[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجموعه آبشارهای شوشتر
این عکس ها مر بوط به مجموعه آبشار ها شهرستان شوشتر در خوزستان میباشد که قدمتی نزدیک 2000 سال دارد ونیاکان ما با استفاده ازنیروی آب آسیابها را به چرخش در میاورد ه وگندم را آرد میکرده اندنقل قول:
طبیعت فوق العاده زیبای گردنه حیران
عکس رو داخل اتوبوس و در حال حرکت گرفتم.متاسفانه زیاد خوب در نیومده.
آقا تبریک میگم.کارهای ماکروتون در حد بهترین ها و حرفه ای هاست.نقل قول:
این عکس ها رو با همون دوربین پاناسونیک میگیری یا دوربین حرفه ای؟
انصافا که کیفیتش حرف نداره.
راستی چجوری به این حشرات نزدیک میشی؟فرار نمیکنن؟یا اینکه نزدیک نمیشی و از زوم استفده میکنی؟ممنون میشم بگی
با تشکر
به سمت قلعه رود خان(فومن)
دوست عزيز شما از چه سايتي براي آپلود عكس استفاده مي كني ؟ چون تعداد زيادي از عكس هاي شما رو نمي تونم ببينم . حالا نمي دونم اين مشكل براي ساير دوستان هم پيش اومده يا نه ؟نقل قول:
پست حذف شد .
.
جواب سوالتون رو میتونین از EXIF عکس بگیرین.این عکس با فاصله کانونی(معادل) 86 میلیمتر گرفته شده.یعنی تقریبا 4x زوم.نقل قول:
البته من فکر می کنم جناب Unforgiven از ترکیب نزدیک شدن به سوژه و استفاده از زوم و مقداری کراپ عکس،بطور همزمان استفاده می کنن.البته من خواهش میکنم خودشون کامل تر توضیح بدن تا بدونیم رمز کارشون رو و یاد بگیریم.
سلام دوست عزیز ممنونم از لطف شما. من هنوز در این زمینه خیلی کم تجربه هستم اما علاقه زیادی به این شاخه از عکاسی دارم.نقل قول:
این عکسها را با همین دوربین می گیرم و کمی ادیت بر روی آن انجام میدهم. معمولا نزدیک شدن به پروانه ها کار ساده ای نیست از طرفی برای بدست آوردن چنین عمق میدانی با فاصله گرفتن از سوژه مثلا 1 متر از حداکثر زوم تله استفاده میکنم.کلا گرفتن چنین عکس هایی نیاز به علاقه و صرف وقت و حوصله زیاد دارد و تا حدود زیادی باید به نوع رفتار این موجودات توجه نمود .همان طور که جناب سناتور فرمودند و در اگزیف مشخص می باشد این عکس با فاصله کانونی 86mm گرفته شده است. اما این فاصله کانونی را اگر معادل فاصله کانونی در دوربین های 35mm در نظر بگیریم می شود 486mm که همان 18xمی باشد.این مورد در عکس زیر مشخص است.در پایان از عکس کراپ میگیرم اما تا جایی که به جزئیات لطمه نزند و بیشتر برای تصحیح کادر.
موفق باشید
دوست ما از سایت tinypic برای آپلود استفاده می کنند که گویا ف یلتر می باشدنقل قول:
جناب Samin_Systemاین عکس شما قابل مشاهده نیست .البته برای بندهنقل قول:
موفق باشید
اسم عکس: دم بریده
عکس زیبا و جالبی شده دوست عزیز مخصوصا با آون دم بریدش:31: فقط بنظرم یک مقدار شارپنس عکس زیاد باشه. البته از دید بنده وآنچه که مانیتوترم نمایش میدهدنقل قول:
موفق باشید
دوستان میگم پست دوم تایپیک رعایت بشه بهتر نیست ؟...
فکر دیال آپی هم بکنید...
دوست خوبم حجم عكسها اگه قرار باشه از اين هم كمتر بشه كيفيت خيلي افت مي كنه . عكسي كه در حالت عادي 5 يا 6 مگا بايت حجمشه وقتي برسه به 100 كيلو بايت مي دوني چه بلايي سرش مياد ؟نقل قول:
اکثر عکس هایی که در اینجا قرار داده می شوند حجم کمتر از 100 کیلوبایت دارند که بنظر خیلی زیاد نیست. تنها ابعاد عکس ها بزرگ است که ابعاد استاندارد در نمایش در فروم است. گاهی مرورگرها با نمایش آنها با مشکل مواجه می شوند مخصوصااگه از IE استفاده میکنید. پیشنهاد بنده استفاده از opera ورژن 10 است که که با فعال کردن مود Turbo با سرعت بالا صفحات نمایش داده می شوند مخصوصا اگه از دایل آپ استفاده میکنید. البته کیفیت نمایش عکس ها پایین می آید اما با کلیک بر روی عکس در پنجره جداگانه با کیفیت اصلی نمایش داده می شود.نقل قول:
نقل قول:
دوست خوبم حجم عكسها اگه قرار باشه از اين هم كمتر بشه كيفيت خيلي افت مي كنه . عكسي كه در حالت عادي 5 يا 6 مگا بايت حجمشه وقتي برسه به 100 كيلو بايت مي دوني چه بلايي سرش مياد ؟
خب عکس رو با هر سایزی که میخواهید به صورت لینک بذاریننقل قول:
اکثر عکس هایی که در اینجا قرار داده می شوند حجم کمتر از 100 کیلوبایت دارند که بنظر خیلی زیاد نیست. تنها ابعاد عکس ها بزرگ است که ابعاد استاندارد در نمایش در فروم است. گاهی مرورگرها با نمایش آنها با مشکل مواجه می شوند مخصوصااگه از IE استفاده میکنید. پیشنهاد بنده استفاده از opera ورژن 10 است که که با فعال کردن مود Turbo با سرعت بالا صفحات نمایش داده می شوند مخصوصا اگه از دایل آپ استفاده میکنید. البته کیفیت نمایش عکس ها پایین می آید اما با کلیک بر روی عکس در پنجره جداگانه با کیفیت اصلی نمایش داده می شود.
و یه پیش نمایش کوچیک از اونو اینجا قرار بدین
منظورم این بود...
چون با فایرفکس 3.5 هم دچار مشکل میشم...
نقل قول:
اندازه استاندارد و معقول قرار دادن عکس در این تاپیک،600*800 است.دوستان هم از این حدود خارج نشده اند.اندازه عکس ها معقول هست.
پیش نمایش کوچیک با اهداف این تاپیک در تضاد است.
عکسی دیده نمی شود علتش نمیدانم چیستنقل قول:
عکس خیلی زیباییه.نقل قول:
اگه یه مقداری کراپ کمتر می کردین و کمی هم زاویه بهش می دادین،شاید خیلی قشنگتر میشد.امتحان کردین؟
جناب سناتور عزیز ضمن تشکر از راهنماییهای همیشگی و ارزشمند شما فکر میکنم عکس بهتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:امین جان هم حق با شماست و هم حق با دوستان دیگه ... قبلاً هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این موضوع پرداخته بودیم ... البته در حال حاضر که انصافا دوستان رعایت می کنن و سایز عکسها رو معقول در نظر می گیرن ... ولی حتماً حق با شما هم هست ..نقل قول:
متاسفانه دسترسی ضمیمه انگار برای عده محدودی آزاده، وگرنه بسیار مفید می بود ..
در مورد فایرفاکس : حتماً خودت هم اینو تست کردی ولی من یه بار دیگه میگم شاید بدرد کسی خورد: بذار فقط متن پست ها load بشه و وقتی تازه عکسها شروع به load شدن می کنن esc رو بزن ... بعد جداگانه اون پست هایی که عکس دارند و می خوای عکس رو ببینی، روی عدد کوچیکی که بالا/سمت چپ پسته کلیک کن (#) ... لنگه کفش در بیابان غنیمته ..
موفق باشی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پرسپکتیو عکس کمی خراب شده به نظر من.
سلام دوست عزیز من این عکسو تو سایت عکاسی موفق نشدم ببینم اما دراینجا موفق شدم به مرورگرم مربوط می شد.عکس قشنگیه اما بنظرم جا داره شارپتر بشه . باتنظیم وایت بالانس میتوان رنگ عکس را به رنگ حقیقی ماه نزدیک کرد. یکمم بنظر نور ماه زیاده که در نمایش جزییات تاثیر گذارهنقل قول:
با سلامنقل قول:
با تشکر از نظر خوب و کارشناسانه تون:10:
راستش در مورد رنگش یه کم غیر طبیعیه.البته من چند بار دیگه هم با همین شرایط از ماه عکس گرفتم اما رنگش خیلی طبیعی تر بود.یا ماه رنگش عوض شده:18: که نشده یا دوربینم یه چیزیش تغییر کرده.البته به نظرم زاویه تابش خورشید به ماه در رنگ ماه تاثیر داره.
در مورد جزئیاتم باید بگم چون از آخرین درجه زوم اپتیک و چند برابر زوم دیجیتال استفاده میکنم از این بهتر امکان دیدن جزئیات نیست و این نهایت جزئیاته.اگه یه 4برابر دیگه زوم اپتیکال داشتم خیلی عالی میشد.فکر کنم با دوربین شما با 3 پایه بشه عکس های توپی گرفت.
در مورد این عکس پروانه هم انصافا عالیه و در حد بهترین های حیات وحش هست.تبریک میگم.
اینم یه عکس دیگه که تا حدودی طبیعی تره.
دوستان با sx 1 تو جاهایی که نور شدیده مثل کشور عربستان چطوری عکاسی کنم؟مخصوصا از شخص
سلام بر دوستان عکاس
والا ما هم یه دستی تو عکاسی داریم (البته بیشتر با موبایل) ولی خاب دوربین دستمون بیاد عکس میندازیم
یه چند تا عکس با S3IS کنون میذارم
خیلی خیلی دوست دارم نظراتتونو راجع بهشون بدونم !!
راستی تمام عکسا فقط و فقط ریسیاز شدن و اصلآ دستکاری و ... نشدن
اینم ماله زمستونه ! لوله ترکیده بود( یه سوراخ ریز) بعد توی باغچه آب ریخته بودو همه یخ زده بود :دی
sx10
پل ترکه ای شوشتر
بابل حوالی سد شیاده