سیو مرحله 11 (سیو خودمه):نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?w3qk1nzel3d
Printable View
سیو مرحله 11 (سیو خودمه):نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?w3qk1nzel3d
ممنون Blue_Ray جان ولي من ميخواستم ادامه ي سيو خودم باشه ولي ديگه عيبي نداره اينو ميرم ، بازم ممنون ...
خواهش می کنم حسین جان. ولی راستش حالشو نداشتم .اگه هنوزم نرفتی بگو تا برات برم...
ممنوننقل قول:
اتفاقا منم ميخواستم همينو ازت بپرسم كه خودت گفتي.من در همه حالات 60 FPS رو انتخاب ميكنم(البته اصلش هم همين باشه چون بازي بدون پرش اجرا ميشه) و فقط چند جا از مراحل جنگلي و مبارزه با غول سنگي صحنه آهسته ميشه.البته با حداكثر آنتي الياز( C16xQ)... كم كم داشتم از كارت گرافيكم نا اميد ميشدم :31:
نبايد رزوليشن تو ويستا و XP متفاوت باشه.چيزه عجيبيه!نقل قول:
حداكثر رزوليشن بر مگيرده به ساپورت مانيتور و كارت گرافيك.
ممنون.شما هم Frame Rate رو در حالت Variable گزاشتي؟نقل قول:
نداره؟ مال من تا C16xQ داره.البته تفاوت محسوسي با 8 نداره.نقل قول:
راستي دوستاني كه بازي رو تموم كردن ميتونن بگن جاهايي كه تو بازي Holly Water ميده كجا ها هست؟ من 3-4 جاشو بلدم مي خواستم بدونم جاي ديگه هم هست با نه! آخه خيلي اين هالي واتر ها توي درجه سختي بالا به كار مياد.
آقا من كلا قيد اين بازيو زدم ، دليلم هم نحوه ي سيوش هست !! من كلا بدم مياد يه مرحله رو چند بار برم ولي تو اين بازي بايد اين كارو بكنم ، كلا به نظر من بازيه كسل كننده اي هست . البته اين نظر منه و نظر من هيچ ارزشي نداره !!! نسخه هاي قبلي رو هم بازي نكرده بودم دليل ديگش هم ميتونه اين باشه . حالا ميشه كسي لينك سيو كاملش رو بذاره تا فقط فيلم هاش رو ببينم ؟!! بازم تشكر
بگو ما هم بدونیمنقل قول:
من فقط یه جا رو بلدم
اره عزیز Variableنقل قول:
17 هستنقل قول:
برا من خيلي عجيبه
چون اكثر دوستان اشاره ميكنند كه با رزوليشن بالا اجرا ميكنند
در حالي كه برا من نيستش
خوب پس سيستمت خوبهنقل قول:
ممنون
اتفاقا منم ميخواستم همينو ازت بپرسم كه خودت گفتي.من در همه حالات 60 FPS رو انتخاب ميكنم(البته اصلش هم همين باشه چون بازي بدون پرش اجرا ميشه) و فقط چند جا از مراحل جنگلي و مبارزه با غول سنگي صحنه آهسته ميشه.البته با حداكثر آنتي الياز( C16xQ)... كم كم داشتم از كارت گرافيكم نا اميد ميشدم
گرافيكت چي بود گفتي 9600 ؟
البته مال من چون سي پي يوم 2 هسته اي نيست واسه همين 60FPS را خوب اجرا نميكنه
نحوه سیو؟مگه چه جوریه؟از اول بازی که نمیاره!اکثرا از منطقه قبلی میاره.نقل قول:
بفرما اینم سیوش:
اکثر قدرتهاشو خریدم با 6 تا Holy Water و و خط جان 14 تایی و خط طلسم 8 تاییکد:http://www.ufile.info/hmr/upload/1217717981.zip
برو حالشو ببر.پیشنهاد میکنم بری با درجه Human یکم Demon بکشی حالتو سر جا بیاره :27:
یکیش توی اون جنگل که باید بپری پایی هست.همونجا که 3 راه وجود داره که 2 راهش رو باید با اون یاروهایی چرخشی بشکنیشون و یه راه پلکلانی داره.قبل از اینکه بپری پایین باید بری سمت چپ کی هستنقل قول:
بعدیش اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بری بالا همون جایی که رو دیوارش یک ORB قرمز هست و باید بپری و اون ORB بالاییش هم بگیری.دیورا اینوریش اگه بپری Holy Water دیده میشه که باید دست نرو رو بفرستی تا بگیره
سومیش توی همون جایی هست که زمین میشکنه و میفتی پایین.همونجا که یه ORB سبز هم هست.باید با اون پرشها بیای بالا به وسط کمه رسیدی لبه یکی از طبقه ها یدونه دیگه Holy Water هست
امیدوارم متوجه شده باشی
متاسفانه این بازی یه مقدار که افت فریم داشته باشه ( زیر 50 فریم) تصویر پرش پیدا میکنه یا اهسته میشه (مخصوصا مرحله جنگل)
variable = پرش تصویر
60 fbs = اهسته شدن تصویر
به نظر من پرش تصویر بهتر از اهسته شدن تصویر هست جون حداقل میشه بازی کرد ..... D:
سلام
اول بازی که میپرسه human یا (اون یکی یادم نیست) چی همون درجه سخت و اسون بودن بازی ؟
من همین جوری زدم human الانم مرحله 13 هستم
و همون مرحله 13 گیر کردم همون جایی که 3 تا راهه یه مجسمه هم هست از هرطرف میرم نمیشه
با نرو یه بار بالا رفتم یه بار راست یه بارم چپ رد دشد اما با دانته نمیشه؟ چه کار کنم اصلا راهو درست امدم اخه این مرحله یکم
گیج کنندس راهاش/.
ببینید اون مجسمه یه راه حل ساده داره که هیچ وقت یادتون نمیره:نقل قول:
همیشه خلاف جهتی برید که سایه مجسمه افتاده.مثلا اگه سایه مجسمه سمت راست افتاده شما برید سمت چپ.همین!
سلام خدمت دوستان عزیز:10:نقل قول:
منظورتون از پرش تصویر چیه؟
در مودر من که بازی آهسته شد مخصوصاٌ جا هایی که نماهای بزرگی از جنگل رو می خواست به نمایش بزاره حسابی دچار مشکل میشد ولی به هر حال از جنگل خارج شدم.:31:
وای که چقدر این بازی طولانی . ولی خیلی باحاله . من اولین باره که دارم Devil May Cry بازی میکنم و ازش خوشم اومده مخصوصا از شخصیت نیرو که به نظر من قدرتمند تر از دانته هستش . اولش وقتی توی مرحله 12 رفت داخل مجسمه فکر کردم مرده و خیلی ناراحت شدم ولی بعد از اینکه اون مجسمه بزرگ رو شکست دادم و دوباره نیرو رو دیدم خیلی حال کردم .
راستی دوباره باید تبدیل به شخصیت دانته بشم و با اون بازی کنم ؟ یا اینکه تا پایان با نیرو بازی تموم میشه؟
واینرو قدرتمندتر از دانته هست شوخي مي كني ؟ احتمالا چون شماره هاي قبلي رو بازي نكردي اين حرفو مي زني. دانته پسر اسپارداست و نا سلامتي 3 شماره قهرمان بازي بوده اونوقت نرو هنوز نيومده شد قوي تر ؟نقل قول:
که چقدر این بازی طولانی . ولی خیلی باحاله . من اولین باره که دارم Devil May Cry بازی میکنم و ازش خوشم اومده مخصوصا از شخصیت نیرو که به نظر من قدرتمند تر از دانته هستش . اولش وقتی توی مرحله 12 رفت داخل مجسمه فکر کردم مرده و خیلی ناراحت شدم ولی بعد از اینکه اون مجسمه بزرگ رو شکست دادم و دوباره نیرو رو دیدم خیلی حال کردم .
راستی دوباره باید تبدیل به شخصیت دانته بشم و با اون بازی کنم ؟ یا اینکه تا پایان با نیرو بازی تموم میشه؟
خودت بهتر از من ميدوني ، وقتي از بازي بياي بيرون از اول مرحله مياره ، با اين وضعيت كه هر روز 2 يا 3 بار برق ميره ممكنه آخراي مرحله بره و مجبور بشي از اول مرحله بازي كني . بعضي مراحل تو 10 دقيقه تموم ميشن اينا هيچ ولي بعضي ها هم بالاي 40 دقيقه طول ميكشن ، اينارو چيكار كنم ؟!! البته تا الان اين اينطوري نشده ، خدا كنه نشه تا بتونم بازيش كنم . راستي ممنون به خاطر سيو ...نقل قول:
نحوه سیو؟مگه چه جوریه؟از اول بازی که نمیاره!اکثرا از منطقه قبلی میاره.
