سلام
من ميخوام سفارش بدم يكي از دوستام از آمريكا برام 3g بياره
ميخوام بدونم همون 199 دلار برام در مياد؟
Printable View
سلام
من ميخوام سفارش بدم يكي از دوستام از آمريكا برام 3g بياره
ميخوام بدونم همون 199 دلار برام در مياد؟
راجع به این 199 خیلی بحث شده.
شما علاوه بر این 199 دلار باید یک قرداده 2 ساله با at&t ببندی و ماهیانه یک مبلغی (بسته به خدماتی که میخوای) بپردازی.
حالا شما میتونی یک کاری بکنی.
به دوستت بگی که برات ایفون رو بخره بعد سیم کارتش رو برا خودش ورداره و از خدماتش استفاده کنه.
اینجوری شما صاحب ایفونه 199 دلاری میشی و دوستت هم از خدماته at&t استفاده میکنه.
مبارك باشه . از خط نوكيا زدي بيرون !!:31:نقل قول:
ممنوننقل قول:
راجع به این 199 خیلی بحث شده.
ولي دوستم هم بر ميگرده
پس شما ميگين بيشتر از 199$ در مياد چون يه قرارداد هم بايد با at&t ببنديم؟
اينجوري همون 399 دلاريشو بگيرم ارزونتر در مياد؟
اصلا تو آمريكا 399 دلاريش هست؟
حدودا 1500 دلار. :31::31::31: البته به طرحی که انتخاب میکنی هم بستگی داره.نقل قول:
399 دلاری مدل 2 جی ایفون هست که دیگه تولید نمیشه و الان فقط دست 2 ش تو بازار هست.:31::31:
بهترین راه خرید از کشورای عربی هست. که مدل فکتوری انلاکش رو به قیمت های 600- 700 دلار میفروشن.:31::31:
ببين به كارت مياد :نقل قول:
کد:http://www.dotsis.com/mobile_phone/forumdisplay.php?f=181
نقل قول:
دقيقا همينه،يه راهي بود كه تو آي فون دات آي آر نوشته بودند كه فعلا سايتش تعطيله
آخرين نسخه آيتونز هم همينه كه آقا سينا فرمود
اقا این tty در قسمت phone چرا کاری میکنه ؟
فوروارد نامبر همون دایورت هست ؟
راستی این lifetime که با reset پاک نمیشه . چی رو نشون میده .
و current period چی رو نشون میده ؟
ادم همیشه باید این منوی ایفون رو تحمل بکنه ؟ نمیشه تو موقعی که گوشی رو بالا میاری بجای منو , وال پیپر رو ببینی ؟
به به مبارک باشه عزیز شما هم به جمع آیفون دارها پیوستی
آقاي Elvis ممنون و سوال آخر:
Iphone 3g آخرش چند؟!
یه دو هفته ای هست که قیمتا کشیده بالا. یک 100 تومنی گرون شده.
الان 8 گیگ تو ایران حدود 700-750
16 گیگ 850-900 هست.
اما تو کشورای عربی 8 گیگ بینه 600-650
و 16 گیگ هم بین 700-750 هست. شایدم ارزون تر.
سلام
اقا این tty در قسمت phone چه کاری میکنه ؟
فوروارد نامبر همون دایورت هست ؟
راستی این lifetime که با reset پاک نمیشه . چی رو نشون میده .
و current period چی رو نشون میده ؟
مرسی
نقل قول:
به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tty رو نمیدونم ولی فکر نکنم هر چی باشه اپراتور های ما ساپورتش کنن .
بله همون دایورت هست .
Lifetime و Current time طبیعتا نباید یه عدد رو نشون بدن اما ... به هر حال به شما نشون میده چقدر از گوشی صحبت کردید . منظور همون duration هست و اگه بخواین اونم میتونین پاک کنین . فقط کافیه بعد از ریستور یه پروفایل جدید بسازین و Restore back up نکنین .
کلا قسمت usage واسه خود من که همیشه مشکل داشته . مثلا اون Time since last full charge رو هیچ وقت درست نشون نمیده .
به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيستم TTY براي افرادي است که يا ناشنوا هستند و يا سخت مي شنوند که اينها با تايپ کردن و يا خواندن متن با ديگران ارتباط برقرار مي کنند.
براي اطلاعات بيشتر مي توني به لينک زير مراجعه کني :
کد:http://support.apple.com/kb/TA24814?viewlocale=en_US
گرفتی چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟:31::31::31::31:
دوباره سلام...
بچه ها اگه میشه بگید چی جوری میتونم بدون پاک شدن آهنگ و عکسهایی که قبلا روی گوشی ریختم ,آهنگ و عکس جدید به گوشی اضافه کنم؟؟؟
سلام دوستان.
من امروز رفتم کل علائدین رو زیرو رو کردم.کمترین قیمت 8گیگ آنلاک فکتوری بود 750 بود.برای 16گیگ هم 830.
من یک 16 آنلاک فکتوری دسته دو دیدم بهم گفت 650تومن.به نظر شما منطقیه؟
راستی چی شده که اینقدر آیفون 2جی دسته دو زیاد شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اپل نکرده یه چند تا تم بزاره روش ......
راستی اقا 2 سوال دیگه :
1. من هر کاری میکنم نمی تونم تو itunes خودم رو ریجستر کنم و واسه دانلود بازی های free میگه امنیت شبکه نمیزاره و برو تاریخ و ساعت رو درست بکن .....
2. تم رو چه جوری میشه نصب کرد . راستی instaler , sydia رو از کجا باید گیر اورد ؟
من 2.28.00 هستم .
مرسی .
راستی مگه ایفون روتیت نداره ؟ پس چرا گوشی رو که به حالت افقی میگیری تغییر نمیکنه ؟
این پستو ندیدی؟نقل قول:
دارم دنبالش میگردم.پیداش کردم حتما میذارم.
کد:دوست عزیز به دلیل رعایت شدید قوانین کپی رایت ایتونز این اجازه رو به شما نمیده از رو هر کامپیوتری اهنگ بریزی رو گوشیت یا بر عکس.
اما یه ترفندی برای این که ایتونز رو دور بزنیم هست.
ا
نقل قول:
اگه تر و تمیز و رنگش سفید بود و ترک مرک نداشت می ارزه. اما مشکیش نع.وایسی قیمتش کمتر میشه.
خب معلومه . چون دیگه تولید نمیشه. بخاطر همین هم فقط دسته 2 ش تو بازاره.
نقل قول:
کم کم داری روانیمون میکنی.
مگه اموزش ها رو نمیخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:19::19::19::19::19::19::19:
طبق اونا برو جلو دیگه.
چک کن فایر وال یا انتی ویروست خاموش باشه.فری گیتت هم ببند.من که خواستم بسازم وقتی فری گیت باز بود مشکل داشت.اما با وی پی ان راحت ساختم.
اگه نشد یک بار ایتونز رو پاک کن دوباره نصب.
خب برو ساعتت رو درست کن.
کشور رو بذار رو هنگ کنگ.چون راحت تره درست میشه.
ببین هنگ کنگ چه قدر با اینجا اختلاف داره ساعت رو با اونجا تنظیم کن.تاریخت هم میلا دی باشه.
به نقل از gh0st
سلام دوستان
اين آموزش براي دوستاني هست كه با نصب تم مشكل دارن
الف)نصب با استفاده از winSCP
1.ابتدا تم هايي رو كه دانلود كرديد را Extract كنيد و فلدر اصلي كه داخلش فايل ها است رو روي دسكتاپ يا هر جاي ديگري كه دوست داريد بريزيد....
2.برنامه winSCP رو اجرا كنيد و به گوشي وصل كنيد.
3.حالا در قسمت سمت راست winSCP كه مال فايل هاي گوشي است بريد به فلدر اول كه / نام داره و سپس بريد به library و بعد به themes كه آدرسش به صورت زير مي شه
private/var/stash/Themes.xxxxx كه با همون راه بالا يكي است
4.خوب حالا فلدره تم تون را از قسمت سمت چپ winSCP كپي كنيد و پرميشنش رو 0777 كنيد.
5.حالا بريد سراغ گوشي و برنامه وينتر بوردي كه قبلا از روي cydia نصب كرديد رو بياريد و روي اسم تمي كه گذاشتيد بزنيد و بعد دگمه Home رو بزنيد حالا تم دلخواهتون اجرا مي شه.
ب))نصب با استفاده از pc suite
1.ابتدا فایلها را از حالت فشرده خارج کنید.
2.بعد فولدر را از طریق برنامه document management به این ادرس بریزید private/var/stash/THEMES.QNLPHM البته این فلدر اخر themes.qnlphm که با حروف بزرگ نوشتم در گوشیهای مختلف متفاوته.
3.بعد از اینکه فولدر را درون این ادرس ریختید سوالی از شما میپرسه شما تو قسمت permission عدد 755 را وارد کنید بعد گزینه identified را بزنید .تم شما کامل ریخته میشود.
4.بعد در اخر تو گوشی داخل winterboard میشید تم خودرا انتخاب میکنید بعد با زدن کلید home از برنامه خارج بشید.
با تشكر gh0st
اگه تم هم خواستی برو اینجا.
کد:http://www.ir-iphone.ir/forums/showthread.php?t=69
اینم سیدیا و اینستالر.
مرحله ی 4.8
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=281154
نقل قول:
چرا داره.
خب هر جایی که روتیت نمیکنه.
مثلا تو منو که روتیت نمیکنه.
تو گالری یا موزیک پلیر یا سافاری و بعضی جاهای دیگه روتیت میکنه.
سلام اقا یه دنیا ممنون
راستی من 2 شب پیش گوشیم رو دادم به یه دوست المانیم و این ادم کار درست فردا که به من دادش واسم انلاک کرده بودش :18:.
اول فکر کردم داره سر کارمون میزاره ولی یه سیمکارت vodaFone گذاشتم و دیدم بله ....
خلاصه اقا تا الان کارمون ردیف بود تا اینکه vodafone رو در اوردم و یه t-mobile گذاشتم . از اون به بعد vodafone که میزارم کاملا انتن میده و رو به راهه ولی مینویسه t-mobile .
راهی هست واسه درست شدنش . ( دوستم تا 6 روز دیگه نمیاد چون رفته المان و شمارشم در المان ندارم )
سلام. ببخشید که من همش سوال میکنم.
1-دوستان میتونید راهنمایی کنید که موقع خرید آیفون به چه چیز هایی دقت کنیم؟
2-چه چیزهایی باید همراهش باشه؟
3-اون اول میشه روشنش کرد و مثلا رفت تو سیتینگ و دید کریر داره؟
4-و اینکه الان با چه ورژنی فروخته میشه .
5-چجوری میشه فهمید گوشی نو هست و اصلا ازش استفاده نشده؟
6-با توجه به اینکه میگن اپل بعد از کریسمس قیمت هاشو کاهش میده اگه مثلا 10 یا 20 روز صبر کنیم به نظر شما تاثیری تو قیمت ها داره؟
ممنون میشم جواب بدین.
دوست عزيز اگه فقط مشكل اينه كه سيم كارت رو ميزاري و تميز آنتن ميده ولي اسم يه شبكه ديگه رو مينويسهنقل قول:
يه نرم افزار بود كه ميشد باهاش اسمي كه جاي شبكه مينويسه رو هر اسمي انتخاب كرد اسمش يادم نيست ولي اگه دوستان ديگه يادشونه بگن.
شما اول بگو چه ایفونی میخوای بگیری.نقل قول:
تری جی یا 2 جی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بسته به مدلش داره.
بازم بسته گی داره.اکثر 2 جی ها چون اکتیو شده هستن میشه دید. اگه 2 جی میخوای مشکلی نداره.
تو ایران زیاد تاثیر نداره.
به هر حال پیشنهاد میکنم صبر کنی. چون الکی الکی 100 -150 تومن گرون شده.
منظور من مدل 3g آنلاک فکتوری هست.
مگه ارزونتر از این قیمت هایی که دادم هم فروخته شده؟
بعله.نقل قول:
رفیقه خودم 3 هقته پیش تری جی سفید رو 740 خریده بود.
یک دفعه گرون شد.
تو جعبه ش ایناس.
ایفونه تری جی:31::31::31::31:
هدفون استریو.
کابله یو اس بی.
یارو چیزه که میزنن تو برق(شارژر)
با یه سوزن مخصوص(اگه تو جعبه خود ایفون رو نداشت عیبی نداره ولی دقت کن حتما اینو داشته باشه.):31::31::31:
یه چند تا ورق.
میخوای بخری به شرط چند روز امتحان بخر.(وایسی که بهتره)
اگه اکبند باشه چون اکتیو نشده فقط میره رو منویه تماس اضطراری.پس نمیتونی بری تو ستینگ.
معمولا 2.1 یا 2.2
خوب نگاش کن ببین خش و مشو ترک نداشته باشه.اگه مشکی میخوای بگیری بهتره یکی از این خودکارایه بیل اسکنر با خودت ببری و چراغشو بنازی رو پشتش.اگه ترک داشته باشه عین روز معلوم میشه.
سلام.يه ايفون 3g كاركرده گرفتم كه 8 گيگه و فكر كنم ورژنش 2.1 هستش از كجا بفهمم كه انلاك فكتوريه يا انلاك معمولي .اگه اپگريدش كنم يا فريمورش رو عوض كنم انلاك ميپره؟
نشانه های انلاک فکتوری اینه.
تو ستینگ بخش کریر داشته باشه.
بتونی کانتکت هایی که تو سیم کارتت داری ایمپورت کنی.
ایرانسل بنداز روش. تو بخش نتورک باید اسم شبکه یک عدد باشه .اینجوری 4****
اگه عدد0 بود سیمی هست.
در ضمن برنامه ی انلاک نرم افزاری برای تری جی اومده و دیگه مهم نیس فکتوری باشه یا سیمی.
بیچاره شدم.فکتوری ریستورش کردم.تو علامت سیب مونده وبالا نمیاد:41:نقل قول:
برای انلاک 3g فقط یه برنامه پیدا کردم که اونم Mac میخواد وبا ویندوز کار نمیکنه.حالا چکار کنم.باید حتما با ایتیونز اپگریدش کنم به 2.2 که مطمئنا سر انلاک کردنش گیر میوفتم.کمک..........:19:
کاری نداره که. ری استورش کن.
حل میشه.
برنامه ی انلاک تری جی برنامه ی کامپیوتری نیست.
از تو سیدیا مستقیم دانلود میکنی رو گوشی.
ميشه بيشتر توضح بدين .يا لينكي كه روش رو گفته باشهنقل قول:
برنامه ی انلاک تری جی برنامه ی کامپیوتری نیست.
از تو سیدیا مستقیم دانلود میکنی رو گوشی.
دوست عزیز فرمور 2.1 رو دانلود کن اول....
بعد تو آیتونز شیفت رو بگیر و رو Restore کلیک کن و فایل فرمور رو انتخاب کن، همین
نیاز به آموزش مرحله به مرحله هم نداره
نقل قول:
نوشته شده توسط mr.mimi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من امروز رفتم کل علائدین رو زیرو رو کردم.کمترین قیمت 8گیگ آنلاک فکتوری بود 750 بود.برای 16گیگ هم 830.
من یک 16 آنلاک فکتوری دسته دو دیدم بهم گفت 650تومن.به نظر شما منطقیه؟
راستی چی شده که اینقدر آیفون 2جی دسته دو زیاد شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سفيد باشه مي ارزه ولي مشكي باشه نهنقل قول:
راستي گوشي دلفين كه به اسم انلاك فكتوري خريده بود و بعدا مشخص شد انلاك فكتوري نبوده تو قسمت سيتينگ گزينه كرير رو داشت
من ديروز رفتم پايتخت بيشتر فروشنده ها ميگفتن مال ما فكتوري هست و كسي انلاك فكتوري نداره فقط تو ايتاليا هست كه اونم تا ايران بياد 1400-1500 ميشه جالب اين كه جعبه اكثر شون هم جعبه بزرگ بود .حالا چيكار كنيم
خب.من فرمور 2.1 رو براي 3جي دانلود كردم.بعد نصبش كردم و گوشي بالا اومد.بعد با نرم افزار qiuckpwn 2.2 اونرو جلبريك كردم و الان به صفحه ي اصلي وارد شده و همه چيز درست كار ميكنه.فقطططط انتن ندارم و no service ميزنه.حالا بگيد چكار كنم. نياز به انلاك داره؟چجوري انلاكش كنم؟البته گفته بودم كه گوشي ايفون 3جي هستش با ورژن 2.1.!!!!نقل قول:
نه بابا باور نکن:27:می خوان گوشی منو خراب کنن :21:نقل قول:
ولی جدی گوشی من فکتوری بود بقول سینا مشکل من از نادریات بود که فقط از شانس من چنین شاهکارهایی برمیاد
راستی سینا گوشی من وقتی سیم ایرانسل میزاشتم مینوشت ام تی ان ایرانسل گوشی 2جی قبلانم عدد میزاشت
عجيبه والا!!!!!!:18:
انتن گوشيم خود بخود برگشت.انلاك هم نكردم!!!!!
اين يعني چي ؟فكر نكنم انلاك فكتوري باشه گوشيم.چون هر چي گشتم چيزي به اسم كرير پيدا نكردم.با ايرانسل هم امتحان كردم كار ميكنه ولي 0 نشون ميده.
گوشیه ما که قاط زده تا دیروز که اسم یه اپراتور دیگه رو مینوشت حالا فکر میکنه خودش مال اون اپراتوره هست .
وقتی بهم زنگ میزنن راحت ودافون میگیره و مشکلی نیست .
اس ام اس هم که میدم ok هست .
ولی وقتی میخوام تماس بگیرم میگه کردیت نداری ( سیم کارت تی موبایلم رو میگه ) در صورتی که من ودافون رو گوشیم هست .
خلاصه :
چکار میشه کرد که انتخاب اپراتور از حالت اتوماتیک که در ستینگ هست . دستی بشه .
اصلا چه کارایی میشه کرد ؟؟؟
هر چی روشن خاموش کردیم که درست نشد . دستی ودافون رو انتخاب میکنم . تیک هم میخوره ولی باز روز از نو .... توuse هم اپراتورم رو اشتباه زده . خدا این رفیق ما رو خیر نده که ............