سلام مشکل بزرگی دارم من پاورپوینت 2010 دارم و میخوام برا مدرسمون ببرم اما مال مدرسون 2007 ته چه کار کنم؟
Printable View
سلام مشکل بزرگی دارم من پاورپوینت 2010 دارم و میخوام برا مدرسمون ببرم اما مال مدرسون 2007 ته چه کار کنم؟
فکر کنم موقع سیو کردن برای ۲۰۰۷ داشته باشه
یا باید روی سیستمتون بنصبید
Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta
سلام من یه فایل pps دارم که وقتی میخوام ppt تبدیل کنم پسورد میخواد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری اینجوری رو فایلایه pps خودم پسورد بزارم؟
یعنی فقط وقت تبدیل بخواد نه وقت باز شدن
ممنون میشم اگه جوابو برام ایمیل کنید
l];vl:n16:
دوست عزیز اگه password to modify رو انتخاب کنی حلهنقل قول:
روش رو هم که می دونی موقع save کردن tools (سمت چپ پایین ) و general options رو انتخاب می کنی و بعد در قسمت password to modify رمزت رو می ذاری
در پنجره save asنقل قول:
tools
general option
password modify
سلام، واسه ارائه پاور پوینتم میخوام از انیمیشن های "آدمک " استفاده کنم.
امکان داره راهنماییم کنین؟
ممنونم.
:n16:
دوستان سلام
من می خوام رو اسلایدام که با پاور پوینت کار کردم میخوام همزمان با اون موسیقی هم پخش بشه یعنی خودش پخش کنه
چطوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n27:
برای درج صدا که از منوی Insert، یک Audio فایل اضافه میکنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش، برای تنظیمات، روی بلندگویی که اضافه شده کلیک کنید تا تنظیمات صدا ظاهر بشه، تمام اون تنظبماتی که دلتون میخواد، توی اون کادر قرمز هست:
اگر میخواید یه آهنگ در طول تمام اسلایدها پخش بشه و برای هر اسلاید از اول شروع نشه، از کشوی Start گزینه ی Play across slides رو انتخاب کنید.:n16:
پاور پوینتم 2010 است همچین نیس
ممنون حل شد فقط یه چیز میشه بدن کلیک پخش بشه یا باید کلیک کنیم
وقتی Play across Slides رو بذارید، اتوماتیک باید پخش بشه... نمیشه؟نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
سلام، در نسخه 2013 چطور میشه کاری کرد که مثلا برای یک عبارت معین در یک جمله، با کیک کردن موس، یک مثلا دایره یا کادر نشون داده بشه که حاوی توضیحی درمورد اون عبارت باشه و بعد با
کلیک کردن دوباره موس، دیگه نشون داده نشه و صفحه به حالت خودش باقی بمونه ؟
بسیار ممنون.
سلام
من میخوام یه گزارش بدم به استاد و میخوام تو صفحه اول برای آرم دانشگاه یه افکت چرخشی بزارم یعنی آرم دانشگاه مدام دور خودش بچرخه چند سال پیش همچین کاری رو کرده بودم ولی الان یادم رفته اگه میشه راهنمایی کنید:n01:
سلام میخواستم بدونم چجوری میتونم یه پاور پوینتو از طریق فلش مموری به ال سی دی بزنم پخش کنم .ممنوون
سلامنقل قول:
فکر نمی کنم فرمت های پاورپوینت رو ساپورت و پخش کنن.
سلام
من يه فايل تم از سايت مايكروسافت دانلود كردم و پرزنتيشن ام رو روش آماده كردم
حالا مشكلي كه دارم تو قسمت نمايش كه ميرم بايد دوبار دكمه بزنم تا بره اسلايد بعدي نه يه بار
سلام بچه ها.
مبتدیم درباره پاور.:n02:
میشه برای اینکه کسی نتونه رو پاور شما دستکاری کنه کاری کرد.اجازه ادیت نداشته باشه ؟
مشکل من.میخام ی پاورا درستش کنم اما وقتی واردش میشم سریع اجرا میشه و نمیتونم دستکاریش کنم. چیکارش کنم:n13:
در صفحه ای که در حال اجرا هست که نمیشه ادیت انجام داد!نقل قول:
شما باید در حالتی که داره اجرا میشه دکمه Esc رو روی کیبورد یا endرو در صفحه اسلاید بزنی تا از حالت نمایش خارج بشه
حالا در محیط اصلی میتونید روی تک تک اسلایدها کلیک کنید و ویرایش رو انجام بدید
یعنی اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه
باید اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشید تا ویرایش بشه
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ.نقل قول:
ولی من وقتی که esc را میزنم کلا از برنامه خارج میشه (یا end show) و تو محیط ادیت نمیره.
خب پس فایل قفل شدهنقل قول:
باید پسوند فایل پاور پوینت رو از PPSبه حالت PPTتبدیل کنید
چطوری باید پسوند را عوض کنمنقل قول:
3- چطور در پاورپوینت انیمیشن های اعمال شده روی یک آبجکت یا اسلاید را کپی و روی دیگری انتقال دهیم
تا اونجایی که من می دونم برای اسلایدها توی همون تب انیمیشن توی بخش tarnslation to this slide یک گزینه هست به اسم applay to all که با زدن اون هر انیمیشنی که در اسلاید فعال هست برای همه انتخاب میشه.نقل قول:
در مورد آبجکت ها هم باید از تب view گزینه master slide رو انتخاب کنید و اونجا تنظیماتی که اعمال میشه برای کل فایل به کار میره.
