام ميدين اگر مجددا تغييري در متنتون دادين حتما اين قسمت رو چك كنيد كه به هم نريخته باشه. به نظر من براي حل اين طور مشكلات كه به صورت اتوماتيك رخ ميده اين بهترين راه باشه ولي اگر كارتون صفحه بندي كتاب يا مجله هست بهتره توي نرم افزارهاي ديگه اين كار رو انجام بدين چون راحت تره
البته
ورديست جان راهي كه من ميگفتم همين بود كه زحمتش رو كشيدي گفتي البته سؤال ايشون هم همين بود نگفته بود كه اندازه خط پاورقي رو به اندازه دلخوا ميخواد در ضمن اگر شما بخواهي به صورت دلخواه تغييرش بدي از همينجا خط اصلي رو پاك ميكني و خط رو به صورت دلخواه به هر اندازهاي كه ميخواي ميكشي ولي بهتره كه اون كار رو نكنينقل قول:
سلام
من توی ورد میتونم اعداد رو به راحتی فارسی بنویسم. اما وقتی شماره صفحه ها رو میزارم درسته شماره صفحه فارسی هست ولی 4 شبیه e انگلیسی نوشته میشه و 5 شبیه یه داریره هست یعنی فرو رفتگی پایین رو نداره و 6 هم یه جور دیگه نوشته میشه. کسی میدونه چه طوری میشه این مشکل رو حل کرد.
ورد من 2007 هست البته 2003 رو هم دارم.
سلامنقل قول:
شما توضيح ندادي چطوري توي ورد فارسي تايپ مي كني
بگو تا ببينم مشكل از كجاست
ايا گزينه context رو انتخاب كردي يا ......
سلام و درود بر شمانقل قول:
ممنون، خواهش ميكنم... اختيار دارين... اميدوارم كه بيشتر در خدمتتون باشم و از حضورتون استفاده كنم.
دوست عزيز اگه اشتباه نكنم اعدادتون مدل عربي نوشته ميشه... مثلا عدد 5 گرد نوشته ميشه بدون دندونه و ...نقل قول:
توي control panel برين و regional and language option رو انتخاب كنين... توي قسمت customize برين و
در سربرگ customize regional option .... در پارامتر standard digit ميتونين مدل اعداد رو عوض كنين.
البته ميتونه راه حل مشكلتون خيلي راحتتر باشه ... مثلا عوض كردن فونت ... مثلا با فونت نازنين و لوتوس اگه اعداد رو امتحان كنين متوجه ميشين كه دقيقا شكل اعداد با همديگه متفاوتند.
اميدوارم مشكلتون حل شه.
ولائي
بله ممنون منم از اول همینو گفتم منتهی مشکل من اینی نیست که شما میبینین اینرو توی لینوکس گرفتم که خوب نشون میده (بدون مشکل) مشکل من همونطوری که توی پستهای قبلی گفتم اینه که توی ورد پانویسیها رو اینقدر بالا میبره که از ستونها میزنه نتیجه اینکه من اونجا فقط سه خط دو ستونی دارم در حالیکه همینو بدون هیچ تغییری توی OO.Writer لینوکس باز کردم اونجوری نشون داد که میبینین واسه همین گفتم شاید یه باگ یا نقص در ورد هست که شاید توی نسخه ۲۰۰۷ نباشه من متاسفانه بنا به دلایلی هم به فایل وردش احتیاج دارم و هم به فونت خاصی که توی لینوکس مشکل داره (یه جاهائیش یه زیرخط رو به ی اضافه میکنه .... )نقل قول:
واسه رفع این مشکل با ورد خیلی سروکله زدم که فایده نداشت پانویسها رو برداشتم همه چیز درست بود از همون اول هم گفتم که پانویسهائي که توی اون بخش مقدمه میان ایجاد مشکل میکنن چون تموم مقاله پر از پانویسها ولی همون پانویسهای متن یه ستونی مشکل داره همونطوری که شما گفتین البته میشه حدس زد که ورد اینو در نظر نگیره ولی بهرحال این یه نقص توی ورد هست بهرحال کاربر باید بتونه در موقع لزوم اون پانویسها رو با انعطاف بیشتری بزنه منظورم اینه که این عملی هست ولی ممکنه توی ۲۰۰۳ نباشه.........واسه همین گفتم شاید مشکلم با ۲۰۰۷ حل بشه
بهرحال ممنون شاید از خیر پانویسها بگذرم بهتر باشه.اصرار من واسه اینه که مجبورهم حتما از حاشیه بندی و فونتهای خاصی استفاده کنم واسه همین یکم کارم گره خورده
=============
بعنوان یه سوال حاشیه ای من دورادو کمی با LateX کار کردم حالا اگه دوستان اطلاع دارن میخواستم راجع به نسخه فارسیش بدونم تا چه حد کارائي داره یعنی میشه استفاده کرد؟ آخه شاید اونجا بشه درستش کرد اونجا دیگه اسیر امکانات محدود نیستیم.....
بهرحال از همتون ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین.........
سلام دوستان
خلاصه میگم
جدول ساده میکشم . ولی موقع پرینت نوشته اولین خانه بالایی جدول میفته بیرون جدول و توی پرینت نمیاد . تموم تنظیمات page setup و پرینتر رو نگاه کردم مشکلی نداشته ایراد از کجاست ؟ .... مرسی
بچه سلام
چطوری میشه توی word از یک فرم با اسمهای مختلف پرینت گرفت ؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
توي print preview چه شكلي نمايش ميده
اگه عكس بذاري بهتره
نوع پرينتر رو هم بگو
سلامنقل قول:
سوال مبهم ، چرا ؟؟؟؟؟
دقيق تر با مثال ......
مرسی جواب میدینقل قول:
توی print preview درست نشون میده ولی توی چاپ ایراد داره
مثلا من تقدیر نامه تایپ کردم میخوان این تقدیرنامه رو برای بیست نفر با اسمهای مختلف تایپ کنم و پرینت بگیرم راهی هست اسمها رو یه جا بدم خودش برای هر اسم اون تقدیر نامه رو بزنه ؟ یا نه باید بیست تا تقدیرنامه توی بیست صفحه بیارم و اسمهاشونو یکی یکی رو هر کدوم تایپ کنم بعد پرینت بگیرم ؟ ... رسوندم ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دقیقا همون طور که شما میگی هست. منتها فقط توی پاصفحه اینجوری میشه و بقیه جاها مشکلی ندارم.
در ضمن توی ورد کانتکس رو زدم ولی باز این جوریه.
راه شما رو هم امتحان میکنم.
ممنون
فكر مي كنم اين امكن توي ورد وجود داره. اما من بلد نيستم. ولي توي اكسس بلدم. اگه خواستيد به تاپيك اكسس بيايد تا بگم.نقل قول:
فقط گفته باشم كه توي اكسس، همه امكاناتي كه توي ورد داريم از قبيل كادرهاي زيبا و... وجود نداره.