ممنوننقل قول:
متوجه شدم
من فقط همون اولی رو می دونستم
خوب این بازی دویل می کرای هستنقل قول:
و تو همه شماره ها بازی سختی بوده
ولی باز به نظر من شماره 4 خیلی راحتتر از نسخه قبلیه
حق با شماست ، من فقط يك چيز ديگه ميخوام و بعدش زحمت رو كم ميكنم ، اونم سيو مرحله ي 12 روي حالت Human هست .نقل قول:
خوب این بازی دویل می کرای هست
و تو همه شماره ها بازی سختی بوده
ولی باز به نظر من شماره 4 خیلی راحتتر از نسخه قبلیه
راستي H M R 0 0 7 جان سيو تو عالي بود حتي بهتر از سيوي كه از Cheathappens گرفتم ولي ديگه تصميم گرفتم خودم ادامه بدم ، تشكر از همه ي دوستان ...
يه راهنماي فارسي هم براي اين بازي پيدا كردم :
کد:http://www.zshare.net/download/15528200f17ab0f0
سیو مرحله 12
کد:http://cyrusln.persiangig.ir/GAME/SavedGame12.zip
منم بالاخره دارم بازي مي كنمش
اين خيلي نامرديه همون اول بازي با دانته دعوا كني!!!
ولي همون خصوصياتي رو داشت كه ازش انتظار مي رفت
كلا خوشم اومد از بازيش
ولي همچين از قسمت قبلي آسونتر شده
نرو خيلي جلوي اين دانته ي بدبخت قويتره من ناراحتم!!!
دوستان سلام....
یک سوال؟
ببینید موقعی که میری تو قسمت power up و میخوای قدرتهاتو زیاد کنی ....................یه چیز آبی رنگ که یه مبلغی رو کنارش نوشته و شما با توجه به اون میتونی قدرتهاتو زیاد کنی...درسته؟ فهمیدین چی رو میگم ...اون شماره های قرمز رو که بعد از کشتن دشمنا ن اضافه میشه رو نمیگم ها کناریش رو میگم.....گرفتین دیگه؟/؟؟
اونو چه جوری باید زیاد کنم اصلا بر چه مبنایی مقدارش زیاد میشه تا بری قدرت بخری؟
بچه ها لطفا يه كمي در مورد Powe Up برام توضيح بدين
الان تو مرحله 8 اخرش هستم
اصلا ! بزار برسی متوجه میشی که آخر دانته یک چیز دیگس! Nero قوی هست ولی به اندازه دانته باهوش با تجربه و قویتر نیست. :27:نقل قول:
به اونا میگن Proud Souls که در این بازی برخلاف شماره های قبل دیگه Red Orbs به کار Upgrade کردن نمیاد و تو پس از پایان هر مرحله و بستگی به داشتن Ranking آخر بازی بهت میده مثلا اگر A یا S باشی مقدار بیشتری Proud Souls می گیری که تو بیشتر و سریعتر می تونی شخصیتتو Power Up کنی.نقل قول:
دوستان سلام....
یک سوال؟
ببینید موقعی که میری تو قسمت power up و میخوای قدرتهاتو زیاد کنی ....................یه چیز آبی رنگ که یه مبلغی رو کنارش نوشته و شما با توجه به اون میتونی قدرتهاتو زیاد کنی...درسته؟ فهمیدین چی رو میگم ...اون شماره های قرمز رو که بعد از کشتن دشمنا ن اضافه میشه رو نمیگم ها کناریش رو میگم.....گرفتین دیگه؟/؟؟
اونو چه جوری باید زیاد کنم اصلا بر چه مبنایی مقدارش زیاد میشه تا بری قدرت بخری؟
در مرد Power Up خیلی میشه توضیح داد برای دو کاراکتر باید بخونی ببینی هر انتخابت چطوریه و اول کدوم بیشتر به دردت می خوره. اگر مشکل داری تو قسمت Automatic Power Up قسمت Novice یا Variety را انتخاب کن.نقل قول:
بچه ها لطفا يه كمي در مورد Powe Up برام توضيح بدين
الان تو مرحله 8 اخرش هستم
novice چطوریه؟
variety چطوریه؟
دوستان من اول مرحله سوم گير كردم نميدونم چيكار كنم ايا اين بازي درجه سختي نداره انتخواب اول بازي چيه كدوم رو انتخواب كنيم
قصشو تو تایپیک گشتم نبود منم تازه شروع کردم اون دعوای اولش که دانته رو میزنه (البته هرچی میزنه انگار نه انگار دانته هم آخر نمیر :31:) دانته به یه مرده اشاره میکنه و چهره واقعی شو نشون میدهنقل قول:
فک کنم آخر بازی اینا به هم کمک کنن من بازیشو نکردم ولی فک کنم نرو نمیدونه با شیاطین داره همکاری میکنه
عجب سناریویی ساختم من چی میشد اینجوری میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:دست نرو خیلی کار رو راحت می کنه مخصوصا تو کشتن غولها .نقل قول:
ولی شمشیر زنی دانته خیلی بهتره ...
به نظر من صد تای مثل نرو اصلا به پای دانته نمی رسند. ناسلامتی دانته شخصیت اصلی دویل می کرایه. در ضمن خودتون دیدید که دانته اون به اصتلاح شوالیه هایی رو که کشت همشون شیاطین بودند خصوصا اون مقام مذهبی یا ریسشون منظورم اون پیرمرده است که دانته اول اونو میکشه خودش غول اخر بازیه . البته هنوز من به مراحل اخر نرسیدم ولی تو یکی از دمو ها دیدم که اون پیر مرد اون مجسمه بزرگ رو هدایت میکنه.
در ضمن من نمیگم که از نرو بدم میاد بلکه از نظر من نرو هم یه شخصیت دوست داشتنیه .
برای کسانی که اولین باری Dmc بازی میکنن نرو بهتر و قویتره ولی کسانی که با نسخه های قبلی آشنایی دارن دانته یک ابر قدرته!
دوستان من اول مرحله سوم گير كردم نميدونم چيكار كنم ايا اين بازي درجه سختي نداره انتخواب اول بازي چيه كدوم رو انتخواب كنيم
نیرو 100 درصد قویتره من الان اون مرحله رسیدم که نیزو جاش با دانته عوض میکنه اصلا قدرتش قابل مقایسه با نیرو نیست دانته فقط بلده قیافه الکی بگیره نیرو خیلی سریعتر از دانته هست .......... :27:نقل قول:
در ابتدا 2 تا درجه سختی داره:نقل قول:
Human
و
Devil Hunter
اولی آسونه و دومی نرمال.
اگه با نرمال(Devil Hunter) بری تا آخرش 2 تا درجه سختی بهش اضافه میشه:
Son of Sparda
و
Legendary Dark Knight
این آخری خیلی خیلی سخته!
کجای مرحله 3 گیر کردی؟
ببخشید یه سوال: چطوری میشه کنترل دانته رو بدست گرفت؟؟؟
باید به مرحله 12 برسی.نقل قول:
Nero در این بازی قوی نشون داده شده ولی همین که دانته کار همون Devil Boss هارو تموم می کنه خیلی حرفه. در یک Interview که خوندم گفته بودند که وجود Nero و دستش به خاطر اینکه نوآوری در DMC بشه انجام شده ولی خوب نتیجه دیگه ای هم که داده اینکه Nero به خاطر دستش قویتر جلوه می کنه.نقل قول:
نیرو 100 درصد قویتره من الان اون مرحله رسیدم که نیزو جاش با دانته عوض میکنه اصلا قدرتش قابل مقایسه با نیرو نیست دانته فقط بلده قیافه الکی بگیره نیرو خیلی سریعتر از دانته هست ..........
nero دوهزار سال دیگه هم به پای دانته نمیرسه
موافقم! دانته بي نظيره!نقل قول:
نرو به قدري قيافه و طرز لباس پوشيدن و حركاتش شبيه دانته است كه من فكر مي كنم دارم با خود دانته بازي مي كنم! نرو از خودش چيزي نداره! مقبوليتش توي اين بازي هرچي هست از خير سر سري قبلي Dmc و محبوبيت دانته است!
ولي من يه چيزي رو نفهميدم اين پيرمرده مگه باباي اون پسره و دختره نيستش؟؟؟
پس يعني اونا هم آدم نيستن؟
درسته!نقل قول:
خب كجاش گير كردي؟ يه عكسي چيزي بذارنقل قول:
سلام من این بازی رو خریدم
گرافیک من هم asus 9600 GT 512 هست. ولی نمی تونم گرافیکو از 800 در 600 بالاتر ببرم . خواهشا یه راهنمایی کنید تا بتونم بالا ببرم.
ممنون.