اگه راه حل دیگه ای داشته باشه من خبر ندارم.
سلام دوستان
من الان چنتا اسلاید دارم ک اماده شده و نوشته شده هست الان میخوام فونت و سایز همه اسلاید ها رو عوض کنم اگه بخوام همزمان اینکارو بکنم و کلش باهم عوض بشه نه اینکه دونه دونه عوضش کنم چیکار کنم؟
سلام اینجا کامل توضیح داده. چیز سختی هم نیست فقط اون صفحه اول رو که کمی هم از بقیه بزرگتر هست رو ویرایش کن و بعد هم برای همه اعمال میشهنقل قول:
این هم هست که می تونی کمک کنه.
سلام نه مثلا من یک عکس دارم که روش یک انیمیشن گذاشته شدهنقل قول:
خب حالا من می خوام روی تمام عکس ها فقط عکس ها در آن فایل اعمال شود
یا اینکه یک انیمیشن در یک فایلی اعمال شده می خوام اون رو کپی کنم به یک پاور پوینت دیگر
سلام ظاهرا توی 2010 یه همچین چیزی اومده بنام animation painter اما 2007 نداره برای اینکار می شه اون شکل خاصی که روش انیمشن مدنظرتون اعمال شده رو کپی کنید تو یه اسلاید دیگه و بعد راست کلیک کنید و از change picture اون تصویر رو تغییر بدین!نقل قول:
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام
میخواستم بپرسم آیکون مربوط به مردی که که تنه بالا
هست و کت آبی پوشیده برای استفاده در پاورپوینت در کدام قسمت پاورپوینت هست؟
اسمش Business Man Blue icon هست
با سلام . آیا تو پاورپوینت مثل ورد میشه سکشن بندی کرد که بعضی اسلایدها با حروف لاتین شماره گذاری بشه بعضی با اعداد مثلا 5 اسلاید اول هیچی اسلاید ششم به بعد از شماره 1 شروع بشه مثل پایان نامه ؟ اگه میشه تو پاورپوینت 2013 راهنمایی بفرمایید:n16:
با سلام .
دوستان من در پاوروپوینت ۲۰۱۳ اسلایدی آماده کردم . اما در سیستم هایی که آفیسش ۲۱۰۳ نیست اجرا می کنم افکت های جدیدی که در نسخه های قدیمی نیست نمایش داده نمی شه !
برای حل این مشکل چه راهکاری پیشنهاد می کنید ؟
سلام.من پاور پوينت يا هر برنامه ديگه اي كه تو افيس هست رو باز ميكنم بعد از چند دقيقه ميپره بيرون.يعني كلاصفحه سفيد ميشه
تروخدا لطفا كمك كنيد
چاره ای نداره (تا جایی که من میدونم) افکت های ورژن بالاتر در ورژن های پایینتر قابل اجرا نیستند:n06:نقل قول:
سلام. با چه افکتی در پاورپوینت میتوان بعد از نشان دادن عکس آن را کوچک کرده و به گوشه مورد نظر برد؟
توروخدا اگه کسی میدونه زود جواب بده:n28:
سلام.
دوستان من دارم یه پروژه برای مدرسه آماده میکنم و سخت درگیرم.
من یه فهرست لینک دار ساختم که اون لینک کارش بردن کاربر به یه صفحه ای از خود پاور پوینته
حالا این متن هم افکتش تغییر میکنه هم رنگش هم یه خط میاد زیرش(راستی فونتش تغییر نمیکنه)
بنظر شما چی کار کنم به همون شکل عادی دارای لینک باشه؟
راستی من از پاورپوینت2013 استفاده میکنم و برای لینک متن از هایپرلینک استفاده نمی کنم از اون یکی استفاده میکنم که تو قسمت اینسرت کنار هایپر لینک هستش
دوستان من سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم پس خواهش میکنم کمکم کنید.
میشه توی پاورپوینت note نوشت تو هر اسلاید طوری که روی پروتکتور نمایش نده ولی روی نوتبوک من نمایش بده؟
سلام چطور میشه اسلایدها رو شماره گذاری کرد یا یک چیزی ایجاد کرد که مثلا کم کم پر بشه و نشون دهنده وضعت اسلاید ها باشه در هنگام ارئه.
سلام دوستان
چطور می تونم نسبت صفحه نمایش 16.9 رو به 4.3 به طور پیشفرض تغییر بدم؟
تو قسمت slide master میشه این تغییر رو انجام داد،اما به صورت پیش فرض تغییر ایجاد نمیشه و برای هر سند جدید باید این کار رو انجام بدم.
ممنون از جوابتون
دوستان کسی نیست؟نقل قول:
سلام دوستان
چطور میشه شماره صفحات رو در پاورپوینت فارسی کرد؟
من توی Slide Master فونت شماره صفحه رو به هر فونت انگلیسی که بخوام می تونم تغییر بدم...
اما وقتی فونت های فارسی رو انتخاب می کنم، اصلا محل نمیذاره...
دلیل این محل نذاشتن پاورپوینت چیه؟ :n13:
آیا فارسی رو آدم حساب نمی کنه؟ :n02:
چی کار کنم؟ :n16: