13KB/s بیشتر! حالشو ببر :46:نقل قول:
اینم از من
Printable View
13KB/s بیشتر! حالشو ببر :46:نقل قول:
اینم از من
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من الان با اون ادرس شما چک کردم و داره ایمانم به اندیشه تبدیل به یقین می شهنقل قول:
اینم لینک:نقل قول:
کد:http://crm.askiran.com
بچه ها
سرعت من چند روزیه دوباره کم شده
چرا؟
5 گیگ ماهی 24 تومننقل قول:
لطفا هر کی در این تاپیک صحبت میکنه اول سرعت و بعد اسم ISP اش رو بگه که دوستان گمراه نشن :11:نقل قول:
بچه ها من 96 اندیشه دارم مرکز 775 ، چند ماه قبل که سرعت ها بالا رفته بود شبها سرعت دانلود من 70KB\s میشد اما روزا همون 13 ، 14 بود.... اما حالا که دوباره سرعت من رفته بالا شب و روز هردو سرعت من 30KB\s شده ...(فقط چند روز پیش یک بار شد 60 ، 70)
قبلا بهتر بود ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
امروز از طرف اداره کل مخابرات به خونه ما زنگ زدند که بدلیل داشتن اینترنت پرسرعت ، قبض برای شما صادر نمیشود
البته چون بصورت پیام خودکار بود نمیشد منظورش رو ازش پرسید
میخواستم بدونم برای شما هم چنین پیغامی دادند یا نه ؟ منظورش چیه ؟
آره برای منم همینطوری شد.نقل قول:
رفتم دفتر مخابراتی گفتن بخشودگی داری...
سلامنقل قول:
یعنی چون قبلا برای اینترنت پرسرعت 3000 تومان میدادی ولی باید 1000 تومانی میدادی حالا از ما طلب داری! و چون قبضت با حساب اون طلب 0 شده دیگه بهت قبض نمیدیم. برو حالشو ببر!
:46:
آره درسته منم همین حدس رو زدم :31:نقل قول:
برای ما چرا این جوری نشد!؟؟:13:نقل قول:
سلام برای اولین باره که می بینم مخابرات عقب نشینی کرده امروز قبض تلفنمو دیدم توش بستانکاری اومده کلی حال کردم با پولش می خوام برم سرعتمو ارتقا بدم راستی یه سوال من از انیشه سبز 128 داشتم تا 1 مگ بالا میرفت حالا می خوام 256 کنم یعنی ممکنه تا 5/1 مگم بالا بره لطفا راهنمایی کنین؟
بابا عجب داری واقعا.نقل قول:
1مگ و زدی تو رگ حالا می خوای بری بیشتر هم بگیری؟ بیچاره اندیشه که شکم کاربراش هیج جور سیر نمیشه!:46:
حالا این بخوشدگی دائمی هستش یا موقتیه ؟
دوستان کسی هست راه اندازی مودم رو بهم یاد بده؟ دیگه بیست تومن پول مفت و بی جهت به isp ندم؟
شما اگه نصب مودم هم یاد بگیری (که کاری نداره) یه چیز کارتو لنگ میکنه که اونم پسورد اکانتته که فقط ISP ات اون پسورد رو داره ! :8:نقل قول:
مودمت چیه؟نقل قول:
از کدوم ISP میخوای بگیری؟؟؟
نه رفیق همیشگی نیست.نقل قول:
مطمئنی ؟نقل قول:
یعنی تازگیها قبض اومد ؟ اگه اومده شاید کارکرد شما از طلبتون بیشتر بوده...
