کسی می دونه چرا وقتی دی وی دی فیلم رو رایت می کنم با همون پسوند دی وی دی رو بعضی از دستگاهای خانگی نمایش نمی ده
رو بعضی ها جواب می ده رو بعضی ها جواب نمی ده
برای شما این اتفاق نیافتاده؟؟؟
Printable View
کسی می دونه چرا وقتی دی وی دی فیلم رو رایت می کنم با همون پسوند دی وی دی رو بعضی از دستگاهای خانگی نمایش نمی ده
رو بعضی ها جواب می ده رو بعضی ها جواب نمی ده
برای شما این اتفاق نیافتاده؟؟؟
امروز خواستم یه سی دی رایت کنم. وسطاش ارور داد یعنی کامل رایت نشد.بار دوم هم همین ارور داد وسطاش قطع شد. نفهمیدم مشکل چی بود!؟ مطمئن مشکل سخت افزاری نیس چون دیگر سی دیهام رو امتحان کردم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بار سوم سی دی رو گذاشتم کامپیوتر اصن سخت بالا میاره والان روش دبل کلیک میکنم به این صورت هس:
مشکل چی هس بنظرتون؟
نرم افزار VSO Blindwrite بهترین ابزار برای رایت و ایمیج گرفتن از سی دی و دی وی دی های قفل دار میباشد.لازم به ذکر است که این نرم افزار قفل شکن نیست یعنی قفل سی دی را باز نمیکند اما توانایی گرفتن کپی برابر با اصل از هر نوع سی دی قفل دار یا دی وی دی را دارد.
نرم افزار VSO Blindwrite بهترین ابزار برای رایت و ایمیج گرفتن از سی دی و دی وی دی های قفل دار میباشد.لازم به ذکر است که این نرم افزار قفل شکن نیست یعنی قفل سی دی را باز نمیکند اما توانایی گرفتن کپی برابر با اصل از هر نوع سی دی قفل دار یا دی وی دی را دارد.نقل قول:
نقل قول:
سلام
بستگی به کدکی داره که اون فیلم در بر داره و ممکنه اون دستگاه پلیر خانگی اون کدک براش تعریف نشده باشه که در این صورت امکان پخش میسر نخواهد بود
موفق باشی :n16:
سلام
چطوری میشه فرمتهای مختلف فیلمهارو بریزی تو دیویدی جوری که دستگاه خانگی نشون یده؟
تو نرو قبلنا make داشت الان نداره
یه نفر بیاد یه حرکت + بکنه و کار منو راه بندازه
ممنون میشم
برنامه هست به نام ConvertXtoDVD 4نقل قول:
با این برنامه اون فایل رو تبدیل به فرمت دی وی دی کن بعد با نرو رایتش کن اینجوری نشون می ده
سلام دوستان چرا وقتی میخوام ایمیج یک دی وی دی رو بگیرم با لپ تاپ وسط کار این ارور رو میده باpower iso...اما تو پی سی ایمیج رو راحت میگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي كمك كنه از بس گشتم خسته شدم:n13:
چه بلايي سر كامپيوترم اومده كه حتي وقتي ديتا رايت ميكنم چه سي دي چه دي وي دي، حجم فايل ها رو خيلي بيشتر از حجم واقعي نشون ميده.:n28:
سطل آشغالم هم خالي نميشه مثل اينكه فرمت لازم شدم يا ميشه حل كرد؟
من یه سری فایل ویدیوئی با فرمت wmv دارم و میخام اونارو بزنم رو یه DVD تا تو دستگاه دی وی دی پلیر قابل نمایش باشه.
به نظرتون به چه فرمتی باید تبدیل بشن و با چه نرم افزاری باید این کار رو انجام داد ؟ چ.ن با نرو که رایت میکنم به عنوان DVD Video نشون نمیده !
VSO ConvertXtoDVDنقل قول:
سلام دوستان
چطور میتونم فرمتهای DAT که برای VCD هست رو روی DVD رایت کنم که بشه روی دستگاه DVD Player اجرا بشه
سلامنقل قول:
با نرم افزارهای مبدل مثل Xilisoft Video Converter تبدیل کنین به فرمتهای رایج مثل avi، mkx، ... و با نرو به صورت DVD Video رایتش کنین
سلام.من براری ریپ دی وی دی از Xilisoft.DVD.Ripper.Ultimate.7.7.2.20130508 استفاده میکنم.تا چند روز پیش خوب بود ولی جدیدا ریپ شده هاش صدا و تصویرش سینک نیست. مشکل از دی وی دی هم نیست.
با سلام
دوستان من چند تا کلیپ با فرمت mp4 و mkv میخوام رو یه دی وی دی رایت کنم و (میخوام تو کامپیوتر اجرا کنما) به مشکل بر خوردم این عکسی که گذاشتم و مشخص کردم با نرو 12 با اولین گزینه رایت کردم نشد؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام
یک بازی با حجم 24 گیگ شامل 24 عدد فایل 1 گیگابایتی دانلود کرده ام (که بعد از اکسترکت به یک فایل iso با حجم 24 گیگابایت تبدیل می شود)
می خوام این فایل ها رو روی 6 عدد DVD رایت کنم البته مثل DVDهای بازی باشه بصورتیکه اولین DVDرا که میزاری اتوماتیک روی هارد تا آخرین DVD کپی بشه یا اکسترکت بشه
یک راه خودم انجام دادم بصورتیکه با WinRarبه فایلهای حجم DVD تبدیل کردم و اولین DVDرایتم کردم ولی مشکل اینکه باید فایل زیپ رو از DVD روی هارد کپی و بعد تا آخرین DVD این کار را انجام دهید که این کپی زمان زیادی میبره و اصلا مثل DVD های بازی نیست
من باید بچه صورتی عمل کنم؟
دوستان کسی چیزی نمیدونه؟
سلام.من 3 تا دی وی دی پشت سر هم رایت کردم.حالا وقتیکه دی وی دی خام را داخل رایترم میذارم و در نهایت دکمه رایت را میزنم مرتب پیغام میده که فضا کم دارید و حدود 2 گیگ دیگه باید فضا داشته باشید.درصورتیکه کل فایلهایی که میخواهم رایت کنم 4 گیگ بیشتر نیست و مطمئنا این اندازه روی یک دی وی دی جا میشه.تا همین 5 دقیقه قبلش داشتم رایت میکردم.ضمن اینکه برنامه نرو هم دیگه بالا نمیاد و من وقتیکه میخواهم توسط خود ویندوز رایت را انجام دهم این هشدار را میدهد.واقعا گیج شدم.میشه راهنماییم کنید.یک چیزی شنیدم درباره پر شدن بافر.آیا این مشکلات من به اون ربط داره؟اگه آره باید چکار کنم؟در ضمن من دارم یکسری فایل روی هاردم را اعم از مالتی مدیا و نرم افزار روی دی وی دی ها کپی میکنم تا بعدا اونها بریزم توی هارد یک سیستم دیگه و با دی وی دی پلیرهای خونگی کاری ندارم.
میخوام که روی یک DVD خام، توسط برنامه ی Nero Burning Rom هم Video و هم Music رایت کنم. البته چون میخوام روی DVD Player ماشین اجرا کنم نباید به صورت فایل Data اینارو رایت کنم. حالا میخوام بدونم چطوری هم از ویدیو و هم موسیقی روی یک DVD خام رایت کنم؟
سلام.نقل قول:
اون UDF رو ولش برو دنبال ISO ! :n02: فک کنم همین بود.
در ضمن از nero express استفاده کنی بهتره.
سلام.نقل قول:
خب شما به همون صورت رایت کن رو دی وی دی بعد وقتی خواستی همشو اکستراکت کنی خود وین رار میگه پارت بعدی رو بده بعد تو هم دی وی دی دوم رو میزاری تا اخرش. این مشکلیه؟! یا من درست نفهمیدم؟:n13: خود iso رو فشرده کردی دیگه؟ خود ایزو رو فشرده کن رایت کن.
فک نکنم گزینه ای باشه. من که دیتا میزنم! :n02:نقل قول:
من از نرم افزارashampoo burning استفاده میکنم میخوام عکسهامو که از گوشی وارد کامپیوتر کردم رو سی دی با این نرم افزار بزنم کسی میدونه چطور باید اینکارو انجام بدم؟منون از دوستای خوب
سلام.نقل قول:
من که نمیدونم ولی مثل نرم افزار نرو از قسمت دیتا رایتش کنید. data cd شبیه به این اگه گزینه ای باشه.
sghlسلام قیوم جان همچین گزینه ای نمیبینم کهنقل قول:
سلام چطور میتونم فرمت رو عوض کنم.
سلام
دوستان من میخوام در انتهای رایت cd/ dvd اسم مغازمو انتهای cd/ dvd بنویسم باید چکار کنم با نرم افزار امکانش هست یا باید سخت افزار خاصی تهیه کرد
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
سلام.نقل قول:
شما پس عکس از نرم افزار بدین تا ببینم کدومشه.
فرمت چیو؟نقل قول:
سلامنقل قول:
انتهای سی دی منظورت روشه؟!
اینی که میگم برای اسمشه که تو مای کامپیوتر میبینی:
تو نرم افزار نرو موقع رایت یه قسمت Disc name داره که اونجا میتونی.
نقل قول:سلام منظورم همون روشه cd/ dvd هست نه نام برای cd /dvd
سلام قیوم جان من بلد نیستم عکس نرم افزار رو بزارم شرمنده میتونی راهنماییم کنی.ممنون
اگه روی سی دی میخوای بنویسی فک کنم چاپگر مخصوص داره که من نمیدونم چی هست. برید بیرون بپرسید.نقل قول:
یا جای دیگه تاپیک بزنید.
سلامنقل قول:
این لینک رو ببینید:
اگه تونستید عکس بگیرید تو سایت up.behtarin.com اپلود کنید و لینکشو اینجا بزارید ببینم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام اقاقیوم .ممنون از راهنماییت.نرم افزار اینه
سلام. زحمت کشیدینا! :دی منظورم از آیکونش نبود منظورم عکس از صفحه ی گزینه هاش بود. برنامه رو باز کنید عکس ازش بگیرید و بزارید.نقل قول:
منظور من انتهای خط رایت روی cd هست دوست مننقل قول:
روی خود سی دی گفتم دیگه چاپگر داره. اگه روی خط هست که فک نکنم بشه ! ولی روی خودش با چاپگر فک کنم اوکی میکردن.نقل قول:
سلام من فایل ویندوز رو دانلود کردم میخوام فایلی رو که دانلود کردم روی دی وی دی رایت کنم که بعدا بتونم استفاده کنم و ویندوز رایت کنم
خواستم ببینم چطوری باید رایت کنم فایل های ویندوز رو که وقتی ری استارت میکنم کامپیوتر رو بشه ویندوز نصب کرد
سلام به همه دوستان و اساتید محترم من نرم افزار InstallAware Studio Admin رو دانلود کردم و میخوام یه بازی که مثلا حجمش 12 گیگ هست رو روی 3 تا دی وی دی با این برنامه براش setup بسازم هر کاری میکنم نمیشه میخوام مثلا یکی یکی بگه دی وی دی بعدی رو بعد زا تموم شدن هر کدوم بزاریم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
با سلام من یه DVD ROM داخل CASE گذاشتم که با IDE کار می کنه به مادربورد وصل کردمش وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم با خطای زیر مواجه میشم: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key به محض اینکه جداش می کنم سیستم عامل بالا میاد و مشکلی وجود نداره لطفا کمکم کنید، آیا DVD ROM مشکلی داره؟
سلام من میخوام با CD/RW موزیک رایت کنم ولی در قسمت انتخاب سرعت کمتر از x10 نداره دو تا سی دی متفاوت هم با nero و ashampoo تست زدم ولی جواب نداد ؟
درود
توی dvd rom لپ تاپم یه دی وی دی گذاشتم که شروع کرد به آب هویج گرفتن.بعد از اون هر سی دی دیگه میذارم توش سی دی رو نمی خونه و باهاش مثل یه سی دی خام رفتار می کنه!!!
پارسال هم یه بار اینجوری شد ولی یادم نیست چجوری درست شد:n03:(نمیدونم خود به خود درست شد یا یه کاری باهاش کردم)
سی دی رو که میذازی توش صداش در میاد یه دور میزنه و صداش می افته ،انگار بی جونه (احتمالن کثیف شده)
اگه کثیف شده چجوری میشه تمیزش کرد(مکشی هست)
سپاس:n16:
nero7نصب کردم موقع رایت این پیامو میده؟ممنون میشم راهنمایی کنید(قبل اینکه ویندوزو عوض کنم راحت کار میکرد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم خیلی فوری جواب بدیدنقل قول: