سلام.نقل قول:
داشتم میچرخیدم یاد این سوالتون افتادم گفتم تا یادمه جواب بدم.
یه سر به این سایت بزنین.
کد:http://www.sonicelectronix.com
سلام.نقل قول:
داشتم میچرخیدم یاد این سوالتون افتادم گفتم تا یادمه جواب بدم.
یه سر به این سایت بزنین.
کد:http://www.sonicelectronix.com
اگر میخای 953 بگیری 963 بردار که هم مدلش جدید تره و هم 2 اهم هستش و راحت تر درایو میشه از لحا قدرت و کیفیت دقیقا مثل هم هستند.نقل قول:
کامپوننت های رنج 150 تومن به هیج وجه از لحاظ بیس ارزات نمیکنه و فقط کیفیت بالایی دارند البته 953یا963 هم باند بی کیفیتی نیست من پیشنهاد میکنم تو این رنج قیمت کواکسیال بهتره .
mtx 652 125$
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
infinity 6020 125$
kenwood 708 قیمت ندارم اما تو همین رنجه
jbl p6560 185$
alpine spr 17s 200$ که یکی از بهترین کامپهای بازار تو همین رنج قیمت باید باشه
Pioneer TS-D1720 150-200$
ارزان ترین و بهترین امپ مونوی موجود kenwood 8104 هستش با قیمتی حدود 130 که 500 وات روی 2 اهم میده .نقل قول:
سابای مناسب ان هم میتونی
mtx 4512
kenwood 3011
sound stream pcw12
sound stream xs12 نمیدونم تو کشور هست یه نه از تو سایت برداشتم
sound stream EG12 نمیدونم تو کشور هست یه نه از تو سایت برداشتم
jbl GT5 12
infinity 1250w
از لحاظ کیفیت کامپ و کواکسیال چقدر تفاوت دارن ؟ چون شفافیت و تفکیک صدا میخوام :8:نقل قول:
حالا چی پیشنهاد میشه ؟
با تشكر ولي اين امپ و ساب هايي كه ميگي با ضبطم خوب صدا ميده؟نقل قول:
چون من خيلي صدا ميگيرم!
سلام!!!کسی میدوونه بهترین ساب ووفر پیوونر چیه؟؟؟؟؟؟؟و همین طور بهترین اسپیکر های پیونر؟؟؟؟؟؟؟؟؟و نظرتون در مورد 7150 پیونر چیه؟؟؟؟؟؟؟
من پخش دی وی دی مارشال دارم میخوام ببینم اگه باند پایونیر 6975 بگیرم جواب میده؟؟ یا باید عوضش کنم؟؟ یا اینکه با آمپ حل میشه!
سلام من مي خوام ضبط و باند و ساب و امپي بگيرم 400 تا 450 مي خوام هزينه كنم چي پيشنهاد مي كنيد كيفيت صدا خيلي برام مهمه ميزان بلندي صدا زياد برام مهم نيست ممنون
سلام.نقل قول:
با آمپ خوبه.
6975 بدون امپ جواب نمیده.
====
این سوال رو چون میدونستم جواب دادم، بقیه سوالات رو دقیق نمیدونم، اگه تا 24 ساعت دیگه دوستان حرفه ای تر جواب دادن که خوب، اگه نه من نظرمو میگم ( البته اگه یادم بیوفته)
:12:
آقایون محترم شما باند Pioneer 6975 رو پیشنهاد می کنین یا Kenwood 718 EX؟
حرفه ای ها میگن که دیگه دوره 6975 به سر اومدهنقل قول:
و اینکه توی ولوم های بالا جیغ میزنه
من از هرکسی پرسیدم نظرش روی 718 بوده
چه برسه کد ex !! :11:
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مر30!!
آخه باید یه سقف بودجه ای در نظر بگیریننقل قول:
این بهترین ها آمپ هم لازم دارن
ندارن؟؟
درست میگید!!!من میخوام بدون پخش(7150)،تقریبا 400 در بیاد!!!!برای پراید هاچ بک،همشون پیونر باشه خیلی خوبه!!راستی بیشترین ملاکم باس با کیفیت و خلاصه کیفیت از همه چیز برام مهمتره!!!!!!در مورد 7150 هم توضیح بدید!!!!!!نقل قول:
با تشکر فراوان!!!!!!
دوستان تا حالا اسم آمپیلی فایری به اسم VOX Power VX-2200 شنیدن یا دارن یا دیدن؟؟؟
ممنون
من که تا حالا همچین چیزی نشنیدم و ندیدم!
احتمالا از این مارکهای چینی هست که روش دو تا پرچم آمرکا چاپ کردن و میدن به مردم!
اگز همچین مارکی باشه من یکی تا حالا نشنیدم....بقیه دیگه خودشون میدونن!
این نتایج جستجوی سایت گوگل:
واقعا خنده داره!!!
نقل قول:
کد:http://www.google.com/#hl=en&safe=off&ei=rWaFSqnhDoiunQOXodXLBA&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=%22VOX+Power+amplifier+%22&spell=1&fp=1d3438fbc28dc0ec
چي شد كسي نظري ندارههههههههههههههههههههه هههنقل قول:
به نظر من کامپ برای سیستم های حرفه ای بهتر است و تا رنج 700-800 تومن اگر از کواکسیال استفاده کنید بهتر است .نقل قول:
اما اگر بتونی کیک پنل خوب برای کامپ درست کنی و جاساز کنی فکر کنم کامپ بهتر باشه.
اگر ضبطت خروجی ساب داشته باشه البته که خوب صدایی میده .نقل قول:
گرفتن صدای خوب از ساب بیشتر به ساخت باکس و انتخاب امپ و ساب بستگی داره تا به چیزه دیگه.:27:
کلا حرفه ای ها پایونیر یشنهاد نمیکنند و فقط مغازه دارها میگن که پایونیر خیلی خوبه .البته ضبط های پایونیر تو ایران حرف اول را میزنند و ضبط خوبی انتخاب کردی.نقل قول:
در مورد باند بهتر دنبالگزینه های مثل 1070 یا dls10730 یا infinity 693.7 یا 953 یا 963 jbl یا.... بگردی
ساب هم بنا به بودجن بهت معرفی میکنم.
اگر کمی مطالعه بیشتری بکنی سیسم های خوبی تو این 10-20 صفحه اخر معرفی شده .نقل قول:
اگر کیفیت میخای سراغ اینفینیتی برو.
ماشینتون چیه ایا میتونی کیک پنل روی تاقچه بزاری؟
شنیدم کیفیت باند های infinity دلنشین و بیس نرمی دارن آیا درسته ؟ میشه چند مدل از برند infinity معرفی کنید در حد 953
دوستان....چند وقت پیش که به بازار رفته بودم یه مدل اینفینیتی تقلبی دیدم!
عکس انداختم گفتم بذارم اینجا....
کد:http://sourenajan.persiangig.com/image/taghal.JPG
9613 infinity 110$نقل قول:
693 mtx 70$
این دوتا باندهای با کیفیتی هستند اگر INFINITY 693.7 هم پیدا کنی باند خوبیه فقط یادن باشه که حتما با گارانتی عکاظ کیش بگیری که تقلبی نباشه:46:
سلام
من هم با نظر مجيد موافقم،اينفينيتي كلا تو كار Sound Qualityهستش.البته كامپوننت كاپا پرفكت"6.5 (كه متاسفانه ديگه توليد نميشه) اگر تو كيك پنل 3.5 ليتري پورتد كه روي 85-90 تيون شده باشه ميد باسي بهتون ميده كه بره تو مختون.ولي كلا باس چكشي توليد نميكنه،برعكس ديگر برند Harman جي بي ال،كه تو باس و ميد باس بسيار مشهوره.:8:
ماشيني كه مي خوام روش سيستم ببندم 206 هستش لطفا تا قيمت 500 تومان كه شامل ضبط و باند و ساب وامپي هستش پيشنهاد بديد من اصلا با مارك اينفينيتي اشنايي ندارمنقل قول:
[quote=wvktv;4089304]ماشيني كه مي خوام روش سيستم ببندم 206 هستش لطفا تا قيمت 500 تومان كه شامل ضبط و باند و ساب وامپي هستش پيشنهاد بديد من اصلا با مارك اينفينيتي اشنايي ندارم [/quote
امپلی trx4.880 souund stream 290$
امپلی TRx4.640 souund stream 230$
البته از امپ های JBL هم میتونی استفاده بکنی که بسیار عالی هست فقط مدل های موجود تو بازار را به من بگو .
ساب 4512 mtx 85$
ساب ref1250w hnfinity 90$
ساب pw 12 souund stream 70$
ضبط 6050 pioneer 185$
ضبط 5050 pioneer 155$
اسپیکر 9613 infinity 110$
اسپیکر 693 mtx 70$
اسپیکر p963 jbl 150$
پک کامل سیم گیج 6 تخته امپباکس ساب 60-70
PIONEER DEH-P6950IB
بچه ها این بهتره یا 6050 خودمون ؟
این کدوم مدل jbl هست ؟
فکر کنم GTO 937 باشه باند 2 اهمی 100 واتینقل قول:
از لحاظ تنظیمات که مثل هم هستند فقط از جنبه امکانات با هم فرق دارند که باید مقایسه بشند.نقل قول:
مثلا 6050 USP میخوره در حالیکه 6950 ندارد
پنل 6050 برقی ولی 6950 فکر نکنم برقی باشه
این دوتا مورد من متوجه شدم اگر مورد دیگه ای هم هست دوستان بگن تا استفاده کنیم.
اگه اینجوری بلشه پس کلا بیخیالش بدون usb فایده نداره چون ظاهرش به نظرم خوشگلتر از 6050 اومد گفتم لابد از نظر امکانات هم باید سر تر باشه :31:نقل قول:
[QUOTE=majid-p;4090848]با تشكر از اقا مجيد من كه حساب كردم از 500 تومان بيشتر شد اگه نظري دوستان در مورد سيستم گفته شده دارند بگند و گرنه همين و ببندمنقل قول:
[quote=wvktv;4094170]سلامنقل قول:
آقا مجيد برندهاي خوبي رو پيشنهاد كردند،فقط من جسارتا يه راهنمائي ميكنم،اگر دنبال Sound Quality هستي باندهارو Infinityبگير،اگر از صداي باس كوبشي بيشتر لذت ميبري ساب ووفرتون رو MTX انتخاب كنيد.نكته بسيار مهم انتخاب پك برقرهستش،حتما و حداقل پك با كابل 4AWG استفاده نمائيد.سيستم برقي ماشين رو هم تقويت نمائيد(BIG 3)،البته تو 206 مشكله ولي تو سيستم بازي بايد مشكلات رو به جون بخري :31::10::8:
موفق باشيد.
سلام حمید جان
من الان یه مدته که با مشکل برق سر و کله میزنم
دینام 65 آمپر فابریک
باطری 75 آمپر اتمی(فکر کنم لیتیومی بهش میگن)
حالا دنبال کابل جوشکاریم ولی گیرم نمیاد
توی کابل ها برند خاصی رو سراغ داری؟؟؟
برای big 3 و اتصال به بدنه و باطری به آمپ ها چند متر سیم لازم دارم؟؟
سطح تماس اتصال به بدنه توی داغ کردن آمپ تاثیر داره(اون فلز گرده(کابل شو))
دیروز یه چیزی از یه برقکار شنیدم که خودشم از جایی شنیده بود
دینام 90 آمپر برای پراید بدون کثیف کاری وجود داره؟؟
بیشترین آمپری که برای دینام پراید تولید شده چقدر هست؟؟؟
ببخشید اگه سوال هام زیاد شد
ولی خودتون گفته بودین که سیستم قوی = دینام قوی
کابل جوشکاری از ابزار فروشهای مناطق صنعتی میتونی بگیری (مثل شاداباد یا افسریه ) هر چقدر کابلت تعداد رشته هایش بیشتر باشد و انعطاف پذیر تر باشد بهتر است.نقل قول:
حالا دنبال کابل جوشکاریم ولی گیرم نمیاد
توی کابل ها برند خاصی رو سراغ داری؟؟؟
برای BIG 3 حدود 3.5 متر کافیه (بستگی به ماشینت داره) برای اتصال باتری تا امپ خودم متر نکردم چون همینجوری از دستگاه جوش بریدم.نقل قول:
برای big 3 و اتصال به بدنه و باطری به آمپ ها چند متر سیم لازم دارم؟؟
داغ کردن امپ بستگی به خود امپ دارهنقل قول:
سطح تماس اتصال به بدنه توی داغ کردن آمپ تاثیر داره(اون فلز گرده(کابل شو))
دینام مخصوص پراید که نیست اما نسبت به سلیقه میتونی دینام ماشینهای دیگرو بهش بخورونی که هرچقدر بیشتر وقت بذاری کارت تمیز تر میشه دینام سیلو شنیدم قوی هست و با کمی تغییر به پراید میخوره.نقل قول:
دیروز یه چیزی از یه برقکار شنیدم که خودشم از جایی شنیده بود
دینام 90 آمپر برای پراید بدون کثیف کاری وجود داره؟؟
از اساتید محترم خواهش میکنم هر جا که اطلاعاتم ناقص هست کامل کنند تا دوستان دچار اشتباه نشوند.
[QUOTE=hamidR15;4094731]من اولين باره واژه big3 رو مي شنوم يه توضيح در موردش لطفا بديد منظورتون از اين كه تو 206 مشكل سازه چي بود بيشتر لطفا در مورد اين مسئله توضيح بديد من كلا تا الان مصرف كننده به تمام معنا بودم و در مورد سيستم هاي صوتي { بخصوص ماشين } هيچي نمي دونم :41:نقل قول:
اینطوره که اتصال از منفی باطری به بدنه و از مثبت باطری به مثبت دینام و از بدنه دینام به بدنه ماشین یا شاسی انجام بشه.معمولا با سیم 0 انجام میشه که من در اینجا از همین سیم با قیمت متری 5000 تومن استفاده کردم.سیم ایرانی هست.مهم نیست خارجی یا ایرانی باشه فقط باید گوشت سیم مناسب و از رشته های زیاد و مناسب تشکیل شده باشه.نقل قول:
این عکس از اتصال مثبت باطری و مثبت دینام هست
این عکس از اتصال بدنه دینام به بدنه ماشین هست
این عکس از اتصال منفی باطری به بدنه ماشین هست
در ضمن بهتره که بین سیم رابط مثبت در نزدیکیه باطری یک فیوز 200 آمپر (که از نوع فیوز سیستم صوتی هست)نصب بشه.
منبع من از تونینگ تاک گرفتم اون از پرشین تیونینگ :دی
سلام.
رو ماشین یه ضبط jvc مدل KD-SV3205 نصب شده. سیمایی که برای باند عقب هستن به 4تا باند وصلن. دوتا 440 وات پایونییر و دوتا 370 وات پایونییر. الان ضبط کار نمیکنه. ممکنه سوخته باشه؟ فیوزش رو هم چگ گردم مشکلی نداشت.
سلام امير جان خوبي شما؟نقل قول:
براي خريد كابل،توپخونه،خ لاله زار،300-400 برو بالا،سمت راست الكتريكي شريفي،نمايندگي جوشكاب يزد هستش،بگو كابل 50 ميخوام.
راستش بهتره يه متر بزني ،من دقيق يادم نيست تو پرايد چند متر ميبره
كلا براي اتصال بهتر بايد رنگ محل اتصال بدنه(چه آمپ و چه باطري)زدوده شود،ولي داغ كردن آمپ بيشتر به عوامل ديگري ريط داره،مثل،عدم تهويه مناسب،استفاده در حالت بار زياد رو آمپ(بار 2 اهم) و......البته آمپهاي كلاسA/B ماهيتا داغ ميشه.
به علت اينكه محل قرارگيري دينام پرايد،محل نامناسبيه(براي سيستم بازها) و براي نصب دينام قوي نياز به كار زياد و ساخت پايه و...كمي سخته و كار هر كسي نيست ولي غير ممكن هم نيست،كار نشد نداره.
يه مدت دينام 70 آمپر شركت استام صنعت توليد كرد،ولي الان ديگه توليد نميشه،فقط 65 آمپر استام هست،و دينامهاي خوبي هم هستند.
من در خدمتم
موفق باشي