آقا من الان یه سر به سایت پارس انلاین زدم قیمتها رو کشیده بالا من قبلا برای 128 24600 می دادم ولی الان زده
299,500 تازه بدون احتساب مالیات کسی چیزی می دونه در این باره اگه اینجوری باشه من می رم اندیشه ارزش نداره آدم پول زور بده
بچه های اندیشه اونا تغیر قیمت نداشتن
الان رفتم مال اندیشه رو نگاه کردم دیدم برای اونا هم بالا رفته ولی اونا یه 5 گیگ با همون نرخ گذاشتن
نقل قول:
قبض ما اشتباه شده بود خیلی قات داشت بردیم خدمات ارتباطی درست کردنش.:10:
من امروز رفتم اندیشه تمدید کردم قیمت ها تغییری نکرده اگه این جوری که شما میگی پارس وی زده به سرش چون الان همه دارن به سمت ASK میرن بجایی این که برای جلب مشتری قیمت پایین بیاره داره میبره بالا:13:نقل قول:
نه سایتشون که چیزی در مورد تغییر قیمت ننوشته. منم آخرین باری که تمدید کردم همون قیمت قبلی بود.نقل قول:
نه همون قیمت قبلیه...:31:نقل قول:
اینترنت که سیب زمینی پیاز نیست قیمت ها بره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت اینترنت روز به روز باید کم بشه که اینجا سال به سال این اتفاق می افته... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت اندیشه هم زیاد نشده ، اگه پارس آنلاین قیمت ها رو افزایش داده باشه اشتباه بزرگی کرده .
نقل قول:نقل قول:من چند وقت پیش adsl رو از پارس آنلاین گرفتم؛ ولی الان میخوام برم فن آوا (ssk)، مدل مودم (که از پارس آنلاین خریدم) SY602 هست، مارک Symphonyنقل قول:
مگه الان مودمت نصب نیستش؟؟نقل قول:
اگه وصله user&pass روبگیر بزن وصل میشه نیاز به نصب کردن نداره که....
دوستان من مودم COMTREND دارم و میخوام مودم رو auto connect کنم هرکاری هم میکنم وارد 192.168.1.1 نمیشه...
فرقی که نداره با LAN وصل باشه یا USB ؟
نه.....:5:نقل قول:
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/meysam/Desktop/Untitled-1.jpg
اینم عکس من.اینترنت 128 مگ اندیشه سبز خزر ساعت 3 شب
سلام خدمت اقا میثم عزیزنقل قول:
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/meysam/Desktop/Untitled-1.jpg
اینم عکس من.اینترنت 128 مگ اندیشه سبز خزر ساعت 3 شب
فکر کنم عکس رو باید اول اپلود بعد ادرسش رو بزاری
منم از اندیشه سبز خزر البته نمایندگیش اشتراک گرفتم میخوام ببینم عکسی که میخواستی بزاری چی بود
میتونی بری اینجا اپلود بکنیکد:http://img3.imageshack.us
[QUOTE=sa2n;4283977]دوستان من مودم COMTREND دارم و میخوام مودم رو auto connect کنم هرکاری هم میکنم وارد 192.168.1.1 نمیشه...
فرقی که نداره با LAN وصل باشه یا USB ؟[/QUOT]
فرق داره حاجی با Lan بزن 99 درصد جواب می ده اگه با USB جواب نگرفتی
تی فدا
شما هم یه تست بگیرید...
کد:www.pingtest.net
پینگ ASK بازم خراب شده.
سلام خدمت همه دوستان
اقا ما بار اول تست کردیم
این جوری شد
دوباره تست اگین زدم اینجوری داد
فرق اولی با دومی چیه کدوم بهتره
این نمایندگی ASK که ازش ADSL گرفتی تو کدوم شهره؟نقل قول:
برا این میپرسم چون ISP ت رو توی تست نوشته Information technology !!!
ل+ن+گ+ر+و+د+نقل قول:
این نمایندگی ASK که ازش ADSL گرفتی تو کدوم شهره؟
برا این میپرسم چون ISP ت رو توی تست نوشته Information technology !!
نمایندگی مهران نت
اینم سایتش
کد:www.mehrannet.com
رفیق داری اشتباه می کنی ناجور! :41:نقل قول:
اندیشه سبز تو لنگرود دفتر داره نماینده نداره! کی بهت گفته مهران نت نماینده اندیشه سبز هست؟
من پسر خالم لنگرود زندگی می کنه آمار اونجا رو کامل دارم. اندیشه شرکت راین لنگرود رو خریده و الان دفتر اندیشه اونجا دایره.
فقط این پسر خالم هی بهم پز میده که قیمت اندیشه تو لنگرود ارزونتر از رشته! واقعا چرا؟ :19:
[quote=SatSat;4285621]با هر دو تست کردم نشد ...نقل قول: