خیلی ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووون از پاسخ شمانقل قول:
آره چیت کد
Printable View
خیلی ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووون از پاسخ شمانقل قول:
آره چیت کد
خوب شما برو توي صفحات قبل جستجو كن دوستان قبلا اينو گفتن :46:نقل قول:
آقا bon vayge اومده کسی خریده؟؟؟
نقل قول:
اینی که میگی سری جدیده sims2 هست؟
آره جديد ترين سيمز 2 هست نميدونم اومده توي بازار يا نه اما من از اينترنت دانلود كردم:5:نقل قول:
یعنی ببرم:41::41::41::41:نقل قول:
اینکه خیلی سخته:19::19::19::19:
اجازه خانم معلم آخه خیلی سخته ببرم:13::19::19:
اگر میشه بگین قسمت بریدن کجاس منم تا جایی که بتونم میبرم تا درست دربیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کج و کوله دربیاد چی میشه؟:18:
همیشه معلما این مثال رو میزنن:46:
شما هم نشون بدین که اگر کج و کوله بشه چی میشه:21:
هيچي لباست ميشه چپندر قيچي!
ببخشید یک چیزی بگم برنخوره:11:نقل قول:
توی همه تاپیک ها با اسم صحبت میکنن:5:
بعدشم هم اگر کسی ناراحته میتونه نیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم به نظر مدیران اشکال داشته باشه که ما توی پستامون اسم میبریم ، خود مدیران اعلام میکنن:10:
بازم میگم توهین نباشه نصیحت نباشه بی ادبی نباشه و... نباشه ببینید من پرچم سفید دستمه==> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله که هست:27:نقل قول:
ولا نمیدونم P30 داره یانه ولی فکر نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته مهم بگم که لطفا اسپم نزنید تاپیک رو هم چت روم نکنید اگر چت رو کنین تاپیک رو تاپیک از بین میره:19:
و همین جور اسپم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجازه خانم معلم:11:
بقیه درس رو کی میدین؟:8:
راستی خانم معلم من عکسای لباسم رو گم کردم میشه یک سایت بگین از این عکسا زیاد داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ببخشید که خودم 2 تا پست پشت سر هم دادم آخه هواسم نبود:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بريدن كه راحت ترين كارشه! :18:نقل قول:
چي شد به همين زودي جا زدي ؟ ديدي گفتم سخته اونوقت تو بگو نه!!! اصلا سخت نيست!:21:
البته سخت نيستا :31: حوصله ميخواد. مگه فوتوشاپ نداري؟:13:
راست ميگه ديگه چرا به اسم كوچيك صدام ميزنيد همه ي عالم فهميدن اسم من چيه!:19:نقل قول:
البته ديگه عيبي نداره آب كه از سر گذشت چه يك وجب چه ده متر!!!!!!!:31:
بعدشم تو همون بريدن و درست كردن لباس رو ياد بگير كه من برم بعدي:21:
ببخشید اینجا تاپیک sims2 هست یا کلاس آموزش خیاطی!:18:
من یکم گیج شدم.یادم باشه دفعه بعد الگوهامم بیارم همرام.:31:
:20:راستی خط اطو رو چیکار کنیم؟؟!
دارم فتوشاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم باید چیکار کنم تا اون عکسه بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جا هم نزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو باید چه جوری اون رو درست کنم:19::19:
اینجا همه اسم هم رو میدونن دیگه اسم منم میدونن ولش:11:نقل قول:
دیگه چه کنیم:10:
تو بگو من باید چه جوری عکس لباس لارا رو بندازم روی اون یکی عکس برات یک لباسی درست کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط redblood [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اینجا تاپیک sims2 هست یا کلاس آموزش خیاطی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکم گیج شدم.یادم باشه دفعه بعد الگوهامم بیارم همرام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی خط اطو رو چیکار کنیم؟؟!
خوب اینجا کلاس خیاطی ساخت لباس پچ سیمز2 بیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط اتو خودش میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ما داريم براي سيمزا لباس ميسازيم به نظر شما جالب نيست؟:40:نقل قول:
پس بگو فوتوشاپ يادم بده ديگه! من بايد يه ساعت برات توضيح بدم!!! بايد اون دكمه اي كه يه مربع خط چين رو نشون ميده رو بزني بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون قسمت از لباس لارا رو كه ميخواي ببري علامت بزني بعدش اون يكي علامت كناريش رو ميزني همون فلشه بعد اون قسمت علامت گذاري شده رو مي گيري ميبريش توي اون يكي عكسه گرفتي چي شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کدوم عکس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فتوشاپ یک چیزایی بلدم ولی این رو نمیدونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چرا حالا میزنی؟:19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19:
نگاه کن صورتم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :19::19::19::19::19::19:
خوب ادامه درس رو کی میدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت خانم علاقمند به پچ درست كردن مشقشون رو انجام دادن!:27:نقل قول:
عكس شماره يك رو گفتم!
خوب من یک سوال بکنم برم پچ رو آماده کنم:31:نقل قول:
چه جوری باید این قسمتی که بدن لارا معلومه رو از بین برد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو جواب بدی من میرم سراغ درست کردن پچ:40::40::40::40:
سلام جمعیتآقا این کارا که شما می کنید چطوریه؟خیلی سخته مگه نه؟ بدون فتوشاپ هم میشه این کارا رو کرد؟ مثلا با paint
بعد هم این پک ها که میگید این سایت داره و رو 2 تا دی وی دیه رو از کجاش باید بگیرم؟برام پست میکنن؟شما سیمز جدید رو از کجا دنلود کردید؟
مرسی
اصلا کاره سختی نیست درست کردن پچ فقط یک چیزی میخواد: صبر و حوصله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سیمز جدید رو از توی گوگل اسم سیمز رو سرچ کن آخرش هم یک رپید شیر هم بزار همه چی درست میشه برات کلی آدرس میاره برو دانلود کن:10:
با پك كن ميتوني پاكش كني نگاه كن عكساي زير رو:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون قسمتهايي كه فلش قرمز زدم ميتوني عكست رو بزرگ كني ...................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم از پاك كن امر ديگه اي نيست؟ :13:
نه بدون فوتوشاپ نميشه بايد فوتوشاپ باشه در ضمن بازي جديد سيمز هم ميتونيد از سايت خودمون دانلود كنيد:46:نقل قول:
ممنونم مگی جونننننننننننننن:11::11:
الان میرم یک پچ خوشگل برات میسازم:10:
راستی نگفتی از چه سایتی عکس برای پچ لباس پیدا کنیم:27:
من چه ميدونم خودت برو بگرد پيدا كن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن خواهش ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه زحمتی نیست منم پارچه بیارم!
میشه دقیق بگید از کجای سایت؟:31::31::31:نقل قول:
قسمت هاي دانلود بازيهانقل قول:
نه لازم به زحمت نيستيم!:31:نقل قول:
به جاي مسخره كردن ابتكار به خرج بده!!!! (عجب معلم بد اخلاقي!!!!):21:
شوخي بود!
پگاه و مرضیه ی عزیزم
دارین خوب پیش میرین
موفق باشین
خوب این عکس لارا رو از کجات در آوردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان میگی گوگل:41:
[quote=Maggy_P;1712123[
قسمت هاي دانلود بازيها
نه لازم به زحمت نيستيم!:31:
به جاي مسخره كردن ابتكار به خرج بده!!!! (عجب معلم بد اخلاقي!!!!):21:
شوخي بود![/quote]
معلم باید سخت گیر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بچه رو آتیش بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بچه درس خون بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دارم پچم رو درست میکنم ولی باید قبلش لباس پیدا کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم عشق در:11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم عشق در:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote]
خواهش میکنم:46:
قربونت برم عشق دور نه در
حانیه صدام کن:10:
بچه ها من خيلي بد بختم چون ويندوزم ويروس گرفت الآن دوباره نصبش كردم تمام هاردمو پاك كردم الآنم سيمزو ندارم همش پاك شد!!!!!!!!!!!!!!!!
آخ آخ آخ:41::41:نقل قول:
الهی بمیرم برات
الان خیلی ناراحتی:19:
میدونم خودم کشیدم
تجربه دارم:18:
اشکال نداره
از اول شروع میکنی
راستی اون مکمل های سیمزو که دان میکردی میریختی تو سی دی یا همش پرید:13:
خودم قبلا سرم اومده ولي پچه رو بگو:19::19::19:نقل قول:
نه خدا رو شكر مكملا رو دارم اما جديداش رو نه:31:........:19::19:
عكس لارا رو از بازي تامب رايدر گرفتم ..... ديگه از اين سوتي ها ندي:21:نقل قول:
اما چه فايده من كه هاردمو پاك كردم الآن هيچي ندارم پچم هم پاك شد :19::19:
درسم بي درس.........:19::19::21:
نقل قول:
استاد برکنار شد.فکر کنم جزو استادایی باشه که تازگی اخراج کردند!!
آره خدا رو شکرنقل قول:
اشکال نداره از اول میسازی
خانوم معلم:46:
نقل قول:
عوض اینکه روحیه بدی مسخره میکنی:13:
نه ادامه ميدم!! الآن ميرم سيمزو دوباره نصب ميكنم عكساي پچمم كه اينجا دارم :27:نقل قول:
تازه مگه من گفتم ديگه درس نميدم من گفتم فعلا درس نميدم :21:
نقل قول:
آفرین خانم معلم
خوشم اومد:46::27:
برو بج سیمز باز یکی بگه چطوری میشه مثل موسیقی که در بازی سیمز می گذاریم تصویری هم در تلویزیون بزاریم ؟؟؟
(به خصوص با این معلم فعال هستم ) که من خودم این قدر لباس درست کردم که نگو اگر جایی برای اپلود می شناختم براتون میزاشتم حالشو ببرید .