تا الان 428 .نقل قول:
Printable View
تا الان 428 .نقل قول:
427 که رسما اومده ..... 428 عکساش تو سایت ها پیدا میشه ! درسته ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببینم اخرین مانگا شمارش چنده؟
ادیت :
میشه لینک دانلود 428 رو لطف کنید ؟نقل قول:
تا الان 428 .
مرسی
من به این زنه که همراه پین به کنوها حمله کرده شک دارم
1-بدن های پین اون میاره
2-تو این قسمت تو خاطرات سوناده همراه یکی از پین ها که میخواد با سوناده مبارزه کنه بود
3-پین واقعی داره از یکجای نزدیک 5تا بدت را کنترل میکنه
ممکنه پین اون زنه باشه
بفرمایید:نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?tw1mcxizkrh
نکنه Konan رو میگی؟نقل قول:
پین اصلی همون Nagato هست که به همراه Konan و Yahiko شاگرد جیرایا بودن.
پین میتونه مرده ها رو یه جورایی زنده و ازشون استفاده کنه.همچنین پین صاحب Rinnengan هست.من ندیدم Konan هم Rinnengan داشته باشه.
باید ببینیم ادامه داستان چی میشه.کد:http://www.onemanga.com/Naruto/373/02/
رازنگاننقل قول:
سنپای یکم بیشتر برامون توضیح بده.این جریان futton: Rasengan و futton: Rasen shuriken چیه پس؟
|
فوتون رازنگان!
|
فوتون رازنگان شوریکن!
خب فوتون رازنشوریکن یکی از انواع رازنگان با عنصر باده ! رازنگان با عنصر باد یکی از انواع رازنگانه!
رازنگان چرخش چاکرا به صورت فشرده هستندندندنده!!! و عنصر خاصی نداره!
نقل قول:
ممکنه پین اون زنه باشه
اون زنه منظورش ناگاتوهه!نقل قول:
نکنه konan رو میگی؟
در ضمن کونوهامارو با یکی از ضعیف ترین بدنها جنگید :))
این اموزش کونوهامارو رو تو مانگا اولین باره دیدم....ولی سریع شکست دادن پین رو ....ناروتو کلی کلنجار کرد با ایتاچی تا بتونی راسنگانو بهش بزنه.نقل قول:
به نظر من ایتاچی از پین قوی تره.مادارا بعد از مرگ ایتاچی یه نفس راحت کشید.
اون موقع طفلی ناروتو تحت تاثیر Genjutsu بود.
راستی فکر کنم تو قسمت بعدی انیمه چشممون به جمال ساسکه روشن شه.
به چه علت؟؟؟؟ساسکه قراره این وسط چی کار کنه؟نقل قول:
سلام دوستان این ناراتو کلا چند قسمت هست ؟؟؟؟؟؟؟
از توی سایتا دیدم سه سری عکس داره کودکی نوجوانی و جوانی ایا بازم هست :؟؟؟؟
کلا چند قسمت رو تشکیل داده
این ناروتو خیلی پیشرفت کرده توی بازی وارکرفت هم کلی ازش مپ اومده
این پین بیشتر فریب میده.اگه جسم اصلیش رو پیدا کنن کارش تمومه.نقل قول:
فکر کنم پین برخلاف بقیه از ضعیفا راحت تر شکست میخوره.:31:
مادارا نمی تونست وجود ایتاچی رو تحمل کنه.از طرفی رهبر آکاتسوکی هم هست.
مادارا از ایتاچی هراس داشت.
ساسکه هم قراره یه حالی به اورو بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من دقیقا نمیدونم تعداد قسمتهاش چندتاست.اون سری اول به نظرم200 تایی بود.نقل قول:
سری جدیدش هم الان حدود 90 قسمتش اومده.
پیشرفت ناروتو تمومی نداره.فکر کنم N سالی طول بکشه.:31:
کاش تو کانتر هم مپ ناروتویی داشتیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE]کاش تو کانتر هم مپ ناروتویی داشتیم
ناروتو:کاگه بونشین ..پککککک (صدای head shot)
یه 220 قسمت اول و بعد سری جدید 88 قسمت که جمعه 89 هم میاد به همراه 5 فیلم سینمایی(البته فیلم 5 رو هنوز توی اینترنت پخش نکردند)نقل قول:
میشه لینک فیلم های سینماییش رو بدید
همون چهارتاش کفایت میکنه
ممنون
سلام
لباس های سیاهتان را بپوشید کونوها نابود شد-شیدزونه به قتل رسید-در آخر ساکورا التماس میکنه که ناروتو برگرده.(هیناتا احتمالا میمیره)
نه نه نه نه :19: ببینم مگه مانگا 429 اومده؟:18:نقل قول:
هیناتا نباید بمیره (همسر ناروتو جان) اگه این اتفاق بیفته یه نفر باید به ناروتو بگه که هیناتا تورو خیلی دوست داشته و بعد ناروتو .... ولی کسیشیموتو خواهشا این کارو نکن:41:
روح شیزونه از بدنش خارج شد ولی راجع به هیناتا چیزی نشنیدم.ساکورا هم برای بازگشت ناروتو گریه میکنه.
پین از یه تکنیک خفن استفاده میکنه که اندازه یه بمب اتم قدرت داره.کنان بهش میگه اینجوری به مرگ نزدیکتر میشی.
همسر Fukusaku متوجه میشه که اسم یکی از وزغ ها از لیست حذف شده.(همون که به دست دانزو کشته شد)
ناروتو باید هر چه سریع تر برگرده.احتمالا Fukusaku و همسرش از یه تکنیک Summon بزرگ استفاده میکنن.
کیشی موتو باید ترور بشه.تگ اسپویل هم نداریم.
فاحعه داره رخ می ده تو کونوها!!!!.....زلزله امده تو کونو ها اگر داستان مانگا اینجوری باشه....نقل قول:
البته زیاد تعجب نداره، داره پیشگویی Fukusaku به حقیقت می پیونده.
new یکی داره با اسکرول ممنوعه میاد.
salam be dustan ghadimi man dobare bargashtam bad az 1 sal mibinam ke belakhare topoic az tu motefareghe dar umad. Tabrik be hamegi man alan daram in topico mikhunam ta 25 residam kheily alie. valy rastesh man hamie ina ro midunestam. khob ie khaheshe kuchulu daram az hamegi topico esmesho taghieer bedin begin ke in to spoiler dare unaiee ke dust nadaran naian tu. kheilia hastan az spoil haleshun beham mikhore. iekish man. hala in faghat pishnehad bud.
Thank you every body
agha kasi inja nist. man ta safheie 50 khundam. iek soale javab dade nashode peida kardam uno javab midam: un kalamehaie ke avvale shippuden tsunade o jiraya o naruto migan ramze serie jadide naruto ke hamun shippudene hast unjaie ke sakura dare baghalam minivise kole ramz ke shippudene lo mire.
دوست عزیز می گم فارسی نویسی هم خوب چیزیه...نقل قول:
تبدیل شده نرم افزاری:
البته باز هم نرم افزار نتونست دقیق بگه...میشه سوالتان را فارسی بنویسید؟نقل قول:
آقا کسی اینجا نیست. من تا صفحهی 50 خوندم. ایک سوال جواب داد نشده پیدا کردم اونو جواب میدم: اون کلمهای که اول شیپودن تسونده و جیریا و نروتو میگن رمز سری جدید نروتو که همون شیپودنه هست اونجای که سکورا داره بغلم مینیویسه کل رمز که شیپودنه لو میره.
من سوال ندا شتم. یک سوال جواب داده نشده پیدا کردم اونو جواب میدم: اون کلمه ای که اول شیپودن جیرایا نروتو و ... میگن اسم سری جدید نروتو که همون شیپودنه هست اونجای که سکورا داره باقلم مینیویسه شیپودن لو میره.
نقل قول:بیا از این استفاده کن فعلا تا زمانی که فارسی رو تنظیم کنی:46:نقل قول:
در مورد سایت ها بیشترشون فایل ویدیویی گروه dattebayo رو به شکل های مختلف می زارن برای دانلود. هر کدوم که دانلودش برات راحت تر بود از ان سایت بگیر.کد:http://www.parsmoon.com/keyboard.php
فکر کنم ان سه تا OST رو با من بودی:31:
یکیش مربوط به کمک به کونوهامارو بود برای پیدا کردن یک گل( جایی هم که می خواستن برن پیدا کنن محل امتحان جینین بود.
دومیش یادمه مربوط به یک روستای اب بود که تو روستا یک مایع مخصوصی بود که باعث افزایش قدرت می شد ولی تاثیرش وقتی تموم می شد خیلی بد بود رو افراد که یکی از اعضای روستا می خواست بدزدتش.
یکی دیگرش هم انگار یکجور مسابقه بود که باید دو جور نشان رو بدست میاوردن( همه کارکتر های ناروتو سری اول توش بود)
در مورد کیفیت من بررسی نکردم
خیلی ممنون.:11:
من الان همه ی تاپیکو خوندم عالی بود فقط اگه اسم تاپیک به اسپویل دار بودن تاپیکم اشاره می کرد عالی می شد.
مانگا 429 خوندم کف کردم پین دهکده را ترکوند بچه ها برای وان پیس تاپیک داریم
فکر کنم نارتو را قورباقه ها احضار کردنند تو دهکده/
هنوز کامل نترکیدهنقل قول:
کجا قورباقه ها ناروتو رو احضار کردن!!!!!من تا انجا که فهمیدم به ناروتو گفتم که تو کونوها یک اتفاقی افتاده و باید برگردن دهکده.
ترکوند دیگه ساکورا هم اشک در اومد
خوب دیگه نارتو را احضار میکنند و فکر کنم نارتو با اون فن پرواز بتونه با پین مبارزه کنه چون پین خیلی پرش بلندی میکنه
راستی فکر کنم دیگه اخر های مانگا باشه درسته کسی دیگه نمونده
یکی از پین ها بیمارستانو ترکوند که ساکورا ناراحت شد...نقل قول:
چرا مونده مگه قرار نبود ساسکه دهکده رو نابود کنه پس علف بز بید.....تازه کل گروه اکاتسکی باید نابود بشه تا ناروتو راحت شه و داستان تمام شه ( و البته نبرد ساسکه و ناروتو هم باید رخ بده)
مگه خود پین رئیس گروه نیست من گفتم با اون رنه دیگه کسی نمونده از اید گزوه
خوب هنوز کار داره از 75 تا 88 کسی زیرنویس فارسی دازه
ظاهرا همه اینجا زیر نویس اینگلیسی کار می کنند....نقل قول:
خوب بالاخره مانگا جدید هم امد ....
عجب ناروتو کل لشکر قورباقه ها رو با خودش اورده و از جالبتر یکی از پین هارو راحت تیکه تیکه کرد.
اخیش یه فری تایم به ما دادن توی این امتحانا تا بیایم
چه خبر من که 2 هفته ای هستش نه انیمه دیدم نه مانگا چی شده تاحالا؟ اتفاق خاصی که نیفتاده؟ کاکاشی معلوم شد مرد یا نه؟
فردا اين قسمتش ديدنيه:
Orochimaru's Hideout Discovered
شاید اره شاید نه چون مانگا خون ها می دونن چه اتفاقی می افتهنقل قول:
خوب ماكه نميخونيم:31:
اقا واقعا اینجا کسی نیستش که شیپودن به همراه مخلفاتش رو برای من با پست پیشتاز بفرسته چی میشه با این اینترنتی که ما داریم باید برای یه قسمتش یه چند روزی رو کامپیوتر روشن نیگه دارم .
واقعا ممنون میشم اگه کسی میتونه کمک کنه .
:11::40:دوستان یکی لینک قسمت اخر شیپودن رو بزاره(حتما بزارید):40::11:
منظورت کدوم قسمته؟؟؟(منم قسمت ها از دستم در رفته به خاطر امتحانات.)نقل قول:
تو بخش دانلود انیمیشن بگی بچه ها حتما برات لینک نسخه جدید رو می زارن.
لعنت بر شیطون.
انگار تو قسمت بعدی مانگا Team Hawk میرسه کونوها. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا اون قسمت دیدم که garaa رو اونی که تو دستش دهان است اسمش یادم نیست گرفت و برد دیدم خواستم یک دفعه اخرش رو ببینم چی میشهنقل قول: